Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor muur met glasvezel behangen:

Muur met glasvezel behangen

Betonen muur erg veel gaten Glasvezel behang overheen doen Zodat de gaten bedekt zijn Behang wil ik zelf graag halen bij gamma omdat ik dan kan kijken welk soort behang ik wil
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor muur met glasvezel behangen uit heel Nederland:

Muur en plafond stuken

Wij hebben een muur die glasvezel en kleine gaatjes bevat (van het ophangen van schilderijen). Deze willen we geheel glad hebben. Plafond lijkt gegolfd door de gipsplaten met daarover heen een dunne stuc? Laag. De woning staat in rotterdam blijdorp wanden Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Internetkabel doortrekken en COAX kabel vervangen

In ons huis hebben we gekozen voor glasvezel. Het bleek alleen niet zo eenvoudig om netjes een internetkabel van de meterkast (waar de glasvezel binnenkomt) te trekken naar de televisie in de woonkamer. Op dit moment loopt er een 10 meter lange netwerk kabel van de meterkast, door de gang en door de woonkamer naar de televisie. We willen deze kabel graag weg hebben. In de woonkamer ligt wel een coax aansluiting in de muur. Deze zou in principe vervangen kunnen worden alleen ik weet niet of deze coax uitkomt in de meterkast.

Trapgat en muur slaapkamer glad pleisteren

Bestaande woning van '30 jaar oud. Glasvezel behang op alle muren met kaal beton eronder. Beton willen we laten pleisteren. Deel woning al gedaan. Wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Behangen met glasvezelbehang

Ik wil graag op 1 muur glasvezel behang hebben. De muur is 10 meter breed en de hoogte van de muur is 5 meter.

Electra werkzaamheden

Graag wil ik een offerte (prijsindicatie) over de onderstaande werkzaamheden (incl materiaalkosten en btw) ontvangen. Het gaat om een nieuwbouw woning (moet nog worden gebouwd). Oplevering volgend jaar (juni 2018). Binnen wanden zijn van kalkzand steen. Werkzaamheden: - Doortrekken bedrading (glasvezel) via loze leiding voor de tv in bovengenoemde 3 kamers - Verplaatsen van 4 wand contactdozen (ongeveer 1,5 meter verplaatsen van links naar rechts of andersom) - Op de zolder zijn er stopcontacten aanwezig (afstand 2 a 3 meter). Graag wil ik 1 extra dubbele wandcontactdoos op zolder laten aansluiten/plaatsen. - Plaatsen van 1 extra dubbele wandcontactdoos in de meterkast - In het was hok is een stopcontact voor de wasmachine aanwezig graag wil ik extra stopcontact op een aparte groep aan laten brengen voor de condensdroger. - Infreezen in de woonkamer een kabelgoot van 40 of 50 mm voor de tv aansluiting. De tv dient aan de wand te worden opgehangen, waarbij de bovenzijde van de tv op een hoogte van 1,50 meter komt. - Infreezen in de woonkamer in verschillende muren kabelgootjes, in totaal 4, voor 4 speakers (home cinema set). De speakers dienen aan de wand te worden opgehangen waarbij de bovenzijde van de speakers op een hoogte van 1,75 meter komt. - Infreezen in de slaapkamer muur een kabelgoot voor de tv kabel. En er moet een CAI aansluiting op de wand worden geplaatst en de tv dient aan de wand te worden opgehangen, waarbij de bovenzijde van de tv op een hoogte van 1,85 meter komt. Een vraag: Heeft elke tv een CAI aansluiting nodig of is door trekken van glasvezel via loze leiding voldoende?

Behangen en schilderen wanden nieuwbouw woning

Voor een nieuwbouw woning in Noord-Scharwoude willen wij de muren graag laten behangen en schilderen in kleur. Aan behang denken wij aan glasvezel behang met een lichte structuur erin. De wanden moeten in kleur geschilderd worden. Het betreft ongeveer 60 m2. Kunnen jullie hier een voorstel voor behangen en schilderen doen met een prijs? Tevens om er bij de keuken een coating op aan te brengen waardoor de muur afveegbaar is met een natte doek?

Wanden met pleisterwerk stucen

Wij hebben een huis uit 2001 gekocht waar overal glasvezel behang op de muren zit. Dit willen we graag glas laten stuken, als het kan 1 lange muur in kleur, de rest wit. Wanden Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Stucwerk op een buitenmuur vervangen

Op de begane grond in ons appartementencomplex is een praktijkruimte, waar sprake is van een vochtprobleem via de buitenmuur. Het gaat om een muur van ongeveer 30 cm dik, vroeger onderdeel van een stalmuur, die aan de buitenzijde is afgedekt met een pleisterlaag en een soort glasvezel. Een gedeelte van het pleisterwerk onder de glasvezel laat los. Het gaat om ongeveer 40 m². Er heeft hier vroeger een koeienstal gestaan en er zit urinezuur in de bodem, wat via het optrekkende vocht kennelijk voor deze aantasting van de muur zorgt. We laten de situatie hier graag beoordelen en maken daarvoor een afspraak. We ontvangen graag uw plan van aanpak en offerte voor de VvE.

Binnenwerk laten schilderen

Graag 14 april starten met de klus. Het gaat totaal om 175-200 m2. - Betreft het sausen/verven van muren van onze hal, woonkamer en keuken als ook en vooral ons plafond. - Het hoge plafond heeft ooit waterschade gehad en hier is nog een licht blauw aangeslagen plek door het wit van ongeveer 6 m2 te zien. Waarschijnlijk heeft dit stuk extra voorbehandeling nodig, maar dat laat ik graag aan je professionele opinie over. - Verder zijn er nogal wat zettingscheurtjes die opgevuld moeten worden tussen de muur overgang naar het schuine gedeelte van het plafond. - Muren zijn overal bedekt honingraat structuur / glasvezel behang. - Waarschijnlijk zijn de muren eenvoudig te sausen maar wellicht gezien de oppervlakte is zeker het hoge schuine plafond beter te spuiten om zo laag mogelijke kosten en mooi resultaat te verkrijgen. - BELANGRIJK: De woonkamer is 1 grote open ruimte tot aan de nok toe (er is daar dus geen verdieping boven) en voor een derde overdekt met een vide. Voor deze hoogte zal er stellage nodig zijn denk ik. De bijgesloten plattegronden spreken voor zich maar belangrijk is dus niet met normale woonkamerhoogte rekening te houden bij het opmaken van een idee van de te schilderen vierkante meters aan 1 zijde tegenover de vide. Het betreft dus een schuin plafond in de vorm van het puntdak. - Het schuine hoge plafond is dus links van de scheidingsmuur onder een hoek van een puntdak. Rechts van de scheidingsmuur is het gewoon vlak laag plafond. Zie foto's voor een betere indruk. - De midden-scheidingsmuur is 3.20 lang en ongeveer 2 meter hoog. - De keuken en de hal zijn gewone hoogte. (het gaat dus enkel om de inkomhal, woongedeelte, vide en keuken (exclusief bijkeuken). - We willen alles wit behalve de scheiding

Slaapkamers en woonkamer stucen en schilderen

De opdracht betreft het stucen van de slaapkamermuren. Momenteel zijn deze behangen met Glasvezel-behang. De muren betreffen een oppervlakte van ongeveer 74 m2 en de plafonds zijn 35 m De muren moeten saus-klaar worden gestuct en daarna worden geschilderd. Betreft per kamer 2 kleuren (wit overal hetzelfde en een kleur). Graag separate prijs per optie (incl. BTW) voor: - Het sausklaar stuc-werk van de slaapkamers (3 kamers - totaal 74 m2) - Het stuc-werk voor de plafonds in de slaapkamer (3 kamers - totaal 35 m2) - Schilderen van de drie slaapkamers (wit en per kamer 1 aparte kleur) - Schilderen van de woonkamer (wit en een muur in groen - oppervlakte ongeveer 70 m2).

Partners

Partners van Casius