Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Drenthe te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in de provincie Drenthe heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders uit Drenthe u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Drenthe.

186 klanten uit Drenthe bevelen een bij Casius in Drenthe aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Drenthe bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: muren en plafond spuiten en stuken, gestuct huis laten schilderen, schilderen van al het houtwerk buiten, deuren en kozijnen laten schilderen, nieuwbouwwoning schilderen aan de binnenzijde, behangen en verven in de woning, buitenschilderwerk, buitenstucwerk schilderen, buitenschilderwerk woning, woning afwerken met latex, trappenhuis schilderen, huis laten behangen met vliesbehang, gevel schilderen, deuren en kozijnen schilderen, buitenkant van het huis schilderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in de provincie Drenthe staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Drenthe:

donderdag 28 december 2017

Deuren en kozijnen schilderen

Beschilderen buiten kozijnen van een jaren '60 woning met een pui met raampartijen aan de voorkant. Beneden: twee grote grote kozijnen, waarvan een met een apart bovenraam en een met 3 aparte ramen. Een voordeur, dubbele openslaande deur en een bijkeukendeur. Boven: Een groot raam met een apart bovenraam met hardhouten schroten er onder, drie kleine ramen, een dakgoot aan de voorzijde en een dakkappel met kozijnwerk. Sigma coating S2U is de vorige keer gebruikt voor het aflakken.
donderdag 26 oktober 2017

Diverse ondergronden latexen

Wanden: 70 m2. Huidige ondergrond: Diverse ondergronden. Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex. Plafond 55 m2. Huidige ondergrond: Oud stucwerk. Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex.
woensdag 18 oktober 2017

Kast schuren en schilderen

Kast schuren en opnieuw verven
zaterdag 14 oktober 2017

Renovlies/stucbehang op wanden aanbrengen

Onze woning in De Egel in Hoogeveen wordt in december opgeleverd. We willen graag renovlies behang aan de wanden op de begane grond en de eerste verdieping in totaal gaat dit om 225 m2. De meeste wanden willen we graag wit gesausd hebben, alleen 1 muur in de keuken zouden we graag zwart willen en een muur in de slaapkamer groen, dit gaat om 21 vierkante meter. Zou u hiervoor een offerte willen maken, wanneer u in de week van 15 januari het stucbehang kunt aanbrengen? De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto gratis voor de deur kwijt. Bij een scherpe prijs willen de 3 buren hetzelfde laten doen.
maandag 9 oktober 2017

Nieuwbouw woning spuiten met latex

Wanden Vierkante meter: 195 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 85 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex
woensdag 20 september 2017

Behangen

Graag zou ik in mijn nieuwe woning de wanden van ongeveer 40 vierkante meter willen laten behangen met renovlies behang. Indien mogelijk offerte inclusief materiaal.
woensdag 20 september 2017

Nieuwe woning behangen

Ik zou graag in mijn nieuwe woning van ongeveer 40 vierkante meter behangen willen hebben met renovlies behang. Indien mogelijk inclusief materiaal.
maandag 11 september 2017

Buitenkant van de tussenwoning schilderen

Ik wil de buitenkant van mijn tussenwoning laten schilderen. Het gaat om 2 deuren, 4 grote kozijnen en 2 kleine kozijnen.
zondag 3 september 2017

Plafond van de woonkamer en open keuken sauzen

Het plafond in de woonkamer met open keuken wil ik graag laten sauzen. De oppervlakte is 40 m2.
vrijdag 25 augustus 2017

Trapgat schilderen of behangen

Graag wil ik een offerte voor het schilderen van het trapgat. Ik laat de klus graag even bekijken.
maandag 21 augustus 2017

Koof in de keuken met glasweefsel bekleden

Ik wil de koof in de keuken met glasweefselbehang bekleden. De koof is 4 meter lang, 30 cm diep en ook 30 cm hoog. De koof zit tegen het plafond aan. Ook een stukje glasweefselbehang in de WC plakken, wat over is van de keuken.
maandag 21 augustus 2017

Behangen van twee kamers

Het gaat om twee kamers die behangen moeten worden. In totaal betreft het 7,5 m2 papier behang (decoratief, geen fotobehang) en 16 m2 glasweefselbehang. Het behang hebben we al aangeschaft. Ook behanglijm hebben we in ons bezit. Het enige wat de vakman moet meenemen is de behangtafel.
vrijdag 18 augustus 2017

Huis van buiten schilderen

Huis van buiten schilderen met 1 verdieping
woensdag 26 juli 2017

Spuiten van deuren

Het gaat hier om het spuiten van 8 binnendeuren. De deuren zijn opdek en over het algemeen in de maat 201,5 cm x 83 cm. Aan weerszijden hebben de boarddeuren een kunststof strip welke meegespoten moet worden. De gewenste kleur is Leliewit van Histor (RAL 6213). De deuren zijn al gemonteerd, er zit wat beschadigingen in de deuren.
donderdag 20 juli 2017

Glasvliesbehang aanbrengen in nieuwbouw

Voor onze nog op te leveren (september/oktober) nieuwbouw woning zijn wij op zoek naar iemand die glasvliesbehang aan kan brengen op onze begane grond en de overloop op de eerste etage (ongeveer 215 m2).
dinsdag 20 juni 2017

Muren en plafond sauzen

Ik wil graag mijn woonkamer en keuken laten sauzen. Het is ongeveer 60 vierkante meter. Wat gaat dit kosten? Graag 2 prijzen. Een met materialen en een zonder.
maandag 12 juni 2017

Muren en deuren schilderen

We willen in even kamer plus minus 2. 5 big 3. 5 de muren geverfd hebben en 2 deuren met Kosinski Great offerte
zondag 11 juni 2017

Overspuiten van keukendeurtjes

Ik heb een vraag over het overspuiten van keukendeurtjes. De folie van enkele deurtjes van onze oude GEBA keuken laat los en we willen deze graag allemaal laten overspuiten. Het betreft 12 deurtjes, (3 normaal, 9 smal) een vaatwasserpaneel, 3 ladepanelen, plus een zijpaneel. De deurtjes hebben een profiel. De kleur is nu gebroken wit en dat kan er ook weer op. We kunnen eventueel zelf de folie van de deurtjes halen, het zit overal los of is aan het barsten.
zondag 28 mei 2017

Spiltrappen laten schilderen

2 spiltrappen laten schilderen in betonlook. Graag per mail contact.
zondag 7 mei 2017

Latexspuitwerk aanbrengen na een verbouwing

Wij gaan ons nieuwe huis verbouwen en hebben veel stuckwerk wat gedaan moet worden dat is door het gehelen huis Wanden: 400 m2 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond: 210 m2 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 250
woensdag 26 april 2017

Buitenschilderwerk laten doen

Schilderen van de 2 zijgevels (alleen de bovenzijde vanaf dak hoogte) met overstekken van 0,5 meter breed en de daklijsten ervan. Dit hoeft niet vooraf geschuurd te worden en de verf lever ik zelf. Het gaat om de gevel bekleding (witte gedeelte op de foto) vanaf de eerste verdieping tot de nok, dus niet de kozijnen. Tevens graag een offerte voor het schilderen van de windveren alleen.
woensdag 19 april 2017

Spuitwerk in nieuwe woning

We hebben een nieuwbouwwoning gekocht en willen deze graag laten spuiten. De wanden worden behangklaar opgeleverd. Moet dit nog glad gemaakt worden of is dit niet nodig? Wanden Vierkante meter: 385 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex
donderdag 23 maart 2017

Spuitwerk op muren en plafonds aanbrengen

Wij gaan dinsdag bij de makelaar het voorlopige koopcontract tekenen voor een woning in Beilen. In deze woning willen wij vanaf 5 juni de wanden van 425 m2 en de plafonds van 165 m2 laten spackspuiten. Het aantal m2 is berekend door een andere stukadoor.
dinsdag 21 maart 2017

Afkitten plafond in recreatiebungalow

Er moet boven op één van de slaapkamers in onze recreatiebungalow afgekit worden over een breedte van zo'n 3/4 meter met een opening van 1/2 cm (wit). Er komen namelijk allemaal vliegen binnen.
dinsdag 7 maart 2017

10 vlakke binnendeuren schilderen

Ik wil in mijn woning graag 10 vlakke binnendeuren laten schilderen. Er is 1 deur met een klein ruitje. Enkele deuren zijn net zo oud als de woning, ongeveer 50 jaar, de andere deuren zijn van recentere leeftijd. We ontvangen graag uw offerte.

Partners

Partners van Casius