Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor trappen schilderen in de nieuwbouwwoning:

Trappen schilderen in de nieuwbouwwoning

Het gaat om 2 x een woningtrap schilderen in de nieuwbouw woning. Ik wil dit of laten bekleden of laten verven. Het gaat om een totaalklus. 1 trap is open en de andere is dicht.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor trappen schilderen in de nieuwbouwwoning uit heel Nederland:

Trappen schilderen

Het betreft 2 trappen van 14 treden met hekwerk en 2 leuningen. De trap is nagenoeg door mijzelf volledig kaal gemaakt met en brander maar ik heb mijn been gebroken en nu moet de trap nog gedeeltelijk worden geschuurd. De treden worden bekleed dus die hoeven niet geschilderd te worden. Ook is een deel van de leuning al gedaan (zwart), al het overige moet RAL 9010 worden. Meer foto's zijn beschikbaar.

Trap, deur en kozijn schilderen

Wij hebben droog apparatuur in onze woning gehad in verband met lekkage. Hierdoor zijn er scheuren ontstaan. De voordeur aan de binnenkant heeft scheuren. Deze zouden we willen laten repareren en schilderen. Ook onze trappen hebben scheuren. Trap beneden is een dichte trap, de trap boven is een open trap, 13 treden. Daarnaast 2 kleine Velux dakramen, niet de kozijnen, hout erom heen is gescheurd, en 1 grote Velux raam, daar geldt ook alleen het hout erom heen.

Trap grondverven en schilderen

Ik heb 3 open trappen van elk 15 treden. 1 van de open trappen moet dichtgemaakt worden. Is dit ook mogelijk? Het betreft een nieuwbouw huis. De trappen moeten eerst in de grondverf gezet en pas over 6 maanden tot een jaar geschilderd worden. Dit op advies ven de uitvoerder! Tevens 2 balustrades gronden, 2 afdeklatten aanbrengen en 3 trapleuningen schilderen.

Kitten en eventueel schilderen

Het betreft het kitten van de plinten in het hele huis (eensgezins woning 90m2; beneden, 1e en 2e verdieping). Ook langs de latten tegen het plafond in de opbouw (ruimte van ongeveer 18m2) en de traptreden van twee trappen linksom en de zijkant van de trap. Graag overschilderbare kit zodat de plinten/trap nog geschilderd kan worden. Mocht de vakman ook kunnen schilderen dan nemen we dat graag mee in overleg. Gaat voornamelijk over een prijs opgave zodat we binnen 8 maanden iemand kunnen laten komen!

Zoldertrap schilderen

De leuningen en spijlen van de trappen en de zoldertrap zijn twee jaar geleden wit geschilderd. De zoldertrap is nu al erg versleten en beschadigingen aan leuningen, palen en spijlen. We willen dit graag opgeknapt hebben. Offerte graag nadat u het bekeken heeft.

Schilderwerk, plinten en gordijnen aanbrengen

Schilderwerk: zolder circa 5 meter hoog schuine daken over woning 10 m bij 5,5 meter. Trap en trapopgang schilderen, 2 trappen die aansluiten op zolder. 2 slaapkamers circa 55 m2 ook schilderen. Tevens plinten in de gehele woning aanbrengen, circa 100 meter. Gordijn(en) ophangen bij een groot raam beneden.

Trappen wit schilderen

Wij wonen boven en hebben een eigen opgang. Dit zijn 2 dichte trappen van hout en deze waren wit. Graag laten wij beide trappen opnieuw wit schilderen.

Open trappen schilderen

Wij hebben 2 open trappen die vanuit de bouw moeten worden geschuurd en geverfd et cetera.

Schilderwerk aan trappen, deuren en wanden

Hout: 2 x volledige trap schuren, plamuren en schilderen. 2 x balustrade hek schilderen. Circa 15 x binnendeur en bijbehorende deurposten schuren, plamuren schilderen. Wanden: circa 250 m2 nieuw aangebracht stucwerk voor behandelen en schilderen.

Trappen schilderen met open tredes

Het gaat om het schilderen van de trappen. Het zijn 2 trappen met elk 15 treden, open treden.

Partners

Partners van Casius