Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor beschadigde trap schilderen:

Beschadigde trap schilderen

Een klant stelt ons aansprakelijk voor het beschadigen van haar trap. Ze heeft een offerte opgevraagd die wij belachelijk duur vinden, er wordt namelijk maar 1 x overgeschilderd op een paar plekjes. Het zal gaan om 3 treden die behandeld moeten worden. Vandaar dat wij een tegen offerte opvragen. Kunt u ons zo snel mogelijk beantwoorden in verband met de schadeclaim.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor beschadigde trap schilderen uit heel Nederland:

Laminaat opnieuw leggen na schade

Na schade wil ik mijn laminaat in de woonkamer opnieuw gelegd hebben. Hier gaat het dus om de plinten te verwijderen, laminaat te verwijderen (bijna gehele woonkamer). Beschadigde planken te vervangen, laminaat vervolgens weer terug te leggen en plinten opnieuw te plaatsen. Ter info: de schade zit tot aan de keuken, begin gelegd onder de trap. Alleen onder de trap en in de hal kan de vloer dus waarschijnlijk blijven liggen. Het oppervlak is ongeveer 45 m2.

Trap schilderen

Welk model heeft de trap? Rechte trap met één of meerdere draaien. In mijn hal staat een open trap dat bestaat uit 2 kwarten (bochten). Deze trap gaat van de begane grond naar eerste verdieping. Er zijn meerdere oude verflagen daarom wil ik de trap, inclusief rails, gezandstraald en opnieuw geverfd hebben. De rails hebben tevens wat schade. Ik zou graag willen weten of dat de beschadigde deken na zandstralen en opnieuw verven nog zichtbaar zijn? Hoelang heeft u voor de klus nodig?

Beschadigde houten trap bijwerken en schilderen

Onze houten trap is bij het afleveren van een koelkast beschadigd, paar stukjes hout eruit, en wij willen dit graag laten herstellen. We gaan ervan uit dat dan de hele trap opnieuw moet worden geschilderd omdat de trap 10 jaar geleden voor het laatst is geschilderd. Verder liggen er van die voetstappen van Heugaveld tapijt op de trap. Kan daaromheen worden geschilderd of moeten deze worden verwijderd en dan weer terug geplakt?

Beschadigde trap en trapleuning herstellen

Door bezorgers van een nieuwe wasmachine is de oude meegenomen. Deze hebben zij laten vallen. Hierdoor zijn meerder treden en de leuning beschadigd. De beschadigingen zijn helaas niet met een laagje verf alleen op te lossen. Het betreft 6 plekken waar niet alleen de verflaag maar ook het hout beschadigd is. Zie foto's in de bijlage.

Beschadigde trap schilderen

Onlangs is mijn trap (2x) door mensen die mijn wasmachine gekocht hebben erg beschadigd. Omdat zij niets van zich hebben laten horen hoe we dit kunnen oplossen heb ik het aan mijn tussenpersoon voorgelegd. Nu heb ik een offerte nodig van de kosten om de trap te repareren en te schilderen, dan kunnen zij dat voorleggen aan de verzekeringsmaatschappij of zij hiermee akkoord gaan.

Renoveren van een houten trap

Hard houten trap renovatie: - Beschadigde houten trede en pilaster vervangen /renoveren; - Twee stuks traphekken vervangen / renoveren in stijl originele trap;

Beschadigde trap en trapleuning herstellen

De trap bekleding en de leuning is beschadigd. Een beetje schilder werk bij de trap

Beschadigde trap en muur restaureren

Het gaat om ongeveer 10 treden die beschadigd zijn en de muur heeft wat deuken opgelopen. Oorzaak hiervan was de verhuizing van een wasmachine. De trap moet geschuurd en opnieuw wit geverfd worden. De muur moet beetje gevuld en ook opnieuw wit geschilderd worden. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte.

Beschadigde traptreden herstellen

Tijdens werkzaamheden is er iets zwaars naar beneden gevallen op de zoldertrap, waardoor bijna alle treden (12) beschadigd zijn. We wonen in een nieuwbouwhuis en de trap was net geschilderd. Nu zitten er behalve beschadiging aan t schilderwerk ook diepe putten in. Graag ontvangen we verschillende offertes wat het precies zou kosten om de trap weer netjes te maken zodat we dit kunnen bespreken met de verzekering.

Portiek van VvE herstellen

Het betreft herstel en onderhoud in een portiek van een VvE. Het gaat om een granieten trap. Onder 1 trede zit een grote scheur. En ook bij andere treden moeten herstelwerkzaamheden worden verricht. Wij kunnen u foto's toesturen. Verder mag het plafond opnieuw gestuct worden en moet er een nieuwe portieklamp komen. Tot slot is er een zwaar beschadigde deur die hersteld of vervangen moet worden (bij voorkeur herstel).