Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor complete woning behangen:

Complete woning behangen

Behangen van complete nieuwbouwwoning. Ongeveer 410 m2. Glasvliesbehang met patroon. Het behang schaf ik zelf aan. De wanden zijn behangklaar. Uitvoering rond week 8, dan krijgen we de sleutel van de woning.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor complete woning behangen uit heel Nederland:

Mechanische ventilatie-unit repareren of vervangen

in een half vrijstaande woning met een enkelvoudige ventilatiesysteem zou ik graag deze vervangen hebben en het systeem gereinigd. systeem een Itho, wat zijn dan de kosten voor het complete pakket met monteren?

Nieuwbouw muren spachtelputzen

Mijn benedenwoning wordt de 13 opgeleverd, we willen de complete woning, ongeveer 80-100 m2, de wanden laten spuiten. De woning is leeg. Wanden Vierkante meter: 90 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)

Complete CV-installatie in een nieuwbouwhuis

Het betreft een nieuwbouw woning waar de complete installatie gedaan moet worden. De volgende werkzaamheden zijn nodig: vloerverwarming leggen op de begaande grond van 11 meter bij 5 meter, Op de 1'ste verdieping 4 radiatoren plaatsen, vloerverwarming in de badkamer, een gasleiding en waterleiding laten aanleggen, een hangtoilet beneden en in de badkamer laten plaatsen en nieuwe afvoeren plaatsen in keuken in de WC en de badkamer.

Complete jaren '30 woning renoveren.

Renovatie van een jaren ´30 woning. Dus inclusief nieuwe elektra, leidingen, stucen, vloerverwarming en een uitbouw van 4 x 6 meter.

Complete zijkant van het huis uitbouwen

We willen aan de gehele zijkant 1,5 x 8 meter aan het huis bouwen. We hebben een woning met een plat dak. Aan de voor- en achterkant van de uitbouw willen we smalle ramen en de zijkant van het huis een bijna compleet kozijn (ligging op het zuiden). Op de eerste verdieping zit een balkon die na de verbouwing bij het huis getrokken kan worden. Voor nu gaat het om de kosten van een casco bouw. Er kan dus een stuk aangebouwd worden zonder iets te slopen. Het is een huis uit 1963.

CV-installatie aanleggen

In een lege bovenwoning dient een complete CV installatie te worden aangelegd. De woning heeft 2 woonlagen en een vliering. Op deze vliering zal de ketel geplaatst moeten worden en verder zullen de leidingen moeten worden getrokken en de radiatoren geplaatst. De leidingen in de badkamer en de keuken dienen te worden weggewerkt in de muur, de overige leidingen mogen wel zichtbaar geplaatst worden.

Woning uitbouwen en renoveren

Complete renovatie inclusief keuken, badkamer en uitbouw.

CV-installatie compleet aan laten leggen

Graag wil ik een complete cv installatie laten aanleggen in een 2 onder 1 kapwoning. Het gaat om een woning uit 1927 met een wooninhoud van 393 m3. De woning heeft 2 woonlagen en een vliering.

Badkamer- en WC-renovatie

Graag zou ik de badkamer en wc (twee aparte ruimten) laten renoveren. Dit is sinds oplevering vd woning in de begin jaren 80 nog nooit gedaan. Badkamer is een ruimte van 1. 90 x 1. 60 en een doucheruimte van 1. 20x 96cm. Granieten vloer em standaard witte badkamertegels. Geen daglicht / raam. Wensen: (1) wegwerken leidingen (loopt langs een muur die 2. 80m lang is en een muur die 1. 90m lang is. Ik twijfel over exacte inrichting (verplaatsing doucheruimte om een langere / nog grotere douche te mkn?). De wasmachine moet in ieder geval in de badkamer. Sowieso opnieuw tegelen (grote tegels) en schilderen (plafond maar ook de muren die niet getegeld worden). De granieten vloer wil ik eigenlijk ook vervangen aangezien we dan toch bezig zijn. Is een bezichtiging op locatie voor advies over indeling mogelijk? De wc is 1. 13m x 0,83 cm. Complete vervanging van alles: fonteintje, kraan, wc (inbouw), tegelen en schilderwerk. Bij voorkeur ook een bidet mogelijkheidvoor zover daar rekening mee gehouden moet worden wb aanleg leidingen. Wegwerken van leidingen is ook een vereiste voor de wc.

Asbest verwijderen uit een bovenwoning

Mijn vader heeft enkele weken geleden een woning gekocht, gelegen op de 1e woonlaag boven winkels. Tot onze schrik wil de gemeente het pand verzegelen, omdat er asbest in is aangetroffen. Daarvan was bij de aankoop niets bekend. We hebben inmiddels een asbestinventarisatierapport laten opmaken. Daaruit blijkt dat er op diverse plekken in de woning asbesthoudend materiaal aanwezig is. Het gaat om: -bron 1: 26 m² tegels -bron 2: 33 m² lijmlaag in de woonkamer, gang, keuken en toiletruimte -bron 3: 0,5 meter buismateriaal in de badkamer en toiletruimte -bron 4: verontreiniging in de badkamer van 4 m². Ik ontvang namens mijn vader graag uw offerte voor de complete verwijdering en de sloopmelding achteraf. Ik kan u het rapport toesturen.