Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Hoogeveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Hoogeveen heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Hoogeveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Hoogeveen of directe omgeving.

312 klanten uit Hoogeveen bevelen een bij Casius in Hoogeveen aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Hoogeveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: bedrijfspand schilderen, schilderen voorgevels van 16 appartementen, behangen en sausen, hele huis schilderen, buitenmuren reinigen en sauzen, muren van nieuwbouw appartement schilderen of spuiten, renovlies behang in gehele woning, nieuwbouw huis laten schilderen en behangen, buiten boei texen, de wanden van een appartement schilderen, buitenschilderwerk, buitenwerk schilderen vooroorlogse woning, plafond en 2 muren schilderen, renovlies behang plaatsen op wanden en schilderen nieuwbouwhuis, appartement schilderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Hoogeveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Hoogeveen:

Eettafel verven

Een eiken tafel van 220x100cm verven van donkerbruin naar whitewash

Renovlies/stucbehang op wanden aanbrengen

Onze woning in De Egel in Hoogeveen wordt in december opgeleverd. We willen graag renovlies behang aan de wanden op de begane grond en de eerste verdieping in totaal gaat dit om 225 m2. De meeste wanden willen we graag wit gesausd hebben, alleen 1 muur in de keuken zouden we graag zwart willen en een muur in de slaapkamer groen, dit gaat om 21 vierkante meter. Zou u hiervoor een offerte willen maken, wanneer u in de week van 15 januari het stucbehang kunt aanbrengen? De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto gratis voor de deur kwijt. Bij een scherpe prijs willen de 3 buren hetzelfde laten doen.

Nieuwe woning behangen

Ik zou graag in mijn nieuwe woning van ongeveer 40 vierkante meter behangen willen hebben met renovlies behang. Indien mogelijk inclusief materiaal.

Plafonds laten spuiten en schilderen en behangwerk

Ik wil de plafonds van mijn woning laten spuiten/schilderen. De woonkamer is 32 m2, de slaapkamers zijn 4 bij 6 meter en twee slaapkamers van 3 bij 4 meter. Ook wil ik graag de badkamer laten doen (het plafond). De badkamer is ongeveer 2.50 bij 3 meter. Ook graag het toilet (plafond), het toilet is 1.50 bij 1 meter. Wellicht zou ik ook graag de slaapkamer willen laten behangen. Het oude behang verwijder ik zelf. De hoogte van de kamers is ongeveer 2.50 meter.

Spackwerk op de muur een kleur geven

Wij willen graag de muur in de woonkamer een kleurtje geven we hebben een gespackte muur en moet voor de eerste keer een kleur op dus wouden we het laten spuiten wat zijn de kosten per m2.

Schilderwerken na waterschade

Wij hebben waterschade gehad en er zitten nu in ons plafond gele vlekken. Het plafond is ongeveer 5 m2. Het is afgewerkt met spack en nog niet eerder weer gesaust. Graag zou ik een offerte van de hierboven gegeven informatie willen ontvangen.

Woonkamer schilderen en behangen

Ik wil de woonkamer 8 bij 4 meter laten sauzen en schilderen en 1 muur behangen.

Slaapkamer behangen

Ik wil graag 1 slaapkamer laten behangen. De muren zijn kaal, maar er zijn een paar scheuren die gemaakt moeten worden. Daarnaast moet de verwarming er af worden gehaald, daar zit nog wat behang achter wat eraf moet. De slaapkamer heeft twee lange wanden van 3 meter 80, waarvan 1 met deur. De andere twee muren zijn 2 meter 90 waarvan 1 één een groot raam heeft. De muren zijn 3 meter hoog.

Kozijnen buiten schilderen

Wij zoeken een schilder om de buiten kozijnen en de voordeur van onze woning te schilderen. Twee-onder-een-kap woning. Begane grond en eerste etage.

Schilderen bovenzijde huis

Klus: schilderwerk Dakgoten, lengte 2 keer 8.8 meter, oppervlak circa 8.5 m2; Dakrand naar nok, oppervlak circa 9 m2; Houtbeschot aan voorkant huis, oppervlak circa 10 m2; Muur bovendeel huis, 'wit' geverfd, circa 70 m2; Ter info: verf hier en daar wat verweerd. muur bladert wat af op het westen. dakgoothoogte c.a. 5.4 meter nokhoogte c.a. 8.1 meter muur is vanaf een hoogte van c.a. 3 meter 'wit' geverfd.

Behangklus

Wij gaan in mei verhuizen naar Hoogeveen en zoeken iemand voor behangwerk. Behang kan geleverd worden door de vakman, maar willen het behang wel zelf uitzoeken. Er zit nu behang op. Het gaat alleen om de woonkamer en de hal. Vloeroppervlakte is 46 m2. 3 april krijgen we de sleutel.

Buitenkant schilderen

Huis moet helemaal aan de buitenkant geschilderd worden. Kozijnen, deuren, boeidelen, delen bij de dakgoot. Boeien zitten vrij hoog. Twee-onder-een-kap woning. Wellicht dat de buren ook mee gaan doen.

Behangen en plafond witten

Ik heb waterschade gehad en nu zit er in het plafond een gele plek. Dit moet geschilderd worden. En er zitten plekken in de muur, dus moet het hele kamertje behangen worden (7 rollen).

Kozijnen en keukendeur schilderen

Kozijnen buiten en binnen plus keukendeur buiten en binnen schilderen. Benedenverdieping, dus voorkamer, achterkamer en keuken. Tevens stuk Trespa, 1,5 meter lang, in portaal.

Latex spuitwerk

Nieuw appartement: latex spuitwerk in de woonkamer, hal, berging, inloopkast en 2 slaapkamers. Totaal ongeveer 210 m2 wanden.

Behangen met glasvezelbehang

Het behangen van 3 slaapkamers met glasvezelbehang. Behang in overleg, eventueel leveren.

Buitenschilderen dakboeien en begane grond

Het buitenschilderen van de dakboeien, tevens het buitenschilderwerk van de benedenverdieping. Achter, een schuifpui. Voorkant en zijkant woonkamer (80m2) en 3 ramen slaapkamer. Verder deels kunststof kozijnen, die hoeven niet (in keuken bijvoorbeeld). Vrijstaand huis.

Buitenschilderwerk 3 verdiepingen

Buitenschilderwerk op 3 verdiepingen, voornamelijk kozijnen, bij nieuwbouwhuis. Voor en achter.

Sausen woonkamer wanden en plafond

Woonkamer van ongeveer 65 vierkante meter plafond en de muren in wit sausen.

Het behandelen van ijzeren balken aan ...

Het behandelen van ijzeren balken aan woning buitenkant boven ramen. Gaat om 3 balkjes. Schuren,in de grondlak en opnieuw verven.

Een slaapkamer behangen of Sauzen plus ...

Een slaapkamer behangen of Sauzen plus plafond sauzen. Afmeting 3m bij 3.80m.

Wij zijn op zoek naar een winter ...

Wij zijn op zoek naar een winter schilder om het houtwerk, kozijnen en ander houtwerk te schilderen. kozijnen zijn in goede staat

Ik wil een schriftelijke indicatie ...

Ik wil een schriftelijke indicatie ontvangen van de bedrijven van de globale kosten voor het schilderen van onze kozijnen + houten garagedeur. Het betreft hierbij een 2onder1kap met garage; 2 grote (huiskamer)ramen, 5 normale (slaapkamer)ramen en 4 kleine raampjes, tuindeuren, voordeur, deur in garage en houten garagedeur. De woning is gebouwd in 2003 en heeft nog niet eerder een grote onderoudsbeurt gehad. De geschatte oppervlakte van 73 m2 betreft het oppervlak van de begane grond + garage Graag ontvang ik hiervoor een indicatie van de te globale kosten

Onderhouds schilderwerk aan windveren, ...

Onderhouds schilderwerk aan windveren, kleur wit, aan de helft van een twee onder een kap woning. Houtwerk ziet er nog goed uit, geen beschadigingen of rot. Huis is 8 jaar oud en is in die tijd 1 maal geschilderd.

Schilderwerk: Het gaat om 1 buitendeur + ...

Schilderwerk: Het gaat om 1 buitendeur + kozijn en een erkertje, keuken kozijn, en ongeveer 7 kozijnen (ramen)