Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor kinderkamer behangen en rolgordijn ophangen:

Kinderkamer behangen en rolgordijn ophangen

Kinderkamer behangen en rolgordijn op maat maken en ophangen
Onze klant uit Meppel (Drenthe) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kinderkamer behangen en rolgordijn ophangen uit heel Nederland:

Plafond slaapkamer verven en muren behangen

Ik wil graag het plafond en het raamkozijn laten verven van een kleine slaapkamer gelegen op de zolder. Daarna moeten de muren behangen worden. Ik zoek een vakman met een behangtafel en juiste ladder. Ik ben zelf in bezit van behang en verf. Helaas ontbreken voor nu de afmetingen, maar kamer is vergelijkbaar met een kinderkamer.

Behangen slaapkamer

We willen graag één slaapkamer netjes laten behangen. Het betreft een wat kleinere kinderkamer. We hebben reeds 7 rollen behang (vlies) aangeschaft. Indien mogelijk inclusief plafond sierstrip. (Nog niet aangeschaft). Bij elkaar gaat het om circa 27 m2. Indien het een aantrekkelijke offerte, willen we wellicht tevens de zolder laten doen. Graag zien we offerte tegemoet.

Kinderkamer gereedmaken

- Het gaat om het stuken van een plafond plus witten. - Het vervangen van 2 radiatoren met nieuwe radiatoren. - Het plaatsen van plinten in de kamer. - De kamer is 4,65 meter bij 2,7 meter en 1 wand van 4,65 meter moet behangen worden.

Kinderkamer behangen met glasvliesbehang

Een kleine kamer van 21 m2 moet behangen worden met glasvliesbehang. Graag van tevoren even overleggen over details (voorbereiding, tijdstip, duur, etc).

Kinderkamer glad stuken

Naden gipsplaten plafond afwerken (stucplaten over de lengte, 1 x kopse kanten) plus de randen van het plafond - wand. Muren stuken (gipsblokken en betonwanden, momenteel behangen. 1 x raamkozijn, 1 x deur. Muren 31 m2 waar raam en deur nog vanaf gaan. Plafond 10,5 m2. Alles dient spiegelglad en schuur rij te worden afgewerkt. Wanden: 35 m2 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond: 10 m2 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Kinderkamer behangen

Graag de kinderkamer behangen met papierbehang en patroon. Ongeveer 20 m2. Het behang heb ik al in bezit. De muren zijn behangklaar gestuukt.

Kinderkamer opknappen en inrichten

Ik wil graag een kinderkamer laten verven, behangen, een hoogslaper in elkaar laten zetten en een kledingkast in elkaar zetten. Ook wil ik graag gordijnen laten ophangen en een lamp en een TV ophangen. Alle materialen reeds zijn aanwezig. Men is uitsluitend op zoek naar iemand die de arbeid kan verrichten nu de werkzaamheden, door omstandigheden, niet door hen zelf kunnen worden uitgevoerd. Klant wenst graag een offerte voor de verzekeraar en begrijpt dat er kosten verbonden zitten aan de offerte welke bij opdrachtverstrekking verrekend worden.

Muur in de kinderkamer laten behangen

Ik heb behang 3 rollen en wil graag 1 muur in de kinderkamer laten behangen. Muur is tussen 2.50 - 3 meter breed. Wat is het tarief om dat door jullie te laten doen?

Slaapkamers behangen

Wij zouden graag de drie slaapkamers willen laten behangen, het is een eengezinswoning. We hebben voor de twee grootste kamers al vliesbehang gekocht en voor de kinderkamer papierbehang, we hebben nog geen lijm. Totaal 18 rollen voor de drie kamers. Graag horen we van u voor welke prijs u wil behangen en of het inclusief lijm is? Wanneer we zelf lijm moeten halen, horen we graag welke de voorkeur heeft. Het oude behang is al verwijderd. Alvast bedankt!

Fix Wallpaper in kids room

Ik wil graag mijn kinderkamer laten behangen. De kamer is 10.2 m2 groot. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald. Hello: I request service to fix wallpaper in Kids room (280 x 365) - 10,2 Sq. M. Job detail: fixing of Wallpaper including home stickers. Concreet walls. About 10 meter in length and 2,5 meter height. Wallpaper is already at my home.

Partners

Partners van Casius