Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Meppel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Meppel heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Meppel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Meppel of directe omgeving.

282 klanten uit Meppel bevelen een bij Casius in Meppel aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Meppel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: bedrijfspand schilderen, schilderen voorgevels van 16 appartementen, behangen en sausen, hele huis schilderen, buitenmuren reinigen en sauzen, muren van nieuwbouw appartement schilderen of spuiten, renovlies behang in gehele woning, nieuwbouw huis laten schilderen en behangen, buiten boei texen, de wanden van een appartement schilderen, buitenschilderwerk, buitenwerk schilderen vooroorlogse woning, plafond en 2 muren schilderen, renovlies behang plaatsen op wanden en schilderen nieuwbouwhuis, appartement schilderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Meppel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Meppel:

Twee nieuwbouw trappen schuren, plamuren en spuiten

Ik zou graag het volgende willen laten uitvoeren: - 2 stuks binnentrappen (open trappen , beide onder- en bovenkwart) - plamuren, schuren en spuiten (minimaal 100 mu) - ondergrond is reeds wit geschilderd!! (bovenkant treden tijdens bouw gegrond, rest van de trap geheel: gegrond en gelakt) - kleur wordt wit of heel licht grijs (wel een standaard kleur grijs dus niet apart hoeven mengen), dit nog in nader overleg - inclusief traphekken met ronde spijlen op verdieping (1,5 meter) en op zolder (rondom circa 4 meter) - alles afplakken rondom aangezien de muren en vloeren al klaar zijn!

Plafond witten in de slaapkamer

Ik wil het plafond van de slaapkamer van 10 vierkante meter witten. Het plafond loopt in een puntje omhoog. Ik twijfel nog tussen spuitwerk en rolwerk, maar rollen is handiger.

Kinderkamer behangen en rolgordijn ophangen

Kinderkamer behangen en rolgordijn op maat maken en ophangen

Glasvlies verwijderen en opnieuw behangen

Op slaapkamer 3,40 m bij 3,40 m hangt glasvlies vissengraat. Dat dient te worden verwijderd en dan opnieuw behangen te worden.

Spuiten van benedenverdieping na stucwerk

Het betreft een nieuwbouw woning die glad gestuukt moet worden. Wanden: Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond: Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 80

Spuitwerk in nieuwe woning

We hebben een nieuwbouwwoning gekocht en willen deze graag laten spuiten. De wanden worden behangklaar opgeleverd. Moet dit nog glad gemaakt worden of is dit niet nodig? Wanden Vierkante meter: 385 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Plafond en muren wit sauzen

Het gaat om een totaal plafond oppervlakte van 64 m2 die al wit is en wederom fris wit gesaust moet worden. Het muuroppervlak behelst 88 m2 waarvan 40 m2 een zeer donkere ondergrond heeft. De werkzaamheden dienen binnen 2 weken uitgevoerd te worden.

Wanden in de woning laten spuiten

Wij krijgen binnenkort onze nieuwe woning. De woning is nu 7 jaar oud en voorzien van behang. Het behang willen wij verwijderen. De muren moeten mooi strak/ glad worden. Het plafond moet opnieuw gewit worden en de wanden krijgen lichte kleuren. Het plafond is ongeveer 56 m2 en de wanden ongeveer 60 m2.

1e verdieping en dakkapel schilderen

Ik wil de kozijnen op de 1ste verdieping en dakkapel laten schilderen. De dakkapel bestaat uit een uitzetraam in het midden en 2 ramen aan weerszijden. Kozijnmaat: 240 breed x 120 hoog Raam: 75 b x 110 h 2 maal slaapkamer kozijn met uitzet raam Kozijn: 175 b x 150 h Raam: 80 b x 130 h 1 maal slaapkamer kozijn met uitzet raam Kozijn: 88 b x 180 h Raam: 65 b x 175 h 1 maal douche kozijn met uitzet raam Kozijn: 75 b x 120 h Raam: 65 b x 95 h De douche en 3 slaapkamers op de 1ste verdieping hebben een betimmering van bovenkant kozijn tot aan de dakgoot die ook mee geschilderd moet worden. Dit is wat oppervlakte betreft ongeveer 25 cm hoog maal de breedte van de kozijnen. Samen: (175 b + 175 b + 88 b + 75 b) x 25 h. De raamkozijnen zijn lauriergroen (9305) de resterende delen Papyruswit (9135). Kwaliteit verf van het merk Wijzonol is al aanwezig in de juiste kleuren. Het bestaande schilderwerk is redelijk oud (tussen de 5 en 10 jaar geleden gedaan).

Schilderwerk buitenzijde woning

De buitenzijde van de woning moet bijgewerkt worden en schoongemaakt. Het betreft de raamkozijnen deurkozijnen, gevelbekleding, daklijsten en de schuurdeur.

Slaapkamers behangen

Met glasvezel behang behangen van 3 slaapkamers. Totale oppervlakte plusminus 45 m². Behang leveren we zelf aan.

Behang verwijderen en nieuw aanbrengen

2 slaapkamers oud behang verwijderen en nieuw behang plakken. 1 kamer van 4 x 4 meter en 1 kamer van 2 x 2 meter.

Woonkamer- en keukenplafond en -wanden verven

Ik ben op zoek naar iemand die mijn woonkamer- en keukenplafond en muren kan verven. De trapopgang naar boven (klein stukje behangen)

Behangen van slaapkamers

Onze nieuwbouwwoning is zojuist opgeleverd. Wij zoeken een behanger die onze 3 slaapkamers wil behangen. Werkuitvoering binnen nu en 3 weken.

Schilderen en behangen van woning

Het schilderen en behangen van een woning met 1 slaapkamer, berging woonkamer en keuken. Totaal vloeroppervlakte van 52 m2. Het gaat om wanden en plafonds. Het is de bedoeling dat alles gesausd wordt en de kamer en slaapkamer ook behangen. Verder moet alle schilderwerk gedaan worden 6 deuren en posten. Betreft alleen binnenwerk.

Verfwerk woon/eetkamer, keuken, hal/trapopgang

Het gaat om verfwerk binnenshuis (wanden en plafond in 1 kleur) t.w. Woonkamer keuken hal, trapopgang. Totaal plm. 50m2 te verven. Wellicht even langskomen om e.e.a. te bekijken voor prijsopgaaf. Met vr.gr., Jan-Jaap Been 0522-853099 (na 20.00 uur)

schilderen achterzijde woning

Graag offerte voor het schilderen van achterzijde van de woning. 2 woonlagen en dakkapel. Betreft 4 kleinere ramen en 3 grotere ramen en 1 deur (allen wit) en vaste delen 3 grote kozijnen, 4 middelgrote kozijnen en 4 kleinere kozijnen (allen donkergrijs). Hout moet hier en daar gerepareerd worden. Verf etc is aanwezig, steiger kan ik regelen.

buitenwerk schilderen

Schilderwerk van al het houtwerk buitenkant van 2 onder 1 kap woning. Graag voor de winter klaar.

Plafonds en wanden schilderen van de ...

Plafonds en wanden schilderen van de woonkamer. Oppervlakte om en nabij 50m3.

Sausen kamer plafond en wanden Sausen ...

Sausen kamer plafond en wanden Sausen gang/keuken schilderen gang en 6 deuren

SAUSEN EN BEHANGEN EN VERFEN KUNT U ...

SAUSEN EN BEHANGEN EN VERFEN KUNT U PRIJS OPGAVE DOEN?

balkon schilderen boven an binnen en ...

balkon schilderen boven an binnen en buitenkant. ramen en 3 deuren boven.

Onze kamer, hal, open keuken is voorzien ...

Onze kamer, hal, open keuken is voorzien van verschillende structuren op de muur. Ook zijn de muren niet altijd even vlak, kleine beschadigingen. Nu hopen wij dat met glasvezelbehang dit op te vangen is zodat het geheel weer een strakkere uitstraling krijgt. Ons probleem is dat wij niet handig zijn met dit type behang.

Het betreft hier het schilderen van ...

Het betreft hier het schilderen van bakgoten met gootklossen. ong. 50 m. op 9 m.hoogte ong. 40 m. op 5 m. hoogte ong. 25 m. op 15 m. hoogte Het grootste gedeelte van de goten is niet bereikbaar met steiger of schaarhoogwerker.

Het gaat om het buitenschilderwerk van ...

Het gaat om het buitenschilderwerk van onze woning. Graag een offerte inclusief opnieuw kitten en verf. Wij hebben geen idee om hoeveel m2 het gaat, maar het betreft 2 kozijnen/ramen op zolder, 2 grote ramen/kozijen en 2 kleinere en 2 klapraampjes op de eerste verdieping en beneden een raam/kozijn, 1voordeur, 1 achterdeur, 2 tuindeuren met ramen ernaast en erboven en ook nog 1 schuurdeur.