Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Emmen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Emmen heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Emmen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Emmen of directe omgeving.

626 klanten uit Emmen bevelen een bij Casius in Emmen aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Emmen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: houten villa schilderen, nieuwbouwwoning schilderen en behangen, schilderwerk volledig huis (alle kozijnen) en garage, buitenschilderwerk van gevels, kozijnen en deuren, buitenkant van de woning verven, 250 m2 nieuwbouw binnen schilderwerk, renovliesbehang aanbrengen en sauzen in de nieuwbouwwoning, buitengevels keimen, betonnen vloer schilderen van showroom, buitenschilderwerk, 6 kamers inclusief plafonds en 2 trappen laten schilderen, sausen van wanden, muur schilderen, plafond witten, buitenschilder gezocht voor kozijnen, deuren en dakkapel, wanden en plafonds sauzen op zolderverdieping en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Emmen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Emmen:

Glasvezelbehang plaatsen

Het gaat om 1 muur van ongeveer 10 m2. Er moet glasvezelbehang op en het moet gesaust worden.

Twee muren behangen

Ik zou graag twee muren willen laten behangen: 1. Muurtje van 1,8 meter behangen 2. Slaapkamermuur van 3,1 meter voorzien van fotobehang.

Behang aanbrengen

Ik wil graag behang laten aanbrengen in mijn woning. Het betreft 2 muren van 240 cm hoog en 340 cm breed. Het oude behang haal ik er zelf uit.

Diverse ondergronden latexen

Wanden: 70 m2. Huidige ondergrond: Diverse ondergronden. Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex. Plafond 55 m2. Huidige ondergrond: Oud stucwerk. Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex.

Trapgat schilderen of behangen

Graag wil ik een offerte voor het schilderen van het trapgat. Ik laat de klus graag even bekijken.

Huis van buiten schilderen

Huis van buiten schilderen met 1 verdieping

Muren en plafond sauzen

Ik wil graag mijn woonkamer en keuken laten sauzen. Het is ongeveer 60 vierkante meter. Wat gaat dit kosten? Graag 2 prijzen. Een met materialen en een zonder.

Muren en deuren schilderen

We willen in even kamer plus minus 2. 5 big 3. 5 de muren geverfd hebben en 2 deuren met Kosinski Great offerte

Behangen in het trapgat

We willen graag hulp bij het behangen van het trapgat op de bovenverdieping. Het betreft een deel van de muren waar we niet goed bij kunnen komen zonder een constructie van trappen en/of steiger. Het betreft ongeveer 8 banen van 250 centimeter hoog. Het behangen van de rest van deze overloop kunnen we eventueel zelf. Behang is al aanwezig en de muren zijn behang klaar.

Behangen woonkamer

Graag ontvang ik een indicatie van de kosten voor het behangen van de woonkamer. De muur is 22 meter breed en 2,60 meter hoog. De muur is behang klaar en het zal een behang met patroon worden.

Schilderwerk buiten de woning uitvoeren

Hoekwoning. Buiten schilderen. Kozijnwerk in de nok van de woning aan de oost-kant en west-kant. Boeiplanken aan de oost en west-kant. Aan de west-kant is de boeiplank verrot en moet dus gerepareerd/vervangen worden.

Plafond latex spuiten

Ik wil graag het plafond van ons nieuwe huis laten latex spuiten. Vierkante meter: 250 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Schilderwerk na waterschade

Waterschade aan zolder schuin dak, dikke donkere kringen op het hout , zo 1 m2 Waterschade aan kamer, 1 muur zo 10 m2. Ook donkere bruine kringen , Ik ben bezig met mijn verzekeraar die graag een offerte wil voor de schade, en iemand die deze kan repareren.

Luifel van pand opnieuw schilderen

De luifel van het pand moet opnieuw worden geschilderd. Het gaat om het gronden, schuren en verven hiervan. De luifel is van metaal en is zo'n 5 meter lang, met 2 zijstaanders van 4 meter en 6 stuks waar het dak op rust. Deze zijn ook ongeveer 4 meter. De luifel is rood geverfd en moet opnieuw in dezelfde rode kleur worden gezet. Ook zijn er nog twee zaagbokken die ook in deze zelfde rode verf gezet moeten worden.

Trapgat behangen

Ik wil mijn trapgat behangen hebben (wit effen, geen patroon, soort raufaser) Het gaat om ongeveer 13/14 m2.

Schilderwerk na waterschade

Het gaat om het schilderen van een berging van 6x2 meter. Offerte graag inclusief verf, deze is ook voor de verzekering.

Behangen

Hallo wij hebben 1 slaapkamer die behangt moet worden. De banen die er in zitten zijn ruimgeteld 16 stuks.

Schilder

Schilder

Onderhoud achter/buitenkant woonhuis

Het opnieuw schilderen en kleine reparaties uitvoeren aan een buitenkant van een woonhuis dat gedeeltelijk uit houten plankdelen bestaat en meerdere kozijnen. Drie verdiepingen, onderste verdieping is over de gehele zijde een glaswand/glazen schuifwand/deur. Hoekhuis.

Schilderen buitenkant woning

Schilderwerkzaamheden aan een tussenwoning aan twee kanten en twee verdiepingen. Buitenschilderwerk.

Plafond schilderen

Schilderen plafond van 50 m2. Dit als gevolg van lekkage schade. Eerst offerte verzekering en daarna uitvoering. Plafond moet eerst goed droog worden.

Behangen zolderkamer

We willen graag de zolderkamer behangen, hebben hiervoor al behang en lijm en willen nu graag weten wat dit kost. Het gaat om ongeveer 32 m2 waarvan 2 schuine wanden.

Behangen

In 4 kamers elk 1 muur met fotobehang behangen. Het zijn rechte muren. Behang is besteld en komt de eerste week van oktober.

Behangen slaapkamer

Een slaap kamer behangen. Ik heb nog geen behang, kan eventeel geleverd worden. Niet een hele grote kamer. Later wellicht nog andere ruimtes behangen.

Behangen van huiskamer

Ik zou graag een prijsopgave willen hebben wat de kosten zijn van een huiskamer behangen. Het gaat om 5 rollen behang, tenminste 4 rollen en 1 baan van de 5e rol. Behang is in huis. Graag op korte termijn - volgende week.