Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in uw regio.

10433 klanten bevelen een bij Casius aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: 6 appartementen+ trappenhuis schilderen a 1000m2, divers binnen schilderwerk en twee naaste woningen buiten schilderen, wanden stucen, deuren kozijnen en dakrand schilderen, bovenverdieping lagen spack spuiten, stucen en (spuit)verven nieuwbouwwoning, schilderen van woonkamer binnen en buiten, 167m2 plafonds & wanden schilderen (spuiten), spuiten wanden en plafonds nieuwbouw appartement, buiten schilderen van ong 60 m2, sauzen van (binnen)muren, behang of schilderen van 180 m2, wanden nieuwbouwwoning voorzien van kalkverf, complete buitenschilderwerk van een woning, nieuwbouwhuis behangen met renovlies + sauzen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf:

maandag 20 januari 2020

Stucen en (spuit)verven nieuwbouwwoning

Stucen en verven nieuwbouwwoning in Den Haag, muur opp circa 300 m2. ik weet de postcode nog niet, alleen dat het in Den-Haag is.
maandag 20 januari 2020

Schilderen van woonkamer binnen en buiten

Ik wil mijn plafond en de muren in mijn woonkamer laten schilderen, hier komt nog bij 2 raamkozijnen, 2 zijden deuren met kozijnen, 2 trappen, buiten 4 kozijnen en ramen, een schuur, nog 3 deuren en kozijnen.
maandag 20 januari 2020

Binnen schilderwerk

Ik wil graag de muren en het plafond opnieuw laten schilderen. Gaat om ongeveer 50m2 totaal. Ze zijn al 1x geschilderd, maar wil graag dat dit nog een keer gebeurd.
zondag 19 januari 2020

Woning behangen van 55 m2

Woonkamer gang en slaapkamer behangen. Totaal ongeveer 55 m2 Ik wil Vliesbehang / Renovlies, overschilderbaar behang ophangen.
zondag 19 januari 2020

167m2 plafonds & wanden schilderen (spuiten)

Schilderen/spuiten plafonds en muren na nieuwe stuclaag. Het gaat om 3 slaapkamers (wanden en plafonds), een gang (wand). Afmetingen slaapkamers zijn: 1. 3,27 x 3,83 en 2. 3,24 x 4,62 en 3. 2,63 x 2,10, plafondhoogte alle kamers is: 2,70 Ook overweeg ik de woonkamer en serre (ex plafond) te laten schilderen. Afmetingen zijn: 3,24 x 8,45. En 2,96 x 3,24. De gang is 20m2.
zondag 19 januari 2020

Kozijnen en deuren buiten schilderen

Wij willen graag eind dit voorjaar/ begin zomer onze ramen en deuren aan de buitenkant laten schilderen. Het gaat om 15 kozijnen, 3 deuren en een garagedeur.
zondag 19 januari 2020

Spuiten wanden en plafonds nieuwbouw appartement

Het latex spuiten van plafonds en binnenmuren van nieuwbouw appartement dat eind 2de kwartaal 2020 wordt opgeleverd. Postcode nog niet bekend.
zondag 19 januari 2020

Plafond en muren spuiten/schilderen van 72 m2

Het betreft een woonkamer van 3.60 m x 8 m x 2.5 meter. Ik wil daarvan het plafond en de muren laten spuiten/schilderen. Het plafond mag met latex in wit. Muren in 2 lichte tinten goed schoon te maken latex. In de kamer zitten op de lange wanden 2 deuren. Graag prijsopgave incl. voorbereiding (uitnemen plafond etc) In het huis is nooit gerookt en netjes onderhouden. In zijn totaal gaat het om ongeveer 72 m2.
zaterdag 18 januari 2020

Schilderen houtwerk buitenkant huis

Ik wil graag al het houtwerk van de woning schilderen, zie foto´s van het huis.
zaterdag 18 januari 2020

Schilderen van 1 deur, 10 ramen en schuifpuien aan tussenwoning

buitenkant schilderen ramen deuren en schuifpanelen, 1 deur, 10 ramen, en schuifdeuren. oppervlakte weet ik niet Ik wil begin mei beginnen.
zaterdag 18 januari 2020

6 appartementen+ trappenhuis schilderen a 1000m2

Schilderen en spuiten van 6 appartementen, ongeveer 1000 m2, dit is een grove schatting.
vrijdag 17 januari 2020

Schilderwerk van muren en plafond

Ik zoek een schilder voor de muren en plafond. Indicatie: totale vloer oppervlak is ongeveer 150 vierkante meter (5 slaapkamers + woonkamer + hal. Helaas heb ik nog weinig gedetailleerde informatie. Misschien kunt u een prijsindicatie geven per vierkante meter. Het materiaal mag worden opgenomen in de offerte.
vrijdag 17 januari 2020

Buiten schilderen van ong 60 m2

Ik wil mijn vrijstaande woning laten verven, het gaat om een aantal buiten deuren en buiten kozijnen, de totale oppervlakte bedraagt ongeveer 60 m2.
vrijdag 17 januari 2020

behangen van 15 a 20 m2

In onze nieuwbouw woning willen we graag 3 wanden laten behangen. 15 A 20 m2
vrijdag 17 januari 2020

Deuren, kozijnen en balkonnetjes schilderen

Buitenschilderwerk. Lakken van 5 houten deuren en schilderen van de kozijnen. Schilderen van 2 kleine balkonnetjes het ijzer en betonwerk. Daarnaast dient de witte betonnenbalk boven de deuren (zie foto) geschilderd te worden.
donderdag 16 januari 2020

Slaapkamers behangen

Ik wil graag 2 slaapkamers van totaal 50 m2 behangen met glasweefselbehang. Ik ontvang graag een offerte.
woensdag 15 januari 2020

Schilderen van 4 deuren

Het schilderen van 4 stompe nieuwe deuren
woensdag 15 januari 2020

Trap strippen en wit schilderen

Ik wil graag het tapijt van mijn bestaande trappen laten verwijderen en deze wit laten schilderen. De trap van de bg naar de eerste is een dichte trap met 13 treden en de trap van de eerste naar de tweede is een open trap.
dinsdag 14 januari 2020

Sauzen van (binnen)muren

Schilderen van de muren van de woonkamer en keuken, en van 3 kinderkamers. De muren zien er netjes uit. Opgeteld gaat het om zo'n 150 m2. Er kan direct geschilderd worden, er hoeft niet worden geschuurd. Graag de materiaalkosten apart benoemen op de offerte. 1e februari zouden wij willen beginnen.
dinsdag 14 januari 2020

Aanbrengen renovliesbehang en verven

Mijn nieuwbouw appartement van 100m2 wordt begin mei 2020 opgeleverd op de Kop van Zuid in Rotterdam. Ik zoek voor de eerste week van de oplevering in mei iemand die het aanbrengen van renovliesbehang en het verven kan doen zodat het daarna helemaal klaar is qua muren. Ik schat dat muuroppverlakte rond 280m2 is, maar dat is een schatting. Over twee weken ga ik het appartement inmeten en heb ik daar meer duidelijkheid over. meneer wilt begin mei gelijk beginnen.
dinsdag 14 januari 2020

Woonkamer muren schilderen

Woonkamer muren schilderen. Eerst glad maken. Er zit nu structuurverf op. 3 raam kozijnen en 2 deur kozijnen. Dan hal beneden en boven met wanden aan de trap. Lijkt me handig als U langs komt.
maandag 13 januari 2020

Muur en plafond overschilderen in verband met lekkage

Door een lekkage vanuit de zolder wil ik graag een muur en plafond laten overschilderen. De woonkamer is 8 x 4 meter. De lekkage is inmiddels verholpen.
maandag 13 januari 2020

Plafond schilderen

Plafond schilderen 50 m2 en 20m2 behangen incl verf en behang.
maandag 13 januari 2020

Slaapkamer opknappen: schilderen en laminaat leggen

Het gaat om een slaapkamer van ongeveer 2.80 m x 3.80 m schilderen en laminaat laten leggen. Het is een huis uit de jaren '60 en ik denk dat het plafond 2.60 m hoog is. Op de vloer ligt tapijt, dat moet eerst weggehaald worden. De wanden zijn behangen, doit kan ik er eventueel zelf afhalen. De ondergrond zal dan de kalkmuur zijn en hier zullen gaatjes gevuld moeten worden, dan wil ik het schilderen met muurverf.
maandag 13 januari 2020

Twee binnentrappen schilderen inclusief schuren

Het gaat hierbij om 2 trappen. Een trap is een dichte trap, de andere is een open trap. Ze zijn allebei bekleed met vloerbedekking. De vloerbedekking moet eraf. De trappen moeten daarna geschuurd en bijgewerkt worden en als laatste natuurlijk geschilderd. De balustrades moeten wit en de trap zelf inclusief stootbord zwart.
maandag 13 januari 2020

Wanden nieuwbouw appartement voorzien van sauswerk

Ik zoek een schilder die de wanden van mijn nieuwbouwwoning kan voorzien van sauswerk. Het gaat om 60 m2 met een max. werkhoogte van ongeveer 260 cm. De wanden dienen waarschijnlijk nog wel voorgestreken te worden. De woning is momenteel nog kaal.
zondag 12 januari 2020

Plafond spuiten

Het betreft het spuiten van het plafond in de woonkamer, keuken en hal. Ik schat dat het 55 a 60 m2 betreft. Momenteel bestaat het plafond uit een korrelachtige structuur.
zondag 12 januari 2020

Behang of schilderen van 180 m2

Ik ben opzoek naar een vakman voor het behangen van de gehele woning of de gehele woning schilderen. Ik wil het liefst de goedkoopste mogelijkheid. Het gaat om ongeveer 180 m2. Ik heb het behang al van de wanden afgehaald, er zou dus direct begonnen kunnen worden.
zaterdag 11 januari 2020

Wanden nieuwbouwwoning voorzien van kalkverf

Graag alle wanden van een nieuwbouwwoning voorzien van kalkverf eco, kleur wit. Gaat om industrieel aangeklede woning, Muren binnen zijn vooral van beton, zgn behangklaar opgeleverd. mijn schatting is ongeveer 450 m2( woonoppervlak 156 m2, hoogte van de muren 2,65 m) De woning wordt zeer goed mogelijk rond de bouwvak opgeleverd. Ik zoek dus een vakman die in deze periode de klus kan uitvoeren.
zaterdag 11 januari 2020

Complete buitenschilderwerk van een woning

Het betreft buiten schilderwerk zowel aan de voor- als achterkant van de woning, begane grond en 1e etage. Deuren, ramen, balkon en die van de buren. Voor deze klus is een hoogwerker nodig.
zaterdag 11 januari 2020

Nieuwbouwhuis behangen met renovlies + sauzen

Hallo, Ons nieuwbouw huis wordt december/januari geleverd 2021. Hiervan willen wij de kale wanden met renovliesbehang laten behangen + sauzen. Het gaat om 412 m2.
zaterdag 11 januari 2020

Witten van muren en plafonds

Witten van de muren en de plafonds in de woonkamer, slaapkamer en gang + schilderen van de bijbehorende deuren en deurpanelen. Ook ontvang ik graag een additie in de offerte voor het wit maken van het groene aluminium raamkozijn aan de voorkant van de woonkamer. Wat is de meerprijs daarvoor?
zaterdag 11 januari 2020

Beton verflaag aanbrengen op vloer in woonkamer

Gaat om het opnieuw aanbrengen van beton verflaag in de woonkamer. Benedenwoning uit 1900 gelijkvloers plusminus 120 m2. Door veelvuldig lopen is er slijtage opgetreden. Dit moet hersteld worden met een nieuwe laag.
zaterdag 11 januari 2020

Binnenwerk schilderen: muren, plafond, deuren en kozijnen

Het gaat om: de woonkamer en hal muren sauzen inclusief plafond, deuren schilderen en kozijnen van de deuren. De woonkamer is ongeveer 11 m bij 3 m en 1 wand daarvan hoeft niet, de hal is ongeveer 3 m bij 3 m. Het zou gaan om 5 deuren, waarvan de binnen- en buitenkant geschilderd dienen te worden en ook de kozijnen van de deuren. De hoogte is ongeveer 3 m en breedte is ongeveer 1,2 m. Het kan direct geschilderd worden, behalve op 1 deur waar 1 plekje eerst geschuurd moet worden. Met de muren kan direct gestart worden met schilderen. Graag de materiaalkosten apart benoemen op de offerte. Er hangen een paar lampen, zou u deze eraf kunnen halen en later weer monteren? Is het voldoende als ik wat meubels van de muren afhaal, of moeten alle meubels uit de ruimte? Ergens in april wil ik beginnen.
vrijdag 10 januari 2020

Binnen kozijnen schilderen en afkitten (4 stuks)

Door een lekkage is mijn schilderwerk aan de binnenkant van mijn kozijnen verloren gegaan. Graag ontvang ik een offerte voor het laten schilderen van mijn kozijnen. ongeveer 50x100cm. Gaat om 4 kozijnen.
vrijdag 10 januari 2020

Muur behangen in een woonkamer

Ik wil een muur in de woonkamer van 2.60 hoog en 5 meter breed laten behangen. Men kan per direct aan de slag zonder voorwerk.
vrijdag 10 januari 2020

Wanden nieuwbouwwoning latex spuiten

Ik heb een nieuwbouwwoning gekocht, oplevering eind KW1-2020. De muren worden behangklaar opgeleverd. ik wil de huiskamer, hal en overloop laten latex spuiten. Gaat om 100 m2.
donderdag 9 januari 2020

Waterschade aan het plafond na lekkage herstellen

Herstellen van een aantal vochtplekken aan het plafond. Het plafond is wel een beetje aangetast door rook dus in dezelfde kleur herstellen als dat mogelijk is. Het gaat om een paar m2.
donderdag 9 januari 2020

Woonkamer, keuken en gang schilderen, muren, plafond en kozijnen

Het betreft schilderwerk van de woonkamer en keuken en hal zowel de muren als plafond. En de kozijnen van het raam in de keuken en kozijnen van openslaande deuren!
donderdag 9 januari 2020

Dakkapel schilderen achtergevel

Ik wil mijn dakkapel aan de achtergevel laten schilderen. De gevelbeplating is circa 10 m2. De dakgoot is circa 5 meter lang. Verder heeft het dakkapel 2x draai ramen en 1x vast raam.
donderdag 9 januari 2020

2 kasten laten overspuiten

Ik heb 2 kasten merk pastoe . Een rode en een gele . De ze wil ik laten overspuiten in zijdeglans wit. Zie foto De rode kast is 1.92 x45x55 , 3 deurtjes De gele kast is 1.22 x1.20x 48 , 4 deurtjes Alvast bedankt . Groeten hanneke
woensdag 8 januari 2020

Behangen van circa 10 banen

Ik zou graag een offerte willen opvragen. We hebben lekkage en willen we een behanger laten komen. Het gaat om een muurtje van 6 banen ca 3 meter breed en 265 cm hoog. En om een muurtje van 2 meter breed en 265 hoog, dit is 4 banen. In totaal dus 10 banen zonder ramen. Zelf geen ervaring mee namelijk.
woensdag 8 januari 2020

Muur sauzen

Ik wil 1 plafond van 6 m2 en 1 muur langs trap van 40 m2 sauzen, wit latex. Het gaat om nieuwbouw. Kunt u hiervoor een prijsindicatie geven?
dinsdag 7 januari 2020

Spuitwerk van twee schrootjes plafonds

Het gaat om een huis wat wij hebben aangekocht en in juli kunnen gaan betrekken. Het grootjes plafond kitten wij zelf helemaal af en zullen we schuren en ontvetten. Het gaat om ca. 2x 75 m2 welke wit dienen te worden opgeleverd.
dinsdag 7 januari 2020

Spuiten en verven van 4 deuren beide zijden

Spuiten 2 zijden van een brandwerende binnendeur Spuiten 2 zijden van 2 standaard binnendeuren Verven 2 zijden van een buitendeur
dinsdag 7 januari 2020

Gevel kaleien

Het betreft een oude buitenmuur, vroegere bijkeuken. Huis is van 1937. Lelijke muur met 2 raampjes erin, 3.70 breed en 2.70 hoog. Wil graag kaleien om slechte voegen+ nieuwe stenen tussen de oude te herstellen/camoufleren. Graag overleg! Welke oppervlakte moet gekaleid worden? Minder dan 10 m²
dinsdag 7 januari 2020

Muur behangen

Ik wil de muur van mijn woonkamer behangen de lengte is 260 cm en breed 675 cm . Huidige muren zijn behangklaar.
dinsdag 7 januari 2020

Krakelee / stucwerk herstellen vervolgens behangen badkamer

het betreft een badkamer met schuine kanten en smal plafonnetje met 4 inbouwspots, en 2 draai/kiep ramen. Op dit moment wanden en plafond van gips en gesausd. Er zijn scheurtjes en krakelee ontstaan! totaal ongeveer 10 m². Het is de bedoeling dat de schade wordt hersteld en het opnieuw wordt behangt met renovlies.
maandag 6 januari 2020

Schilderen slaapkamer en plafond, en hal

Het gaat om het schilderen van de slaapkamer en plafond, en hal. Totaal 45 m2. Graag ontvang ik een offerte.
maandag 6 januari 2020

3 Deuren 6 kozijnen en houten gevel schilderen

Ik heb een schilderklus voor de volgende elementen: 3 buitendeuren 6 kozijnen 3 x 2 meter 4 houten gevelstukken 2 x 4 meter op de eerste verdieping en de zolder.

Partners

Partners van Casius