Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Annen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Annen heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Annen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Annen of directe omgeving.

18 klanten uit Annen bevelen een bij Casius in Annen aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 7,5/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Annen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: houten villa schilderen, nieuwbouwwoning schilderen en behangen, schilderwerk volledig huis (alle kozijnen) en garage, buitenschilderwerk van gevels, kozijnen en deuren, buitenkant van de woning verven, 250 m2 nieuwbouw binnen schilderwerk, renovliesbehang aanbrengen en sauzen in de nieuwbouwwoning, buitengevels keimen, betonnen vloer schilderen van showroom, buitenschilderwerk, 6 kamers inclusief plafonds en 2 trappen laten schilderen, sausen van wanden, muur schilderen, plafond witten, buitenschilder gezocht voor kozijnen, deuren en dakkapel, wanden en plafonds sauzen op zolderverdieping en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Annen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Annen:

Vliesbehang laten plakken

In de serre is een wand behangen met vliesbehang, maar dit is slecht gelukt. Er moet opnieuw vliesbehang geplakt worden. De wand is ongeveer 5 meter x 2.3 meter. Ik zal zelf het oude behang verwijderen.

Klein muurtje behangen

Het behang op onze slaapkamer is beschadigd. Op een klein stukje is er wat behang afgescheurd, maar om het weer mooi te krijgen moet het er denk ik helemaal af. Het is een gipsplaten wandje van ongeveer 3 meter breed en 1,5 meter hoog. Het nieuwe behang mag gewoon simpel glasvlies o.i.d. zijn.

Betreft het schilderen van muren in een ...

Betreft het schilderen van muren in een huis uit 2001, muren bestaan uit fijn stucwerk. Totaal te schilderen opervlak +/- 200m2.