Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Flevoland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in de provincie Flevoland heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders uit Flevoland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Flevoland.

487 klanten uit Flevoland bevelen een bij Casius in Flevoland aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Flevoland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: het kaleien en eventueel schilderen van onze gevels, buitenschilderwerk hofje 14 woningen, het schilderen van onze benedengevel, het reinigen, voegenherstel en keimen, het totale schilderwerk van een woning binnen en buitenwerk, nieuwbouw appartement behangen, houten kozijnen van een klein complex schilderen, buiten schilderwerk, deuren en kozijnen schilderen, het impregneren of aanbrengen van coating buitengevel, woning schilderen binnenwerk, alle kozijnen van woonhuis binnen en buiten schilderen, voor en zijgevel kaleien, gevels van vrijstaand huis schilderen met dampdoorlatende verf, woning laten schilderen buitenzijde en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in de provincie Flevoland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Flevoland:

zaterdag 21 maart 2020

Buitenschilderwerk hofje 14 woningen

We zijn een hofje met 14 huizen en wonen hier nu 5 jaar. We zijn op zoek naar een buitenschilder die voor ons het hele hofje kan aanpakken. Per huis gaat het om 1 voordeur, 9 a 10 kozijnen, openslaande tuindeur of schuifpui naar achteren. Graag hoor ik wat de mogelijkheden zijn en of we een prijsopgave per huis kunnen ontvangen.
maandag 9 maart 2020

Eco vlies behang laten aanbrengen en overschilderen

Wij willen geen glasvezel glasvlies alleen behang zonder glas ivm met allergie bv erfurt eco vlies. Daarna overschilderen. Het gaat om ongeveer 240 m2 fotobehang in een slaapkamer. Het is een nieuwbouw huis in Lelystad dat behangklaar wordt opgeleverd. Ongeveer klaar in februari 2021. Is dit mogelijk? Wat kunt u voor ons doen?
zondag 8 maart 2020

Complete benedenverdieping schilderen

Dit jaar willen we een aanbouw laten plaatsen en daarna alles meteen opnieuw laten schilderen. Het gaat dan om +/- 30m2 muur opnieuw schilderen (spacwerk opnieuw sausen), +/- 30 a 40m2 plafond, 3 opdekdeuren met deurstijlen. Wat zou een richtprijs hiervoor zijn ?
dinsdag 3 maart 2020

Deuren & kozijnen schilderen van buiten

Ik wil graag alle kozijnen en deuren aan voor en achtergevel van mijn woning laten schilderen. Ik ontvang graag een indicatie van de totale kosten (inclusief materiaal) en wanneer begonnen kan worden. Bijgesloten een overzicht van de te schilderen kozijnen & deuren. Gaat om 3 verdiepingen.
zaterdag 29 februari 2020

Muren plafonds spack spuiten

Ik wil de wanden en plafond van mijn toekomstige bestaande woning laten spack spuiten. Het huis is 223 m2. De wanden zijn gestuct. Het betreft de woonkamer, keuken en optioneel de hal.
dinsdag 25 februari 2020

Keuken schilderen

Schilderen van de keuken, muren/plafond. In totaal 18m2 muur en 6m2 plafond. Gaat om binnenwerk. Zie foto, gaat om schilderwerk van muren boven de vensterbank.
vrijdag 21 februari 2020

Muren schilderen 150m2

Alle muren in hele huis. Huiskamer, keuken, gang, 3 slaapkamers, langs de trappen. Het zijn nieuwbouw muren behangklaar. Nauwelijks gaatjes. 150m2
vrijdag 14 februari 2020

Voor- en achtergevel keimen

De voorgevel en achtergevel van mijn huis hebben een KEIM laag van zo'n 15 jaar oud. Deze laag wil ik vernieuwen. Dat mag met KEIM of een andere silicaatverf zoals bijvoorbeeld Sikkens Alpha Supraliet. Het betreft een tussenwoning met een plat dak (een blok) met 2 verdiepingen en 6 meter hoog. Ca. 34 m2 voor de voor- en achtergevel.
woensdag 12 februari 2020

Muurpanelen plaatsen

Ik wil graag panelen in de huiskamer aan de muur lijmen. Muur is 7.20 m x 2.45 en muur van 3 m bij 2.45 hoog.
maandag 10 februari 2020

Latexspuiten of rollen van de muren

Graag een offerte voor het spuiten van muren (ook boven een inpandige trap), waarschijnlijk in mat gebroken wit, 2 muren willen we in een andere kleur. Het gaat om ongeveer 85 m2. De wanden zijn opgeleverd dat de grote gaten gedicht zijn, of er nog een dun stuclaagje nodig is weten we niet. Het is een jongeren woning, de verf hoeft dus niet van hele goede kwaliteit (het is maar voor 5 jaar). Eventueel mag de verf ook met de roller worden aangebracht, wat het goedkoopst is. We willen twee wanden met een andere kleur, een rood, de ander blauw. Verder willen we gebroken wit, kost dit extra?
zondag 9 februari 2020

Salontafel spuiten

Uitschuifbare salontafel in 2 kleuren schilderen ,stuk aan de binnenkant en de rest buitenkant ,allemaal rechte delen. Zie foto
zaterdag 8 februari 2020

Buiten schilderwerk

Buitenschilder werk tussenwoning (kozijnen, deur en boeidelen). Foto voorgevel en achtergevel zijn bijgevoegd.
vrijdag 7 februari 2020

Flat witten

Ben telefonisch niet bereikbaar op dit moment. Flat is 100m2 vloer oppervlak. Alles moet wit. Er zit dik geel behang op de muren dat plastic aanvoelt. Plafond is ruw. Nooit gerookt in de flat. Plafond en muren wit. Kozijnen zijn nog goed. Keuken kastjes ook van bruin naar wit. Graag zo spoedig mogelijk. Ik wil ook weten hoeveel dagen werk dit is. En of t gespoten kan of gerold.
vrijdag 7 februari 2020

Wanden en plafond in de woonkamer laten sauzen/schilderen

Onze wanden en plafond wordt in de maand april gestuct. Wie wil en kan dit daarna sauzen. Het gaat om ongeveer 140/150 m2.
donderdag 6 februari 2020

Behang- en sauswerk

Het gaat om een slaapkamer van 50 m2. De ene kant wil ik laten behangen en de andere kant wil ik laten sausen (over bestaand behang heen). Ik denk dat ik 11 rollen nodig heb. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 5 februari 2020

Muren schilderen woning

Het gaat om het schilderen of spuiten van woonkamer 28 m2, gang en slaapkamer met structuurverf. Vloeroppervlak is 45 m2. De hoogte is 2.45 m. Het zijn nu kale betonmuren, waar het behang eraf is gehaald.
dinsdag 4 februari 2020

8 kozijnen verven

Graag zou ik het volgende willen laten doen. Het gaat om 8 stuks binnendeuren aluminium kozijnen dus alleen de kozijnen. Graag met sigma schakelverf ral 9001 afwerken.
zondag 2 februari 2020

Muur laten spuiten

We hebben onze muur laten stucen (Spachtelputz). Deze muur zouden we graag in de volgende kleur laten spuiten. Bold Taupe - PPG14-01. Het gaat om een oppervlakte van 5-6 m2.
donderdag 30 januari 2020

Herstelwerk muren en plafond op zolder

Er is schade aan mijn plafond en muur ontstaan na lekkage aan mijn dak, deze is verholpen maar nu wil ik graag een offerte voor de kosten die aan mijn plafond en muur zijn ontstaan.
woensdag 29 januari 2020

Muren met waterschade behangen

Ik heb waterschade bovenaan mijn muren. Ik wil het daarom opnieuw laten behangen. Het gaat om 8 m2.
dinsdag 28 januari 2020

Gehele stenen gevel voorzien van kalei

Gehele buitenkant van de woning voorzien van Kalei. Hoeveel dit is durven wij echt niet te zeggen, omdat het huis best hoog is, het is in ieder geval meer dan 100 m2. De huidige ondergrond zijn bakstenen.
zondag 19 januari 2020

Buitengevels schilderen

4 gestucte buitengevels opnieuw schilderen inclusief alle noodzakelijk overige werkzaamheden (reinigen, beschadigingen repareren, impregneren etc.) Grootste deel in de huidige kleur Ral 9010. Kleine rand aan onderzijde rondom de woning in zwarte/antraciet kleur.
zondag 19 januari 2020

Spuiten wanden en plafonds nieuwbouw appartement

Het latex spuiten van plafonds en binnenmuren van nieuwbouw appartement dat eind 2de kwartaal 2020 wordt opgeleverd. Postcode nog niet bekend.
zaterdag 18 januari 2020

Schilderen van 1 deur, 10 ramen en schuifpuien aan tussenwoning

buitenkant schilderen ramen deuren en schuifpanelen, 1 deur, 10 ramen, en schuifdeuren. oppervlakte weet ik niet Ik wil begin mei beginnen.
donderdag 9 januari 2020

Woonkamer, keuken en gang schilderen, muren, plafond en kozijnen

Het betreft schilderwerk van de woonkamer en keuken en hal zowel de muren als plafond. En de kozijnen van het raam in de keuken en kozijnen van openslaande deuren!

Partners

Partners van Casius