Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Assen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Assen heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Assen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Assen of directe omgeving.

1252 klanten uit Assen bevelen een bij Casius in Assen aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Assen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: bedrijfspand schilderen, schilderen voorgevels van 16 appartementen, behangen en sausen, hele huis schilderen, muren van nieuwbouw appartement schilderen of spuiten, renovlies behang in gehele woning, nieuwbouw huis laten schilderen en behangen, buiten boei texen, de wanden van een appartement schilderen, buitenschilderwerk, buitenwerk schilderen vooroorlogse woning, plafond en 2 muren schilderen, renovlies behang plaatsen op wanden en schilderen nieuwbouwhuis, appartement schilderen, opbouw reinigen en coaten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Assen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Assen:

Sauzen muren en plafond en trap schilderen

Sauzen van plafonds en muren, 9010 en 9001. Schuren en schilderen houten trap ( nu vlioerbedekking) 2 trappen. Sauzen circa 260 m2

Behangen trapgat

Ik heb glasvezel behang bij jullie gekocht voor mijn nieuwe huisje. Maar het trapgat naar boven reikt erg hoog en voor mij onmogelijk te behangen. Heel graag zou ik hiervoor een vakman huren.

Woning van binnen witten/spuiten

Wij hebben een huis gekocht en willen de binnenmuren en de plafonds laten witten. Op de bovenverdieping zullen wij zelf het behang verwijderen. Hierna dient de vakman alles te spuiten. De woning heeft 3 woonlagen en een woonoppervlakte van 220 m2.

Schilderwerk buitenom de woning

Schilderen van raam en deurkozijnen buitenom. Werkzaamheden: 3 deurkozijnen plus bovenraampje 5 kleine raamkozijntjes 9 middelgrote raamkozijnen Openslaande delen blauw, overig kozijnen wit Kunt u het voorwerk (schuren, schoonmaken) apart vermelden in de offerte?

Buitenshuis alles schilderen

Het betreft allemaal buitenschilderwerk Kozijnen en deuren en ramen

Behangen en schilderen

Ik wil in mijn woonkamer nieuw behang en de plafonds laten schilderen.

Kast schuren en schilderen

Kast schuren en opnieuw verven

Plafond van de woonkamer en open keuken sauzen

Het plafond in de woonkamer met open keuken wil ik graag laten sauzen. De oppervlakte is 40 m2.

Overspuiten van keukendeurtjes

Ik heb een vraag over het overspuiten van keukendeurtjes. De folie van enkele deurtjes van onze oude GEBA keuken laat los en we willen deze graag allemaal laten overspuiten. Het betreft 12 deurtjes, (3 normaal, 9 smal) een vaatwasserpaneel, 3 ladepanelen, plus een zijpaneel. De deurtjes hebben een profiel. De kleur is nu gebroken wit en dat kan er ook weer op. We kunnen eventueel zelf de folie van de deurtjes halen, het zit overal los of is aan het barsten.

Voordeur schilderen

Ik wil graag de binnenkant van mijn voordeur geschilderd hebben. De deur is 240 cm hoog bij 94 cm breed. Er zit een hoekkozijn van 6.5 cm breed naast en boven de deur een bak van 50 cm hoog, 104 cm breed en 10 cm diep. In de deur zit een stuk glas van 17 bij 160 cm. De deur is momenteel groen en dient gebroken wit te worden.

Alle muren laten sauzen

Voor onze nieuwbouw woning zijn wij op zoek naar een schilder die alle muren wil sauzen. Het zal gaan om 200 m2. De wanden worden behangklaar afgeleverd.De woning is leeg tijdens de werkzaamheden.

Schilderwerk na waterschade

Ik zoek advies in schilderwerk in verband met waterschade. Het betreft de douche, 6 m2, en de gang 4 m2, in de overloop op de 1e verdieping en een muur in de keuken, 5 m2. het vochtprobleem is inmiddels opgelost.

Gehele woning schilderen aan de binnenzijde en behangreparatie

Wij hebben tijdens ons verblijf in het buitenland onze woning verhuurd. Nu keren wij erin terug en willen we de woning graag op korte termijn wat laten opknappen. Het is een woning met 3 woonlagen, die we aan de binnenzijde willen laten schilderen. Het gaat om alle muren, plafonds en kozijnen. Ook moeten er herstelwerkzaamheden worden uitgevoerd aan het glasvliesbehang. De woning is momenteel helemaal leeg. We willen het werk graag zo snel mogelijk laten starten en nodigen bedrijven die op korte termijn tijd hebben graag uit voor het opnemen van het werk.

Compleet buitenschilderwerk

Het beter het controleren van het houtwerk en daarna het buitenschilderwerk van een twee-onder-een kapwoning, beide woningen. Aan de voorzijde zijn 3 ramen en een erker, aan de zijkant een voordeur, keukenraam en een nokraam en aan de achterkant 3 ramen en een deur. Bij de garage gaat het om de garagedeur en een achterdeur.

Verfklusje bij de woning

Graag wil ik vrijblijvend een prijsopgave van het verven van een circa 4 meter boei van mijn huis. Mijn ladder is niet lang genoeg om het bovenste punt te kunnen bereiken. Verf is beschikbaar. Het betreft een lengte van 5 dakpannen (Zie foto). Hoogte van het huis is 7.90 meter. Voorbaat hartelijk dank.

Behangen van de hele woning

Graag een offerte voor het aanbrengen van behang in de hele woning: Hal+woonkamer+keuken+slaapkamer1+slaapkamer2 Bijgevoegd is een plattegrond schaal 1:100 en de hoogte v/d woning is 2.60 meter Graag start op maandag 23/5 of eventueel eerder vanaf 17 mei is mogelijk.

Woonkamer met vinylbehang behangen

Wij willen onze woonkamer graag laten behangen. Wij zullen zelf het oude behang verwijderen. We hebben 11 rollen schuimvinylbehang gekocht. We ontvangen graag een prijsopgave voor het behangen. We hebben de woonkamer opgemeten. Het gaat om 62 m² wandoppervlak, inclusief ramen, deuren en een schuifpui.

Keukenpanelen spuiten

Ik zou graag onze keukenpanelen willen laten spuiten. Onder: vier deurtjes, 8 lades en 2 diepe lades en nog een deurtje met een glaspaneel erin. Boven: twee kleppen met een glaspaneel en een deurtje van ongeveer 50 cm hoog. De oude folie verwijderen kan ik eventueel ook zelf. De deurtjes zijn van MDF. Afhankelijke van de meerprijs hiervoor laat ik het liever doen.

Behangen en sauzen van de woning

Ik ontvang graag een offerte voor het behangen en sauzen van een appartement. Het gaat om 2 slaapkamers, een gang en een woonkamer/ keuken. De oppervlakte is ongeveer 70 m2.

Schilderwerk buiten opknappen

Wij willen graag de buitenkant van ons huis geschilderd hebben. Het gaat om diverse kozijnen en deuren op de begane grond en de 1e verdieping. ik kijk uit naar uw reactie.

Buitenschilderwerk aan de woning

Graag laat ik de 4 kozijnen op de eerste etage schilderen en de onderdorpels bijwerken.

Huiskamer schilderen

Twee wanden van de huiskamer, totaal ongeveer 20 m2 vliesbehang, een kleurtje geven ongeveer.

Carport, kozijnen en plafonds schilderen

Carport, kozijnen en plafonds schilderen. Twee plafonds buiten en het dichten van gaatjes en naden 18 m2. Ook hoekkozijn en deurkozijn schilderen.

Behangen van slaapkamers met glasvezelbehang

Het gaat om 2 kamers die behangen moeten worden met glasvezelbehang en daarna sauzen in de gewenste kleur. Afmetingen muren in totaal circa 52 vierkante meter. Graag heb ik de benodigdheden geleverd.

Opdekdeuren spuiten

Graag laat ik 8 opdek binnendeuren spuiten. De deuren worden gehaald en gebracht. De deuren zijn ontvet en met watervast schuurpapier zeer licht opgeruwd.