Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor beschadigde trap schilderen:

Beschadigde trap schilderen

Een klant stelt ons aansprakelijk voor het beschadigen van haar trap. Ze heeft een offerte opgevraagd die wij belachelijk duur vinden, er wordt namelijk maar 1 x overgeschilderd op een paar plekjes. Het zal gaan om 3 treden die behandeld moeten worden. Vandaar dat wij een tegen offerte opvragen. Kunt u ons zo snel mogelijk beantwoorden in verband met de schadeclaim.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor beschadigde trap schilderen uit heel Nederland:

Beschadigde trap en trapleuning herstellen

Door bezorgers van een nieuwe wasmachine is de oude meegenomen. Deze hebben zij laten vallen. Hierdoor zijn meerder treden en de leuning beschadigd. De beschadigingen zijn helaas niet met een laagje verf alleen op te lossen. Het betreft 6 plekken waar niet alleen de verflaag maar ook het hout beschadigd is. Zie foto's in de bijlage.

Beschadigde trap schilderen

Onlangs is mijn trap (2x) door mensen die mijn wasmachine gekocht hebben erg beschadigd. Omdat zij niets van zich hebben laten horen hoe we dit kunnen oplossen heb ik het aan mijn tussenpersoon voorgelegd. Nu heb ik een offerte nodig van de kosten om de trap te repareren en te schilderen, dan kunnen zij dat voorleggen aan de verzekeringsmaatschappij of zij hiermee akkoord gaan.

Renoveren van een houten trap

Hard houten trap renovatie: - Beschadigde houten trede en pilaster vervangen /renoveren; - Twee stuks traphekken vervangen / renoveren in stijl originele trap;

Beschadigde trap en trapleuning herstellen

De trap bekleding en de leuning is beschadigd. Een beetje schilder werk bij de trap

Beschadigde trap en muur restaureren

Het gaat om ongeveer 10 treden die beschadigd zijn en de muur heeft wat deuken opgelopen. Oorzaak hiervan was de verhuizing van een wasmachine. De trap moet geschuurd en opnieuw wit geverfd worden. De muur moet beetje gevuld en ook opnieuw wit geschilderd worden. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte.

Beschadigde traptreden herstellen

Tijdens werkzaamheden is er iets zwaars naar beneden gevallen op de zoldertrap, waardoor bijna alle treden (12) beschadigd zijn. We wonen in een nieuwbouwhuis en de trap was net geschilderd. Nu zitten er behalve beschadiging aan t schilderwerk ook diepe putten in. Graag ontvangen we verschillende offertes wat het precies zou kosten om de trap weer netjes te maken zodat we dit kunnen bespreken met de verzekering.

Portiek van VvE herstellen

Het betreft herstel en onderhoud in een portiek van een VvE. Het gaat om een granieten trap. Onder 1 trede zit een grote scheur. En ook bij andere treden moeten herstelwerkzaamheden worden verricht. Wij kunnen u foto's toesturen. Verder mag het plafond opnieuw gestuct worden en moet er een nieuwe portieklamp komen. Tot slot is er een zwaar beschadigde deur die hersteld of vervangen moet worden (bij voorkeur herstel).

Vloerverwarming infrezen, aanleggen en gereed maken voor PVC leggen

In onze woning willen wij de keuken verplaatsen van de achterzijde naar de voorzijde van de woning. 13 jaar geleden is er een grindvoer gelegd (niet onder bestaande keuken, die bij start uitvoer opdracht verwijderd zal zijn). De tegels in de keuken zijn verwijderd, maar Bandje: om technische redenen kan uw oproep niet afgehandeld wordenlijmresten niet. Daardoor ligt de grindvloer in het keukengedeelte iets hoger. Nu willen we de grindvloer laten verwijderen, eventueel beschadigde dekvloer laten repareren. Hierna willen we in de dekvloer een hoofdvloerverwarming (afstand tussen leidingen 10 cm) laten infrezen en de sleuven laten opvullen (daarna wordt egaline aangebracht voor pvc vloer). Radiatoren willen we behouden voor bijverwarming. Aan de voorzijde zal deze verplaatst dienen te worden naar een andere muur. In de woonkamer is momenteel nog een open trap aanwezig. Vloerverwarmingsverdeler willen we hier graag onder laten plaatsen. Graag ontvangen we een prijsindicatie voor 40 m2 vloeroppervlak verwijderen grindvloer/repareren dekvloer (mogelijke reparatie dekvloer apart ivm hoop op behouden oude dekvloer) en een prijsindicatie voor 35 m2 vloerverwarming infrezen. Indien het verplaatsen van de bestaande (te vervangen nieuwe) radiator en het egaliseren/ leggen van pvc vloer ook een optie is, vernemen we dit graag.

Losgeraakt stucwerk herstellen

Stukwerk is losgeraakt door een badkamerlekkage. De beschadigde muur en plafond, muur en plafond zijn beide voor een deel beschadigd moeten opnieuw worden gesaust/gestukt/geverft. Het betreft een klein gedeelte maar ik denk dat het hele plafond van 3 bij 2 meter moet worden meegenomen in verband met kleurverschil en ook de hele muur boven de trap van 4 bij 5 meter ook helemaal in verband met kleurverschil wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel) plafond Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Traptreden dichtmaken

Ik heb nu 2 trappen met open treden. Het zijn draaitrappen dus elke trede heeft een andere breedte afmeting. De treden van beide trappen wil ik dicht laten maken. Elke trap telt 12 treden. Tevens wil ik in elke trede (totaal 24) een rubbertje gefreesd hebben tegen het uitglijden. De trappen dienen nadien netjes in een goede kwaliteit verf geschikt voor trappen, geschilderd te worden. De treden moeten wel nog worden geschuurd (oude, beschadigde verflaag).