Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Een te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Een heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Een u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Een of directe omgeving.

12 klanten uit Een bevelen een bij Casius in Een aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 9,5/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Een bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: kantoorpand behangen en deuren schilderen, buitengevel met krabpleister schilderen, kozijnen van een VVE-pand aan de buitenzijde schilderen, latexspuiten van wanden en plafond, ramen en kozijnen schilderen, buitenkant van woning schilderen, schilderwerk laten uitvoeren, buiten- en binnenschilderwerk, buitenwerk schilderen, binnenmuren schilderen in de nieuwbouwwoning, binnenschilderwerk in nieuwbouw, alles aan buitenzijde woning schilderen, muren, plafond en trappen schilderen, chalet schilderen, woning schilderen aan de buitenkant en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Een staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Een:

Behangen van nieuwbouw seniorenwoning

Behangen van begane grond: woonkamer, eetkeuken, hal, slaapkamer en trapopgang. Op de eerste etage de overloop en 2 slaapkamers. Ik geloof dat de woning ongeveer 73 m2 woonoppervlak heeft in totaal. Behang koop ik zelf, denk ik. Effen behang. Vinyl of rauhfaser, niet duur behang. Niet te duur.