Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Flevoland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in de provincie Flevoland heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders uit Flevoland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Flevoland.

486 klanten uit Flevoland bevelen een bij Casius in Flevoland aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Flevoland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: houtwerk binnen en wanden sauzen, buitenmuren onderhoud en schilderwerk, wanden behangen van woning, buitenschilderwerk huis, boeiboorden vervangen en alle hardhouten kozijnen in mahonie beitsen, villa binnenkant schilderen 500 m2, schilderen alle buiten-kozijnen, behangen appartement, buitenkant van kozijnen laten schilderen, buitenschilderwerk aan woning, gevels vrijstaande woning keimen, sauzen/Latexen 150 m2 (binnen/buiten), buiten deuren en kozijnen opnieuw laten schilderen en vervangen glaslatten, trappen en ballustrades schilderen, houtwerk schilderen buitenkant en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in de provincie Flevoland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Flevoland:

dinsdag 7 juli 2020

Voorkozijn begane grond herstellen

Op de begane grond is het raamkozijn aan de voorzijde agv inbraakschade op diverse plaatsen beschadigd. Zie foto. Graag kozijnschade herstellen en gehele kozijn schuren en schilderen. Maatvoering van het vaste raamkozijn is circa 173,5 cm breed en circa 106 cm hoog. Maatvoering kleine (te openen) raam is circa 53 cm breed en circa 106 cm hoog. In het te openen raam willen wij ook meteen door de vakman een sierhekwerk laten plaatsen en advies van de vakman ter voorkoming van herhaling. Indien kozijn onherstelbaar beschadigd blijkt een nieuw soort kozijn wat beter bestand is tegen inbraak. Voor de verzekering heb ik een offerte nodig.
donderdag 2 juli 2020

Kamer laten behangen

Wij hebben behang en willen graag onze kamer laten behangen. Volgens onze meetgegevens gaat het om 32m2. Moeten wij zelf het oude behang er af halen of kan dat ook gedaan worden? Wij horen graag van u. Met vriendelijke groet, Alex en Teunie van der Spa
maandag 29 juni 2020

Sauzen/Latexen 150 m2 (binnen/buiten)

Tussenwoning begane grond alle muren en plafond wit sauzen/latexen. Ook de trap opnieuw wit schilderen. De begane grond buitenzijde voorgevel opnieuw wit schilderen. De verf schaffen wij graag in overleg en op advies van de vakman aan. Totale te behandelen oppervlakte circa 140 a 150 m2.
zaterdag 27 juni 2020

Herstellen van gaten in houten gevelbekleding

Mijn zonnescherm zat altijd nog net gemonteerd in het houten gevelgedeelte van de buren (zie foto). Na het weghalen blijken er niet alleen montagegaten maar ook een groot gat in hun houten gevelbekleding te zitten. Alle gaten moeten worden hersteld.
woensdag 24 juni 2020

Schilderwerk buiten

Ik wil graag het houtwerk aan de buitenkant van mijn boerderijwoning laten schilderen. Deuren, kozijnen en een kleine reparatie aan de houten kozijnen. Voor de offerte lijkt me noodzakelijk om het werk te komen bekijken. Boerderijwoning.
zondag 21 juni 2020

Buffetkast in andere kleur schilderen

Buffetkast in andere kleur schilderen. (Nu RAL 9002).
dinsdag 16 juni 2020

Wanden afwerken met latex spuiten

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor de volgende plekken op de zolder (Zadeldak): - de wanden van de trappenhal naar de zolder toe; - het plafond boven de trap; - alle wanden op zolder; - de plafond. Wij hebben gipsplaten geplaatst, waardoor er een onderscheid is tussen de slaapkamer en de trappenhal. Er liggen meubels in de kamer, en er is al een poging gedaan tot afdekken, maar waarschijnlijk moet dat opnieuw gedaan worden. Het gaat in totaal ongeveer om 120 m2 In de bijlage vind u de foto’s, tevens ziet u ook dat ik heb geprobeerd spachtelputz van Bouwmaat aan te brengen aan een wand, maar dat laat ik maar deze heb weer verwijderd, omdat ik het moeilijk vond. Er is nog wel een kleine vlek achter op de muur met residu van spachtelputz. Wij willen gewoon dat wanden goed afgewerkt worden, met latex spuiten. Aantal gipsplaatteen zijn niet helemaal recht gezet, ik zou hier ook graag een oplossing voor willen hebben , als jullie deze natuurlijk hebben
vrijdag 12 juni 2020

Betonvloer schuren en schilderen

Het betreft betonvloer van een overkapping van 3 x 4 meter. De vloer is eerder geschilderd, maar kennelijk niet goed voorbewerkt dan wel geen goede verf gebruikt. Moet dus eerst geschuurd worden.
donderdag 11 juni 2020

Buiten schilderwerk

Ik wil op korte termijn het hout, kozijnen en voordeur buiten laten schilderen.
maandag 1 juni 2020

Woonkamer schilderen

Voor onze woonkamer zoeken wij een schilder die (bijna alle) muren wil schilderen in een nieuwe kleur en met wasbare verf voor in de keuken. Het gaat om drie wanden van bij elkaar circa 24 m2 die nu chocoladebruin zijn en die wil ik graag mosgroen. Het is een korte wand, een lange wand en een wand rondom een grote schuifpui. Het gaat ook nog om een wand in de keuken van 10 m2 die ik graag met witte afwasbare / reinigbare verf zou willen hebben. De woonkamer is nu helemaal leeg omdat de vloer opnieuw wordt geschuurd, dus het liefst zo snel mogelijk.
woensdag 27 mei 2020

Trap schilderen

Gaat om echt hard houten trap, zit al in de olie, maar is niet mooi geworden. Welk binnenschrijnwerk moet geschilderd worden? Trappen / balustrades
maandag 25 mei 2020

Salontafel wit spuiten

Salontafel spuiten in het wit. 1bij1 is de salontafel.
donderdag 14 mei 2020

Schilderen buitenwerk

Ik wil graag al het buitenwerk laten schilderen. Het gaat om de kozijnen,deuren, boeidelen, balkon ruiling, garagedeur en regenpijpen. De gewenste kleur is donkergrijs en wijnrood. Zowel de voorkant, als de achterkant als de zijkant moet gedaan worden. Het zijn 3 verdiepingen, dus er zal een stijger moeten komen.
maandag 11 mei 2020

Deuren en kozijnen schilderen

Het schilderen van deuren en kozijnen buiten. Het gaat om 6 deuren (alle bestaan voor een groot deel uit glas), 5 grote kozijnen (bestaan zo goed als uit glas) en 10 normale kozijnen waarvan er 5 een raam hebben die open kan. Tevens zijn er 2 dakramen (maar die worden eventueel vervangen/gerestaureerd) Materiaal in overleg met vakman
woensdag 6 mei 2020

Deuren, kozijnen, gevelbekleding en boeidelen schilderen

Ik zoek een schilder die buitenschilderwerk kan uitvoeren bij mijn woning. Het gaat om de kozijnen op de begane grond en eerste verdieping. Daarnaast de houten gevelbekleding aan de voor- en achterzijde woning (à 8 m2). En daarnaast zijn er ook nog boeidelen en twee deuren die ik graag geschilderd wil hebben.
maandag 27 april 2020

Voordeur schilderen

Schilderen van een voordeur (bestaande bouw).
vrijdag 24 april 2020

Buitenkant huis schilderen

Kozijnen 3 verdiepingen voor achter + 3 deuren waarvan 1 dubbel openslaand foto achterzijde toegevoegd, voorkant is iets minder want er is enkel een kleine raampartij voor de keuken
woensdag 22 april 2020

Buitenschilder

Wij zijn opzoek naar een schilder die voor ons de buitenkant van onze kozijnen kan schilderen. Het gaat om 4 ramen boven 2 deuren beneden en 3 ramen beneden. Het zou ook iets meer kunnen zijn, maar dit graag in overleg met de gene die het komt doen.
zaterdag 18 april 2020

Koloniale meubels wit laten verven

Graag alle meubels zijdeglans wit laten verven alleen aan de buitenkant. Alleen vitrinekast en tv gedeeltelijk aan de binnenkant ook. Zie foto's.
vrijdag 17 april 2020

Twee kasten laten schilderen/spuiten

Ik zoek een schilder die een tweetal kasten kan voorzien van nieuw schilderwerk. De kasten zijn elk 130 cm breed en 140 cm hoog. Ik wil deze laten spuiten indien mogelijk en indien het opweegt tegen de prijs van nieuwe kasten. optie 1) Ik zou de bruine kleur van de kasten wit willen hebben , en wat nu wit is de kleur oranje zoals in foto 2 van het schaaltje. optie 2 ) hele kast wit optie 3) de deurtjes wit ( zijn nu geschilderd maar is niet mooi geworden ) Dit werk mag bij mij gebeuren, maar eventueel ook op een andere locatie. De kasten zijn wel erg zwaar.
dinsdag 7 april 2020

Binnenmuren schilderen

Op 16 april krijgen wij de sleutel van onze nieuwe woning. Wij zijn op zoek naar iemand die op die middag onze woonkamer muren kan schilderen. Het gaat om twee lengte muren. Een muur van ongeveer 11,5 meter. Deze is nu half zwart en half wit en moet naar een licht groene kleur worden geverfd. En een muur van 7,4 meter (met twee ramen) die nu wit is die naar een terra roze kleur moet worden geverfd. Evt in overleg ook het plafond meeschilderen.
zondag 5 april 2020

Buiten huis schilderwerk

Graag zouden wij een offerte willen aanvragen voor het schilderen van ons huis. Het zou gaan om het schilderen van het huis aan de buiten kant, voor en achteren. De gevel bestaat uit een deel baksteen en hout. De kozijnen zijn van hout. Zie de foto voor afmetingen / indicatie van hoe groot de houten delen zijn. De achterkant heeft een vergelijkbaar deel die wij ook aan willen pakken. Wij zouden graag willen weten wat het kost om het hout te voorzien van een ander kleur verf. Alvast bedankt voor uw aandacht.
zaterdag 28 maart 2020

Het schilderen van twee dichte trappen

Ik zoek een schilder voor het schilderen van 2 open trappen inclusief leuningen. Het gaat om 15 tredes per trap. De trappen moeten waarschijnlijk eerst geschuurd worden. Waarschijnlijk houten trap in grondverf.
vrijdag 27 maart 2020

trapgat

schilderen op hoogte van ongeveer 4 meter in trapgat. Plafond is erg hoog, graag zou ik het fijn vinden als er een vakman langs kan komen om zelf ook de situatie te bekijken. Verf weet ik niet precies, maar we willen voor ons nieuwe huis het liefst voor alles hetzelfde gebruiken.
zaterdag 21 maart 2020

Buitenschilderwerk hofje 14 woningen

We zijn een hofje met 14 huizen en wonen hier nu 5 jaar. We zijn op zoek naar een buitenschilder die voor ons het hele hofje kan aanpakken. Per huis gaat het om 1 voordeur, 9 a 10 kozijnen, openslaande tuindeur of schuifpui naar achteren. Graag hoor ik wat de mogelijkheden zijn en of we een prijsopgave per huis kunnen ontvangen.

Partners

Partners van Casius