Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor buitenschilderwerk aanbrengen:

Buitenschilderwerk aanbrengen

Het buitenschilderwerk van de woning is in 2010 voor het laatst gedaan. De voorzijde van de woning is ongeveer 4 meter breed en bestaat uit een gelaagde pui met houten kozijnen, een voordeur, een klein keukenraam en een badkamerraam. De achterzijde van de woning is ruim 11 meter breed en bestaat op de begane grond uit twee grote raampartijen met houten kozijnen en een achterdeur. Ook is er een schuifpui met kunststof kozijnen, die niet geschilderd hoeven te worden. Op de eerste verdieping zijn twee raampartijen, steeds bestaande uit drie ramen waarvan twee openslaande ramen, met houten kozijnen. In de tuin bevindt zich ten slotte nog een berging met een houten deur. Ik kan foto's toesturen die u wellicht een nog completer beeld geven.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitenschilderwerk aanbrengen uit heel Nederland:

Buitenschilderwerk aan de woning

Ik wil graag een schilder-offerte ontvangen voor de hele buitenkant van onze woning: beschadigingen bijwerken en een nieuwe deklaag aanbrengen op al het houtwerk. Ramen, deuren, kozijnen, dakranden en dakkapel. Het huis is opgeleverd in oktober 2008 en nog niet eerder opnieuw geschilderd.

Onderhoudswerkzaamheden aan VVE gebouw

Graag ontvang ik een offerte voor de onderhoudswerkzaamheden voor onze VvE (6 appartementen), te weten: Kruipruimte aanbrengen vochtwering Metselwerk Achtergevel Metselwerk Voorgevel Buitenschilderwerk Kozijn en Raam Portiek Buitenschilderwerk boeiboord voorgevel Buitentrap Portiek Buitenschilderwerk boeiboord achtergevel Buitenschilderwerk boeiboord voorgevel Buitenschilderwerk Beton Achter Buitenschilderwerk Beton Plafond Achter Balkondoorvoer regenwater Vervangen Riolering vervangen

Buitenschilderwerk aanbrengen

Wij zijn op zoek naar een buitenschilder. Het betreft schilderwerk van een hoekhuis van 3 etages, breedte x lengte 5 x 10 meter. Schilderen van houten kozijnen op 3 verdiepingen. Ook 1 of 2 latjes bij de kozijnen vervangen en een paar met hout opvullen. Het schilderen van een metalen garagedeur, een toegangsdeur en een luifel inclusief een houten toegangsdeur op de begane grond. Het betreft 3 kleuren hoogglans verf. Er is een hoogwerker nodig om het schilderen op de 3e verdieping te verrichten.

Buitenschilderwerk op raamkozijnen en deuren aanbrengen

We willen de ramen en deuren van onze woning in een witte (huidige) tint opnieuw laten uitvoeren. Een aantal ramen en een deur zijn voorzien van een rolluik. De laatste verf beurt is inmiddels 2 jaren geleden.

Buitenschilderwerk aanbrengen

Het betreft het schilderwerk aan de buitenzijde van de woning exclusief dakkapellen, deze zijn van Trespa. De kleur van de kozijnen zijn Ral 9010, de gevels en de deuren hoogglans donkerblauw. De verwachtte m2 zal ongeveer 90 m2 zijn.

Buitenschilderwerk opnieuw aanbrengen

Het betreft het schilderen van de daklijsten en 2 raamkozijnen op de 1e verdieping. Op de begane grond gaat het om 2 kozijnen, buitenkast en de houten garagedeuren.

Buitenschilderwerk aanbrengen

Het buitenschilderwerk van alle kozijnen en deuren inclusief de rabat delen aan de zijkant van het huis en onderkant van overhellend dak moeten geschilderd worden. De kozijnen in hoogglans RAL7022, de deuren en ramen in RAL9010. Daarvoor moet denk ik eerst alles goed gegrond worden. Daarnaast willen wij graag de horizontale glaslatten vervangen hebben omdat deze verouderd zijn.

Buitenschilderwerk en trespapanelen aanbrengen

Het betreft schilderwerk. Het gaat om de gehele buitenkant, de kozijnen en de deuren. Het gaat om 7 kozijnen en het gaat om 2 deuren. Het gaat om buiten onderhoud en aanbrengen van trespapanelen rondom de schoorsteen en strookjes langs onderkant.

Binnen- en buitenschilderwerk (160127-000267)

In opdracht van Praxis bij een Praxis klant schilderwerk laten aanbrengen. Het is een achterpui (4 raamkozijnen, 1 deur en deurkozijn) over 5,50 meter met een koof er boven 5,50 meter x 0,15 meter. Ombouw van een radiator van circa 3,00 meter lang. Binnendeur met raampje aan 2 zijden inclusief kozijnen en bovenraampje. 2 dichte binnendeuren inclusief bovenraampje kozijn aan beide zijden. Houten tussenmuurtje van 0,70 meter breed. 1 sierhaard,1 binnendeur met kozijn en bovenraampje aan 1 zijde. 1 buitendeur met kozijn. De verf is reeds door Praxis geleverd aan de klant. Opdracht door Praxis volgt na ontvangst van en bij akkoord op de offerte door Praxis. Gelieve referentie 160127-000267 te gebruiken bij uitbrengen van de offerte.

Buitenschilderwerk uit laten voeren en het bijwerken van de dakkapel

Buitenschilderwerk van dakkapel, dakgoten en windveren inclusief schuren en plamuren. Mogelijk reparatie dakkapel door aanbrengen Trespa platen, in ieder geval aan de zuid/westzijde. Eventueel verder schilderwerk buiten in overleg.

Partners

Partners van Casius