Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in uw regio.

10293 klanten bevelen een bij Casius aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: houten villa schilderen, nieuwbouwwoning schilderen en behangen, schilderwerk volledig huis (alle kozijnen) en garage, buitenschilderwerk van gevels, kozijnen en deuren, buitenkant van de woning verven, 250 m2 nieuwbouw binnen schilderwerk, renovliesbehang aanbrengen en sauzen in de nieuwbouwwoning, buitengevels keimen, betonnen vloer schilderen van showroom, buitenschilderwerk, 6 kamers inclusief plafonds en 2 trappen laten schilderen, sausen van wanden, muur schilderen, plafond witten, buitenschilder gezocht voor kozijnen, deuren en dakkapel, wanden en plafonds sauzen op zolderverdieping en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf:

maandag 24 juni 2019

Latex spuitwerk aanbrengen op wand

Wanden Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex
maandag 24 juni 2019

Plafond schilderen

Mijn plafond in de woonkamer en keuken waren gestuct en ik heb zelf gespoten. Echter dat wordt maar niet mooi... meerdere keren geverfd, maar blijft niet mooi, ik zie banen. De ruimte is ongeveer 32 m2. Wie kan het mooi maken? En kan op korte termijn dit klusje klaren...?
maandag 24 juni 2019

Muren woonkamer latex schilderen of spuiten

Muren woonkamer schilderen of met latexspuit. Totale oppervlakte ongeveer 90 m2. In 1 kleur. In de week van 27 augustus graag.
zondag 23 juni 2019

Muren sauzen

Muren, allemaal rechte oppervlaktes, moeten gesaust worden vanwege roken in het appartement. Het is allemaal binnenwerk, ruwe schatting 50 m2.
zondag 23 juni 2019

Muren behangen met renovlies en sauzen

Ik wil graag de muren van 90 m2 met renovlies laten behangen en daarna sauzen, (rood 9010). Het huidige behang is al verwijderd en de muren zijn geschuurd en behangklaar.
zaterdag 22 juni 2019

Stucen nieuwbouw

In september/oktober wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Wij willen graag de muren (die behangklaar worden opgeleverd) glad laten stucen (filmlaag). Idem geldt voor de plafonds doen voorzien zijn van spackpleisterwerk. Eventueel willen we de plafonds aansluitend ook wit laten latexen (sluitwerk). Het gaat in totaal om drie verdiepingen (begane grond, eerste en tweede verdieping waarboven een vliering aangebracht is). De woning is 5.7x10 m. Hoogte plafonds 2.63m. Beneden is sprake van een open woonkamer/keuken (l-vormig) met een hal en wc (in de hal is een trap met kast aanwezig), de eerste verdieping betreft 3 slaapkamers van respectievelijk ca 4x3.2 (met daaraan grenzend een inloopkast van 1.45x3.2), 4.2x2.7 en 2.7x3 en de overloop, de tweede verdieping betreft twee kamers van respectievelijk ca 3*3 (deels schuin plafond vanaf knieschot van 1.50 m hoogte ) en een l vormige kamer van ca 2- 4 m breed (smalste en breedste stuk) en 3-5.7 m lengte (idem met deels schuin plafond, afgetimmerd). In deze laatste twee ruimtes worden waarschijnlijk nog twee dakkapellen geplaatst waardoor deze ruimtes mogelijk (deels) uit de offerte vervallen. Nb mobiel vaak slecht bereikbaar.
zaterdag 22 juni 2019

Buitengevels keimen

Ik heb van onze bestaande woning uit 1980 de gevels laten stucen. Nu wil ik het stucwerk laten keimen. Totaal circa 80 m2. Het betreft een bungalow, dus alles laag.
zaterdag 22 juni 2019

Voordeur en erker schilderen

Ik wil onze houten voordeur en erker aan de voorzijde van de woning laten schilderen.
zaterdag 22 juni 2019

Kleine buitenmuur schilderen

Een buitenmuur en twee zijdes van een schoorsteen, in totaal 6 m2, waren wit geschilderd. De muren dienen opnieuw geschilderd te worden. Steiger is niet nodig want het bevindt zich op een breed balkon.
zaterdag 22 juni 2019

Dakkapel schilderen

Dakkapel schilderen.
zaterdag 22 juni 2019

Vloertegels keuken verven

Wij zouden graag de tegels in onze keuken laten verven in een antraciet tot bijna zwarte kleur verf. Het gaat om pak en beet 9 m2. Bijgevoegd foto van tegels, deze zijn zeer oud en liggen er al sinds de bouw van de flat (ong. 80/90 jaar oud).
zaterdag 22 juni 2019

Deuren, kozijnen en dakkapel verven

Schilderen dakkapel, kozijnen en deuren buitenkant
vrijdag 21 juni 2019

Kasten schilderen

Schilderen van een grenen buffetkast en twee andere kasten. Foto van een van de kasten bijgevoegd.
vrijdag 21 juni 2019

Deuren, kozijnen, trappen, wanden schilderen

Ik ben op zoek naar iemand voor binnenschilderwerk. Het gaat om 2 trappen, 10 deuren en 10 kozijnen. Ik ontvang graag een offerte exclusief de verf.
vrijdag 21 juni 2019

Amsterdams trappenhuis 3 verdiepingen laten schilderen

Ons trappenhuis is 3 verdiepingen, gemiddeld amsterdams trappenhuis van een woning uit 1935. We willen het graag opnieuw gewit hebben alsmede de trap leuningen in gebroken wit geschilderd. Kunt u een offerte sturen? Merci
vrijdag 21 juni 2019

Gehele appartement renovlies behangen en schilderen

Ik heb een nieuwbouw appartement, die behangklaar opgeleverd gaat worden. Graag wil ik weten wat de kosten zijn om de gehele appartement te laten behangen en een laten verven met een kleurtje. Wanden Vierkante meter: 125 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
vrijdag 21 juni 2019

Vloer schuren

Ben mijn woning aan het renoveren. De keldervloer was betegeld. Deze zijn verwijderd. Huidige vloer zal eerst gefreesd/geschuurd moeten worden voordat deze geverfd (gesealed) kan worden. Ik zou graag totaalprijs ontvangen voor het uitvoeren van deze werkzaamheden. Totale oppervlakte is ongeveer 55 m2.
vrijdag 21 juni 2019

Kozijnen over drie verdiepingen schilderen

Voor, achterkant en zijkant schilderen. Drie verdiepingen. Kozijnen staan momenteel in de grondverf en moeten afgeschilderd worden. Ik hoor het graag.
donderdag 20 juni 2019

Slaapkamer laten behangen

Slaapkamer behangen met 9 rollen, ongeveer 16 vierkante meter.
donderdag 20 juni 2019

Wanden nieuwbouwappartement sausen

Woonkamer, 2 slaapkamers hal en technische ruimte, totaal 130 m2, sausen.
donderdag 20 juni 2019

Schilderwerk volledig huis (alle kozijnen) en garage

Buitenschilderwerk, woonhuis en garage 2008, laatste keer geschilderd 2011: ramen vast 5 stuks ramen opengaand 9 stuks Hoge ramen vast 8 stuks Deuren draai-kiep 6 stuks Terrasdeuren 12 stuks Voordeuren 3 stuks Garagedeuren 2 stuks Rond zolderraam 2 stuks Dakplinten 70 mtr Dak goten 35 mtr Verandaplafond 15 m2 Nokhoogte: 12 mtr Graag all-in offerte, inclusief bijkomende kosten etc.
donderdag 20 juni 2019

Buitenschilderwerk tussenwoning twee verdiepingen, schuurtje en carport

Schilderen van deuren, kozijnen voor- en achtergevel met 2 verdiepingen met dakranden en schuurtje wanden, deur en raam plus carport.
woensdag 19 juni 2019

Kozijnen en balkon schilderen, kozijnen vervangen en pleisterwerk gevel

9 Houten kozijnen moeten na 10 jaar weer wit worden geschilderd evenals het houten balkon en het berghok op het balkon. Mogelijk moeten 2 houten kozijnen worden vervangen. Materiaalsoort in overleg. Verder dient de achtergevel (plaatselijk) worden gestuct.
woensdag 19 juni 2019

Buitenschilderwerk

Ik zoek een vakman die bij alle ramen de kozijnen van buiten kan schilderen. Het gaat om 17 ramen, ik neem aan dat de vakman hiervoor materiaal heeft.
woensdag 19 juni 2019

Plafond woonkamer en keuken schilderen

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het schilderen van mijn plafond in de woonkamer / keuken. Dit plafond is op 2 plekken aangetast door vocht als gevolg van lekkages, een van deze plekken zit op zo'n 3 meter hoogte boven het trapgat. Het in totaal om zo'n 45 M2, de kleur is wit. Mocht dit relevant zijn voor de offerte, deze wordt eerst voorgelegd aan mijn verzekeraar (vawege de lekkages).
woensdag 19 juni 2019

Alle plafonds in huis schilderen

Alle plafonds in het huis moeten opnieuw geschilderd/gespoten worden. Oppervlakte schilderwerk. 57,91m2 (begaande grond) 11,80m2 (slaapkamer 1) 6,70m2 (slaapkamer 2) 10. 20m2 (slaapkamer 3) 5,50m2 (badkamer) 3,70m2 (gangbad) Totaal 94,86m2 Afgerond 95m2
woensdag 19 juni 2019

Offerte buitenschilderwerk

Betreft: aan bovenkant vrijstaan huis split leveldak, de boeiboorden en houten panelen daaronder (circa 17 meter) en aan drie zijkanten de schuine boeiboorden (ca. 23 m). Bijzondere stijger voorziening vereist i.v.m. dakbedekking singles, niet beloopbaar. Zie foto.
woensdag 19 juni 2019

De deuren en kozijnen schilderen van 2 onder 1 kap huis

Alle deuren en kozijnen schilderen aan de buitenzijde van ons huis (wit en blauw), inclusief de dakkapel (alles wit). Soort verf bij voorkeur Sikkens.
woensdag 19 juni 2019

Schilderen van 2 kozijnen

Ik wil graag advies over de verfkeuze en laten schilderen van 2 raamkozijnen aan de binnenkant.
woensdag 19 juni 2019

Alle wanden nieuwbouwhuid schilderen

Schilderen 120m2 alleen muren, woonkamer, hal en slaapkamers. Dit huis is nieuw en word opleveren in december
woensdag 19 juni 2019

Raamkozijn, voordeurkozijn en badkamerraaamkozijn buitenzijde schilderen

Schilderen van deur en kozijnen. Het gaat om de voordeur en het kozijn van de voordeur (binnen en buiten), keukenraam (buiten, bg) en badkamerraam (1e).
woensdag 19 juni 2019

Plafond, muren, kozijnen en deuren laten schilderen

Wit schilderen van ong. 12 niet al te lange muren, drie deuren, deurposten, kozijnen. Woning van 38 m2.
woensdag 19 juni 2019

Binnen schilderwerk diverse vertrekken

Binnenschilderwerk: - woonkamer ( met open keuken): muren, plafond, kozijnen en deuren - hal: muren en plafond - trap - overloop - 2 slaapkamers (muren, plafond, deuren, kozijnen deuren, kozijnen raam in 1 kamer + behang moet eerst verwijderd) - badkamer (plafond, deur, kozijnen)
woensdag 19 juni 2019

Muur verven

Wij willen schilder inhuren voor onze slaapkamer en het gaat om een muur en hoeveel zal kosten.. gaat om 3 meter
dinsdag 18 juni 2019

Schilderen 1 deur, 1 venstertje en 1 kozijn

De opdracht bestaat uit het schilderen van 1 deur, 1 venstertje boven de deur en 1 kozijn. Alle drie aan de binnenkant, want de buitenkant is al geschilderd. Op de foto staat de deur en het raampje.
dinsdag 18 juni 2019

Trappen schilderen

Graag wil ik binnen 2 trappen laten schilderen. De trappen zijn reeds geschilderd maar zijn toe aan een opknapbeurt. Het zijn 2 dichte trappen.
dinsdag 18 juni 2019

Betonnen vloer schilderen van showroom

We hebben een meubel showroom van ongeveer 225 m2. We hebben een betonnen vloer die we voor het storten (al lang geleden) donker hebben laten kleuren door pigment aan het beton toe te laten voegen. De vloer hebben we afgewerkt met een polymeer emulsie van Groutech. Helaas vinden we de kleur voor onze showroom te donker en willen we een grote verandering doen. We zitten te denken om de vloer wit te schilderen maar vinden het ook erg spannend hoe het zal worden. We schuiven de meubels en dozen nu heel makkelijk over de vloer, daar zie je wel krasjes van maar is nooit erg als we de vloer wit schilderen hoe houdt die verf het dan? En hoe werkt het met de onderlaag, de polymeer emulsie moet dat er eerst af? Ik hoor graag van u.
dinsdag 18 juni 2019

Schilder- en behangwerk binnenshuis

Ik zoek een schilder/behanger voor het schilderen van wanden en plafonds. Daarnaast moet er in een slaapkamer behangen worden. Ik wil graag dat er een vakman komt kijken hoeveel werk dit betreft en wat de kosten hiervan zijn.
dinsdag 18 juni 2019

Indoor stairs painting

I would like to paint the stairs inside my house in Wageningen. De hele buurt is geïnteresseerd. Ik ontvang graag een offerte inclusief en exclusief de materiaalkosten.
dinsdag 18 juni 2019

Badkamertegels verven

We willen graag een deel van onze badkamertegels verven. De tegels zijn nog goed vandaar dat we het zonde vinden om alles eruit te slopen. We willen dit wel graag laten uitvoeren door een vakman. Het gaat om 15 m2 tegelwerk.
maandag 17 juni 2019

Slaapkamers verven

Ik wil door een prof. 3 slaapkamers en een gang laten verven. De afmetingen zijn niet bekend maar ik regel de verf.
maandag 17 juni 2019

Kunststof kozijn en deur verven

Het gaat om 2 kozijnen en 2 deuren die ik wil laten schilderen.
maandag 17 juni 2019

Muren en plafond laten spuiten (103 m2)

We willen graag een prijs opgave als we de muren en plafond in de keuken en huiskamer laten spuiten. Oppervlakte ongeveer 103 m2. Alle muren zijn glad en geen behang en zijn nu wit. De kleur word nu ook weer wit Willen jullie nog meer foto's dan horen wij dat graag. We gaan ongeveer rond begin sept verhuizen.
maandag 17 juni 2019

Boekenkast -en 4 radiatoren wit spuiten

Binnenwerk. Het glanzend wit spuiten van 1 boekenkast en 4 radiatoren. Boekenkast heeft 21 planken, 09 laden in een kast, 02 glazen deuren in een kast, 02 laden en 04 zij steunen. Boekenkast is 226 cm hoog, hoekkast en aansluitende kast is 30 cm breed, het laatste deel (met de glazen deurtjes en dichte kast en laden) is 50 cm breed. De boekenkast is gelakt met transparante lak. Afmetingen radiatoren: 50 x 30 cm. 50 x 50 cm. 50 x 60 cm. 50 x 80 cm.
maandag 17 juni 2019

Deuren en muren schilderen

Ik zoek een vakman om 2 deuren en de muren van 2 slaapkamers (2 x 3 meter en 3 x 3 meter) en de woonkamer (5 x 3) te schilderen. Enkele plekken op de muren zullen eerst behandeld moeten worden.
maandag 17 juni 2019

Buiten schilderwerk

Houten gevel stroken (horizontaal) schilderen Achterzijde van de woning Kleur is nu blauw, maar graag wit overschilderen. Inclusief 3 kozijnen en 1 deur
maandag 17 juni 2019

Binnendeuren en trap schilderen

Ik zoek een schilder die 8 binnendeuren en 1 dichte trap kan schilderen. Het gaat om houten binnendeuren schilderen in RAL 9010 of RAL 9016. De kozijnen zijn niet nodig. Ook graag een prijs voor het schilderen van onze vaste trap naar zolder. Het om de stootborden, traptreden en wangen van de trap.
zondag 16 juni 2019

Renovlies behang in gehele woning

Ik ben me aan het verdiepen in het laten behangen van mijn nog nieuw te bouwen woning. graag ontvang ik een offerte: Afplakken van vloeren (m2): 0 Aantal kleuren: 1 lichte kleur, en 3 accent kleuren. Soort latex: Schrobklasse 1 latex. Totale oppervlakte (m2): 250 totale afwerking inclusief afkitten ed.
zondag 16 juni 2019

Meerdere deuren en kozijnen spuiten

Ik wil 6 deuren (opdekdeuren) en kozijnen laten spuiten. In de kleur: Ral 9010 zijdeglans, geen nieuwe deuren wel in goede staat. Ook wil ik 7 radiatoren laten spuiten. Verf is nog niet aanwezig.
zondag 16 juni 2019

Open trap schilderen

Ik wil een open trap met 13 treden inclusief de leuning laten schilderen.

Partners

Partners van Casius