Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor deurkozijnen en raamkozijnen schilderen:

Deurkozijnen en raamkozijnen schilderen

Het betreft het schilderen van 6 deurkozijnen en 8 raamkozijnen van 1 bij 1 meter. Alleen binnenschilderwerk. Graag een offerte. Bij voorbaat dank.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor deurkozijnen en raamkozijnen schilderen uit heel Nederland:

Buitenschilderwerk

Ik wil 3 deuren en deurkozijnen en 3 raamkozijnen, balkon en een schuurboei laten schilderen. Het is allemaal buiten schilderwerk.

Binnenshuis schilderen

Al het houtwerk binnenshuis willen wij ipv creme wit graag wit geschilderd hebben. Het hout is in goede staat. Ons huis heeft een oppervlakte van 78m2. Het gaat om het schilderen van: - 3 flinke vensterbanken - 3 middelgrote raamkozijnen - 3 grote raamkozijnen - 2 deurkozijnen en deuren met glas naar buiten toe - 1 deurkozijn van de voordeur - 6 deurkozijnen met zes deuren in de gang - 6 dorpels - kleine plinten in alle ruimtes - eventueel stuken van het plafond in de woonkamer, 40 m2, er zit nu een waaierdesign in wat we graag strak willen hebben. Deze prijs graag afzonderlijk opvoeren. Dank!

Kozijnen, deuren en muren schilderen

Sauzen van de muren van een slaapkamer en het schilderen van 1 deur en raamkozijnen en deurkozijnen. En eventueel ook het schilderen van 1 radiator. De muur is ongeveer 10 m2.

Binnenschilderwerk in een appartement

Alles staat in de grondverf en is geplamuurd. Alle kozijnen en deuren moeten voor de laatste keer geschuurd en afgelakt. Het gaat om een 4 kamer appartement van 66 m². Keuken, badkamer, toilet, woonkamer, 3 slaapkamers. Zowel de raam- als deurkozijnen en de binnendeuren. De raamkozijnen alleen aan de binnenkant. In de woonkamer zit 1 buitendeur, die ook aan de binnenkant. De voordeur alleen het kozijn. Materialen in overleg.

Alle raam- en deurkozijnen schilderen

Ik wil graag al mijn deur- en raamkozijnen laten schilderen. Het gaat om ongeveer 13 deurkozijnen (hout en ijzer/metaal) en 6 raamkozijnen. Ik wil graag foto sturen maar heb het niet allemaal op 1 foto.

Kozijnen en deuren buiten schilderen

Het betreft het schilderen van buiten kozijnen en deuren tussenwoning. Het gaat om 6 raamkozijnen, 3 voor-en 3 achterramen, 2 deurkozijnen, voor- en achterdeur. Totale oppervlakte is ongeveer 20 m2. Twee zij panelen van ongeveer 3 X 0.70 meter.

Kozijnen, deuren en dakkapellen schilderen

Ik zou graag geschilderd hebben: - Beneden: 2 middelgrote raamkozijnen (wit) + 2 deurkozijnen (wit) + 2 deuren (1 wit en 1 donker blauw) - Schuurdeur + kozijn, wit - Dakkapel 1.80 breed, wit - Dakkapel 2.30 breed, wit Al het houtwerk heeft nu de kleur waarin het overgeschilderd moet worden.

Kozijnen en deur schilderen

Gevraagde werkzaamheden: - Alle metalen deurkozijnen wit lakken, 9 deurkozijnen - 3 raamkozijnen wit lakken, alleen binnenkant - Metalen verwarmingsbuizen boven de ramen en in gang wit lakken - 2 ramen boven de deuren dichtmaken. - Buitendeur naar balkon aan binnenkant wit schilderen

Muren en kozijnen laten schilderen

Het gaat om 100 m2 muren die geschilderd moeten worden, de stukadoor is net geweest. Dit zijn de binnenmuren van een rijtjeswoning. Daarnaast wil ik een apart offerte voor het schilderen van 10 deurkozijnen, 5 raamkozijnen en een deel van de trap.

Schuur annex garage renoveren en aanpassen

Eerste offerte: renoveren van een schuur/garage van 6 x 5.15 meter. Dak met golfplaten (gedeeltelijk asbesthoudend) vervangen voor een platdak. Schuur gelijk maken in hoogte. Nieuwe muur plaatsen lengte 2.55 meter afscheiding buren, twee nieuwe raamkozijnen 80 x 40 cm. 2 deurkozijnen met deuren. Goede afscheiding maken met golfplatendak schuur buren, dit apart in de offerte opnemen, zodat ik deze kan indienen bij de woningbouw Tweede offerte: Schuur met overkapping. Schuurdak vervangen zoals hierboven beschreven. Bergruimte verkleinen naar 6 x 2.60 meter dan over de hele lengte, 6 meter, een nieuwe muur / uit hout opgebouwde tussenwand die aan de zijde van de berging word bekleed met geïmpregneerde stapeldelen, met deurkozijn en 2 raamkozijnen. Nieuw deurkozijn + achterdeur schuur. Tussen buren nieuwe muur plaatsen 2.55 meter. Garagedeur dichtmetselen. Goede afscheiding maken met golfplaten dak buren, dit apart in de offerte opnemen, zodat ik deze kan indienen bij de woningbouw.

Partners

Partners van Casius