Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor betonvloer verven:

Betonvloer verven

Ik wil mijn betonvloer laten verven. Deze is al geverfd maar ik vind het niet mooi, dus het moet opnieuw gedaan worden. De vloer is tussen de 12 en 15 m2.
Onze klant uit Midlaren (Drenthe) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonvloer verven uit heel Nederland:

Betonvloer van kledingwinkel verven in 3 kleuren

Graag zouden wij drie verschillende kleuren verf op een bestaande betonvloer aan willen brengen. Hierna een doorzichtige coating overheen. Wanneer u een mailtje stuurt, kan ik wat foto's en voorbeelden mee sturen. Verder goed te weten, is dat er op dit moment een coating op de vloer zit, maar hopelijk maakt dat niet uit.

Betonvloer schilderen

Ik heb een 100 m2 laminaatvloer die verwijderd moet worden om zo een betonvloer over te houden met vloerverwarming erin. Ik wil weten wat de beste mogelijkheid is voor het verven van de vloer. De vloer moet zichtbaar zijn in de woning.

Vlindervloer van bedrijfspand verven en coating aanbrengen

We zijn bezig om een bedrijfspand aan te kopen. Het bestaat uit 2 bouwlagen. De gevlinderde betonvloer moet daar geverfd worden en een slijtvaste coating krijgen. Het gaat om min. 690 m2 en misschien het dubbele.

Betonvloer verven

De beneden vloer en vloer 1e verdieping bestaat uit nieuw beton, deze is aan het uitstoffen. Graag willen wij deze verven. Het gaat om 2 ruimtes met beide een oppervlak van 150 vierkante meter. De kleur weet ik nog niet.

Betonvloer verven

De betonvloer is stuk en moet geverfd worden. Het gaat om 45 m2.

Betonvloer vlinderen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: betonvloer vlinderen. Nieuwbouwwoning nabij Leiden, oplevering eind 2018 / begin 2019. Wordt opgeleverd met vloerverwarming in cement dekvloer. Ik wil de vloer verven / coaten met -specialist. Hiervoor dient de vloer gevlinderd te worden en ik wil graag alvast een indicatie van de kosten ontvangen om tijdig een keuze te kunnen maken. Het gaat om circa 40 m2.

Egaliseren en verven betonvloer

Onze schuur is uitgebreid, hiervoor is ook de betonnen vloer groter gemaakt. We willen dit laten egaliseren en laten voorzien van een stevige laag (betonverf). Oppervlakte van de vloer is ongeveer 15m2. De ruimte heeft 2 deuren.

Betonvloer in de woning aanbrengen

Totaal 55 m2 vloer is nu zand-cement met vloerverwarming. Het is begane grond, open keuken loopt over in eetkamer/woonkamer. Ik wil een betonvloer of andere gladde vloer waar geen kunststof in zit. Het grootste deel is mooi glad en schoon. In een kamer ligt er nu tapijt met lijmresten, ongeveer 20 m2. Is het mogelijk om de laag zandcement te schuren en verven?

Betonvloer laten schilderen

Wij willen graag de betonvloeren met vloerverwarming in ons net opgeleverde nieuwbouwhuis met betonverf laten verven. Ongeveer 50 m². Het is een tijdelijke oplossing tot er later dit jaar een houten vloer wordt gelegd.

Betonvloer egaliseren en verven

Wij willen in een winkelpand een kapsalon maken. De ruimte is 142 vierkante meter. We zouden deze vloer egaal willen laten maken en laten coaten. Het betreft een nieuw pand. Wat zijn hiervan de kosten?