Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in uw regio.

9714 klanten bevelen een bij Casius aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: buitenschilderwerk, gemetselde buitenmuren van een semi-bungalow schilderen, verbouwde woning geheel schilderen, bakstenen gevel wit schilderen, buitenzijde huis laten schilderen, stucwerk en latex spuitwerk in een nieuwbouwwoning, trappenhuis schilderen en stuken, buitenzijde alle houtwerk laten schilderen, huis van buiten schilderen, renovlies en latex in nieuwbouw aanbrengen, buiten kozijnen en deuren schilderen, deuren en kozijnen schilderen buiten, renovlies aanbrengen in nieuwbouwwoning, muurafwerking in het nieuwbourappartement, bestaande woning spuiten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf:

maandag 21 augustus 2017

Eiken eettafel schuren en lakken

Eiken eettafel 1.60 x 0.90 meter, 3 maal schuren en lakken (licht matte lak). De tafel heeft 4 blokpoten.
maandag 21 augustus 2017

Nieuwbouwwoning spuiten

Wij hebben een nieuwbouwwoning. De wanden worden behangklaar opgeleverd. We willen de muren graag strak en eventueel ook gelijk in kleur hebben. We dachten zelf aan spuitwerk wat een hele fijne structuur heeft. En op welke manier zijn gevormde scheuren niet te zien? Oppervlakte is ongeveer 200m2 (BG en 1e verd) wanden Vierkante meter: 105 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex
maandag 21 augustus 2017

Stucwerk en latex spuitwerk in een nieuwbouwwoning

Wij laten door een aannemer in eigen beheer een nieuwe woning bouwen en verwachten dat die begin november klaar is. We willen graag een offerte ontvangen voor de afwerking van de wanden en plafonds daar. Het gaat om het sausklaar stuken van 280 m² wanden met een dunne filmlaag. Daarna moeten die wanden en ook 225 m² plafonds worden gewit of met latex worden afgespoten. We ontvangen graag een offerte van bedrijven die hier vanaf midden november tijd voor hebben.
maandag 21 augustus 2017

MDF panelen spuiten

Wij laten MDF materialen op maat zagen en willen die gaan installeren als schuifdeuren en panelen. De rails hangen er al. We ontvangen graag uw offerte voor het spuiten in een matte kleur van het volgende MDF plaatmateriaal. We gaan er vanuit dat alleen de buitenzijde en zijkanten gespoten gaan worden. U mag ook aangeven wat de kosten zijn als alle zijden gespoten worden. Het gaat om: • 240x20 cm / 2 stuks • 240x60 cm / 3 stuks • 230x22 cm / 1 stuk • 110x80 cm / 3 stuks • 135x60 cm / 1 stuk
maandag 21 augustus 2017

Trappen aflakken

Ik wil 2 trappen met 14 treden die al in de grondverf zitten laten schilderen. Ik koop zelf de verf bij gamma
maandag 21 augustus 2017

Behangen van twee kamers

Het gaat om twee kamers die behangen moeten worden. In totaal betreft het 7,5 m2 papier behang (decoratief, geen fotobehang) en 16 m2 glasweefselbehang. Het behang hebben we al aangeschaft. Ook behanglijm hebben we in ons bezit. Het enige wat de vakman moet meenemen is de behangtafel.
maandag 21 augustus 2017

Plafond witten

Momenteel is de stukadoor bezig met het stuken van het plafond en een koof boven de keuken. Graag zouden wij deze gewit willen hebben (spuiten of sauzen). Het gaat om iets minder dan 60 m². In de woning staan nog geen meubels en ook is er nog geen vloer aanwezig. We laten de klus graag in week 35 uitvoeren.
maandag 21 augustus 2017

Behangen appartement

Behangen van een nieuwbouw opgeleverd 3 kamer appartement van 65 m2 met geschikt behang voor nieuwbouw.
maandag 21 augustus 2017

Trappenhuis schilderen en stuken

Het betreft het trappenhuis van pand op 1,2 en 3 hoog. Houtwerk en schilderwerk is in redelijke staat. De muurverf laat op sommige plekken los. Bijzonderheden: De kozijnen van de ramen naar buiten zijn van kunststof, goed schoonmaken maar niet meeschilderen. Er ligt tapijt dat moet worden afgedekt. Er moet her en der gestuct worden. Omvang: Een voordeur schilderen, redelijk eenvoudig. Drie appartementsdeuren. Twee kasten. Twee kozijnen, dagkanten en vensterbanken. Trap met 30 bewerkelijke spijltjes, een leuning 24 strekkende meter. Een meterkast. Lambrisering ca 50 m2. Latexwerk ca. 100 m2. Behandeling: Houtwerk schoonmaken. Slecht hechtende verflagen verwijderen. Het geheel schuren voor goede hechting en dekkend aflakken. Schoonmaken lambrisering, licht schuren, kleine gaten vullen, grote oneffenheden verwijderen, dekkend aflakken met watergedragen zijdeglans lak. Muren stabiel maken, oneffenheden verwijderen, her en der schuren om structuur te verwijderen. Het geheel dekkend schilderen in goede kwaliteit latex. Stucwerk: Er moet gestuct worden op sommige plekken omdat de onderlaag te onstabiel is of de pleisterlaag loskomt. Kleurstelling: Het tapijt is blauw. Kleuren muren RAL 9016. Lambrisering en houtwerk grijs, zijde glans. Leuning zwart, hoogglans. Kasten grijs of grijswit.
maandag 21 augustus 2017

Witten van woonkamer

Ik wil de woonkamer laten witten. Oppervlakte is ongeveer 46 m2. Moet ik de kamer leeghalen?
maandag 21 augustus 2017

Alle raam- en deurkozijnen schilderen

Ik wil graag al mijn deur en raam kozijnen laten schilderen. Het gaat om ongeveer 13 deur kozijnen (hout en ijzer/metaal) en 6 raam kozijnen Ik wil graag foto sturen maar heb het niet allemaal op 1 foto.
zondag 20 augustus 2017

Renovliesbehang aanbrengen in de gehele woning

Medio maart-april 2018 wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. De wanden zijn dan behangklaar. We willen in ieder geval de wanden van de woonkamer, gang en trappengang laten behangen met renovlies. Eventueel kunnen we zelf texen indien we zeker weten dat we geen naden zien na afloop. Het betreft in dit geval een oppervlakte van ongeveer 150 m2. - Is het mogelijk om de wanden texklaar op te leveren? - Wat zijn de kosten met en wat zijn de kosten zonder verven? - Is het nodig om de oppervlakte "leeg" te laten behangen, of pas nadat de vloeren en keuken erin ziten? - Indien mogelijk is het fijn te weten wat de kosten zijn indien we ook de slaapkamers erbij nemen, dan zal het totale oppervlak ongeveer 260 m2 zijn. Alvast bedankt voor uw reactie. Met vriendelijke groeten.
zondag 20 augustus 2017

Slaapkamer(s) en hal schilderen

Alles is nieuw gestuukt, glad pleisterwerk. Ruim 100 m2 geschilderd in de kleur wit. Het gaat om een slaapkamer en een hal, zowel wanden als het plafond. Er zal wat deurwerk/kozijnen afgeplakt moeten worden. Er zitten ook nog twee muren in een tweede slaapkamer, die ook meegenomen moeten worden. Ik wil graag een offerte met verschillende verftechnieken en voor- plus nadelen.
zondag 20 augustus 2017

Buitenzijde alle houtwerk laten schilderen

Kozijnen,deuren dakkapel kozijnen en ramen.
zondag 20 augustus 2017

Trapgat behangen

Behangen trappegat
zaterdag 19 augustus 2017

Behangen van twee kamers

Ik wil 2 kamers laten behangen (optioneel ook oude behang laten verwijderen, voor zover ik weet is dit één laag). We hebben nog geen behang gekocht (wel uitgezocht bij Gamma). Oppervlakte van kamers c.a. 12 m2 met 1 raam per kamer. Liefst voor 5 oktober maar eventueel later ook in te plannen.
zaterdag 19 augustus 2017

Plafonds en eventueel zolder witten

2 plafonds witten, 9 en 13 vierkante meter. Verf is aanwezig. Eventueel verfwerkzaamheden op zolder. - verticale scheuren repareren - witten van fijnkorrelig gespoten muren Een gedeelte van de muur ligt boven het trapgat.
zaterdag 19 augustus 2017

Boeidelen en dakkapel schilderen

Boeidelen en dakkapel schilderen, de rest ga ik zelf doen. Graag ook wat hout herstel beneden raamkozijn en bij voordeur.
zaterdag 19 augustus 2017

Alle wanden schilderen

Schilderen van de muren op de begane grond, 1ste en 2e verdieping. Plafond niet nodig. Totale woonoppervlak van het huis is 142 m2, bruto inhoud 475 m3. Het huis is 12 jaar oud dus alles is in goede staat.
zaterdag 19 augustus 2017

Houten stoelen schilderen

4 houten stoelen schilderen in matte verf
zaterdag 19 augustus 2017

Latex spuiten van drie kleuren op een muur

Meneer of mevrouw, Ik zou graag mijn 1 van mijn muren willen spuiten met 3 kleuren. Waarbij de kleuren in elkaar overgaan. Kunnen jullie Dit? Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 10
zaterdag 19 augustus 2017

Latex spuitwerk op plafond aanbrengen

Het plafond in de woonkamer is deze week glad gestuct. Deze willen we nu laten spuiten in RAL 9010 zodat we deze niet hoeven te schilderen. Plafond Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex
zaterdag 19 augustus 2017

Bestaande bouw spuiten met latex

Ik wil alle wanden en plafond in hele woning spuiten en alles is nu geschilderd. Woning is leeg. De sleutel krijg ik 4 september. Wanden Vierkante meter: 90 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 95 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex
zaterdag 19 augustus 2017

Latex spuiten op plafonds en muren

Betreft hal, keuken, woonkamer (1e verdieping met vide naar keuken), overloop en 1 slaapkamer. Aantal m2 is ruwe schatting. Ik probeer eerst een ruwe prijsindicatie te krijgen (nog geen strakke offerte nodig). Spachtelputz is op 2 plaatsen een beetje gaan \'bobbelen\'. Zal waarschijnlijk iets mee gedaan moeten worden. Verder wat kleine scheurtjes hier en daar waar waarschijnlijk het beste gewoon overheen gespoten kan worden. Advies is welkom uiteraard. Tevens de wens om 2 trappen (open, hout) te verven in hoogglans wit (nu rood/bruin). Indien gewenst kan ik natuurlijk alsnog foto\'s ter verduidelijking sturen. Datum werkzaamheden nog niet bekend, maar waarschijnlijk over 3 tot 6 maanden. Vriendelijke groet, Wanden Vierkante meter: 175 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 100
vrijdag 18 augustus 2017

Huis van buiten schilderen

Huis van buiten schilderen met 1 verdieping
vrijdag 18 augustus 2017

Deuren schilderen

Schilderen van 8 deuren
vrijdag 18 augustus 2017

Plafond kamer en woonkeuken witten

Ik wil het plafond in mijn woonkamer en aansluitende woonkeuken graag laten witten. Het gaat om in totaal ongeveer 46 m². Ik ontvang hiervoor graag uw prijsopgave.
vrijdag 18 augustus 2017

Buitenschilderwerk rijtjeswoning

Wij zijn op zoek naar een schilder die buitenschilderwerk kan verzorgen aan onze rijtjeswoning. Dit is wat er concreet moet worden geschilderd: 1 voordeur (met glaswerk) met kozijn 1 keukenraam met kozijn 3 kleinere slaapkamerramen met kozijn 1 groter slaapkamerraam met kozijn 1 volledige dakkapel op de zolderverdieping Is het wellicht mogelijk dat u mij een indicatie kunt geven wat dit eventueel bij u gaat kosten? Ik kan u indien nodig ook foto's verzenden van de woning. Ik hoor graag van u via de mail, ik ben telefonisch niet goed bereikbaar.
vrijdag 18 augustus 2017

Glasvezelbehang aanbrengen in nieuwbouwwoning

Graag een offerte met totaalprijs of prijs per m2 voor het volgende. Voor een nieuwbouwwoning in Vlaardingen ben ik op zoek naar een vakman die de muren van mijn woning kan behangen met glasvezelbehang en schilderen. Dit dient te gebeuren voor de woonkamer+keuken, hal+overloop en drie slaapkamers. Bij elkaar ongeveer 200 m2. De hoogte van de woning is 2,60 meter. Gehele woning glad behangen zonder structuur en moet er uit zien alsof het gestukt is. Muren worden door de bouwer behangklaar opgeleverd. De klus kan in november 2017 uitgevoerd worden (exacte datum in overleg).
vrijdag 18 augustus 2017

Plafonds witten

Ik wil dat mijn plafonds worden gewit. Het betreft ongeveer 90 m2.
vrijdag 18 augustus 2017

Latex spuitwerk in nieuwe en in bestaande woning

Wij laten momenteel naast onze huidige woning een nieuwe woning bouwen en die is naar verwachting over ongeveer 3 weken klaar. We willen zowel in het nieuwe als oude huis latex spuitwerk laten verzorgen. Het gaat om ongeveer 200 m² plafonds in het nieuwe huis en een onbekend aantal m² wanden. Verder gaat het om 60 m² plafonds op de benedenverdieping in de oude woning en mogelijk ook enkele muren. We ontvangen graag uw offerteprijs voor de totale klus, eventueel per m².
vrijdag 18 augustus 2017

Kast spuiten

Twee vitrine kasten spuiten
vrijdag 18 augustus 2017

Wand schilderen

Het sauzen van een wand (in een kleur) van 14m lang. De ondergrond is glasvezelbehang en RAL 9010.
vrijdag 18 augustus 2017

Latex spuiten

Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex
donderdag 17 augustus 2017

Trappen betonlook verven

Ik zou graag willen weten wat het kost im mijn trappen te laten verven in betonlook 1 open trap en 1 dichte trap.
donderdag 17 augustus 2017

Muur sausen

9 m2 behang oversausen in neutrale witte kleur, het is GLAD behang!
donderdag 17 augustus 2017

Renovlies en latex in nieuwbouw aanbrengen

Wij willen onze nieuwbouwwoning met renovlies voorzien en latex laten spuiten. In de keuken willen wij graag een afneembare verf. Het gaat in totaal om ongeveer 182 vierkante meter
donderdag 17 augustus 2017

Behang vervangen op een hoge muur

Ik wil een paar behangbanen op de muur laten vervangen. Ik weet niet om hoeveel m² dat gaat. De muren zijn ongeveer 260 cm hoog. Ik laat de klus graag even beoordelen en hoor dan ook wat de kosten zijn.
donderdag 17 augustus 2017

Plafonds en muren schilderen van nieuwe woning

Op 25 september a.s. krijgen we de sleutel van onze nieuwe woning. We hebben dan een paar weken de tijd voordat we verhuizen en willen in die tijd alle muren en plafonds laten schilderen, m.u.v. de badkamers en de berging.
donderdag 17 augustus 2017

Schilderwerk in de badkamer

Ik wil in mijn badkamer de wanden, het plafond en een raamkozijn laten schilderen. We willen graag een verf laten gebruiken die hier in deze natte ruimte geschikt voor is. We weten niet hoeveel m² het is en laten dat hier graag even opmeten. Ook ontvang ik daarbij graag uw prijsindicatie.
donderdag 17 augustus 2017

Nieuw gestuct plafond met latex spuiten

Graag 36 m2 pas gestuukt plafond latex spuiten.. En lijst afkitten.. Ook graag Voorbehandelen.. Kosten? Plafond Vierkante meter: 35 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex
donderdag 17 augustus 2017

Woning behangen

Wij zouden graag een offerte willen ontvangen voor het behangen van onze nieuwe woning. Graag zouden we willen weten wat het ongeveer zal gaan kosten en wanneer het mogelijk is om te doen, we zitten namelijk met een korte periode om het te laten doen. Het betreft: • Woonoppervlak:100 m². • Aantal kamers: 5 • Plafondhoogte: 2. 6m • Muuroppervlak: 100m² • Gemeubileerd: Nee • Huidige bewerking: Kale muur (Beton) • Gewenste eindafwerking: Behangen (Vliesbehang)
donderdag 17 augustus 2017

Verbouwde woning geheel schilderen

Het betreft een verbouwde woning waar ongeveer 300 m2 aan muren en plafonds geschilderd moeten worden en 7 kozijnen met deuren binnen. Daarnaast moet het kozijn aan de voorkant binnen en buiten gedaan worden, 3 ramen en een deur. En als laatst moet er aan de achterkant 2 kozijnen met openslaande deuren naar de tuin aan de binnenkant gelakt worden. Graag alleen contact via de mail vanwege werk
donderdag 17 augustus 2017

Deuren spuiten

Het gaat om 5 kunststof deuren schilderen of spuiten.
woensdag 16 augustus 2017

Kamer behangen

Wij hebben glasvezelbehang gekocht en voor 1 muurtje vliesbehang met patroon. De kamer heeft een vloeroppervlak van circa 28m2 en de wanden zijn 2,45 meter hoog (dan moeten de deuren en ramen er nog af). Ik denk ongeveer 35m2 a 40m2 behang werk. Alles is behangvrij en we hebben alles al in huis. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
woensdag 16 augustus 2017

Buitenschilderwerk

Hierbij wil ik graag een offerte aanvragen voor het schilderen van mijn kozijnen. De afmetingen (cm) zijn als volgt: Beganegrond: Schuifpui 230 x 280 hxb Keukendeur 230 x 216 hxb Voordeur 235 x 100 hxb 1ste verdieping: Slaapkamer 1 140x 250 hxb Slaapkamer 2 130x 220 hxb Slaapkamer 3 130 d 185 hxb 2e verdieping: Dakkapel 160 x 333 hxb 2 dakramen van 100 x 100 deze hebben geen lak. Volgen mij zijn ze onderhoudsvrij maar weet het niet zeker. Graag wil ik drie offertes 1. All-in zowel buiten als binnen 2. Alle verdiepingen alleen buitenschilderwerk 3. Alleen 1ste en 2e verdieping buitenschilderwerk
woensdag 16 augustus 2017

Muren woonkamer repareren en spuiten

Er zitten enkele scheuren aan de zijkant van de muren die ik wil laten repareren/vullen en daarna de muren van de woonkamer in witte verf willen laten spuiten. Het gaat om ongeveer 70 m2. Verder moet de keuken, die in de woonkamer zit, en de vloer goed worden afgedekt, zodat er absoluut geen verf op komt.
woensdag 16 augustus 2017

Plafond schilderen

Het betreft het overschilderen van de houten balken en planken tegen het plafond. Deze zijn reeds geschilderd dus hoeven niet eerst in de grondverf. De oppervlakte is ongeveer 60 m2.
woensdag 16 augustus 2017

Wanden en plafond sauzen

Keuken, kamer, hal het huidige sauswerk hecht niet overal dus voor strijken lijkt mij nodig. De totale oppervlakte is ongeveer 110 m2. Er zit nu kleur op te muur, waar ze nu overlopen in het wit zit het niet vast. We houden één muur van 4.60 bij 2.60 meter in de donker grijze muur. De rest van de muren willen we weer wit hebben. Het plafond ook wit. In de keuken alles wit en in de hal is het een stuk plafond en een stuk naar de trap toe. Daar zit een muur bij waarop een stuk van 20 cm bij 20 cm zit, waar het latex loslaat. Ik heb geen haast, volgend jaar uitvoeren mag ook.
woensdag 16 augustus 2017

Buitenkant van deuren en kozijnen schilderen

Voorzijde 3 grote ramen, voordeur met smal zijraam, zijkant 1 hoekraam zijkant en aan de achterzijde, 1 slaapkamerraam, begane grond terrasdeur met zijraam. Er zijn houten en metalen kozijnen. U kunt de woning via Google zoeken om te bekijken maar u mag natuurlijk in overleg ook langskomen.

Partners

Partners van Casius