Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor kamers binnenshuis schilderen :

Kamers binnenshuis schilderen

Ik wil 2 kamers laten schilderen met een totaal oppervlak van +/- 25 m2. Momenteel zit er grijze verf op de muur.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kamers binnenshuis schilderen uit heel Nederland:

Woning schilderen en stucen aan de binnenkant

Ik ben op zoek naar een stukadoor en naar een schilder om een aantal kamers, gedeelte met glasvlies, muren en plafond te sausen. Eventueel binnenshuis houtwerk ook, schuren en lakken. Plafonds stukken. De afmetingen zijn niet bekend.

Muren binnenshuis

Ik zoek een schilder die alle wanden in 3 kamers kan schilderen. De ondergrond van die kamers bestaat uit oud stucwerk. Daarnaast dient onze dichte trap geschuurd en geschilderd te worden. Het werk moet plaatsvinden op de tweede verdieping.

Binnenshuis laten schilderen

Ik wil graag hulp bij schilderen van me binnen huis kozijnen en deuren en sommige kamers door een ontsteking in me achillespees kan ik zelf niet meer . Ik heb al een deel gedaan . Graag zo spoed mogelijk .

Klussen binnenshuis

Ik wil een aantal klussen in huis laten uitvoeren. In 3 slaapkamers heb ik een kast, maar ik wil meer kasten/bergruimte laten maken. De kamers zijn niet groot en ik wil graag advies van een vakman krijgen. Misschien past er geen extra kast, maar wel planken aan de muren. Verder wil ik in mijn woonkamer een bankstel naar de andere kant laten verplaatsen. Daarbij wil ik ook de aansluitingen van internet en TV laten verplaatsen. Ik wil een afspraak maken om de klussen hier te bespreken en ontvang dan graag uw advies en een offerte.

Deuren en kasten monteren

Ik heb een drietal opdekdeuren, binnenshuis, en 1 buitendeur, achterdeur, die opgehangen moeten worden. De buitendeur dient inclusief hang- en sluitwerk gemonteerd te worden. verder wil ik 6 kastjes van 1 bij 1 meter aan de muur laten bevestigen in 2 kamers. De kastjes zijn al in elkaar. Als laatste zou ik graag een ladekast in de badkamer laten monteren. Hier boven op komt een wastafel te staan.

Woning binnenshuis opknappen

Laminaatvloer en binnenserre verwijderen, schilderen van muren, drie kamers en gang

Schilder- en vloerwerk binnenshuis

Schilderwerk binnenshuis van ongeveer 18 deuren/kozijnen. Laminaat leggen van 2 kamers. Graag offerte per mail ontvangen

2-kamer appartement schilderen

Dit twee-kamer appartement dient binnenshuis geschilderd te worden: wanden, plafonds en houtwerk. Kamers zijn 4 x 3 meter en 4 x 5 meter, zie ook bijgevoegde foto's. Graag een offerte voor de complete klus.

Renovatie binnenshuis

Plafonds vernieuwen in een kamer van 2,5 bij 3 meter, de gang van 5/6 meter bij 1.10 meter, de woonkamer van 7.40 bij 3.5 meter breed plus een zijkamer van 2 bij 3 meter en een achterkamer van 3 bij 4 meter. Muren stucen op een aantal plaatsen, kozijnen schuren en verven van 3 kamers. Betreft de woning die mijn zoon heeft gekocht. Er is een bouwdepot.

Renovatie dijkhuis

Renovatie van een dijkhuisje anno 1930, hoofdzakelijk binnenshuis. Totale beneden oppervlakte 9 x 5 meter, ongeveer. Houten vloeren begane grond en 1e verdieping in beton vervangen. Indeling kamers bovenverdieping vernieuwen. Toiletruimte benedenverdieping verplaatsen. Leidingwerk volledig renoveren. Bestaande aanbouw uitbreiden met 1.45 meter breed en 1.70 meter diep en van zo groot mogelijke schuifpuien voorzien. Draagmuur uitbreken zodat deze aanbouw, volledig bij de huiskamer kan worden betrokken. Afmeting aanbouw na uitbreiding 5 meter breed en 1.70 meter diep. Lichtstraat in aanbouw aanbrengen. Toilet en fonteintje benedenverdieping verplaatsen.