Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in uw regio.

10520 klanten bevelen een bij Casius aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: nieuwbouwwoning latex spuiten, nieuwbouw woning spuiten, schilderen buiten schilderwerk (waar onder 13 kozijnen en een dakkapel), 300 m2 gevel renoveren, buitenschilderwerk aan houten kozijnen, woning laten schilderen, buitenschilderwerk, plafond spuiten, 210 m2 renovliesbehang in nieuwbouwwoning aanbrengen, woning schilderen 50m2, het kaleien van de voorgevel, binnenschilderwerk uit laten voeren, spuiten van nieuwbouwwoning (300m2), betonvloer schilderen, het keimen van de gevel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf:

woensdag 23 september 2020

210 m2 renovliesbehang in nieuwbouwwoning aanbrengen

Nieuwbouwwoning in Hengelo overijssel. Startdatum is indicatief aangegeven, bouw moet nog starten dus nog geen opleveringsdatum bekend. Behang moet gesaust worden in kleur RAL9010. 210m² is opgebouwd in 70m² voor begane grond en 140m² voor 1e etage. wanden Vierkante meter: 210 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
dinsdag 22 september 2020

Woning schilderen 50m2

Ik ben opzoek naar een vakman die mijn woning kan schilderen. is ongeveer 50 m2 aan muren en plafond. Wanden moeten alleen worden schoongemaakt van te voren.
dinsdag 22 september 2020

De gang en trap schilderen

Ik wil mijn gang laten schilderen en mijn trapgat. Er zitten nog stukjes behang op de muurtjes in de gang, ik heb 2 stukken al klaar met schilderen, de rest lukt me niet. Helaas weet ik niet precies om hoeveel vierkante meter het gaat. Het zijn 6 wanden en 15 traptreden.
dinsdag 22 september 2020

Badkamer verven

Ik wil mijn badkamer laten verven.
dinsdag 22 september 2020

Het kaleien van de voorgevel

Ik zoek een specialist voor het kal van mijn voorgevel. De gevel is 14 m2 na aftrek kozijnen et cetera. Dit is een gemetselde gevel. Indien mogelijk willen wij tegelijk ook de kozijnen laten schilderen. Kleuren: - Gevel in kleur wit - kozijnen in kleur donkergrijs of zwart.
dinsdag 22 september 2020

Binnenschilderwerk uit laten voeren

De begane grond en het trappenhuis zijn allemaal voorbereid zoals het eerder was gestuukt en geverfd. Bij 3 slaapkamers dient het behang te worden verwijderd en eventueel een magere pleisterlaag. Het plafond in de slaapkamer op de zolder is aan vervanging toe, geïsoleerd. nieuwe gipsplaat en gestuukt.
dinsdag 22 september 2020

Muur verven

Ik woon in een huis uit de jaren vijftig. De schuur en een deel van de muur aan de tuinkant zijn geverfd en juist daar heb ik vocht problemen. De verf bladert maar het zit ook zo goed vast dat ik het met een staalborstel niet kan verwijderen. Dus afbranden en dan opnieuw of iemand die er verstand van heeft laten kijken. Het gaat om 10 m2, de totale wand is 20 m2.
maandag 21 september 2020

Plafond witten

Wij hebben lekkage gehad en nu zitten er gele kringen in het plafond. plafond. Ongeveer 15m2
maandag 21 september 2020

Schilderen buiten schilderwerk (waar onder 13 kozijnen en een dakkapel)

12 kozijnen/ramen, 1 voordeur met bovenlicht, 1 dakkapel, 12 gootklossen en 22 balkuiteinden onder de dak-overstek (de goten en dak-overstek zijn zelf van kunststof. Graag een afspraak plannen, om het werk op te nemen voor het maken van een offerte.
zondag 20 september 2020

Kastje verven/spuiten

Een oud houten kastje, donkerbruin met glas in deurtjes, in een andere kleur verven of spuiten. Afmetingen: 1.20 bij 1 m.
zondag 20 september 2020

Appartement laten behangen en kozijnen en deuren schilderen

Een appartement van ongeveer 93 m2. In de oppervlakte zitten ook ruimtes die niet hoeven zoals wc, badkamer en berging. Behang van merendeel kamers dient nog verwijdert te worden. Daarnaast graag in de offerte meenemen: 9 deuren en kozijnen schilderen.
zaterdag 19 september 2020

Slaapkamer plafond herstellen

Na een heftige onweersbui heb ik lekkage in de slaapkamer. Heb gipsplaten die gespoten zijn met een structuur. Door de lekkage is er een deel losgelaten van het spuitwerk. Graag zou ik een offerte willen ontvangen van de herstel kosten van het plafond. Staan 2 gips platen gebogen ongeveer 50x50 cm kan ook meer zijn. En ongeveer een ruimte van 20x20 afgebrokkeld . Gaat om een verzekeringskwestie.
vrijdag 18 september 2020

Schilderwerk binnen (10 kozijnen en een trap)

Ik wil een deel het houtwerk (kozijnen en deuren) laten schilderen. 7 raamkozijnen we 'n 3 deurkozijn en delen van een beschadigde trap en een open trap laten schilderen.
woensdag 16 september 2020

Glasvezelbehang aanbrengen en schilderen 310m²

Ik wil glad glasvezelbehang aanbrengen in een nieuwbouw appartement en deze daarna laten latexen met kleur 9010. Oppervlakte indicatie 310 m2.
woensdag 16 september 2020

Betonvloer schilderen

Er is net een nieuwbouwunit geplaatst, het betreft een bedrijfspand, en ik wil informeren aar de mogelijkheden de gevlinderde beton vloer te laten coaten/schilderen (blanke lak). Dit om er voor te zorgen dat er minder stof is en er nog eens wat op kan laten vallen en makkelijk schoon te maken is. Misschien dus wel impregneren? Betreft +/- 110 m2 Welk type vloer moet geschilderd / vernist worden? Betonvloer
maandag 14 september 2020

Het keimen van de gevel

Ons huis is nu in aanbouw en wordt naar verwachting in februari/maart 2021 opgeleverd. Wanneer de gevel droog genoeg is willen hem laten keimen in wit. Het betreft ongeveer 90m2 a 100m2, vanaf 2,4m boven peil tot nokhoogte a 9,5m. De gevelsteen is betreft een keimsteen. Graag ontvangen wij vrijblijvend uw beste prijs, incl. informatie betreffende het te gebruiken keimsaus etc.
maandag 14 september 2020

Het behang van twee kleine wanden vervangen

Ik zoek een behanger voor het vervangen van het behang van twee wanden. Het gaat om 4 en 2,5 m2. De vakman moet het nieuwe behang meenemen.
maandag 14 september 2020

Het wit spuiten van de woonkamer en één muur in kleur (80m² totaal)

Één gedeelte van de muur en het plafond moet wit gespoten worden. Één muur effen in taupe laten spuiten. Het plafond is 38m² en de muren zijn in totaal 42m² (80m² in totaal).
maandag 14 september 2020

Behangen met glasvezel behang

woonkamer, het trapgat en 3 slaapkamers
maandag 14 september 2020

Buitenschilderwerk aan kozijnen en deuren

Het betreft buiten schilderwerk aan mijn woning met 2 etages waarbij hoger gekregen kozijnen/ramen geschilderd moeten worden.
maandag 14 september 2020

Acht radiatoren dompelen

Ik wil graag 8 radiatoren laten dompelen of laten spuiten als dat kan. Graag zo snel mogelijk en dat ze over 4 weken weer terug geplaatst worden.
maandag 14 september 2020

Nieuwbouwwoning latex spuiten

Wij hebben een nieuwbouwbungalow die gestuct wordt opgeleverd. De wanden moeten nog geschilderd worden. Graag vrijblijvende offerte hiervoor: totaalbedrag afplakken, spuiten verf goede kwaliteit en afwasbaar, schrobvast, materialen en inc. B.T.W. wanden Vierkante meter: 275 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Het huis staat in Sint Anthonis, de postcode is suggestief omdat deze nog niet bekend is.
maandag 14 september 2020

Gevel schilderen

Bestaand huis graag de gevel rondom verven. Het is ongeveer 100 m2.
zondag 13 september 2020

300 m2 gevel renoveren

Wij willen graag onze gevels laten renoveren. Het zal dan gaan ongeveer 250-300 m2 Echter is onze gevel geverfd en waarschijnlijk niet dampopen. Daarnaast zijn er door verbouwingen oneffenheden in de gevel te zien waar voorheen ramen hebben gezeten bijvoorbeeld. We willen wel de gevel laten kaleien of behandelen met kurk zodat het beschermt is tegen vocht. Maar zien dat cementeren ook een goede oplossing is. Daarnaast willen we ongeveer 100 m2. Laten bekleden met potdeksels Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn. Alvast bedankt.
zondag 13 september 2020

Woning spackspuiten

Ik wil graag weten wat het gaat kosten als ik van zolder tot beneden de wanden laat spackspuiten. Totale oppervlakte is ongeveer 40 m2.
zondag 13 september 2020

Schilderen/sauzen binnenmuren nieuwbouw woning

Graag ontvang ik van u een offerte voor binnenschilderwerk in een binnenkort op te leveren 2 laags nieuwbouwwoning. Planning 3e week van oktober. Locatie Blauwe Stad. De muren zijn reeds voorzien van licht stucwerk. Behoeven mogelijk nog wat schuurwerk. De muren zijn 2.60 hoog. Oppervlakte te schilderen met witte latexverf is +/_ : 120 m2 groene latexverf is +/_ : 60 m2 en fotobehang op een muur van: 11m2 Graag het werk te verrichten in 2/3 dagen, dus z.m.met minimaal 2 schilders, waarna de laminaat vloer door ons gelegd kan worden.
vrijdag 11 september 2020

Muur egaliseren en daarna behangen

Wij hebben een muur van 7m2 waar wij vinyl behang met print voor hebben gekocht. Dit zouden we graag laten behangen. We hebben momenteel een korrelstructuur stucwerk (die niet heel erg uitsteekt maar het is wel korrel). Zouden jullie ook een prijs willen noemen om dit voor ons met muurglad te behandelen of eventueel te stucen? Wij twijfelen of we dat met muurglad zelf willen behandelen en alleen het behangen willen uitbesteden. Ik hoor het graag! Gelieve per mail de offerte te sturen, ik ben telefonisch slecht bereikbaar.
vrijdag 11 september 2020

Overspuiten 8 witte binnendeuren naar kleur zwart

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het overspuiten van witte binnendeuren naar de kleur zwart. De kozijnen zijn reeds al in het zwart ( zwart (ral 9005) ), het betreft dus alleen de binnendeur zelf. Informatie over de deur zelf onderaan de mail. In totaal gaat dit om 8 deuren die splinternieuw zijn. Het betreft namelijk om een nieuwbouwwoning te Maassluis opdracht voor zomer 2021. Ik zie graag jullie offerte tegemoet voor het overspuiten van deze 8 binnendeuren. Alvast bedankt voor uw reactie.
vrijdag 11 september 2020

Spuiten nieuwbouwwoning latex (300 m2)

Onze wanden en plafonds zijn nieuw gestuct. Deze zouden wij graag wit gespoten hebben. wanden Vierkante meter: 200 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex plafond Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 100
vrijdag 11 september 2020

Sauzen van glasvezelbehang muren

De wanden van onze woning zijn wit maar een van de kinderen heeft met een stift een aantal winden ingekleurd. Graag zouden wij deze wanden willen laten sauzen. Ik ontvang graag een offerte. Alvast dank wanden Vierkante meter: 35 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex
donderdag 10 september 2020

Trapopgang en gang schilderen

Ik wil graag offerte ontvangen voor het schilderen van trapopgang van begane grond naar verdieping, en gang op de begane grond laten witten, daar zit dan afplakken sausen en witten. Trapopgang +/- 4 m² + gang +/- 4 m²
donderdag 10 september 2020

Binnenschilderwerk

Op de begane grond worden de deuren vervangen. Deurposten en enkele plinten die in grijs zijn en deels sleets wil ik in een lichte kleur opnieuw geschilderd. Eventueel nog meer binnenwerk en buiten op de begane grond het voordeurkozijn en de achterdeur "bijwerken". Bij de vraag Wanneer uitvoeren is voor het binnenwerk het antwoord spoedig.
woensdag 9 september 2020

Betonvloer laten schilderen

In een bestaande schuur, waarin waarschijnlijk 40 jaar geleden een epoxy laag is aangebracht, moet een nieuwe verflaag aangebracht worden. Oppervlak is 40 m2.
woensdag 9 september 2020

Binnenkant woning muren schilderen sauzen

Graag ontvang ik van u een offerte voor binnenschilderwerk in een binnenkort op te leveren 2 laags nieuwbouwwoning. Planning 3e week van oktober. Locatie Blauwe Stad. De muren zijn reeds voorzien van licht stucwerk. Behoeven mogelijk nog wat schuurwerk. De muren zijn 2.60 hoog. Oppervlakte te schilderen met witte latexverf is +/_ : 120 m2 Met groene latexverf is +/_ : 60 m2 En fotobehang op een muur van: 11 m2 Graag het werk te verrichten in 2/3 dagen, dus z.m.met minimaal 2 schilders, waarna de laminaat vloer gelegd kan worden.
dinsdag 8 september 2020

Het plaatsen van coating op een 24m² betonnen vloer

Ik heb een nieuwe garagebox met droog en schone, gevlinderde, betonnen vloer. Hierop moeten twee componenten epoxycoating geplaatst worden. Het gaat om 24m².
dinsdag 8 september 2020

Aantal dingen in en buitenshuis schilderen

Wij willen verschillende dingen in onze tuin laten schilderen. Zo bijvoorbeeld de voordeur, rondom ons raam en de balkondeur, de onderkant van een balkon, kozijnen van de dakkapel en onze balustrade binnen. Het is in totaal geen groot oppervlak, maar het moet wel opgemeten worden (minder dan 10m²). Wij kunnen foto's opsturen om het te verduidelijken.
dinsdag 8 september 2020

Het behangen en verven van 12m² muren

Wij willen de muren van onze slaapkamer laten behangen en oververven met latexverf. De huidige ondergrond is beton. Het gaat om in totaal 12m².
dinsdag 8 september 2020

Muren gladschuren en verven/sauzen

In de woonkamer de muren die nu voorzien zijn van structuurverf gladschuren, gaatjes vullen en egaliseren en daarna verven/sauzen. Het gaat om 45 vierkante meter muur. Hoogte plafond: 2.45 meter.
maandag 7 september 2020

Buitenschilderwerk aan houten kozijnen

Ik wil graag de houten kozijnen van mijn appartement (2 hoog) aan de buitenkant laten schilderen. Voor het grootste gedeelte geen beschadigingen maar op een stuk barstvorming/opbolling verf. Bij mij is het noodzakelijk maar waarschijnlijk willen mijn boven- en onderburen hun kozijnen ook gelijk laten doen (hs, 1h, 3h)
maandag 7 september 2020

Het schilderen van een muur van 24m² in betonlook

We willen graag één muur van 9 meter lang (ongeveer 24 m2) laten schilderen in lichtgrijze betonlook.
maandag 7 september 2020

Renovatievlies behangen

Wij zoeken een nauwkeurige en betrouwbare vakman die in ons nieuwbouwhuis zsm 2 kleine muren op de zolder, 2 trapgangen plus de hal en 2 slaapkamers voor ons met renovatievlies kan behangen. Alles is al geschuurd en een deel ook al afgesponst. De materialen zijn aanwezig. Wij hebben 1 kamer op de eerste verdieping gedaan, maar vanwege de tijd, zoeken we iemand die de rest snel en vakkundig kan doen. Wij moeten namelijk per 1 oktober over. We hebben al wel iemand die de wanden komt spuiten nadat het renovatievlies erop zit.
zondag 6 september 2020

Woonkamer behangen

Ik wil graag glasvezelbehang aan laten brengen in de woonkamer en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Het gaat om 20 m2.
vrijdag 4 september 2020

Behangen van wand 2.50 bij 2.50 met fotobehang

Behangen van wand 2.50 bij 2.50 met fotobehang. Vier banen van 69 cm breed.
donderdag 3 september 2020

Slaapkamer verven

Slaapkamer dient opnieuw geverfd te worden. Ik heb wat water schade bij de verwarming buizen. Dus de buizen + radiator + plafond + wanden dienen geverfd te worden in een lichtere kleur waarschijnlijk wit (dus niet meer in het paars)
donderdag 3 september 2020

Kleine beschadiging trap repareren en opnieuw lakken

Door werkzaamheden (verhuizing) is onze trap en balustrade licht beschadigd; stukjes hout eraf en enkele lak beschadigingen. De trap is 6 jaar geleden opnieuw wit gelakt. Ik denk dat de trap kleurverschil krijgt wanneer er alleen kleine stukjes worden aangestipt, dus ik denk dat we er het beste aan doen om de gehele trap opnieuw te laten lakken. We willen eerst graag een prijsindicatie, aangezien we deze bij het verhuisbedrijf die de beschadiging heeft veroorzaakt moeten neerleggen en laten goedkeuren voordat we een akkoord voor uitvoering kunnen geven.
donderdag 3 september 2020

70 m² latex spuiten

Wij hebben een nieuw huurhuis overgenomen van de eerste bewoners, maar willen de woonkamer graag opfrissen. Plafonds willen wij helder wit gespoten hebben, één wand in een kleur en de rest off-white. Alles graag latex gespoten hebben. Het gaat om zo'n 40 m² muren, 30 m² plafonds en we willen graag zo'n 30 m² vloeren afgeplakt hebben.
woensdag 2 september 2020

Schimmel verwijderen en opnieuw schilderen

Ik heb door een lekkage schimmel op muren die moeten worden verwijderd en behandeld en de muren en plafond daarna moeten gesaust worden. Dit betreft ongeveer 14 m2.
woensdag 2 september 2020

Houten trap in betonlook schilderen

Het gaat om een houten open trap. Ik wil hem graag in betonlook laten schilderen en ik ben benieuwd naar wat dit kost.
woensdag 2 september 2020

Plafon badkamer en overloop schilderen

De badkamer en overloop heeft waterschade gehad. Vochtvlekken behandelen, oneffenheden repareren en afschilderen. Totale oppervlakte is 15 m2. Gaat om een verzekeringskwestie.
dinsdag 1 september 2020

Schilderen woonkamer

ik wil de woonkamer inclusief plafond laten verven

Partners

Partners van Casius