Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in uw regio.

9598 klanten bevelen een bij Casius aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: houtwerk buitenzijde huis laten schilderen, buitenkant van het huis wit schilderen, pand geheel opfrissen, buitenschilderwerk aan voor- en achterzijde, renovliesbehang aanbrengen en sauzen, vvE-appartementen schilderen van buiten, appartement schilderen, nieuwbouw stucen en voorzien van latex spuitlaag, gladde muren en plafonds sauzen, nieuwbouwwoning van renovliesbehang voorzien, appartement spuiten met latex, plafond en muren spuiten, buitenmuren keimen, stuc-, schilder- en ander werk in de woning, spuitwerk in nieuwbouw aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf:

zaterdag 24 juni 2017

Kozijnen schilderen

Het gaat het om 5 kozijnen waarvan 1 klein kozijn, 1 deur en 1 balkon deur. Deze dienen allemaal aan de binnenzijde geschilderd te worden.
zaterdag 24 juni 2017

Behangen slaapkamer

1 muur van 4,4 meter krijgt effen vliesbehang, geen patroon. 1 muur van circa 2,15 meter idem. De overzijde bestaat grotendeels uit raam. 1 stuk van 30 cm en 1 stuk van 70 cm naast raam. Onder raam verwarming die onder en boven de verwarming opvullen met behang. Ook effen vliesbehang. De muur van 4,4 meter krijgt fotobehang van 2,80 meter bij circa 1,60 meter (6 banen van 46,5 cm). Daarom heen komt hetzelfde effen vliesbehang als op dezelfde muren. Soort fotolijst idee. Het is de bedoeling dat de kamer eind juli 2017 behangen wordt. Mijn woonplaats is Rotterdam Centrum
vrijdag 23 juni 2017

Opdekdeuren spuiten

7 stuks opdekdeuren spuiten in hoogglans wit.
vrijdag 23 juni 2017

Kozijnen buiten schilderen

Het betreft een tussenwoning van 2 verdiepingen. Er zijn 8 kozijnen en 1 voordeur. Daarnaast is er nog een aluminium schuifpui die wij graag willen laten schilderen. Het zal gaan om het schuren, gronden en schilderen.
vrijdag 23 juni 2017

Plafond en muren schilderen

De woonkamer moet geverft worden, maar deze klus stond niet bij de algemene klussen. Graag een prijs opgave voor mevrouw.
vrijdag 23 juni 2017

Open trap en dichte trap schilderen

2 trappen schilderen waarvan 1 open is en 1 dicht. Het is een trap in een nieuwbouwhuis.
vrijdag 23 juni 2017

Nieuwbouw stucen en voorzien van latex spuitlaag

Ik wil de wanden in mijn nieuwe woning graag laten stucen. De gewenste afwerking is glad pleisterwerk en dat deze met latex wordt afgespoten. De huidige ondergrond is beton en het oppervlak is 160 vierkante meter.
donderdag 22 juni 2017

Zolderplaten verfspuiten

Prijs opgeven voor het verven of spuiten van de bruine dakplaten op zolder. Het gaat om ongeveer 50 m2 oppervlakte. Graag met damp doorlatende latex. Het is een nieuwbouw woning, ik heb verder niks gedaan na de oplevering. Ik weet niet zeker of er ook iets van voorwerk gedaan moet worden.
donderdag 22 juni 2017

Kamer wit laten sauzen

Ik wil graag mijn kamer laten sauzen plafond en muren. Ik kan de maten niet goed bepalen, dus ik zou graag iemand langs willen hebben om te bepalen wat de oppervlakte is voordat er een offerte opgemaakt kan worden. Er zit nu vliesbehang op. Graag sauzen in een mooi helder wit. Het is op dit moment gebroken wit, of in ieder geval van wit af. Ik ben zelf niet in staat om de meubels te verplaatsen of af te plakken want mijn handen zijn niet goed meer.
donderdag 22 juni 2017

Pfafond en muren sauzen

Gehele benedenverdieping sauzen in een aantal kleuren. kleur komt wel overeen met nu op plafond en wanden aanwezige kleur). Betreft ca 63 m2 plafond en ca 85 m2 muren (volgens opgaaf schilder die gemeten heeft)
donderdag 22 juni 2017

Schutting en schuur beitsen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het beitsen en schuren van mijn schutting en schuur. Totaal oppervlak is +/- 29M2. De beits kunnen we eventueel zelf kopen. Graag prijs inclusief en exclusief. Schutting zijn van hout Indien mogelijk uitvoeren in week 28 (behalve 14 juli)
donderdag 22 juni 2017

Muren spuiten met latex

In mijn nieuwbouwwoning wil ik de wanden van begane grond en 1e verdieping spuiten met afwasbare latex. Alles in 1 kleur: wit 9010, of 9016. Totaal oppervlakte wanden 235 m². Plafonds zijn al gespoten. Inclusief: afplakken van ramen en deuren en eventueel trap. Er is nog geen keuken aanwezig en op de b.g. geen radiatoren. Op 1e verd. wel. De afwerking van de wanden is nieuw stucwerk. Uitvoering in week 7 t/m 13 augustus 2017.
donderdag 22 juni 2017

Gladde muren en plafonds sauzen

Betreft allemaal binnen sauswerk van nieuw stucwerk van zowel de muren als plafonds. Er is twijfel over een vaste trap, want het is nog onbekend hoe de houten vloer eruit ziet wanneer het tapijt eraf is gehaald. Mocht deze trap er normaal tot redelijk uitzien dan deze ook meenemen als schilderwerk in de offerte. Totale oppervlakte van het sauswerk betreft totaal 402 m2 exclusief de trap. Graag een offerte van sauzen, inclusief trap schilderen en eventueel het spuiten van dit oppervlakte exclusief trap.
donderdag 22 juni 2017

Nieuwbouwwoning van renovliesbehang voorzien

Graag een vrijblijvende offerte voor behangen renovliesbehang inclusief wit sauzen van de volledige woning. Het is een nieuwbouwwoning (betonnen prefab muren) van 350 m2. Bijgevoegd de plattegrond. Datum van oplevering is nog niet precies bekend. De verwachting is oktober/november 2017. Wanden Vierkante meter: 350 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Renovliesbehang aanbrengen
donderdag 22 juni 2017

Nieuw glad stucwerk op kleur spuiten

We hebben de zolder laten verbouwen en de muren zijn glad gestuukt en moeten nog op kleur worden gebracht. 25,6 m2 7035 62,5 m2 9010 Wanden Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex
woensdag 21 juni 2017

Nieuwbouw woning glasvlies behangen en sauzen

Graag wil ik een offerte opvragen voor onderstaand: muren zijn behang klaar opgeleverd ivm nieuwbouw graag voorstrijken/ glasvlies behang / sauzen. Daar waar er goedkopere en of betere opties zijn zien we dat graag ook. Alvast bedankt.
woensdag 21 juni 2017

Behangen van een aantal kamers

Ik wil 3 kamers laten behangen, totaal ongeveer 50 m2. Graag ontvang ik hier een offerte. Materialen heb ik in bezit.
woensdag 21 juni 2017

Open trap schilderen

Onze trap moet geschilderd worden. De oude verflaag is nog prima maar daar zit een lichte geel tint in en wij willen de trap helemaal wit. Het schuurwerk is allemaal al gebeurd dus het betreft echt het schilderen. Het betreft een open trap van de 1e verdieping naar de zolder.
woensdag 21 juni 2017

Vliesbehang aanbrengen

Ik wil in mijn nieuwbouwwoning vliesbehang laten aanbrengen, plus minus 225 m2. Materiaal in overleg met de vakman. Start werkzaamheden begin november.
woensdag 21 juni 2017

Trap lakken

Betreft woning uit 2014. De trap is door vorige huurder bekleed. De woning beschikt over een gesloten trap van 15 treden en open trap van 15 treden. Werkzaamheden: gaatjes vullen, schuren, eventuele grondlaag en lakken
woensdag 21 juni 2017

Kozijnen van ramen en deuren schilderen

Ik wil de kozijnen en deuren van mijn eengezins tussenwoning van 3 verdiepingen van buiten laten schilderen
woensdag 21 juni 2017

Verfspuiten op de muur

Ik heb een muur van 10. 5 lang bij2. 5 hoog (zit een buitendeur in en klein raam) die ik graag opnieuw wil laten latex spuiten. Hij is 6 jaar geleden gestuct en gespoten ook. Er zitten gaten in van een tvmuurbeugel inmiddels/ en 2x gat (4 cm) van rondeuitgang voor uitgefreesde snoeren wat dicht zal moeten en dan spuiten (RAL 9010). Wat zou dit kosten? Wanden: 30 m2 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken: 40 m2
woensdag 21 juni 2017

Muur spuiten met latex

Ik heb een muur van 10.50 meter lang bij 2.50 meter hoog (zit een buitendeur in en klein raam) die ik graag opnieuw wil laten latex spuiten. Hij is 6 jaar geleden gestuct en gespoten ook. Er zitten gaten in van een tv-muurbeugel inmiddels/ en uitgang voor uitgefreesde snoeren wat dicht zal moeten en dan spuiten (RAL 9010). Wat zou dit kosten? Wanden: 30 m2 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken: 40 m2
dinsdag 20 juni 2017

Binnen deuren spuiten

Ik wil graag mijn 10 (geheel vlak model) binnendeuren laten spuiten, plus een binnendeur met glas. Ik wil de deurkozijn zijn van metaal ook wit hebben gespoten. De kleur van de deuren is gebroken wit (nu geelachtig). Ik zou graag willen weten wat het spuiten van de binnendeuren kost inclusief de deurkozijnen.
dinsdag 20 juni 2017

Bielzen en tegels van schouw schilderen

We willen graag bielzen en tegels bij een open haard laten schilderen
dinsdag 20 juni 2017

Vrijstaand huis schilderen

Het betreft het schilderen van de achterkant en westkant van een huis met 3 dakkapellen, ingebouwde dakgoot, veranda palen en omlijsting, serre met houtomlijsting en bijkeuken omlijsting en deur.
dinsdag 20 juni 2017

Buitenmuur schilderen

De afgelopen winter heb ik lekkage gehad waardoor er een buitenmuur beschadigd is. De oppervlakte is ongeveer 10 m2 en dit te worden gerepareerd en geschilderd.
dinsdag 20 juni 2017

Muren en plafond sauzen

Ik wil graag mijn woonkamer en keuken laten sauzen. Het is ongeveer 60 vierkante meter. Wat gaat dit kosten? Graag 2 prijzen. Een met materialen en een zonder.
dinsdag 20 juni 2017

Muren behangen met glasvezel en daarna schilderen

Ik wil graag dat het woonkamer behang wordt geschilderd. Deze moet behangen worden met glasvezel.
dinsdag 20 juni 2017

Houtwerk buitenzijde huis laten schilderen

Ik wil graag het buitenhout van mijn huis laten schilderen. De hout oppervlakte exclusief boeiboorden en 10 kozijnen is ongeveer 25 a 30 m2, de kozijnen en boeiboorden moeten wel geschilderd worden. Het huis is donker geverfd en moet lichter worden geschilderd. Inclusief schuurwerk. Betreft een vrijstaande woning. Graag ontvang ik een offerte.
dinsdag 20 juni 2017

Wanden spuiten met latex

Op de eerste verdieping alle wanden strak spuiten. Vanaf 30 juni krijgen wij de sleutel. Wanden: 150 m2 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex
maandag 19 juni 2017

Appartement spuiten met latex

Muren en plafond spuiten met latex. Het betreft 135 m2 plafond en 175 m2 muur. Graag prijsopgave inclusief herstel eventuele kleine oneffenheden, scheurtjes en boorgaten, afplakken en afvoeren afval.
maandag 19 juni 2017

Schilderen van de hele trap

We hebben recent een dakkapel laten zetten met een vaste trap naar zolder. De trap is in de grondverf geleverd. Werkzaamheden bestaan uit het bijwerken van kleine beschadigingen. En het schilderen van: - Trap; - Leuning; - Traphek; - Boeiborden; - Deur + kozijn.
maandag 19 juni 2017

Schilderwerkzaamheden opnieuw uitvoeren

Wij zitten midden in een verbouwing waar al wat schilder werkzaamheden zijn uitgevoerd, echter niet naar wens. De (opknap)werkzaamheden bestaan uit het volgende: - 2 trappen schuren en schilderen - houten ramen/deurkozijnen schuren en schilderen - 1 (aluminium? )schuifpui schuren en schilderen/spuiten - plafonds/muren schilderen en waar nodig schuren i.v.m. stukwerkzaamheden Het betreft een eengezinswoning met 3 verdiepingen waarvan 4 slaapkamers, woonkamer, keuken en hal. Graag maken wij een afspraak om de werkzaamheden gedetailleerder in kaart te brengen voor een aantrekkelijke offerte.
maandag 19 juni 2017

Dakkapel laten schilderen

De dakkapel dient aan de voorzijde geschilderd te worden. Er liggen rondom zonnepanelen, dus hier dient rekening mee gehouden te worden.
maandag 19 juni 2017

Plafond en muren spuiten

Ik wil graag mijn plafond en muren laten spuiten, betreft 280 m2 muren en 240 m2 plafond. Wit latex, zo goedkoop mogelijk. Ik doe zelf het voorwerk.
maandag 19 juni 2017

Behangrollen laten behangen

Ik wil 37 rollen behang laten behangen.
maandag 19 juni 2017

Wanden en plafond spuiten

Muur en plafond verven wanden Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex
maandag 19 juni 2017

Plafond spuiten

Het betreft een nieuw gestuct plafond dat gespoten moet worden. Plafond: 46 m2 Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex
maandag 19 juni 2017

Nieuwbouw woning spuiten met latex

Ik heb grof een berekening gemaakt voor het latex spuiten op wanden in een nieuwbouwwoning. Wanden Vierkante meter: 200 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex
maandag 19 juni 2017

Woonkamer spuiten met latex

I'd need latex spray service on 17/18/19th of July. I Want to spray the living room including all the walls and ceiling. Wanden Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 35 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex
maandag 19 juni 2017

Plafond spuiten met latex

We zijn zelf bezig geweest maar nu vol strepen. 26 juni komt parketteur. Dus we hebben haast.???? plafond Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 50
zondag 18 juni 2017

Kozijnen en trappen schilderen

Schilderen 6 kozijnen, 1 schuifpui en de trappen (1 x gesloten en 1 x open) incl. Hekwerk trap.
zondag 18 juni 2017

Buitenkant van het huis wit schilderen

2 kopgevels van 45 m2 , voorgevel van 50 m2 , achtergevel van 50 m2.
zondag 18 juni 2017

Zolder en 1e etage schilderen

Na verbouwing alle wanden en houtwerk schilderen binnen.
zondag 18 juni 2017

Behangwerk in huis

Ik wil iemand die behangwerk op muren kan doen. Totale grootte is 100 vierkante meter. In drie kamers. Laat het me weten als iemand tussen 22 juni en 27 juni beschikbaar is.
zondag 18 juni 2017

Behangen van een appartement

Ik wil ons nieuwe appartement snel en vakkundig laten behangen. Het gaat om 1 woonkamer, 2 slaapkamers en de gang. Donderdag 22 juni krijgen we de sleutel en ik zou graag de week erop alles klaar hebben. De totale oppervlakte van de woning is 77 vierkante meter, maar ik weet niet om hoeveel vierkante meter de wanden zijn. Ik heb graag dat glasvezel/glasvlies behang wordt geplaatst.
zondag 18 juni 2017

Plafond sauzen

Het sauzen van het plafond van de woonkamer van 50 m2 en de hal van 8 m2.
zondag 18 juni 2017

Gevelbekleding schilderen

De platen zitten er meer dan 25 jaar op. Het is een soort vurenhout maar is inmiddels helemaal verkleurd. Ik denk dat t geschilderd moet worden. Het is de zijgevel van een hoekhuis onder t dak
zondag 18 juni 2017

Buitenmuren keimen

Van buiten 100 m2.

Partners

Partners van Casius