Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor betonvloer verven:

Betonvloer verven

Ik wil mijn betonvloer laten verven. Deze is al geverfd maar ik vind het niet mooi, dus het moet opnieuw gedaan worden. De vloer is tussen de 12 en 15 m2.
Onze klant uit Midlaren (Drenthe) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonvloer verven uit heel Nederland:

Betonvloer verven

De betonvloer is stuk en moet geverfd worden. Het gaat om 45 m2.

Betonvloer vlinderen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: betonvloer vlinderen. Nieuwbouwwoning nabij Leiden, oplevering eind 2018 / begin 2019. Wordt opgeleverd met vloerverwarming in cement dekvloer. Ik wil de vloer verven / coaten met -specialist. Hiervoor dient de vloer gevlinderd te worden en ik wil graag alvast een indicatie van de kosten ontvangen om tijdig een keuze te kunnen maken. Het gaat om circa 40 m2.

Egaliseren en verven betonvloer

Onze schuur is uitgebreid, hiervoor is ook de betonnen vloer groter gemaakt. We willen dit laten egaliseren en laten voorzien van een stevige laag (betonverf). Oppervlakte van de vloer is ongeveer 15m2. De ruimte heeft 2 deuren.

Betonvloer in de woning aanbrengen

Totaal 55 m2 vloer is nu zand-cement met vloerverwarming. Het is begane grond, open keuken loopt over in eetkamer/woonkamer. Ik wil een betonvloer of andere gladde vloer waar geen kunststof in zit. Het grootste deel is mooi glad en schoon. In een kamer ligt er nu tapijt met lijmresten, ongeveer 20 m2. Is het mogelijk om de laag zandcement te schuren en verven?

Betonvloer laten schilderen

Wij willen graag de betonvloeren met vloerverwarming in ons net opgeleverde nieuwbouwhuis met betonverf laten verven. Ongeveer 50 m². Het is een tijdelijke oplossing tot er later dit jaar een houten vloer wordt gelegd.

Betonvloer egaliseren en verven

Wij willen in een winkelpand een kapsalon maken. De ruimte is 142 vierkante meter. We zouden deze vloer egaal willen laten maken en laten coaten. Het betreft een nieuw pand. Wat zijn hiervan de kosten?

Betonvloer verven

Het betreft het verven van een beton vloer, dit is ongeveer 9 vierkante meters. De vloer is nu zwart en ik wil graag een lichtere kleur. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Betonnen vloer laten verven

Ik wil 50 m2 betonvloer laten schilderen. De vloer is redelijk glad. Het betreft de woonkamer en de keuken en een halletje. Het is een hele gladde vloer, er zitten alleen twee plekjes waar het niet netjes is afgegoten.

Casco horecaruimte verbouwen

Het betreft een casco horeca ruimte (lichte horeca). De wanden en vloeren worden glad en gestuct opgeleverd. Totale oppervlakte ± 100 m2. Verdeling keuken 40 m2, verkoopruimte 60 m2, weinig houtwerk. Algemeen. - betonvloer gieten, vlinderen en lakken; - plaatsen scheidingsmuur tussen keuken en verkoopruimte, gipsblokken Keuken. - aanvoer en afvoer water (2 punten); - aan en afvoer afwas machine. Verkoopruimte. - wand tegelen, voegen, verven; - wand voorzien van (Led)verlichting; - aan en afvoer water (2x); - 10 plaatsen stroompunten; - 2 plaatsen krachtstroom; - plaatsen van verzinkte leiding goten; - aanleggen afzuiginstallatie vanaf ovens in verkoopruimte naar de achterzijde van ruimte (door keuken). Sanitair. - toiletruimte uitbreiden door middel van een muur uitbreken en nieuwe muur plaatsen; - plaatsen toiletpot en ruime handwasgelegenheid; - nieuwe deur plaatsen en aflakken.

Egaliseren van de betonvloer

In onze woning die we per september gaan betrekken, willen we graag de betonvloeren laten egaliseren. Het gaat om de afmetingen: -BG: woonkamer/keuken: 45 m2 - hal, toilet: 9 m2 -aanbouw: 24 m2 Eerste verdieping: 3 slaapkamers: 40m Kunt u aangeven wat de kosten per m2 zijn (materiaal en arbeidskosten). Indien mogelijk ook offreren hoeveel het laten verven/coaten van de geëgaliseerde vloer kost.