Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor binnenschilder:

Binnenschilder

Goedemiddag, binnenkort komen wij in Exloo wonen maar de (huur)woning heeft achterstallig onderhoud. Kozijnen, trap en ander houtwerk heeft in geen jaren een kwast gezien. Heeft u een schilder die ons daarbij kan helpen?
Onze klant uit Exloo (Drenthe) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor binnenschilder uit heel Nederland:

Binnenruimte schilderen

Wat is het uurloon voor binnenschilder/ en -decoratiewerk? Het gaat om een begroting die ik maak voor herinrichting van een ruimte op een locatie in. Ik ga uit van een ruimte van 10 x 6 m waar de muren in d.i.v. pasteltinten moeten worden geverfd. Misschien valt de keuze voor een deel op behang. Bij voorbaat dank.

binnenschilder muren nieuwbouwhuis

We zijn op zoek naar een binnenschilder voor ons nieuwbouwhuis in Diemen waarvoor we in september 2019 de sleutel zullen krijgen. Het huis wordt behangklaar opgeleverd. De woonoppervlakte is 138m2 en er is nog een tuinhuis van 20m2 dat ook van binnen geschilderd moet worden. Het gaat om de volgende taken: - aanbrengen van een primer laag - repareren van de ondergrond (opvullen kleine gaatjes en opschuren voor glad resultaat) - twee keer sauzen met silicaatverf (verf leveren wij zelf aan). Graag horen we wat de kosten hiervoor zijn. Sylicaatverf

Binnenschilderwerk realiseren

Wij zijn ons huis aan het verbouwen en zoeken nog een binnenschilder. Wij willen eerst alle binnenmuren met glasvezel behangen hebben, daarna geschilderd. Ook dienen alle plafonds, raamkozijnen en deuren geschilderd te worden. De woning zelf is ongeveer 230 m2 vloeroppervlak.

Muren en plafonds gehele woning sauzen

Voor het in juni op te leveren appartement dat wij hebben gekocht zijn we op zoek naar een binnenschilder voor de afwerking van de muren en plafonds. We willen graag alle muren strak afgewerkt. Het oppervlakte van de woning is 105m2. Aangezien dit renovatiebouw is, bestaan de plafonds uit betonplaten die niet precies aansluiten op elkaar. De muren zijn nieuw geplaatste gipsplaten. Deze zijn niet geheel egaal, dus zullen misschien voorbewerkt moeten worden. In de bijlage een foto zodat u een idee hebt hoe het opgeleverd zal worden.

Binnenschilder nieuwbouwhuis

Graag willen wij op 29 april de gestuukte wanden en plafonds van onze nieuwbouwwoning laten spuiten. De oppervlakte is ongeveer 200 m2. Wie zou dit kunnen uitvoeren?

Herstelwerk aan schilderwerk

Voor mijn huis ben ik op zoek naar een binnenschilder. De vorige schilder heeft helaas slecht schilderwerk geleverd. Wij willen graag een aantal deuren e.d. laten schilderen. Het gaat om 4 binnendeuren (standaard afmeting) incl. Deurposten, 3 raamkozijnen (2x slaapkamer en 1x badkamer) en plinten. Belangrijk bij het schilderen vind ik een goede dekking, geen zakkers of druipers en dat er netjes word geschilderd bij randen en tegen glas. Dus ook verwijderen van hang- en sluitwerk. Het houtwerk is dus al een keer geschilderd maar moet opnieuw nagelopen worden. Schroeven, naden en deukjes moeten worden weggewerkt. Verwacht op een aantal plaatsen houtrot reparatie. Tevens sluiten sommige ramen niet meer vanwege te dikke verflaag. Mocht u interesse hebben om het schilderwerk van de vorige schilder over te nemen, dan kunt u mij een prijsopgave opsturen.

Binnenschilderwerk op de begane grond

Wij zoeken een binnenschilder die voor ons alle deuren en kozijnen op de begane grond wil schilderen. Het gaat om een kozijn met boven- en zijlicht en 2 openslaande deuren, een achterdeur met kozijn en raamkozijn in de keuken, een raamkozijn met erker aan de voorzijde, een en-suite kast met 1 deur en 3 paneeldeuren met kozijn. De werkzaamheden dienen 28 of 29 mei uitgevoerd te worden.

Plafonds en muren schilderen

Voor mijn nieuwe woning in Elst (Gld) ben ik op zoek naar een binnenschilder voor de plafonds en muren in alle ruimtes in de woning, woonoppervlak ongeveer 95 m2. Kleur: wit (plafonds) en gebroken wit/creme (muren). Alle muren zijn glad (bouwbehang). Alle vloeren (behalve toilet en badkamer) zijn kaal, dus hoeven niet te worden afgedekt. Gewenste datum: vanafof z.s.m. daarna. Graag zou ik een prijsopgave ontvangen van de totale prijs, inclusief materialen. Mocht meer informatie nodig zijn, dan hoor ik dat graag. Ik hoop van u te horen.

Binnenschilder gezocht

Voor een huis van c.a. 68 m2 ben ik op zoek naar een schilder die het volgende zou kunnen schilderen: - muren - plafond - houtwerk Verf zal, eventueel in overleg met de schilder, worden aangeleverd. Het voorbereidend werk (schuren en/of vetvrij maken) graag ook meenemen in de offerte. Ik kijk uit naar uw gedetailleerde offerte en, indien mogelijk, ontvang ik ook graag een tijdsindicatie voor het te verrichten werk.

Diverse klussen in ons huis

Klussen in ons huis, liefst uit te voeren in juli/augustus tijdens onze vakantie. A. Pui plaatsen A.1. Verwijderen en afvoeren van elektrisch bedienbare garagedeur (Bosch) van 3.95 breed. A.2. Maken en plaatsen van simpele pui in de garage (deur+2 ramen, uitgevoerd in hout en glas) B. Van de garage 2 slaapkamers maken B.1. Plaatsen van tussenwand B.2. Toegangsdeur naar slaapkamer 1 maken vanuit huidige washok B.3. Verwarming aanleggen in slaapkamer 2 B.4. Wanden van slaapkamer 1 en 2 stucen en behangklaar maken C. Terras (4x3m) opknappen C.1. Vermolmde planken verwijderen C.2. Nieuw terras aanleggen: bestraten of van hout (goedkoopste oplossing heeft voorkeur) D. Binnenschilder- en stucwerk D.1. Al het houtwerk verven (kozijnen, deuren, trappen en balustrades) D.2