Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in uw regio.

9467 klanten bevelen een bij Casius aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: schilder- en reparatiewerk aan een VvE-gebouw, verbouwde woning latex spuiten, binnen- en buitenschilderwerk in een renovatiewoning, nieuwbouw voorzien van renovlies en latex, buitenkant van opstal schilderen, renovlies en latex aanbrengen, woning volledig van binnen en buiten schilderen, buitenschilderwerk aan de woning, latex spuiten over oud stucwerk, latex spuiten in complete nieuwbouwwoning, kozijnen, ramen en deuren hoekwoning schilderen, schilderwerk binnen en buiten, keimen buitenmuren van vrijstaande woning, buiten kozijnen en deuren schilderen, gevel keimen, dakgoten en kozijnen schilderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf:

vrijdag 28 april 2017

Renovlies en spuitwerk in nieuwe woning

Onze woning wordt in juli opgeleverd en we willen graag de muren laten behangen met Renovlies en laten afwerken met Latex. Het totaal is 210 m2 inclusief de plafonds. Als het mogelijk is ook een kleur op de muur (22 m2)en waterresitant is de keuken (8 m2).
vrijdag 28 april 2017

Buitenschilderwerk aan de woning

Ik wil graag een schilder-offerte ontvangen voor de hele buitenkant van onze woning: beschadigingen bijwerken en een nieuwe deklaag aanbrengen op al het houtwerk. Ramen, deuren, kozijnen, dakranden en dakkapel. Het huis is opgeleverd in oktober 2008 en nog niet eerder opnieuw geschilderd.
vrijdag 28 april 2017

Binnenschilderwerk en behangen

Ik wil in mijn woning een plafond van 50 m² en 46 m² wanden met Spachtelputz laten schilderen. Verder wil ik de hal en het hele trappenhuis laten behangen. Het oude behang zal ik zelf verwijderen. De hoogte van de hal is ongeveer 250 cm, de hoogte in het trappenhuis varieert van 210 tot 270 cm. Er moeten 20 banen worden aangebracht. Ik heb nog geen behang gekocht. Ik wil de klus bij voorkeur in week 21 laten verzorgen en ontvang hiervoor graag uw offerte.
vrijdag 28 april 2017

Tegelvloer schilderen

Wij hebben in onze vakantiewoning een oude tegelvloer uit 1967 met kleine bruin/gele tegeltjes. We overwegen om die tegelvloer te laten schilderen en willen hiervoor graag uw prijsindicatie ontvangen per mail. Het is momenteel niet mogelijk om de woning te bezoeken.
vrijdag 28 april 2017

Latex spuiten over oud stucwerk

Wanden Vierkante meter: 150 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 190 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 190
vrijdag 28 april 2017

Latex spuiten in maisonnette

Ik heb een maisonnette gehuurd vanaf 1 mei. De vloer wordt 19 mei gelegd, dus muren moeten voor die tijd klaar zijn. Graag een vrijblijvende offerte voor latex spuiten van hele woning, ca. 100 m2, 180-200 m2 muuroppervlak. Wanden Vierkante meter: 200 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex
vrijdag 28 april 2017

Latex spuiten in complete nieuwbouwwoning

Voor gehele nieuwbouwwoning plafonds en muren spuiten. Wanden Vierkante meter: 225 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 200 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 200
vrijdag 28 april 2017

Muren en plafonds opnieuw verven

Wij hebben sinds 4 weken een nieuw huis, alles muren zijn met spachtelputs en de plafonds zijn glad gestuct, graag willen we de muren en plafonds opnieuw verven wanden Vierkante meter: 150 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex plafond Vierkante meter: 150 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex
vrijdag 28 april 2017

Buitenwerk schilderwerk aan een vrijstaande woning

Ik wil alle kozijnen, ramen en de voordeur van mijn vrijstaande woning met 2 verdiepingen laten schilderen. Ik laat het werk hier graag vooraf even opmeten en beoordelen en ontvang daarna uw offerte.
donderdag 27 april 2017

Buitenschilderwerk aan deuren, kozijnen en ramen

Ik wil op de 1e en 2e etage van mijn hoekwoning schilderwerk laten verzorgen aan 2 deuren en 9 kozijnen met ramen. Aan de achterzijde kan er aan de 2e etage gewerkt worden vanaf het dak van een aanbouw. Aan de voorzijde is een steiger nodig. Ik wil graag een afspraak maken om het werk hier te laten beoordelen en ontvang daarna uw offerte.
donderdag 27 april 2017

Trap schilderen en slaapkamers behangen

In onze nieuwe huurwoning (tussenwoning, 119m2) in Berkel en Rodenrijs moeten 3 slaapkamers van gemiddelde grootte behangen worden (neutraal, wit met bijv. Beetje reliëf erop) en 2 trappen wit geschilderd worden. We horen graag wat dit zal kosten, inclusief materiaal.
donderdag 27 april 2017

Kozijnen, ramen en deuren hoekwoning schilderen

Het betreft het schilderen van kozijnen en deuren aan de buitenzijde van mijn hoekwoning. Het gaat om 10 ramen/kozijnen met diverse afmetingen en 4 deuren.
woensdag 26 april 2017

Buitenschilderwerk laten doen

Schilderen van de 2 zijgevels (alleen de bovenzijde vanaf dak hoogte) met overstekken van 0,5 meter breed en de daklijsten ervan. Dit hoeft niet vooraf geschuurd te worden en de verf lever ik zelf. Het gaat om de gevel bekleding (witte gedeelte op de foto) vanaf de eerste verdieping tot de nok, dus niet de kozijnen. Tevens graag een offerte voor het schilderen van de windveren alleen.
woensdag 26 april 2017

Keuken behangen

Graag wil ik mijn keuken laten behangen. Het gaat om een muur van ongeveer 6 behangbanen(lengte 410 / hoogte 240)
woensdag 26 april 2017

Latex spuiten

Wanden Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 65 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex
dinsdag 25 april 2017

Glasvliesbehang aanbrengen in slaapkamer

Ik wil onze slaapkamer opnieuw laten behangen, inclusief sauzen. Er zit nu nog behang op. De oppervlakte is ongeveer 32 m2.
dinsdag 25 april 2017

Alle gietijzeren radiatoren schuren en schilderen

10-12 radiatoren schuren en verven. Oude radiatoren, gietijzer, opnieuw van een verflaag voorzien.
dinsdag 25 april 2017

Behangen in woonkamer

Ik wil het oude behang van de muren in de woonkamer laten verwijderen. Vervolgens wil ik circa 18 rollen (10m x 53cm) behang laten aanbrengen op de muren. Het nieuwe effen vliesbehang en de lijm heb ik al in bezit. Betreft een grote muur met onder houten lambrisering en een grote muur met een deur. Graag ontvang ik een offerte.
dinsdag 25 april 2017

Meubel overschilderen

Kunt u de oude meubel overschilderen en als ja, wat wordt dan de prijs. Het gaat over een bed, 2 nachtkastjes, kaptafel met spiegel en de kruk.
dinsdag 25 april 2017

Plafond spuiten met verf

Het plafond welke iets beschadigd is opnieuw laten spuiten. Plafond Vierkante meter: 65 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex
dinsdag 25 april 2017

Binnenschilderwerk uitvoeren

Graag zou ik een vrijblijvende offerte willen voor het schilderen van: -2 deuren in de woonkamer -een koof in de keuken -een badkamerraam -houten omlijsting van een velux dakraam op zolder
dinsdag 25 april 2017

Muren en plafonds opfrissen

In verband met waterschade is er 74.50 vierkante meter schilderwerk nodig (betreft muren en plafonds) en 1 vierkante meter stucwerk.
dinsdag 25 april 2017

Plafond en eventueel muren spuiten

Voor de woonkamer zoeken wij een betrouwbare schilder die het plafond, oud stucwerk, goed en streeploos kan schilderen met spuitverf. We weten niet of een goede voorstrijk nodig is. Afhankelijk van budget willen we ook de nieuw gestuukte muren van de woonkamer mee laten spuiten. Wanden Vierkante meter: 75 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 40
dinsdag 25 april 2017

Schilderwerk buiten aan deuren en kozijnen

Het betreft het schilderen van deuren, kozijnen en panelen. Het gaat om 6 kozijnen, 2 deuren en 1 paneel
dinsdag 25 april 2017

Plint afkitten en schilderen

Ik wil graag 100 meter plinten laten afkitten en aflakken (hoogglans wit). De plinten zijn al gemonteerd en staan 2x in de grondverf.
maandag 24 april 2017

Alle muren en plafonds schilderen

Alleen binnen muren en plafonds, geen deuren of kozijnen. 3 verdiepingen, huis is 10 x 6 meter. Muren gebroken wit, plafonds wit.
maandag 24 april 2017

Schilderwerk binnen en buiten

Graag ontvang ik een offerte voor het schilderen van een trap, open & gesloten treden, + overige m2 (niet veel) + buiten: kozijnen deels + dakgoot platen.
maandag 24 april 2017

Kamertje behangen

Het gaat om ongeveer 3 rollen zonder patroon en 3 rollen met patroon behangen.
maandag 24 april 2017

Plafond en muren in de badkamer schilderen

Het plafond in onze badkamer bladdert af en vertoont enige schimmel. Wij willen het plafond laten schoonmaken, voorbewerken en afwerken door sauzen of spuiten met witte latex. Het gaat ook om een stukje van de muren, de totale oppervlakte bedraagt 11 à 12 m². Wij ontvangen graag uw offerte.
maandag 24 april 2017

Zolder sauzen

Ik wil graag mijn zolder laten sauzen. Ik heb een dak van 50 m2 en een hoge nok. Afdekken doen we zelf. We hebben ook 13 kg latex ingekocht. Buren hebben 2x moeten sauzen voor een dekkend resultaat.
maandag 24 april 2017

Renovlies behang aanbrengen en sausen

Kunt u een offerte maken voor het aanbrengen van Renovlies behang, 200g, en sausen, RAL 9010, van 280 m2 wand? Er is een andere aannemer (badkamer) aanwezig in het huis ten tijde van de behang klus. De werkzaamheden dienen rond 12 juni 2017 uitgevoerd te worden.
maandag 24 april 2017

Kamer gedeeltelijk behangen

Een kamer gedeeltelijk behangen. Tel op werk alleen ma tm do.
maandag 24 april 2017

Buiten kozijnen en deuren schilderen

De kozijnen aan voorkant van mijn woning schilderen. Het zijn: 1 groot kozijn en de voordeur op de begane grond. Op de eerste verdieping loopt er een kozijn over de hele breedte van de woning. 4 jaar terug is de laatste schilderbeurt geweest. Opschuren en verven. De verf mee aanbieden.
maandag 24 april 2017

Buitenkozijnen houtrot repareren optioneel ook verven

Een groot buitenkozijn heeft een aantal rotte plekken. Ik wil deze plekken laten repareren. Ik weet niet of boven ook rotte plekken zijn. Dat moet bekeken worden. En optioneel wil ik alle kozijnen met een lichte kleur laten verven. Ik ben 2 weken thuis dus u zou ook bij mij langs kunnen komen om de situatie te bekijken.
maandag 24 april 2017

Nieuwbouw voorzien van renovlies en latex

Ons nieuwbouwhuis wordt naar verwachting week 24/25 opgeleverd. We willen graag alle wanden laten behangen (ong. 265 m²) waarna afspuiten met latex. Huidige ondergrond: Behang Klaar
maandag 24 april 2017

Latex spuiten op zolder en spachtelputz aanbrengen

Van ons nieuwbouw huis willen we de zolder wit, RAL9010, laten spuiten. De wanden zijn behangklaar opgeleverd en het schuine dak is een klapdak waarvan de binnenkant bruin is. Wanden Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Ik had ook een prijsopgave gevraagd van ongeveer 100 m2 spachtelputz ( 1mm ) in kleur RAL 9010 in de woonkamer, hal en overloop. Kan dit ook worden meegenomen in de prijsopgave?
maandag 24 april 2017

Plafond spuiten met latex

We hebben een huis gekocht wat in 2011 is gebouwd. Omdat er beneden gerookt is willen we plafond in woonkamer laten spuiten. Plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 40
zondag 23 april 2017

Keimen buitenmuren van vrijstaande woning

Het betreft het keimen van onze gehele vrijstaande woning, welke in januari 2017 is opgeleverd. De muren zijn schoon en voegwerk in orde. Wij hebben bakstenen, welke geschikt zijn voor het keimen. De oppervlakte betreft ongeveer 200 m2.
zondag 23 april 2017

Sausen van muren

Wat is jullie tarief voor het sausen van de muren die nog behandeld moeten worden en/of al reeds geverfd zijn met bijvoorbeeld zwart.
zondag 23 april 2017

Plafond schilderen

Gaat om plafond huiskamer, keuken, hal is +- 40 m2. Hoeft niet te worden voorgestreken, is eerder gedaan door verzekeringspartij ivm lekkage.
zondag 23 april 2017

Plafond verven

Gaat om het plafond van de huiskamer, keuken, hal is +- 40 m2. Het hoeft niet te worden voorgestreken, is al eerder gedaan door verzekeringspartij na een lekkage. Het moet alleen opgefrist worden. We krijgen 24 mei de sleutel. Bij voorkeur in die week of iets later, maar uiterlijk 31 mei uitvoeren.
zondag 23 april 2017

Behang schilderen

70 m2 schilderwerk behang
zondag 23 april 2017

Buitenschilderwerk aan vrijstaande woning

Onze vrijstaande woning staat te koop en ik wil graag nog wat buitenschilderwerk laten verzorgen, zodat het er nog netter uit gaat zien. Het gaat om de dakranden en plafonds van de overstekken van het zadeldak en om de houten goten aan de zijkanten. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.
zondag 23 april 2017

Binnendeuren spuiten in RAL9010

Graag uw offerte voor 5 binnendeuren spuiten in wit, RAL 9010. Ze zij al eerder wit geverfd. Wat zou het kosten? Optioneel ook de radiatoren verven of spuiten.
zondag 23 april 2017

Keuken en TV-meubel spuiten

Wij willen graag onze keuken laten spuiten (wit). En ons tv meubel. Zie foto's. Het gaat om 19 kastjes aan de binnen- en buitenkant. En alle vaste delen.
zondag 23 april 2017

Schilderen aluminium kozijnen

Het betreft het schilderen van 5 aluminium binnendeur kozijnen op de 1e verdieping.
zaterdag 22 april 2017

Schilderwerk aan muren, plafond, kozijnen en buitendeuren

Ik heb wat schilderwerk dat ik graag wil laten uitvoeren: A) Plafond witten beneden etage (woonkamer en keuken); B) Muren witten (keuken en gang); C) Stucwerk herstellen plafond (kleine plekjes); D) Voorgevel kozijnen en 2 buitendeuren schilderen.
zaterdag 22 april 2017

Plafonds witten en wanden behangen

Ik wil mijn huiskamer en hal plus toilet laten witten. Tevens gedeeltelijk sausen en 10 rollen behangen. Het materiaal is aanwezig. Door niet opdagen van een ander zitten we nu met een kampeer situatie. Liefst vandaag nog beginnen met de werkzaamheden.
zaterdag 22 april 2017

Diverse meubels schilderen

Wij willen een vierpersoons eettafel, een salontafel en een tv-meubel van 150 cm breed laten schilderen. Het onderstel van de tafels willen we wit, de beide tafelbladen graag is blackwash. We zijn in de gelegenheid om de meubels zelf te komen brengen. We horen graag wat de kosten zijn.
zaterdag 22 april 2017

Buiten kozijnen en deuren schilderen

Het gaat om het schilderen van 2 deuren met de deurposten, 1 tuindeur en 5 kozijnen met diverse afmetingen. Daarbij dient het houtwerk ook gecontroleerd te worden of er herstelwerk nodig is.

Partners

Partners van Casius