Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor glasvezelbehang plaatsen in een nieuwbouwwoning:

Glasvezelbehang plaatsen in een nieuwbouwwoning

Op 13 december wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Wij zoeken een behanger die in week 51 tijd heeft om 3 kamers, een gang en eventueel een keukenmuur te behangen met glasvezelbehang van 1 meter breed. Het gaat om ongeveer 150 m² behang. We hebben alle materialen al gekocht. Ook het voorlijmen van de wanden doen we zelf. We ontvangen graag uw offerte.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor glasvezelbehang plaatsen in een nieuwbouwwoning uit heel Nederland:

Huis behangen, schilderen en van laminaat voorzien

In mijn woning op de benedenverdieping wil ik graag werk in de woonkamer, keuken, hal en trapopgang laten uitvoeren. Het oude behang dient te worden verwijderd en glasvezelbehang aangebracht. Hierna dient dit gesaust te worden. De oppervlakte ligt tussen de 60 en 75 m2. Verder dient het plafond gesaust te worden en de kozijn geschilderd. Verder moet het oude laminaat verwijderd worden en afgevoerd. Hierna wil ik graag nieuw laminaat en plakplinten laten plaatsen. De vloeroppervlakte is ongeveer 50 m2.

Metal Stud scheidingswanden plaatsen

Ik wil graag vier Metal Stud scheidingswanden laten aanbrengen, aan weerszijden beplaat met een gipsplaat. Het gaat in totaal om vier muren, 26 meter x 2.50 meter totaal (65 vierkante meter). De gipsplaten wil ik behangklaar laten stucen en daarna voorzien van glasvezelbehang (afwerking latex RAL). Graag de totaalprijs mét materiaal en prijs met alleen arbeid zonder materiaal. En hoelang het (ongeveer) gaat duren.

Trappenhal boven en gang beneden behangen met glasvezel

Ik wil in mijn hal beneden, in de trapopgang en in de gang boven graag glasvezelbehang laten aanbrengen. Het gaat om grof geschat 30 m². De trapopgang is vrij hoog. Ik ontvang graag uw offerte voor het behang en het plaatsen daarvan.

Spacken en spuiten in de nieuwe woning

Het betreft een woning uit 1998. De plafonds zijn voorzien van spack, maar hier en daar beschadigd. Als het mogelijk is, willen we die laten voorzien van een nieuwe spacklaag. De wanden, 2 nieuw te plaatsen wanden, en de rest her en der voorzien van glasvezelbehang, willen we graag voorzien hebben van een gladde laag. Wanden Vierkante meter: 250 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 140 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Schuine wanden behangen met glasvliesbehang

In onze bungalow wil ik graag de wanden op de bovenverdieping netjes laten maken. Het gaat om de trapopgang, de overloop en ook de wanden in de slaapkamers. Er zitten diverse schuine wanden bij. Er zit nu een soort board op, waarvan de naden door de schilders al eens zijn gedicht. Het scheurt hier en daar en ik wil er nu graag glasvezelbehang overheen laten plaatsen. Het gaat om ongeveer 100 m² in totaal. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te beoordelen en sta open voor uw advies. Ik ontvang daarna graag u offerte.

Wanden behangen met glasvezelbehang

Ik krijg op 26 juli de sleutel van mijn nieuwe woning. Ik ga daar dan direct het behang verwijderen in de woonkamer/keuken, 2 hallen en in 3 slaapkamers. Ik wil er daarna in week 31 ongeveer 100 m² glasvezelbehang laten plaatsen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Glasvezelbehang plaatsen in huis

Ik wil glasvezelbehang in woonkamer, slaapkamer en hal laten leggen. Ongeveer 100 m2. Graag ook achter radiatoren. Volgens mij hoeft er geen voorwerk gedaan te worden.

Filmlaag aanbrengen op wanden

De wanden van onze woon- en slaapkamer zijn na het verwijderen van glasvezelbehang niet meer glad. Dit is wel nodig voor het plaatsen van nieuw behang. We laten de wanden graag met een dunne stuclaag glad smeren. Het gaat om ongeveer 40 m². We willen het werk op korte termijn laten verzorgen en ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Woning van schilderwerk en laminaat voorzien

Het volgende wil ik graag gerealiseerd hebben: 10,60 m2 plafond witten (eventueel spuiten); 25 m2 wanden schilderen (over reeds geschilderd glasvezelbehang); 10,60 m2 laminaat leggen; hoge plint plaatsen over bestaande plint(5 x 1,5 cm). Materiaal is aanwezig, met uitzondering van de plinten. Maar na advies kunnen ook juiste plint worden aangeschaft. Voor plafondverf hoor ik graag welke verf het meest geschikt is. Liefst startdatum maandag 29 mei 2017.

Glasvezelbehang plaatsen in een nieuwbouwwoning

Rond half mei wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. De wanden zijn behang klaar bij oplevering. Nadat wij het stookprotocol hebben gevolgd, kan daar vanaf half juni glasvezelbehang worden geplaatst. Het gaat om ongeveer 300 m² op de begane grond, 1e verdieping en zolder. Ook de hele trapopgang moet hiermee worden afgewerkt. Wij ontvangen hiervoor graag uw prijsopgave.

Partners

Partners van Casius