Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor complete woning behangen:

Complete woning behangen

Behangen van complete nieuwbouwwoning. Ongeveer 410 m2. Glasvliesbehang met patroon. Het behang schaf ik zelf aan. De wanden zijn behangklaar. Uitvoering rond week 8, dan krijgen we de sleutel van de woning.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor complete woning behangen uit heel Nederland:

Uitbouw achterzijde woning realiseren

Wij willen een uitbouw aan de achterzijde van onze nieuwe woning. Deze moet 3.55 x 2.20 meter worden. Wij zoeken iemand die ons een complete offerte kan toesturen, inclusief materialen en werkzaamheden.

Complete CV installatie aanleggen

Hebben nu heteluchtverwarming en willen centrale verwarming of vloerverwarming op elektriciteit. Het is een kleine woning bestaande uit begane grond en een verdieping. De ketel voor het water is van 2012 en willen dit vervangen voor radiatoren. Hiermee moeten er tussen de 5 en 10 kamers verwarmd worden. Staan open voor advies qua merken en materialen.

Houten gevelbekleding aanbrengen

Van onze woning willen wij een halfsteense muur bekleden met isolatie en daarna met douglashout. De woning is 53 m3. Wij zoeken een complete offerte met leveren en plaatsen van materiaal.

Afvoer en waterinstallatie aanleggen in nieuwe woning

Mijn vrijstaande nieuwbouwwoning wordt volledig casco opgeleverd. De woonoppervlakte is 340 m2 en er zal een complete afvoer en waterinstallatie aangelegd moeten worden. Er zijn tekeningen van de woning aanwezig, deze kan ik naar u toe emailen.

Lucht/warmtepomp in nieuwbouw HSB installeren

Het betreft een nieuwbouw houtskelet woning met een inhoud van 290 kub. Energiewaarde 5,4 Kw. Hier wil ik graag een lucht/warmtepomp laten installeren om het sanitaire water te verwarmen. Er zit nu nog geen installatie. Graag een complete offerte.

Raamkozijn in de buitenmuur van de badkamer maken

Ik wil graag een raam in de buitenmuur van de badkamer maken. Nu zit er nog geen raam in en het betreft een houtskelet woning. We weten nog niet exact welke afmetingen. We willen graag een prijsindicatie van een liggend raam van 80 x 30 cm in wit kunststof. Kunt u in de prijs rekening houden met sloopwerk bestaande muur, afvoer afval en complete montage nieuwe raam? Het raam moet open kunnen. Eventueel afvoeren, dit ligt aan de meerprijs.

Nieuwbouwhuis spackspuiten

Complete nieuwbouw woning alle muren bekleden. We weten alleen niet goed waarmee omdat het nieuwbouw is weten we niet wat dan het beste is. We zouden hier graag advies voor krijgen en ook wat het kost. Wanden Vierkante meter: 135 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel).

Achterzijde woning uitbouwen

Uitbouw 2,50 x 5,4 meter aan de achterzijde van een hoekwoning (linkerzijde vrij, rechterzijde tegen de uitbouw van de buren). Geen gevel doorbraak. Inclusief vloerverwarming. Hergebruik huidige schuifpui (2011). Er is geen voorwerk nodig. Alle materialen voor de vakman. Graag een complete offerte.

Houtkachel en rookgasafvoerkanaal plaatsen

Houtkachel plaatsen en installeren, en de daarbij behorende complete aanleg van het rookgasafvoerkanaal. Eventueel gekeken door het plafond of via een buitenmuur. De woning heeft 3 verdiepingen. Materialen in overleg.

Vloer egaliseren na aanbrengen van vloerverwarming

Ik wil de vloer van de complete woning laten egaliseren. Het gaat om een oppervlak van totaal 120 m2.