Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor kinderkamer behangen en rolgordijn ophangen:

Kinderkamer behangen en rolgordijn ophangen

Kinderkamer behangen en rolgordijn op maat maken en ophangen
Onze klant uit Meppel (Drenthe) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kinderkamer behangen en rolgordijn ophangen uit heel Nederland:

Kinderkamer behangen met glasvliesbehang

Een kleine kamer van 21 m2 moet behangen worden met glasvliesbehang. Graag van tevoren even overleggen over details (voorbereiding, tijdstip, duur, etc).

Kinderkamer glad stuken

Naden gipsplaten plafond afwerken (stucplaten over de lengte, 1 x kopse kanten) plus de randen van het plafond - wand. Muren stuken (gipsblokken en betonwanden, momenteel behangen. 1 x raamkozijn, 1 x deur. Muren 31 m2 waar raam en deur nog vanaf gaan. Plafond 10,5 m2. Alles dient spiegelglad en schuur rij te worden afgewerkt. Wanden: 35 m2 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond: 10 m2 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Kinderkamer behangen

Graag de kinderkamer behangen met papierbehang en patroon. Ongeveer 20 m2. Het behang heb ik al in bezit. De muren zijn behangklaar gestuukt.

Kinderkamer opknappen en inrichten

Ik wil graag een kinderkamer laten verven, behangen, een hoogslaper in elkaar laten zetten en een kledingkast in elkaar zetten. Ook wil ik graag gordijnen laten ophangen en een lamp en een TV ophangen. Alle materialen reeds zijn aanwezig. Men is uitsluitend op zoek naar iemand die de arbeid kan verrichten nu de werkzaamheden, door omstandigheden, niet door hen zelf kunnen worden uitgevoerd. Klant wenst graag een offerte voor de verzekeraar en begrijpt dat er kosten verbonden zitten aan de offerte welke bij opdrachtverstrekking verrekend worden.

Muur in de kinderkamer laten behangen

Ik heb behang 3 rollen en wil graag 1 muur in de kinderkamer laten behangen. Muur is tussen 2.50 - 3 meter breed. Wat is het tarief om dat door jullie te laten doen?

Slaapkamers behangen

Wij zouden graag de drie slaapkamers willen laten behangen, het is een eengezinswoning. We hebben voor de twee grootste kamers al vliesbehang gekocht en voor de kinderkamer papierbehang, we hebben nog geen lijm. Totaal 18 rollen voor de drie kamers. Graag horen we van u voor welke prijs u wil behangen en of het inclusief lijm is? Wanneer we zelf lijm moeten halen, horen we graag welke de voorkeur heeft. Het oude behang is al verwijderd. Alvast bedankt!

Fix Wallpaper in kids room

Ik wil graag mijn kinderkamer laten behangen. De kamer is 10.2 m2 groot. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald. Hello: I request service to fix wallpaper in Kids room (280 x 365) - 10,2 Sq. M. Job detail: fixing of Wallpaper including home stickers. Concreet walls. About 10 meter in length and 2,5 meter height. Wallpaper is already at my home.

Behang verwijderen en nieuw behang aanbrengen

Ik wil behang laten verwijderen en nieuw behang laten plakken in het trappengat, de gang en in een kinderkamer. Ik weet niet hoe ik het aantal m2 moet inschatten maar de kinderkamer is denk ik 3 x 3 meter groot en hier moet 3.5 muur behangen worden.

Babykamer behangen

Voor een kinderkamer zijn wij op zoek naar iemand die voor ons kan behangen. Het gaat om ongeveer 8 banen vinyl behang met stermotief en ongeveer 18 banen egaal vinyl behang. Van beide soorten zit 1 baan al goed op de muur. Door zwangerschap lukt het echter niet dit zelf netjes af te maken. De muren waar het egale behang op komt, lopen schuin af in verband met dakkapellen. He materiaal is allemaal in huis, ik heb alleen geen behangtafel. In verband met de komst van de baby graag op korte termijn.

Kinderkamer laten behangen

Ik wil een kinderkamer laten behangen met papierbehang. Het betreft ongeveer 28 m2 muur. Het oude behang is al van de muren verwijderd.

Partners

Partners van Casius