Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Emmen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Emmen heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Emmen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Emmen of directe omgeving.

619 klanten uit Emmen bevelen een bij Casius in Emmen aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Emmen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: offerteaanvraag VVE kleinschalige appartementen, renovlies plaatsen, woning stucen en verven, witte kalkzandsteen muren kaleien, plafond spuiten en muren sausen, renovlies behang in gehele woning, gevel kaleien nieuwbouwwoning, schilderen en stukken hout vervangen boeidelen garagecomplex, vliesbehang in rijksmonument aanbrengen, 6 kamerwoning binnen schilderen en sauzen, glasvezelbehang aanbrengen en latexen, huis binnen wit verven, kozijnen schilderen buiten en binnen, woonkamer, trappengat en houtwerk trappengat schilderen, spuiten alle plafonds en enkele muren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Emmen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Emmen:

Diverse ondergronden latexen

Wanden: 70 m2. Huidige ondergrond: Diverse ondergronden. Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex. Plafond 55 m2. Huidige ondergrond: Oud stucwerk. Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex.

Trapgat schilderen of behangen

Graag wil ik een offerte voor het schilderen van het trapgat. Ik laat de klus graag even bekijken.

Huis van buiten schilderen

Huis van buiten schilderen met 1 verdieping

Muren en plafond sauzen

Ik wil graag mijn woonkamer en keuken laten sauzen. Het is ongeveer 60 vierkante meter. Wat gaat dit kosten? Graag 2 prijzen. Een met materialen en een zonder.

Muren en deuren schilderen

We willen in even kamer plus minus 2. 5 big 3. 5 de muren geverfd hebben en 2 deuren met Kosinski Great offerte

Behangen in het trapgat

We willen graag hulp bij het behangen van het trapgat op de bovenverdieping. Het betreft een deel van de muren waar we niet goed bij kunnen komen zonder een constructie van trappen en/of steiger. Het betreft ongeveer 8 banen van 250 centimeter hoog. Het behangen van de rest van deze overloop kunnen we eventueel zelf. Behang is al aanwezig en de muren zijn behang klaar.

Behangen woonkamer

Graag ontvang ik een indicatie van de kosten voor het behangen van de woonkamer. De muur is 22 meter breed en 2,60 meter hoog. De muur is behang klaar en het zal een behang met patroon worden.

Schilderwerk buiten de woning uitvoeren

Hoekwoning. Buiten schilderen. Kozijnwerk in de nok van de woning aan de oost-kant en west-kant. Boeiplanken aan de oost en west-kant. Aan de west-kant is de boeiplank verrot en moet dus gerepareerd/vervangen worden.

Plafond latex spuiten

Ik wil graag het plafond van ons nieuwe huis laten latex spuiten. Vierkante meter: 250 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Schilderwerk na waterschade

Waterschade aan zolder schuin dak, dikke donkere kringen op het hout , zo 1 m2 Waterschade aan kamer, 1 muur zo 10 m2. Ook donkere bruine kringen , Ik ben bezig met mijn verzekeraar die graag een offerte wil voor de schade, en iemand die deze kan repareren.

Luifel van pand opnieuw schilderen

De luifel van het pand moet opnieuw worden geschilderd. Het gaat om het gronden, schuren en verven hiervan. De luifel is van metaal en is zo'n 5 meter lang, met 2 zijstaanders van 4 meter en 6 stuks waar het dak op rust. Deze zijn ook ongeveer 4 meter. De luifel is rood geverfd en moet opnieuw in dezelfde rode kleur worden gezet. Ook zijn er nog twee zaagbokken die ook in deze zelfde rode verf gezet moeten worden.

Trapgat behangen

Ik wil mijn trapgat behangen hebben (wit effen, geen patroon, soort raufaser) Het gaat om ongeveer 13/14 m2.

Schilderwerk na waterschade

Het gaat om het schilderen van een berging van 6x2 meter. Offerte graag inclusief verf, deze is ook voor de verzekering.

Behangen

Hallo wij hebben 1 slaapkamer die behangt moet worden. De banen die er in zitten zijn ruimgeteld 16 stuks.

Schilder

Schilder

Onderhoud achter/buitenkant woonhuis

Het opnieuw schilderen en kleine reparaties uitvoeren aan een buitenkant van een woonhuis dat gedeeltelijk uit houten plankdelen bestaat en meerdere kozijnen. Drie verdiepingen, onderste verdieping is over de gehele zijde een glaswand/glazen schuifwand/deur. Hoekhuis.

Schilderen buitenkant woning

Schilderwerkzaamheden aan een tussenwoning aan twee kanten en twee verdiepingen. Buitenschilderwerk.

Plafond schilderen

Schilderen plafond van 50 m2. Dit als gevolg van lekkage schade. Eerst offerte verzekering en daarna uitvoering. Plafond moet eerst goed droog worden.

Behangen zolderkamer

We willen graag de zolderkamer behangen, hebben hiervoor al behang en lijm en willen nu graag weten wat dit kost. Het gaat om ongeveer 32 m2 waarvan 2 schuine wanden.

Behangen

In 4 kamers elk 1 muur met fotobehang behangen. Het zijn rechte muren. Behang is besteld en komt de eerste week van oktober.

Behangen slaapkamer

Een slaap kamer behangen. Ik heb nog geen behang, kan eventeel geleverd worden. Niet een hele grote kamer. Later wellicht nog andere ruimtes behangen.

Behangen van huiskamer

Ik zou graag een prijsopgave willen hebben wat de kosten zijn van een huiskamer behangen. Het gaat om 5 rollen behang, tenminste 4 rollen en 1 baan van de 5e rol. Behang is in huis. Graag op korte termijn - volgende week.

Buitenkant schilderen

Buitenschilderwerk woning. Kozijnen (5), deuren (3) en een garagedeur.

Behangen en witten.

3 kamers behangen en plafonds witten. Moet op korte termijn gebeuren (had al klaar moeten zijn). Totale oppervlakte van ongeveer 60 m2 vloeroppervlakte. Het moet in Meppen gebeuren vlak over de grens bij Emmen.

Woonkamermuur behangen

Het behangen van een woonkamermuur van 10 meter (260 cm hoog) met vliesbehang. Behang is geregeld.