Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Almere te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Almere heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Almere u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Almere of directe omgeving.

5679 klanten uit Almere bevelen een bij Casius in Almere aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Almere bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: binnen schilderwerk, deuren kozijnen pafond schilderen, behangwerken van nieuwbouw woning met renovlies, buitenschilderwerk langgevel woonboerderij, complete appartement schilderen, stucen en trapverlichting aanbrengen, huis van binnen schilderen en sauzen, woonboerderij wanden en plafonds, kozijnen, trap en keuken spuiten, gevel schoonmaken en bekleden, plafond van bedrijfspand schilderen, nieuwbouwwoning stucen en schilderen, het witten van meerdere plafonds, anhydriet nieuwbouw vloer verven, schilderen van de buitenkant van het huis, muur en plint schilderen, plafond muren al houtwerk en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Almere staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Almere:

Twee eikenhouten trappen vernissen of bewerken met olie

Het gaat om het oliën of vernissen van twee eikenhouten trappen. Deze worden binnenkort in delen geleverd en zijn nog onbehandeld.

Griekse pilaren lambriseren en patineren

Griekse pilaren een oude ‘look’ geven. Lambrisering verven en patineren. Het gaat om 2 grote muren 10 pilaren.

Muur zolder en trapgat behangen

Ik wil graag de zoldermuur, deze loopt tot hoog in een punt, en langs het trapgat laten behangen, de muur is van beton en kort geleden gestuct maar is niet goed gelukt vandaar het behang. Ik zou het fijn vinden als er eerst iemand komt kijken want ik vindt het erg lastig om alles op te meten. Ik schat dat het in totaal om zo'n 20 m2 gaat. Ik zorg voor het behang, de vakman voor het overige materiaal.

Plafond muren al houtwerk

Ik wil de muren en plafonds (720 m2 totaal) met latex laten spuiten en al het houtwerk (voordeur aan de binnenkant, kozijnen en trap) laten schilderen. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

2 lokalen en hal de wanden schilderen

Van twee lokalen de wanden schilderen. 1 wand is betonsteen. 1 wand is glad. Hal qua oppervlak te vergelijken met 1.5 lokaal. Ook betonsteen. Hoeft niet supernetjes. Enkele boorgaten dichtmaken. Ik heb al twee offertes opgevraagd. Veel te duur. Ben benieuwd naar jullie prijs.

Binnen schilderwerk

Ik wil de muren en de kozijnen van een kinderdagverblijf laten schilderen. Het gaat om 4 panden. 1 pand is 95 m2. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Glasvezelbehang aanbrengen

Ik wil graag glasvezelbehang aanbrengen in een slaapkamer. Gaat om 30 m2

Trap verven

Schilderen trap incl schuren etc. Zie foto. De manen zullen we er zelf aftrekken.

Schilderen van binnenmuren

Het betreft het schilderen van binnenmuren. Zie bijlage voor de oppervlakte. De werkzaamheden moeten midden december worden uitgevoerd. Ik wens graag een offerte waarin het materiaal zoals de verf is opgenomen.

Nieuwbouw plafond en wanden stucen en sausen

Het betreft een toekomstige nieuwbouw woning met hout skeletbouw. Het plafond en wanden zijn afgetimmerd met gipsplaten. Deze willen we laten glad stucen en sausen. De wanden zijn 350 m2 en de plafonds 280 m2.

Buitendeur aan buitenkant schilderen

Graag laat de buitenkant van de buitendeur schilderen, deze is met lijm beschadigd. Dus graag eerst schuren. Het is een gewone normale voordeur, de afmetingen durf ik niet te zeggen.

Zolder spuiten

Wij zijn op zoek naar een bedrijf die bij ons op de tweede verdieping twee kamers en een halletje kan spuiten. Het gaat om ongeveer 110 vierkante meter. het plafond willen wij graag in ral 9010 en betreft 35 vierkante meter en de wanden in ral 9001, circa 75 vierkante meter. Het is allemaal recent gestuct en ingesneden in de hoeken. In de hoeken dient er gekit te worden. Hoor graag of u dit kan verzorgen, voor welke prijs en per wanneer dit evt ingepland kan worden. Dank!

Gedeeltelijke trap schilderen en afwerken + trappenhuis schilderen

Hallo, Graag wil ik mijn trap laten schilderen, betreft een nieuwe trap die voorzien is van gebroken witte lak. Ik wil graag alles wit hebben. De treden (15) en stootborden hoeven niet gedaan te worden. Maar de onderkant, zijkanten en de spijlen moeten geschilderd worden. Moet eerst geschuurd worden. De naden van de trap die zichtbaar zijn wil ik dicht laten maken, zodat het mooi strak is. De muren van het trappenhuis wil ik ook graag geschilderd hebben (tussen 20-30 m2). Het is een paar maanden geleden met spackwerk bespoten. Er hoeft alleen maar een laagje verf overheen, of gespoten worden dat het mooi strak is.

Boeidelen schilderen

Graag laat ik de boeidelen van mijn vrijstaande woning 8 × 10 m schilderen. Ik weet niet of er eerst geschuurd moet worden. Ze zijn van hout.

Buitenkant huis schilderen

Het gaat om een 2 onder 1 kap woning, waar wij het een en ander willen laten schilderen. Het gaat om 3 etages aan kozijnen, daarnaast de onderzijde voor en achter, een garagedeur, een schuifpui, een smeedijzere balkon en de voordeur. De kleuren en dergelijke en exacte maten wil ik graag door de vakman laten beoordelen. Het zou gaan om ongeveer 100m2 in totaal.

Muur schilderen

Ik wil graag over muur behang heen schilderen, en ik wil het wit maken. En de plinten eronder eiwit schilderen zoals mijn deur. Hoeveel zou dit kosten?

Binnentrap schilderen

Nieuwbouw trap die nog moet voorzien worden van een kleur, is nu ruw wit. Deze trap moet geschuurd worden en geschilderd.

Kozijnen van alle ramen schilderen en de voordeur

Ik wil alle kozijnen aan de buitenzijde en de voordeur laten schilderen. Tevens de voordeur aan de binnenzijde en de aangrenzende kozijnen binnenzijde (in verband met kleurverschil). De geschatte afmetingen zijn: voor 3 ramen: 1,30 x 1,30 meter. Een raam van 75 cm x 1,30 meter. Een raam van 2,30 meter x 2 meter. De schuifpui, bestaand uit drie delen. Een klein raampje naast de voordeur en de voordeur zelf. Graag ontvangen we advies voor de kleur, dat de kleur hetzelfde is als de gehele straat.

Voordeur binnenkant schilderen

1 voordeur + kozijn schilderen binnenkant

Woonkamer schilderen

Graag zou ik een prijsopgave willen hebben voor het schilderen van de woonkamer wanden en plafond. Het betreft +/- 50 m2. Uitvoerdatum zo eind van deze maand begin volgende maand.

Meerdere kozijnen buiten schilderen

Graag laat ik 13 kozijnen en 2 deuren schilderen. (Het is 1 groot kozijn met 2 ramen. Verder 1 badkamerraam en 1 voordeur en 1 achterdeur). Het gaat om het buitenwerk. Er moet ligt opgeschuurd worden. We kunnen zelf voor het materiaal.

Deuren en kozijnen spuiten

Ik wil graag 9 deuren en 9 kozijnen laten spuiten. Betreft binnenwerk en ik zorg zelf voor de verf.

Deuren en kozijnen binnenzijde begane grond laten schilderen

Schilderen van de binnen kozijnen beneden en de deuren in de woonkamer en gang (3 deuren) + voordeur binnenkant en eventueel de trap. Kleur zwart.

Schilderen woning van 313m2

9 dec krijg ik de sleutel van dit appartement. Zou graag een offerte willen ontvangen voor het schilderen van alle muren. Wc en badkamer en berging is niet nodig. Het totale oppervlakte van de woning is 313m2 waarvan het woonoppervlakte 65m2 is. Zou graag een offerte ontvangen en willen weten of u 9 dec al beschikbaar bent.

Kamer behangen

Ik wil een kamer van 17 m2 laten behangen. Alle materialen zijn aanwezig.