Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Coevorden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Coevorden heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Coevorden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Coevorden of directe omgeving.

105 klanten uit Coevorden bevelen een bij Casius in Coevorden aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Coevorden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: houten villa schilderen, nieuwbouwwoning schilderen en behangen, schilderwerk volledig huis (alle kozijnen) en garage, buitenschilderwerk van gevels, kozijnen en deuren, buitenkant van de woning verven, 250 m2 nieuwbouw binnen schilderwerk, renovliesbehang aanbrengen en sauzen in de nieuwbouwwoning, buitengevels keimen, betonnen vloer schilderen van showroom, buitenschilderwerk, 6 kamers inclusief plafonds en 2 trappen laten schilderen, sausen van wanden, muur schilderen, plafond witten, buitenschilder gezocht voor kozijnen, deuren en dakkapel, wanden en plafonds sauzen op zolderverdieping en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Coevorden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Coevorden:

Schilderwerk in huis

Ik wil graag de kozijnen in mijn woning geschilderd hebben. Het gaat om diverse raam- en deurkozijnen in 6 ruimtes. Daarnaast wil ik ook graag de muren behangen hebben, in de woonkamer, entree en beide slaapkamers. De woning heeft 2 woonlagen en is 6.64 meter breed en 7.77 meter lang. De verf en het vliesbehang zijn aanwezig.

Houten boshuisje schilderen

Recreatie woning van huis. Deels zwart deels onbehandeld. Moet geheel zwart geschilderd worden.

Kamer op laten knappen

Ik wil mijn kamer graag opknappen. Het oude behang moet verwijderd worden, dat doe ik zelf. - Muur behangen (20 banen), daarna schilderen; - De kozijnen moeten geschuurd en geverfd worden; - De deur moet geschuurd en geverfd worden.

Kelder en trapgat schimmelvrij maken en afschilderen

Door lekkage aan een leiding in de tussenmuur met mijn buren, is er forse schimmel ontstaan in mijn kelder en trapgat. De buren hebben de lekkage inmiddels verholpen. Mijn kelder is ongeveer 2 meter diep en zit gedeeltelijk onder de trap. We laten alle muren graag afnemen en daarna opnieuw schilderen. We maken graag een afspraak om het werk hier even te laten beoordelen en ontvangen hiervoor graag een offerte voor de verzekering.

De gehele zolder sausen

De zolder moet in zijn geheel geschilderd worden, al het houtwerk. De zolder is ongeveer 5 x 5 meter met een schuin dak. Bij voorkeur op 8 juni uitvoeren.

Schrootwerk schilderen

Bij ons huis heb ik aan de voorzijde een deel schrootwerk dat opnieuw geschilderd moet worden. Gaat om ± 15 m2. Wil graag een vrijblijvende offerte. Verf heb ik zelf. Afschuren kan ik ook zelf doen.

Vrijstaande woning met garage en serre ...

Vrijstaande woning met garage en serre met rieten kap op huis en garage. De huis is 5 jaar geleden geschilderd en de serre 4 jaar geleden. De houten delen verkeren in goede staat en moeten in dezelfde kleur worden overgeschilderd.

kozijnen en plintenevt, deuren plafond ...

kozijnen en plintenevt, deuren plafond keuken en kamer stenen muur in kamer trap naar bovenverdieping en eigenlijk ook behangen in de kamer