Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor keuken overspuiten of verven:

Keuken overspuiten of verven

Ik zoek een keukenspecialist die mijn keuken kastjes kan overspuiten of met nieuwe folie kan bekleden. Verdere specificaties van de keuken graag in onderling overleg.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keuken overspuiten of verven uit heel Nederland:

Keuken renoveren

Per 1 februari krijg ik de sleutel van mijn nieuwe woning. De keuken die er nu inzit voldoet qua kleur niet naar mijn smaak. Nu is mijn vraag of ik deze kan laten overspuiten in hoogglans wit. Het zal gaan om een aantal hoge en onderkasten, lades en een apotheekkast. Daarbij zou ik dan misschien ook het keukenblad willen laten vervangen en de achterwand van de keuken.

Keuken opnieuw spuiten

Ik wil mijn keuken overspuiten. Dat houdt in dat alle keukenkastjes moeten worden overgespoten of met een roller geschilderd worden. De lengte is 3.50 meter. Ik wil van mijn vanille kleur keuken een crème witte kleur met kleurcode 9010 maken.

Overspuiten van keukendeurtjes

Ik heb een vraag over het overspuiten van keukendeurtjes. De folie van enkele deurtjes van onze oude GEBA keuken laat los en we willen deze graag allemaal laten overspuiten. Het betreft 12 deurtjes, (3 normaal, 9 smal) een vaatwasserpaneel, 3 ladepanelen, plus een zijpaneel. De deurtjes hebben een profiel. De kleur is nu gebroken wit en dat kan er ook weer op. We kunnen eventueel zelf de folie van de deurtjes halen, het zit overal los of is aan het barsten.

Keukenkastjes overspuiten

Ik heb zes ladefronten en drie keukendeurtjes van een IKEA keuken die ik graag een andere kleur over wil laten spuiten. Ik heb begrepen dat dit in een speciale spuitruimte gedaan moet worden dus inclusief demonteren en na het spuiten weer monteren in de keuken.

Keuken overspuiten

We willen voor een woning die te koop staat weten wat het kost om de eikenhouten keuken te laten spuiten. We willen daarvoor graag uw prijsindicatie.

Keuken overspuiten of -verven

Ik wil graag mijn keuken laten overspuiten/verven in een witte kleur. Mijn keuken is nu bordeaux rood en we weten nog niet of we hoogglans of zijdeglans willen.

Plafond overspuiten en wanden stuken

Door stuken muren en plaatsen nieuwe keuken, moet het plafond opnieuw gespoten worden. Plafond Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Wanden Vierkante meter: 92 Huidige ondergrond: spachtelputz Gewenste afwerking:Pleisterwerk Vloeren afplakken Vierkante meter: 55

Keuken repareren en renoveren

Overspuiten bestaande keukenfrontjes, vervangen aanrechtblad, afzuigkap, gascomfort, oven, koelere spoelbak.

Keukenfrontjes overspuiten of vernieuwen

Wij hebben in onze keuken frontjes met daarop een folie die begint los te laten. Wij willen graag geïnformeerd worden over de mogelijkheden om deze over te spuiten ofwel te vervangen.

Keukenfrontjes overspuiten

Ik wil graag de frontjes in mijn eikenhouten keuken laten overspuiten. Het gaat om ongeveer 14 kastfrontjes waarvan 1 koelkastfront en 3 laatjes. Wat zullen hier de kosten voor zijn?