Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in uw regio.

10478 klanten bevelen een bij Casius aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: houtwerk binnen en wanden sauzen, buitenmuren onderhoud en schilderwerk, wanden behangen van woning, buitenschilderwerk huis, boeiboorden vervangen en alle hardhouten kozijnen in mahonie beitsen, villa binnenkant schilderen 500 m2, schilderen alle buiten-kozijnen, behangen appartement, buitenkant van kozijnen laten schilderen, buitenschilderwerk aan woning, gevels vrijstaande woning keimen, sauzen/Latexen 150 m2 (binnen/buiten), buiten deuren en kozijnen opnieuw laten schilderen en vervangen glaslatten, trappen en ballustrades schilderen, houtwerk schilderen buitenkant en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf:

woensdag 8 juli 2020

Kozijn schilderen

Zoek iemand voor het schilderen van 1 kozijn aan de buitenkant. Deze is beschadigd aan de kant van de deurkruk ,verf is er behoorlijk afgekrabt door de hond.
woensdag 8 juli 2020

Behangen en sauzen van slaapkamer

Wij willen onze slaapkamer laten behangen en het plafond sauzen het behangen is circa 21 m2 en het plafond is 17 m2 .
woensdag 8 juli 2020

Schilderen kast en tafel

Graag vraag ik een offerte aan voor een kast en een tafel met de volgende maten: 180 breed x 210 hoog x 50 diep En een tafel van 100x 200 Wij willen deze graag in een grijs/zwart tint laten schilderen. Komt de schilder aan huis of moeten wij de meubels brengen? Op welke termijn zou dit kunnen? Bij voorbaat dank!
dinsdag 7 juli 2020

Plafond spackspuiten

Het gaat in totaal om 22 m². Er zitten nieuwe gipsplaten tegen het plafond en dit wil ik dan graag laten spackspuiten met een korrel.
dinsdag 7 juli 2020

Kaleien van achtergevel

Het kaleien van bestaande achtergevel en de nieuwe aanbouw. Ben geïnteresseerd in de verschillende afwerkingstechnieken en uitstralingen. De te bewerken oppervlakte is circa 30 m2.
dinsdag 7 juli 2020

Behangen

Appartement moet worden behangen met vinylbehang. In de bijlage kan u alle afmetingen van de ruimtes vinden. Wanden zullen behang klaar zijn.
dinsdag 7 juli 2020

Voorkozijn begane grond herstellen

Op de begane grond is het raamkozijn aan de voorzijde agv inbraakschade op diverse plaatsen beschadigd. Zie foto. Graag kozijnschade herstellen en gehele kozijn schuren en schilderen. Maatvoering van het vaste raamkozijn is circa 173,5 cm breed en circa 106 cm hoog. Maatvoering kleine (te openen) raam is circa 53 cm breed en circa 106 cm hoog. In het te openen raam willen wij ook meteen door de vakman een sierhekwerk laten plaatsen en advies van de vakman ter voorkoming van herhaling. Indien kozijn onherstelbaar beschadigd blijkt een nieuw soort kozijn wat beter bestand is tegen inbraak. Voor de verzekering heb ik een offerte nodig.
dinsdag 7 juli 2020

Boeiboorden vervangen en alle hardhouten kozijnen in mahonie beitsen

Van een vrijstaande woning de houten boeiboorden vervangen voor kunststof maar wel graag in dezelfde kleurstelling. Tevens alle kozijnen (hardhout) opnieuw in mahonie beitsen/schilderen.
maandag 6 juli 2020

Binnenschilderwerk

Aflakken van houten plafond in aanbouw, ongeveer 30 m2. RAL 9001. Is nu ook die kleur. Opbouw van lampen en stopcontacten worden door mijzelf verwijderd. Tevens wordt het vetvrij afgewassen.
maandag 6 juli 2020

Het plafond op zolder schilderen

Er was een lekkage aan het plafond. Plek van de lekkage moet hersteld worden. Daarvoor moeten er volgende werkzaamheden gebeuren: - +/- 8 m2 gips plafond moet gedemonteerd worden en daarna moet er een nieuwe gipsplaat gemonteerd worden. - De nieuwe gipsplaat moet gestukt worden en daarna geverfd worden
maandag 6 juli 2020

Villa binnenkant schilderen 500 m2

Het is bestaand stucwerk van 8 jaar oud en ziet er nog netjes uit. We willen het alleen laten overschilderen. Het gaat dus om het schilderen van de wanden en het schilderen van het plafond. Wat voor verf willen wij graag bespreken in overleg met een vakman.
maandag 6 juli 2020

Woning laten schilderen, klein stukje stukwerk

Ik wil mijn hele woning laten schilderen. Moet af zijn voor 1 oktober. gedeelte van een want moet stukwerk gerepareerd worden of helemaal gedaan worden. vierkante meters onbekend, maar is woonoppervlak van 71 vierkante meter verdeeld over drie verdiepingen. Gaat om de eerste twee verdiepingen en eventueel wat buiten schilderwerk.
maandag 6 juli 2020

Het verven van wanden en vervangen laminaat na waterschade

Door een lekkage in de badkamer zijn de muren geel/ bruin geworden. En de laminaat op de hal zijn beschadigd. Ik zoek iemand die beide zaken kan repareren/vervangen.
maandag 6 juli 2020

2 trappen wit spuiten in nieuwbouwwoning

Betreft een nieuwbouwwoning in Olst. De sleuteloverdracht is 13 juli 2020. De houten trappen wil ik graag 1e week Augustus 2020 laten spuiten in de kleur Wit RAL 9010. De trap naar de 1e verdieping heeft gesloten treden, de trap naar de 2e verdieping heeft open treden.
maandag 6 juli 2020

Muren schilderen

Ik wil graag 39 m² muren laten schilderen
zondag 5 juli 2020

Trap schilderen

Ik wil graag een offerte voor een traprenovatie van een donkerbruine hardhoutentrap , jaren ‘90. De trap dient geschilderd te worden. Ik kom graag met u in contact.
zondag 5 juli 2020

Behangen en schilderen

Van 2 slaapkamers op de 1e verdieping wil ik er 1 laten behangen en de andere laten sausen. De slaapkamer die gesaust moet worden heeft ook nog een aparte berging die ook gesaust moet worden. Er zit glasvliesbehang op de wanden. De slaapkamer die ik wil laten behangen heeft ook behang op de wanden, dus ik denk dat dit in deze kamer eerst verwijderd moet worden. De afmetingen van de 2 slaapkamers zijn identiek want zijn allebei 2,10 meter x 3,80 meter. De afmeting van de bergruimte is circa 1,10 meter x 3,80 meter maar loopt schuin af want zit gedeeltelijk onder de trap van de buren. De ondergrond van de muren is gladde betonmuur zonder gaten.
zondag 5 juli 2020

Schilderen alle buiten-kozijnen

Schilderen buitenkozijnen van 2-onder-1 kap woning, zowel voor als achter.
zondag 5 juli 2020

Waterschade aan plafonds herstellen

Waterschade herstellen aan plafonds in de slaapkamer en de overloop, zie foto's. Heb tevens een offerte nodig voor de verzekering.
zaterdag 4 juli 2020

Behangen appartement

Mijn moeder gaat verhuizen naar revierenhof zei word 95jaar. En de muren moeten nog behangen worden. Behangen van een appartement. De muren zijn behang klaar gemaakt. appartement: is totaal leeg. Aantal 4 kanten meters 60. Ik zou graag willen weten wat de kosten zijn om dat te behangen. Uitvoer datum na overleg. huiskamer; binnen balkon; een klein kamertje; slaapkamertje
zaterdag 4 juli 2020

Buitenkant van kozijnen laten schilderen

Het gaat om het schilderen van de buitenkant van 2 kozijnen op de eerste verdieping van een rijtjeshuis. Ieder kozijn is ongeveer 90 cm breed en 210 cm hoog. Ieder kozijn heeft 1 openslaand raam (naar buitenzijde).
vrijdag 3 juli 2020

Muren laten verven

Graag wil ik dat de muren in huis een opknapbeurt krijgen met misschien een ander tintje verf en evt.op 1 muur houten panelen oid, want de kat krabt graag aan het behang. Er is nog laminaat over, misschien kan dat gebruikt en geverfd worden? Geen idee of dat kan. De plintjes in de woonkamer en gang raken los, misschien eens goed vastmaken? Ook zijn er op sommige plekjes in het laminaat kleine schadeplekjes, kunnen die bijv.opgevuld worden? Ik heb een scheur veroorzaakt in de wasbak in de doucheruimte. Is daar iets aan te doen? Misschien kunnen we een afspraak maken, zodat u het zelf kunt beoordelen?
vrijdag 3 juli 2020

Circa 100 m2 behangen

In een tussenwoning het behangen van de woonkamer, de hal, en boven enkele slaapkamers. Totaal circa 100 m2 aan wandoppervlakte. Wij verwijderen zelf al het oude behang.
vrijdag 3 juli 2020

Woning laten schilderen

Graag wil ik mijn woning laten witten (binnen). het betreft begane grond, eerste verdieping en tweede verdieping. Is het mogelijk om langs te komen en op basis van de afmetingen een offerte te ontvangen?
vrijdag 3 juli 2020

Schilderen van een buiten kozijn boven

Het schilderen van een buiten kozijn, zie foto als bijlage.
donderdag 2 juli 2020

Bestaand plafond laten spuiten met latex

Wij hebben een huis uit 1930. Vorige bewoners hebben gipsplaten gemaakt maar daar schemeren de raggels door. Graag zo dat je dat niet meer ziet. spuiten of anders mag. Wit.
donderdag 2 juli 2020

Kamer laten behangen

Wij hebben behang en willen graag onze kamer laten behangen. Volgens onze meetgegevens gaat het om 32m2. Moeten wij zelf het oude behang er af halen of kan dat ook gedaan worden? Wij horen graag van u. Met vriendelijke groet, Alex en Teunie van der Spa
donderdag 2 juli 2020

Coating aanbrengen op zandcementdekvloer van patio (binnenterras)

We hebben een rechthoekige patio (binnenterras) waarvan het dak open en dicht kan. Hierin ligt een zandcementdekvloer van 12 meter lang en 5,50 meter breed. We willen deze vloer laten schilderen met scanofloor-uniprimer en daarna met scanofloor-colourcoat. De vloer is uitgehard, droog en moet eventueel nog wel voorbehandeld worden.
donderdag 2 juli 2020

Muur kaleien

Ik ben op zoek naar iemand voor het kaleien van een onbehandelde muur van ca. 15 M2.
donderdag 2 juli 2020

Wanden behangen

Eerst een muur van ongeveer 12 m2 in de woonkamer. Later ook nog een slaapkamer. De muur is enigszins grof (pleisterwerk?) en overgeschilderd. Het behang moet ik nog uitzoeken.
woensdag 1 juli 2020

Behangen nieuwbouwwoning

Het behangen van de begane grond en het trappenhuis van onze nieuwbouwwoning met glasvliesbehang. Begane grond is ong 70m2 en het trappenhuis 30m2. Nieuwbouwhuis wordt pas in Q3/Q4 2021 opgeleverd.
woensdag 1 juli 2020

Buitenschilderwerk aan woning

Het gaat om; - Op de eerst verdieping de ombouw van de 2 kozijnen (witte deel) voor/onder/zijkanten (2.48 (b) *0.17 (d) * 1.45 (h), wit, RAL 9001?). - Boeideel tussen de begane grond en de eerste verdieping (5.15 (b) *0.45 (d) * 0.25 (h), wit, RAL 9001?). - Voordeur (grijs/wit, RAL 7004??). Schoon maken, ontvetten, schuren en schilderen. De kozijnen zelf zijn kunststof.
woensdag 1 juli 2020

Woonkamer, twee slaapkamers en een hal schilderen

Ik zoek een schilder die de wanden in mijn woonkamer (35 m2), 2 slaapkamers (15 m2 en 6 m2), en in mijn hal (1,5 m2) kan schilderen. Ik ontvang graag een offerte inclusief de verf.
woensdag 1 juli 2020

Plafond schilderen na waterschade

Bestaand zachtboard plafond van een slaapkamer heeft waterschade en dient vervangen te worden. Het zachtboard hangt nu aan de houten draagbalken van de zolderverdieping. De kamer afmetingen zijn 3 bij 3,5 meter en er is 1 lichtpunt. Het plafond moet geheel afgewerkt worden, dus inclusief naden vullen, schilderen en plinten.
woensdag 1 juli 2020

Gestuced plafond sauzen ivm waterschade

Het verlaagde plafond van de begane grond heeft waterschade en deze moet opnieuw geschilderd/gesaust worden. Ondergrond is glad strak stucwerk met alleen een randje. Het gaat om circa 55 m2. Heb een offerte nodig voor de verzekering.
dinsdag 30 juni 2020

Muur laten behangen

Er moet een muur worden behangen
dinsdag 30 juni 2020

Buiten schilderwerk

Het betreft buitenschilderwerk 1e verdieping en 2x daklijst 6 m. Voorgevel: 1x kozijn 90 x 90 cm (uitklapraam) | 1x kozijn 90 x 172 cm (uitklapraam) Achtergevel: 1x kozijn 90 x 172 cm (uitklapraam) | 1x kozijn 172 x 172 cm (1x vastraam, 1x klapraam) In 1 kleur 9001 (RAL) Cremewit hoogglans.
dinsdag 30 juni 2020

Gevels vrijstaande woning keimen

graag willen wij onze woning wit laten keimen met de onderste rij stenen een zwarte band. Het gaat om ongeveer 200m2. Het betreft een vrijstaande woning met schuine kap.
dinsdag 30 juni 2020

Muren latexen/spuiten na lekkage

Door vervuiling van de dakgoten is er waterschade op diverse plekken in de woning aan de binnenmuren ontstaan. Het probleem is opgelost maar de muren moeten opnieuw gespoten worden in wit RAL 9010. De muren zijn uitgevoerd in glad stucwerk. Bij 1 raam moet ook het stucwerk zelf hersteld worden.
maandag 29 juni 2020

Schilderen canexel

Graag wil ik mijn chalet laten verven, deze is 13 meter lang en 3,60 breed en 2,50 hoog. Hij bestaat uit canexel. Vakman regelt verf.
maandag 29 juni 2020

Sauzen/Latexen 150 m2 (binnen/buiten)

Tussenwoning begane grond alle muren en plafond wit sauzen/latexen. Ook de trap opnieuw wit schilderen. De begane grond buitenzijde voorgevel opnieuw wit schilderen. De verf schaffen wij graag in overleg en op advies van de vakman aan. Totale te behandelen oppervlakte circa 140 a 150 m2.
maandag 29 juni 2020

Buitenmuren onderhoud en schilderwerk

We hebben een nieuw huis gekocht en de gevel heeft achterstallig onderhoud. Ik zou de buitenmuren van het hele huis wit willen laten schilderen. De woning is van 1994, maar hier en daar zijn de stenen aan het afbladderen. Ook moet er naar de voegen worden gekeken rondom de ramen want beneden lekt het een beetje. Het totale muuroppervlak schat ik op 195m²
maandag 29 juni 2020

Muren behangen

Behangen van een muur in de slaapkamer met papierbehang. Afmeting muur 4,00 x 2.60. Behang is voorzien van een patroon
zondag 28 juni 2020

Gevel keimen en kozijnen schilderen

We willen graag de gevel (± 60 m2) laten keimen en 5 kozijnen laten schilderen.
zaterdag 27 juni 2020

Plafond van slaapkamer opknappen en laten witten

Plafond on slaapkamer opknappen en witten ongeveer 50 meter en huiskamer met open keuken witten. Eventueel muren opnieuw sauzen
zaterdag 27 juni 2020

Binnenschilderwerk woning 60m2

Wij zijn opzoek naar een schilder om de eetkamer + zitkamer wanden te schilderen. Het gaat om ongeveer +/- 60 m2.
zaterdag 27 juni 2020

Herstellen van gaten in houten gevelbekleding

Mijn zonnescherm zat altijd nog net gemonteerd in het houten gevelgedeelte van de buren (zie foto). Na het weghalen blijken er niet alleen montagegaten maar ook een groot gat in hun houten gevelbekleding te zitten. Alle gaten moeten worden hersteld.
zaterdag 27 juni 2020

Buiten deuren en kozijnen opnieuw laten schilderen en vervangen glaslatten

Ik wil graag mijn buitenkozijnen en deuren opnieuw laten schilderen en een stuk trespa buitengevel. Daarnaast wil ik 3 glaslaten laten vervangen, waarvan 2 preventief ( laten beoordelen of dit nodig is) op de eerste verdieping. Op de kozijnen zijn rolluiken gemonteerd. Dit zou geen probleem moeten vormen voor het vervangen. Graag wil ik de zichtbare bare delen 1e verdieping van de kozijnen geschilderd hebben. Dus om de gemonteerde delen rolluiken heen. Dus zal het schuren iets meer tijd vergen, om niet de profielen te beschadigen.
zaterdag 27 juni 2020

Slaapkamer behangen

Ik wil graag de wanden in mijn slaapkamer behangen. Ik heb 7 rollen behang. Graag ontvang ik een prijs indicatie voor deze klus.
vrijdag 26 juni 2020

Vliesbehang en sauzen

Hal, trapgang en zolderkamer en zolderoverloop deels alleen sauzen en grotendeels vliesbehang en sauzen totaal oppervlak ca 50 m2 behang is verwijderd en gaten zijn gestopt graag een richtlijn op wat voor termijn de klus uitgevoerd kan worden

Partners

Partners van Casius