Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Flevoland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in de provincie Flevoland heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders uit Flevoland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Flevoland.

487 klanten uit Flevoland bevelen een bij Casius in Flevoland aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Flevoland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: binnen schilderwerk, deuren kozijnen pafond schilderen, behangwerken van nieuwbouw woning met renovlies, buitenschilderwerk langgevel woonboerderij, houten huis buiten schilderen (houten skeletwoning), nieuwbouwwoning stucen en schilderen, het witten van meerdere plafonds, anhydriet nieuwbouw vloer verven, muur en plint schilderen, plafond muren al houtwerk, huis stucen, betreft een nieuwbouw woning., buitenschilderwerk tussenwoning, glasvezelbehang aanbrengen nieuwbouwhuis, binnen-/buitenschilderwerk: deuren & kozijnen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in de provincie Flevoland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Flevoland:

donderdag 7 november 2019

Plafond muren al houtwerk

Ik wil de muren en plafonds (720 m2 totaal) met latex laten spuiten en al het houtwerk (voordeur aan de binnenkant, kozijnen en trap) laten schilderen. Ik ontvang hier graag een offerte voor.
dinsdag 5 november 2019

2 lokalen en hal de wanden schilderen

Van twee lokalen de wanden schilderen. 1 wand is betonsteen. 1 wand is glad. Hal qua oppervlak te vergelijken met 1.5 lokaal. Ook betonsteen. Hoeft niet supernetjes. Enkele boorgaten dichtmaken. Ik heb al twee offertes opgevraagd. Veel te duur. Ben benieuwd naar jullie prijs.
dinsdag 5 november 2019

Binnen schilderwerk

Ik wil de muren en de kozijnen van een kinderdagverblijf laten schilderen. Het gaat om 4 panden. 1 pand is 95 m2. Ik ontvang graag een prijsindicatie.
woensdag 30 oktober 2019

Glasvezelbehang aanbrengen

Ik wil graag glasvezelbehang aanbrengen in een slaapkamer. Gaat om 30 m2
zondag 20 oktober 2019

Slaapkamers schilderen

Gaat om in ieder geval 3 slaapkamers. - 1x slaapkamer is geheel soort zalm roze (ook het plafond). Het plafond willen we wit, de muren grijs (kleur uitgekozen). Lengte kamer 4,55 m breedte is 3,19 m. Plafond is 2,54 m2. De kamer bevat 2 openslaande deuren (hoeven niet geverfd te worden en de normale slaapkamerdeur). De kamer is ongeveer 55 m2 totaal. 1 muur bevat behang dit dient verwijderd te worden. - 1x slaapkamer is nu licht geel mag geheel wit. Ongeveer 41 m2 (inclusief plafond). - 1 x zolderkamer, hier zijn wat panelen behangen dit dient verwijdert te worden. Daarnaast wat kleine scheuren deze dienen weggewerkt te worden. De kamer is voor het grootste deel lichtgroen geschilderd en 1 muur zal een kleur krijgen de rest mag wit. Rond de 55 m2 totaal. Gaatjes dichtsmeren en op de zolderkamer wat kleine scheuren dichtsmeren. Graag eerste even komen kijken natuurlijk mogelijk.
zaterdag 19 oktober 2019

Trap verven

Schilderen trap incl schuren etc. Zie foto. De manen zullen we er zelf aftrekken.
zondag 13 oktober 2019

Schilderen van binnenmuren

Het betreft het schilderen van binnenmuren. Zie bijlage voor de oppervlakte. De werkzaamheden moeten midden december worden uitgevoerd. Ik wens graag een offerte waarin het materiaal zoals de verf is opgenomen.
zondag 13 oktober 2019

Nieuwbouw plafond en wanden stucen en sausen

Het betreft een toekomstige nieuwbouw woning met hout skeletbouw. Het plafond en wanden zijn afgetimmerd met gipsplaten. Deze willen we laten glad stucen en sausen. De wanden zijn 350 m2 en de plafonds 280 m2.
woensdag 9 oktober 2019

Buitendeur aan buitenkant schilderen

Graag laat de buitenkant van de buitendeur schilderen, deze is met lijm beschadigd. Dus graag eerst schuren. Het is een gewone normale voordeur, de afmetingen durf ik niet te zeggen.
zaterdag 5 oktober 2019

Zolder spuiten

Wij zijn op zoek naar een bedrijf die bij ons op de tweede verdieping twee kamers en een halletje kan spuiten. Het gaat om ongeveer 110 vierkante meter. het plafond willen wij graag in ral 9010 en betreft 35 vierkante meter en de wanden in ral 9001, circa 75 vierkante meter. Het is allemaal recent gestuct en ingesneden in de hoeken. In de hoeken dient er gekit te worden. Hoor graag of u dit kan verzorgen, voor welke prijs en per wanneer dit evt ingepland kan worden. Dank!
donderdag 3 oktober 2019

Gedeeltelijke trap schilderen en afwerken + trappenhuis schilderen

Hallo, Graag wil ik mijn trap laten schilderen, betreft een nieuwe trap die voorzien is van gebroken witte lak. Ik wil graag alles wit hebben. De treden (15) en stootborden hoeven niet gedaan te worden. Maar de onderkant, zijkanten en de spijlen moeten geschilderd worden. Moet eerst geschuurd worden. De naden van de trap die zichtbaar zijn wil ik dicht laten maken, zodat het mooi strak is. De muren van het trappenhuis wil ik ook graag geschilderd hebben (tussen 20-30 m2). Het is een paar maanden geleden met spackwerk bespoten. Er hoeft alleen maar een laagje verf overheen, of gespoten worden dat het mooi strak is.
woensdag 2 oktober 2019

Boeidelen schilderen

Graag laat ik de boeidelen van mijn vrijstaande woning 8 × 10 m schilderen. Ik weet niet of er eerst geschuurd moet worden. Ze zijn van hout.
maandag 30 september 2019

Openhaard in betonlook stuken

Goede dag, Het betreft een betonlook in kleur voor onze nieuw te plaatsen openhaard. 7 november wordt de haard geplaatst. Wij zijn op zoek naar een stukadoor die enige ervaring heeft in het aanbrengen van betonlook. Indien mogelijk zouden wij wat foto’s zien van betonlook werk dat u reeds bij klanten heeft aangebracht. Het gaat om een plaat van 120 cm breed en 2 meter hoog. Daarnaast komt nog een bankje van 1 meter, deze moet in dezelfde kleur gestukt worden. Graag wensen wij geïnformeerd te worden over de juiste kleur bij ons interieur. Misschien kunt u een vrijblijvende offerte maken. In afwachting van uw reactie.
zondag 29 september 2019

Buitenkant huis schilderen

Het gaat om een 2 onder 1 kap woning, waar wij het een en ander willen laten schilderen. Het gaat om 3 etages aan kozijnen, daarnaast de onderzijde voor en achter, een garagedeur, een schuifpui, een smeedijzere balkon en de voordeur. De kleuren en dergelijke en exacte maten wil ik graag door de vakman laten beoordelen. Het zou gaan om ongeveer 100m2 in totaal.
vrijdag 27 september 2019

Finnhouse schilderen (buitenkant)

Voorjaar 2020 willen we ons Finnhouse schilderen (moet Scandinavisch Rood en Wit worden). Ook met verf die geschikt is voor deze Finse huizen. Er moet nog gerepareerd worden (drie kozijnen vervangen en gedeeltelijk houtrot op enkele plekken) maar ook willen we dus de gele kleur vervangen door rood. Het gaat om hardhouten kozijnen, de oude zouden afgevoerd moeten worden. De afmeting durf ik niet te zeggen. Het huis is ongeveer 11 x 9 meter en 7 meter hoog. Uiteraard dient het daarna jaarlijks of 2-jaarlijks onderhouden te worden. Graag ontvangen we een offerte.
vrijdag 27 september 2019

Muur schilderen

Ik wil graag over muur behang heen schilderen, en ik wil het wit maken. En de plinten eronder eiwit schilderen zoals mijn deur. Hoeveel zou dit kosten?
woensdag 25 september 2019

Keukenkastjes schilderen

Graag zou ik mijn keukenkastjes laten schilderen. Het gaat om 11 deuren en 6 laden. Eerst moet er geschuurd worden, daarna graag wit geschilderd.
dinsdag 24 september 2019

Binnentrap schilderen

Nieuwbouw trap die nog moet voorzien worden van een kleur, is nu ruw wit. Deze trap moet geschuurd worden en geschilderd.
maandag 23 september 2019

Kozijnen van alle ramen schilderen en de voordeur

Ik wil alle kozijnen aan de buitenzijde en de voordeur laten schilderen. Tevens de voordeur aan de binnenzijde en de aangrenzende kozijnen binnenzijde (in verband met kleurverschil). De geschatte afmetingen zijn: voor 3 ramen: 1,30 x 1,30 meter. Een raam van 75 cm x 1,30 meter. Een raam van 2,30 meter x 2 meter. De schuifpui, bestaand uit drie delen. Een klein raampje naast de voordeur en de voordeur zelf. Graag ontvangen we advies voor de kleur, dat de kleur hetzelfde is als de gehele straat.
dinsdag 17 september 2019

Houtwerk schilderen nieuw huis

In ons nieuwe huis moet het houtwerk geschilderd worden. Dat wil zeggen, een aantal deuren en alle plinten en wat koven. Het liefst zo snel mogelijk.
zondag 15 september 2019

Voordeur binnenkant schilderen

1 voordeur + kozijn schilderen binnenkant
donderdag 12 september 2019

Woonkamer schilderen

Graag zou ik een prijsopgave willen hebben voor het schilderen van de woonkamer wanden en plafond. Het betreft +/- 50 m2. Uitvoerdatum zo eind van deze maand begin volgende maand.
woensdag 11 september 2019

Meerdere kozijnen buiten schilderen

Graag laat ik 13 kozijnen en 2 deuren schilderen. (Het is 1 groot kozijn met 2 ramen. Verder 1 badkamerraam en 1 voordeur en 1 achterdeur). Het gaat om het buitenwerk. Er moet ligt opgeschuurd worden. We kunnen zelf voor het materiaal.
woensdag 11 september 2019

Twee trappen schilderen

Ik heb 2 open trappen met 13 treden en deze wil ik graag laten schilderen. De trap naar zolder hoeft alleen geschuurd en gelakt te worden. Er zit nu zalmroze lak op en dit wil ik geel laten schilderen in de kleur 1130. Op de beneden trap zitten halve maantjes (op 10 treden), dit zit vastgeplakt en moet verwijderd worden, daarna geschuurd, gelakt en geschilderd. Ik ontvang graag een offerte hiervoor.
zondag 8 september 2019

Deuren en kozijnen spuiten

Ik wil graag 9 deuren en 9 kozijnen laten spuiten. Betreft binnenwerk en ik zorg zelf voor de verf.

Partners

Partners van Casius