Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor herstelwerkzaamheden schilderwerk:

Herstelwerkzaamheden schilderwerk

Wij willen onze trappaal, en zijkant van de trap renoveren en schilderen. Ook wil ik de 3 deurkozijnen van staal renoveren. Ook zijn er twee muren van 5 en 15 m2 waar de muur behandeld moet worden in verband met traplijm.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstelwerkzaamheden schilderwerk uit heel Nederland:

Herstelwerkzaamheden na lekkage

Ik wil de oude badkuip verwijderen en nieuwe plaatsen inclusief tegelwerk (1,5 m2) om 1/2 badkuip heen. stuc en schilderwerk na vocht schade, stucwerk aan zolderplafond. verwijderen oude plaklaminaat en plaatsen nieuw laminaat op 2e verdieping waar de lekkage het laminaat heeft doen opzetten. 1x slimme rookmelder vervangen op de begane grond ,deze is doorgebrand door de lekkage.

Bestaand kamer splitsen in 2 kamers

Ik wil van een bestaande slaapkamer 2 slaapkamers maken. Er zal een scheidingswand moeten worden gerealiseerd, bestaande deurposten moeten worden verplaatst en gesplitst. Een raam (vanaf de vloer 245 cm hoog) moet worden vervangen door een deur. Het stukwerk en gipsplaten van buitenwand bestaande kamer moet worden verwijderd en opnieuw worden gedaan. Verder nog diverse herstelwerkzaamheden aan scheurtjes in muren en plafonds. En schilderwerk.

Lekkageschade bij Velux raam verhelpen

In onze badkamer lekt het bij het Veluxraam (1 x 1.5 meter), waterschade aan omliggend houtwerk, gipsplaten, schilderwerk en vloer. Graag een offerte voor de verzekering van de herstelwerkzaamheden.

Schilderwerk in keuken en woonkamer later doen

Ik wil graag een aantal klussen uit laten voeren: 1. Schilderen/spuiten muren in de keuken; 2. Herstelwerkzaamheden waterschade plafond woonkamer; 3. Schilderen/spuiten muur en plafond woonkamer. Betreft totaal ongeveer 50 m2.

Schilderwerk herstellen na lekkage

Ik heb op 20 juli veel waterschade gekregen in mijn woning door een lekkage van de cv-installatie. Alle trappen waren nat, gelukkig heb ik snel gehandeld en alles droog kunnen krijgen. Echter, een klein stuk muur van 1 m² is vervuild / verkleurd geraakt en ook de onderkant van het trappenhuis is nat geworden en nu vertoont het schilderwerk diverse scheuren (rond 2 mm breed en 40 cm lang). Ik wil de situatie hier graag even door een schilder laten beoordelen. Ik wil een offerte ontvangen voor de herstelwerkzaamheden. Ik heb die offerte ook nodig voor een verzekeringsclaim.

Woonkamer sauzen en ander schilder- en onderhoudswerk

Ik wil graag de woonkamer laten sausen (wanden en plafond - ongeveer 80 m2), wat schilderwerk (kozijnen binnen) en diverse klusjes in verband met verkoop. Graag wat kleine herstelwerkzaamheden aan de muren en de deur.

Herstelwerkzaamheden volgens bouwkundig rapport

Verscheidene werkzaamheden, zoals herstel geringe scheurvorming wanden, plaatselijk herstel pleisterwerk plafond, enkele cv leidingen vervangen, dichtzetten gering scheuren lateien, onderhoud hang en sluitwerk ramen, vervanging isolatieglas en herstel beglazingsafdichting waar nodig, reparatie met cementgebonden mortel van balkon, borstwering balkon reinigen en lokaal herstel aantasting, luifel schilderwerk, lokaal voegwerk plaatselijk herstellen, gevels reinigen, herstel aangetaste delen betimmering, dekkend systeem schilderwerk buiten, goten reinigen, lokaal herstel voegwerk schoorsteen, rooster op ontluchting riolering aanbrengen van dakdoorvoer, hout gootconstructie herstellen bij schilderwerk, loodslabben herstellen, dakbedekking (plat) bitumen vervangen. Zie ook bijgevoegd bouwkundig rapport.

Schilderwerk herstellen

Herstelwerkzaamheden aan de achterwand van een meterkast buiten de woning, het plafond van de hal en een muur van de hal. Ik wil graag een vrijblijvende offerte hiervoor. Graag een prijs inclusief de BTW. De verzekeraar moet eerst akkoord geven.

Buitenschilderwerk aan een tussenwoning

Ik wil graag een offerte aanvragen voor het schilderwerk aan de buitenkant van mijn tussenwoning. Het gaat op de begane grond om 5 grote dubbele kozijnen waarvan 1 dubbele deur, 1 raam en 1 deur en 1 garagedeur. Verder op de 1e etage om 8 grote dubbele kozijnen waarvan 2 met deur en 2 met dubbele deur. Tussen de 1e en 2e etage gaat het om 4 dubbele kozijnen met getint glas. Op de 2e etage betreft het 4 dubbele kozijnen met draaibare ramen. De 1e etage is zowel voor als achter per balkon te bereiken, dus daar is geen steiger nodig. Sommige stukken hebben na schuren kleine herstelwerkzaamheden nodig, klein vulwerk van enkele mm. en dienen opnieuw gegrond te worden. Alles laat ik graag schilderen met Sikkens verf. Ik ontvang uw prijsopgaaf graag inclusief materiaal en arbeid, voorrijkosten en BTW. Bedrijven die tijd in hun agenda hebben vanaf 15 augustus hebben mijn voorkeur.

Gat dichten en spachtelputzen

Vanwege een lekkage in een afvoerpijp moest er in mijn woonkamer een gat in de muur gemaakt worden om de lekkage te kunnen repareren. Kan er op korte termijn iemand bij mij langskomen om een offerte uit te brengen voor de herstelwerkzaamheden? Het betreft de volgende werkzaamheden: - repareren van het gat in de muur. - aanbrengen van Spachtelputz, deze muur is 2.40 meter hoog en ongeveer 1 meter breed. - waarschijnlijk het witten van de gehele woonkamer, omdat dit voor het laatst 15 jaar geleden is gebeurd. De gehele woonkamer is ongeveer 5.5 bij 9 meter. Daarnaast zou ik nog een aanvullende offerte willen voor schilderwerk. In afwachting van uw reactie, verblijf ik. De offerte zal ik indienen bij de verzekering, hierna zal de vakman de werkzaamheden uit moeten voeren.