Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Almere te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Almere heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Almere u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Almere of directe omgeving.

5808 klanten uit Almere bevelen een bij Casius in Almere aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Almere bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: gevels vrijstaande woning kaleien, 380 m2 tegelvloer schilderen, keimen van gehele huis totaal ongeveer 120 m2, het behangen van wanden in een woning, keimen van gevel 144m2, 120 m2 betonvloer schilderen, kozijnen en deuren schilderen, nieuwbouwwoning behangen, gevel laten kaleien, buitenkant woning schilderen, muren schilderen en plafond stucen, woning voorzien van binnen schilderwerk, muren (vliesbehang) schilderen, betonvloer schilderen, nieuwbouw woning latex spuiten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Almere staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Almere:

Houten kozijnen opnieuw schilderen

Ik zoek een schilder die de kozijnen van mijn woning kan voorzien van een nieuwe verfbeurt. Het betreft de kozijnen aan de voor- en achterzijde op de eerste en tweede verdieping van een tussenwoning. Het betreft houten kozijnen.

Behangen en schilderen 3 slaapkamers

Wij willen de slaapkamers op de 1e verdieping opknappen (3 stuks). Maten: 4.80 x 3.30; 3.60 x 3.50 en 2.40 x 3.75. Muurhoogte: 2.35. Wij denken aan het sauzen van de plafonds, het schilderen van radiatoren en buizen, behangen waar nodig of schilderen van de muren. Daar waar nodig egaliseren van muren. Het zijn allemaal gips- en betonwanden. Graag ga ik met een vakman door het huis heen om te kijken wat hier mogelijk is.

Voorkozijn begane grond herstellen

Op de begane grond is het raamkozijn aan de voorzijde agv inbraakschade op diverse plaatsen beschadigd. Zie foto. Graag kozijnschade herstellen en gehele kozijn schuren en schilderen. Maatvoering van het vaste raamkozijn is circa 173,5 cm breed en circa 106 cm hoog. Maatvoering kleine (te openen) raam is circa 53 cm breed en circa 106 cm hoog. In het te openen raam willen wij ook meteen door de vakman een sierhekwerk laten plaatsen en advies van de vakman ter voorkoming van herhaling. Indien kozijn onherstelbaar beschadigd blijkt een nieuw soort kozijn wat beter bestand is tegen inbraak. Voor de verzekering heb ik een offerte nodig.

Sauzen/Latexen 150 m2 (binnen/buiten)

Tussenwoning begane grond alle muren en plafond wit sauzen/latexen. Ook de trap opnieuw wit schilderen. De begane grond buitenzijde voorgevel opnieuw wit schilderen. De verf schaffen wij graag in overleg en op advies van de vakman aan. Totale te behandelen oppervlakte circa 140 a 150 m2.

Herstellen van gaten in houten gevelbekleding

Mijn zonnescherm zat altijd nog net gemonteerd in het houten gevelgedeelte van de buren (zie foto). Na het weghalen blijken er niet alleen montagegaten maar ook een groot gat in hun houten gevelbekleding te zitten. Alle gaten moeten worden hersteld.

Buffetkast in andere kleur schilderen

Buffetkast in andere kleur schilderen. (Nu RAL 9002).

Wanden afwerken met latex spuiten

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor de volgende plekken op de zolder (Zadeldak): - de wanden van de trappenhal naar de zolder toe; - het plafond boven de trap; - alle wanden op zolder; - de plafond. Wij hebben gipsplaten geplaatst, waardoor er een onderscheid is tussen de slaapkamer en de trappenhal. Er liggen meubels in de kamer, en er is al een poging gedaan tot afdekken, maar waarschijnlijk moet dat opnieuw gedaan worden. Het gaat in totaal ongeveer om 120 m2 In de bijlage vind u de foto’s, tevens ziet u ook dat ik heb geprobeerd spachtelputz van Bouwmaat aan te brengen aan een wand, maar dat laat ik maar deze heb weer verwijderd, omdat ik het moeilijk vond. Er is nog wel een kleine vlek achter op de muur met residu van spachtelputz. Wij willen gewoon dat wanden goed afgewerkt worden, met latex spuiten. Aantal gipsplaatteen zijn niet helemaal recht gezet, ik zou hier ook graag een oplossing voor willen hebben , als jullie deze natuurlijk hebben

Buiten schilderwerk

Ik wil op korte termijn het hout, kozijnen en voordeur buiten laten schilderen.

Woonkamer schilderen

Voor onze woonkamer zoeken wij een schilder die (bijna alle) muren wil schilderen in een nieuwe kleur en met wasbare verf voor in de keuken. Het gaat om drie wanden van bij elkaar circa 24 m2 die nu chocoladebruin zijn en die wil ik graag mosgroen. Het is een korte wand, een lange wand en een wand rondom een grote schuifpui. Het gaat ook nog om een wand in de keuken van 10 m2 die ik graag met witte afwasbare / reinigbare verf zou willen hebben. De woonkamer is nu helemaal leeg omdat de vloer opnieuw wordt geschuurd, dus het liefst zo snel mogelijk.

Trap schilderen

Gaat om echt hard houten trap, zit al in de olie, maar is niet mooi geworden. Welk binnenschrijnwerk moet geschilderd worden? Trappen / balustrades

Salontafel wit spuiten

Salontafel spuiten in het wit. 1bij1 is de salontafel.

Schilderen buitenwerk

Ik wil graag al het buitenwerk laten schilderen. Het gaat om de kozijnen,deuren, boeidelen, balkon ruiling, garagedeur en regenpijpen. De gewenste kleur is donkergrijs en wijnrood. Zowel de voorkant, als de achterkant als de zijkant moet gedaan worden. Het zijn 3 verdiepingen, dus er zal een stijger moeten komen.

Deuren en kozijnen schilderen

Het schilderen van deuren en kozijnen buiten. Het gaat om 6 deuren (alle bestaan voor een groot deel uit glas), 5 grote kozijnen (bestaan zo goed als uit glas) en 10 normale kozijnen waarvan er 5 een raam hebben die open kan. Tevens zijn er 2 dakramen (maar die worden eventueel vervangen/gerestaureerd) Materiaal in overleg met vakman

Deuren, kozijnen, gevelbekleding en boeidelen schilderen

Ik zoek een schilder die buitenschilderwerk kan uitvoeren bij mijn woning. Het gaat om de kozijnen op de begane grond en eerste verdieping. Daarnaast de houten gevelbekleding aan de voor- en achterzijde woning (à 8 m2). En daarnaast zijn er ook nog boeidelen en twee deuren die ik graag geschilderd wil hebben.

Voordeur schilderen

Schilderen van een voordeur (bestaande bouw).

Buitenkant huis schilderen

Kozijnen 3 verdiepingen voor achter + 3 deuren waarvan 1 dubbel openslaand foto achterzijde toegevoegd, voorkant is iets minder want er is enkel een kleine raampartij voor de keuken

Koloniale meubels wit laten verven

Graag alle meubels zijdeglans wit laten verven alleen aan de buitenkant. Alleen vitrinekast en tv gedeeltelijk aan de binnenkant ook. Zie foto's.

Buiten huis schilderwerk

Graag zouden wij een offerte willen aanvragen voor het schilderen van ons huis. Het zou gaan om het schilderen van het huis aan de buiten kant, voor en achteren. De gevel bestaat uit een deel baksteen en hout. De kozijnen zijn van hout. Zie de foto voor afmetingen / indicatie van hoe groot de houten delen zijn. De achterkant heeft een vergelijkbaar deel die wij ook aan willen pakken. Wij zouden graag willen weten wat het kost om het hout te voorzien van een ander kleur verf. Alvast bedankt voor uw aandacht.

Het schilderen van twee dichte trappen

Ik zoek een schilder voor het schilderen van 2 open trappen inclusief leuningen. Het gaat om 15 tredes per trap. De trappen moeten waarschijnlijk eerst geschuurd worden. Waarschijnlijk houten trap in grondverf.

trapgat

schilderen op hoogte van ongeveer 4 meter in trapgat. Plafond is erg hoog, graag zou ik het fijn vinden als er een vakman langs kan komen om zelf ook de situatie te bekijken. Verf weet ik niet precies, maar we willen voor ons nieuwe huis het liefst voor alles hetzelfde gebruiken.

Buitenschilderwerk hofje 14 woningen

We zijn een hofje met 14 huizen en wonen hier nu 5 jaar. We zijn op zoek naar een buitenschilder die voor ons het hele hofje kan aanpakken. Per huis gaat het om 1 voordeur, 9 a 10 kozijnen, openslaande tuindeur of schuifpui naar achteren. Graag hoor ik wat de mogelijkheden zijn en of we een prijsopgave per huis kunnen ontvangen.

Complete benedenverdieping schilderen

Dit jaar willen we een aanbouw laten plaatsen en daarna alles meteen opnieuw laten schilderen. Het gaat dan om +/- 30m2 muur opnieuw schilderen (spacwerk opnieuw sausen), +/- 30 a 40m2 plafond, 3 opdekdeuren met deurstijlen. Wat zou een richtprijs hiervoor zijn ?

Deuren & kozijnen schilderen van buiten

Ik wil graag alle kozijnen en deuren aan voor en achtergevel van mijn woning laten schilderen. Ik ontvang graag een indicatie van de totale kosten (inclusief materiaal) en wanneer begonnen kan worden. Bijgesloten een overzicht van de te schilderen kozijnen & deuren. Gaat om 3 verdiepingen.

Keuken schilderen

Schilderen van de keuken, muren/plafond. In totaal 18m2 muur en 6m2 plafond. Gaat om binnenwerk. Zie foto, gaat om schilderwerk van muren boven de vensterbank.

Voor- en achtergevel keimen

De voorgevel en achtergevel van mijn huis hebben een KEIM laag van zo'n 15 jaar oud. Deze laag wil ik vernieuwen. Dat mag met KEIM of een andere silicaatverf zoals bijvoorbeeld Sikkens Alpha Supraliet. Het betreft een tussenwoning met een plat dak (een blok) met 2 verdiepingen en 6 meter hoog. Ca. 34 m2 voor de voor- en achtergevel.