Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Gieten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Gieten heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Gieten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Gieten of directe omgeving.

64 klanten uit Gieten bevelen een bij Casius in Gieten aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Gieten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: houten villa schilderen, nieuwbouwwoning schilderen en behangen, schilderwerk volledig huis (alle kozijnen) en garage, buitenschilderwerk van gevels, kozijnen en deuren, buitenkant van de woning verven, 250 m2 nieuwbouw binnen schilderwerk, renovliesbehang aanbrengen en sauzen in de nieuwbouwwoning, buitengevels keimen, betonnen vloer schilderen van showroom, buitenschilderwerk, 6 kamers inclusief plafonds en 2 trappen laten schilderen, sausen van wanden, muur schilderen, plafond witten, buitenschilder gezocht voor kozijnen, deuren en dakkapel, wanden en plafonds sauzen op zolderverdieping en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Gieten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Gieten:

Kozijnen herstellen en schilderen

Binnenkort wil ik graag wat houtwerk laten herstellen aan onze vrijstaande bungalow. Het gaat om de onderkant van 2 kozijnen. Van 1 kozijn moet de hele onderdorpel vervangen worden en van een ander kozijn ook een stukje middenstijl. Verder moet er wat houtwerk aan de garage hersteld worden. Ik laat de situatie hier graag even bekijken en ontvang daarna uw prijsopgave voor het herstelwerk. Het hele pand moet aan de buitenzijde ook geschilderd worden, hierover wil ik ook graag in gesprek. Het pand staat in de 'stille verkoop' en ik wil het graag presentabel houden. U kunt mij bellen voor een afspraak tussen 10:00 en 17:00 uur.

Schoorstenen schilderen

Ik wil graag twee schoorstenen wit laten schilderen. De schoorstenen bevinden zich op een huis zonder verdiepingen, dus gemakkelijk te bereiken.

Huis buitenom schilderen

Huis dient buitenom geschilderd te worden. Enkele kozijnen dienen tevens gerepareerd te worden voor het schilderen. Gaat met name om kozijnen. Ook geveldelen van hout die geschilderd moeten worden. Tevens deuren.

Woon- en slaapkamer sausen

Het wit sausen van een woon- en slaapkamer van een standaard eengezinswoning in Gieten, Drenthe

schilderen van alle houtwerk binnen en ...

schilderen van alle houtwerk binnen en buiten, sauswerk binnen en event.saucen buitenmuren. 200 m2