Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in uw regio.

9410 klanten bevelen een bij Casius aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: vVE-complex laten schilderen, nieuwbouwwoningen spuiten met latex, glasvliesbehang aanbrengen en sauzen, buitengevels kaleien, buitenschilderwerk, plafond overspuiten en wanden stuken, woonark schilderen, compleet woonhuis binnen schilderen of spuiten, vliesbehang en sauswerk in een nieuwbouwhuis aanrbengen, sauswerk aanbrengen op gangwanden, muren witten, buitenkant van een woning schilderen, helder wit spuitwerk aanbrengen, nieuwbouw afwerken met renovlies en afspuiten, buitenschilderwerk van een woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf:

vrijdag 24 maart 2017

Zolderplafond en muren schilderen

Zolder+deuren slaapkamer en plafond
vrijdag 24 maart 2017

Muren witten

In een bestaande winkel wil de nieuwe huurder witte muren hebben. Deze zijn nu grijs getext en een deel zijn stenen die al wit zijn maar ook overheen gespoten moet worden. Als het doorgaat wil de huurder er in begin april al in. De winkel is 350m2 waarvan ook veel glaspuien in zitten de te spuiten oppervlakte zal tussen de 300 a 400m2 zijn en aan de raamzijdes misschien met een roller? Wanden Vierkante meter: 350 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 250
vrijdag 24 maart 2017

Plafond wit laten maken

Plafond spuiten plafond is in goede staat plafond Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex
vrijdag 24 maart 2017

Woonkamer behangen

Woonkamer behangen ook achter de verwarming. Plus minus 45m2
donderdag 23 maart 2017

Neuslatten vervangen en afschilderen

Het gaat om glaslatten vervangen voor neuslatten en af schilderen
donderdag 23 maart 2017

Buitenwerk laten schilderen

Buitenwerk laten schilderen: - dak overstek 1e verdieping - 2 halfronde dakkapellen en 1 kleine - raamkozijnen 1e verdieping. Zie foto.
donderdag 23 maart 2017

Kamer laten witten

Graag offerte voor bovenstaande en de naden kitten. Met plafond van 6 x 3 meter. Sigma verf aanwezig.
donderdag 23 maart 2017

Wanden laten texen

We verhuizen naar een appartement. Alle wanden moeten geschilderd worden. Het gaat om appartement van 12 x 7.5 meter met een woonkamer met open keuken, een hal en twee slaapkamers. De hoogte van de wanden is circa 2.40 meter.
donderdag 23 maart 2017

Eensgezinswoning schilderen

Ik wil het plafond en de muren in de woonkamer van mijn eengezinswoning laten schilderen. De woonkamer is 7 meter lang en 6 meter breed.
donderdag 23 maart 2017

Toilet schilderen

Door een lekkage bij mijn bovenbuurman heb ik nu strepen op de muren en het plafond in mijn toilet. Ik wil dit graag opnieuw wit geschilderd hebben. Het gaat om een standaard toilet met deels tegels. Het te schilderen gedeelte bedraagt zo 4. 4 m2 en Ik zou graag een offerte ontvangen waarbij de prijs gebaseerd is op het aantal vierkante meters Mailen aub
donderdag 23 maart 2017

Slaapkamer opnieuw behangen

Ik wil een slaapkamer behangen. Oude behang verwijderen, daarna opnieuw behangen. De slaapkamer is ongeveer 4.5 x 4 meter groot.
donderdag 23 maart 2017

Badkamer schilderen

Ik krijg over enkele weken de sleutel van een renovatiewoning. In de badkamer is er op 3 muren nieuw tegelwerk aangebracht. De kleur daarvan verschilt met de kleur van de wandtegels op een andere wand. Ik wil die wanden met in totaal ongeveer 5 m² tegels laten schilderen en daarvoor een offerte ontvangen. Er is mij al een vergoeding voorgesteld van €600,00, zodat ik zelf een schilder kan inhuren. Ik heb de sleutel nog niet en kan de badkamer niet laten beoordelen. Ik wil graag even weten of ik de voorgestelde vergoeding moet accepteren of dat die veel te laag is. Ik krijg de woning alleen als ik de vergoeding accepteer dus wil heel snel uw antwoord weten.
donderdag 23 maart 2017

Muren en plafond na een lekkage schilderen

Wij hebben in onze woning lekkage gehad en daarbij is er waterschade ontstaan aan de muren en een plafond. Deze zijn bij de bouw van de woning gespoten. Er moet 50 m² wanden en 40 m² plafond geschilderd worden. De vloer moet daarbij worden afgedekt. We laten het graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte, die wij ook nodig hebben voor onze verzekeringsclaim.
donderdag 23 maart 2017

Gehele huis sauzen of spuiten

Woonkamer/gang: sauzen/spuiten 4 slaapkamers: muren/plafond sauzen/spuiten 1 badkamer: sauzen/spuiten 1 overloop 1 deur (binnenkant) 9 kozijnen lakken HUIS GAAT IN DE VERKOOP Week 24 juli 2017
donderdag 23 maart 2017

Latex spuitwerk in een nieuwbouwwoning

Graag ontvangen we een offerte voor latex spuitwerk in klasse 3 op ongeveer 250 m² wanden in onze nieuwbouwwoning. Het past in onze planning om dit in week 14 te laten uitvoeren.
donderdag 23 maart 2017

Spuitwerk op muren en plafonds aanbrengen

In onze nieuwe woning willen we graag alle wanden (=voorzien van stucwerk) en plafonds laten spuiten. Het huis is leeg bij aanvang van de klus (5 juni a.s.)
donderdag 23 maart 2017

Buitenschilderwerk aan een tussenwoning

Wij willen de ramen, deuren en kozijnen aan de voor- en achterzijde van onze tussenwoning graag donkergrijs laten schilderen. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.
donderdag 23 maart 2017

Buitengevels kaleien

160m2 buitengevels
woensdag 22 maart 2017

Muur in de woonkamer behangen

Wij willen onze woonkamermuur opnieuw laten behangen. Het oude behang zit er nu nog op, er zitten enkele gaatjes in de muur van schroeven ed en op een kleine plek zit een vochtplek. Graag zouden wij hiervan gratis en vrijblijvend een offerte krijgen indien mogelijk. Onze muur is ongeveer 8,5 m lang en 2,62 hoog. Er zitten 2 deuren in en 2 stukken bij een vensterbank. Wij horen graag zsm van u.
woensdag 22 maart 2017

Woonkamermuur behangen

Wij willen onze woonkamermuur opnieuw laten behangen. Het oude behang zit er nu nog op, er zitten enkele gaatjes in de muur van schroeven ed en op een kleine plek zit een vochtplek. Graag zouden wij hiervan gratis en vrijblijvend een offerte krijgen indien mogelijk. Onze muur is ongeveer 8,5 m lang en 2,62 hoog. Er zitten 2 deuren in en 2 stukken bij een vensterbank. Wij horen graag zsm van u.
woensdag 22 maart 2017

MDF inbouwkast verwijderen en slaapkamer witten

Op de slaapkamer wil ik een wand/mdf kast laten verwijderen, van vloer tot strak aan plafond, en alle muren en plafond laten witten.
woensdag 22 maart 2017

Muren en plafond in de woonkamer schilderen of spuiten

Hierbij wil ik u vriendelijk verzoeken om een vrijblijvende gespecificeerde offerte voor gespoten schilderwerk aan de plafond en muren van mijn woonkamer van 39 m2.
woensdag 22 maart 2017

Wanden en muren laten latex spuiten

De muren zijn kaal we kunnen het eventueel zelf voorbehandelde. In de gang zit structuur op graag over spuiten en plafonds ook. Wanden Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 35 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex
woensdag 22 maart 2017

Buitenschilderwerk

2 onder 1 kap 2 deuren, 23 kozijnen, 7 uitzetramen. Alles buiten.
dinsdag 21 maart 2017

Kozijn schilderen aan de binnen- en buitenzijde

Ik zoek een schilder die 1 kozijn kan schilderen, binnen en van buiten. Het is wel op de 2e verdieping, zolder. Buiten zit een schuurtje, dus een lange ladder is nodig. De kleur is een donkerrood/bordeaux. Het kozijn is 130 hoog en 65 breed. De dikte is ongeveer 5 cm.
dinsdag 21 maart 2017

Deuren en kozijnen laten schilderen

7 kozijnen van ongeveer 1.50 cm x 60 cm en voordeur. 2 kozijnen van ongeveer 1.50 cm /1.50 cm met beide een draairaam, achterdeur en schuurdeur. Al het schilderwerk betreft aan de buitenkant.
dinsdag 21 maart 2017

Schade aan plafond herstellen

Ik wil een offerte voor de verzekering hebben. We hebben door een ander bouwbedrijf die net een nieuwe badkamer hebben geplaatst een lekkage onder de badkamer. Daar willen we graag een offerte van hebben wat de oplossing gaat kosten
dinsdag 21 maart 2017

Schilderwerk aan plafond met waterschade

Wij hebben waterschade gehad waardoor er nu vlekken in het plafond zitten. Dit moet opnieuw getext worden met RAl 9010. De oppervlakte is 53 m2. De offerte zal eerst ingediend worden bij de verzekering, hierna dient de vakman de werkzaamheden uit te voeren.
dinsdag 21 maart 2017

Schilderwerk bijwerken

Bijwerken (bijtsen/lakken) slijtage plekker houten trap (ongeveer 5 treden) 2 wanden verven in de woonkamer (ong 9 mtr lang 4. 5 meter hoog) Keuken verven ong 5 mtr lang 4. 5 meter hoog 2 balkonnetjes spijlen verven 2 muurtjes balkon boven afbladeringen herstellen/verven
dinsdag 21 maart 2017

Afkitten plafond in recreatiebungalow

Er moet boven op één van de slaapkamers in onze recreatiebungalow afgekit worden over een breedte van zo'n 3/4 meter met een opening van 1/2 cm (wit). Er komen namelijk allemaal vliegen binnen.
dinsdag 21 maart 2017

Buitenkant van een woning schilderen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten schilderen van de buitenkant van mijn woning. Het gaat om de kozijnen, deuren, ramen en beplating rondom.
dinsdag 21 maart 2017

Helder wit spuitwerk aanbrengen

Betreft latex spuiten van het plafond en de wanden. De wanden zijn afgewerkt met glad stucwerk en moeten met latex worden afgewerkt. Voor het plafond hetzelfde en deze zijn ook glad gestuukt. Betreffend de wanden is het ongeveer 275 vierkante meter en het plafond is ongeveer 140 vierkante meter. Tevens de vloeren a 150 vierkante meter afplakken. Graag ontvang ik een offerte.
dinsdag 21 maart 2017

Plafond sauzen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het sausen van het plafond in mijn woonkamer met open keuken. De totale oppervlakte is 25 m². Het is een rookvrije ruimte. Ik zal zelf de vloer afdekken en zorg ook voor de verf.
dinsdag 21 maart 2017

Wanden sausen

Ik ga morgen het contract tekenen voor de huur van mijn nieuwe woning en krijg dan ook direct de sleutel. Er zijn daar 2 kamertjes waar ik de wanden wil laten sausen. Er zit nu stucwerk op. Het gaat om kamers van 2 x 3 en 4,7 x 5,3 meter. Ik schat dat het gaat om 50 tot 60 m². Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.
maandag 20 maart 2017

Buitenboel van de woning schilderen

De buitenboel van mijn huis aan de de moet worden geschilderd. Er is een en ander aan onderhoud noodzakelijk.
maandag 20 maart 2017

Flat met 3-tal kamers witten

Omdat mijn flat wordt verkocht, zoek ik een schilder die de muren en plafonds voor een redelijke prijs kan opfrissen. Er is gerookt in de woning dus er is wat nicotine aanslag aanwezig, daarom moet alles even opnieuw geschilder worden. De woonkamer is ongeveer 25 m2, de gang is 4.5 x 2 meter, de keuken is 2.5 x 4 meter groot en de achterkamers zijn 5.5 x 4.5 en 4 x 3.5 meter groot. Er is hulp nodig met het verplaatsen van de meubelen omdat ik zelf een versleten rug heb en het daardoor niet meer zelf kan doen. Ik zoek een goedkope oplossing.
maandag 20 maart 2017

Schutting verven of beitsen

Ik wil mijn schutting aan de binnenkant laten beitsen. Het gaat in totaal om 8 panelen, zie bijgevoegde foto.
maandag 20 maart 2017

Nieuwbouwwoning voorzien van renovliesbehang en sausen

Begin april wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Wij willen daar de wanden op de begane grond laten voorzien van renovliesbehang en daarna laten sausen. Het gaat om ongeveer 80 m² betonnen wanden. Afhankelijk van het prijskaartje zullen we besluiten of we de rest van de woning ook laten doen. We ontvangen graag uw prijsopgave.
maandag 20 maart 2017

Kozijnen en voordeur schilderen

Graag willen wij aan de voorkant van onze huis de kozijnen en voordeur laten schilderen. Het gaat om de begane grond en 1e etage. Het houtwerk is nu gelakt, maar we willen het graag wit laten schilderen. We maken graag een afspraak om het werk hier even te laten bekijken en ontvangen daarna uw offerte.
maandag 20 maart 2017

Dressoir wit schilderen

Het gaat om 1 dressoir met 2 deuren en 3 lades. Dit dressoir zou ik graag wit willen laten schilderen. Het dressoir is 212 cm breed en 85 cm hoog.
maandag 20 maart 2017

Behang zonder patroon plakken

Ik wil mijn slaapkamer laten behangen. De kamer is 4.8 x 3.0 x 2.5 meter groot. Ik heb het behang en de lijm al aangeschaft. Het is behang zonder patroon. Wij spreken beide Engels maar de offerte kunt u in het Nederlands maken.
maandag 20 maart 2017

Binnendeuren in RAL 9001 of 9010 spuiten

Ik wil graag 6 nieuwe binnendeuren laten spuiten. In de kleur Ral 9001 of 9010, mat. Hierna dienen de deuren afgehangen te worden.
maandag 20 maart 2017

Verven en behangen in de woning

Ik wil graag in een kamer van 4 x 2 meter groot het plafond, een stukje muur en een kozijn laten schilderen. Ook moeten er 3 muren worden behangen. De muren zijn ongeveer 2.5 meter hoog.
maandag 20 maart 2017

Plafond overspuiten en wanden stuken

Door stuken muren en plaatsen nieuwe keuken, moet het plafond opnieuw gespoten worden. Plafond Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Wanden Vierkante meter: 92 Huidige ondergrond: spachtelputz Gewenste afwerking:Pleisterwerk Vloeren afplakken Vierkante meter: 55
maandag 20 maart 2017

Woning laten verfspuiten

Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex
maandag 20 maart 2017

Latex spuiten van muren en plafonds

Wanden Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex
maandag 20 maart 2017

Nieuwbouw afwerken met renovlies en afspuiten

Het betreft een nieuwbouw woning die behangklaar wordt opgeleverd. Wij willen 200 m2 wand laten afwerken met renovliesbehang en vervolgens laten afspuiten met latex.
maandag 20 maart 2017

Renovliesbehang in gerenoveerde benedenwoning aanbrengen

Graag vernemen wij de kosten voor het aanbrengen van 65 m2 ,g lad renovliesbehang in onze woning. Graag ontvangen we ook een adres waar we door u eerder geleverd renovliesbehang kunnen komen bekijken. Wilt u ook laten weten of het afdichten van de ruimte tussen de gipsplaten ook tot uw diensten behoort? Gewenste uitvoerdatum is: maart tot half april Wanden Vierkante meter: 65 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Renovliesbehang
maandag 20 maart 2017

Koopwoning latexspuiten

Wij hebben een huis gekocht en het plafond wordt straks gestuukt, deze zouden we graag willen laten spuiten, betreft 65 m2. Daarnaast ook de muren, deze zijn van spachtelputz. 1 muur zou in een kleur moeten en de rest in het wit, RAL 9010. Kunnen jullie de latex ook mengen in een kleur van Histor? Wanden Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex. Plafond Vierkante meter: 65 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex.
maandag 20 maart 2017

Muren, plafonds en deuren schilderen

Binnen: 200 m2 muren en plafonds in lichte kleur, 8/9 binnendeuren in een lichte lakkleur, 2 raamkozijnen, Buiten: 1 dubbele buitendeur, 1 enkele buitendeur, raamkozijn groot. Graag offerte per mail, telefonisch contact volgt later.

Partners

Partners van Casius