Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in uw regio.

10176 klanten bevelen een bij Casius aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: huizen laten sschilderen, gestucte buitenmuren schilderen, buitenmuren schilderen, buitenmuren, kozijnen, deuren schilderen, gevel wit keimen, hele huis binnen en buiten schilderen, dakkapellen, boeidelen en muren buitenzijde schilderen, huis aan buitenzijde geheel wit schilderen, woonkamer met latex laten spuiten, muren, plafond, kozijnen en trap schilderen, kaleien van de gevel van de woning, gevelonderhoud verrichten, buitenmuur, gedeelte tuinhuis en buitenwand schilderen, vrijstaande woning laten keimen, voorgevel schilderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf:

zaterdag 26 mei 2018

Onderhoud buitenkant hoekhuis

Er dient zelf gekeken te worden wat er nodig is, met name kozijnen en boeidelen
zaterdag 26 mei 2018

Buitenkant woning schilderen

Schilderen van kozijnen 7 stuks, 4 deuren (buitenkant) , voorkant woning heeft stuk steen wat geverfd moet worden, zie foto en ook een stuk op dakterras. Somige houtstukken van de kozijnen moeten vervangen worden.
zaterdag 26 mei 2018

Kozijnen ramen en deuren

Rijtjes huis buiten kant houten rammen en kozijnen
vrijdag 25 mei 2018

Deuren en kozijnen schilderen

Betr. Binnen schilderwerk spt. /oktdeuren en kozijnen opbeganegronddeuren en kozijnen ope etage
vrijdag 25 mei 2018

Schilderwerk aan de buitenzijde aanbrengen

Schilderen hoekwoning buitenzijde. Op verzoek kan ik foto's doorsturen op basis waarvan een 1e offerte kan worden gemaakt.
vrijdag 25 mei 2018

Renovlies aanbrengen en schilderen

Wanden Vierkante meter: 105 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
vrijdag 25 mei 2018

Latex spuitwerk op wanden

Wanden Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex
vrijdag 25 mei 2018

Nieuw gestucte muren latexen

Wanden Vierkante meter: 65 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex plafond Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex
vrijdag 25 mei 2018

Deurkozijn en muren schilderen

Binnen schilderklus 20m2 gwstucte muren sigma reinigbare verf 2x houten aftimmering van kunstof kozijn schilderen sigma lak 1x deurkozijn schilderen Uitvoerdatum 14 juni - 18 juni i.v.m. droigtijd stucwerk en plaatsing nieuwe keuken.
vrijdag 25 mei 2018

Muren nieuwbouwwoning schilderen

Onze muren zullen behangklaar opgeleverd worden. Deze willen wij laten sauzen en daar waar nodig laten bijwerken/schuren. Leveren jullie deze dienst? Woonkamer inclusief keuken, hal en wc. Schatting van aantal m2 is 50/55 m2
vrijdag 25 mei 2018

Trappen schilderen

Het gaat om twee trappen van 15 treden. Ons huis is 2 jaar oud. We hebben tot nu toe (helaas) niks aan de trappen gedaan. Deze zijn daardoor wat beschadigd. Hoe verloopt het proces van het schilderen? Hoe lang mogen wij niet op de trappen lopen?
donderdag 24 mei 2018

Vrijstaande woning laten keimen

Ik wil graag mijn woning laten keimen, volgens mij is het ongeveer 150m2. Boven de garage komt nog een puntje bekleed met keralit. Heeft u een idee van een mooie kleur en een prijs? De huidige kozijnen zijn 9001.
donderdag 24 mei 2018

Behang verwijderen van betonmuren

Ik heb een sociale huurwoning toegewezen gekregen (totaal 69m2 de woning) permaar het hele huis is voorzien van "lelijk" behang. Het is voor mij een vrouw alleen te veel om te verwijderen en ken niemand in mijn buurt die tijd heeft.... nu wil ik graag weten wat het zou kosten om alle behang te laten verwijderen. Weet niet de m2's van het totale behang oppervlakte, maar zoals op de foto's te zien is elke ruimte voorzien van dit ellendige behang. Opnieuw schilderen of behangen moet mij wel lukken ik heb een maand de tijd. Bij voorbaat dank! Per telefoon wat lastig te bereiken helaas per mail des te beter!
donderdag 24 mei 2018

Buitenboel laten schilderen

Wij zouden willen weten hoeveel het kost om het huis aan de buitenkant te laten schilderen. De woning is rond de 60 m2 en heeft 2 verdiepingen.
donderdag 24 mei 2018

Behang- en schilderwerk in de woning

Plafond witten en de muren behangen en raamkozijnen schilderen. Ik weet niet hoeveel vierkante meter het betreft, het gaat om een klein seniorenappartement. Behang kan ik zelf verwijderen.
donderdag 24 mei 2018

Voorgevel schilderen

Ik wil mijn voorgevel laten schilderen, zowel het hout- als het sauswerk van het pleisterwerk. De gevel is ca 8,5 meter breed en ca. 10 meter hoog. Mijn eigen grote rolsteiger is beschikbaar. Kleurenstaat heb ik in bezit.
donderdag 24 mei 2018

Schilderwerk in de portiek en aan een stuk (buiten)muur

Graag zou ik u, namens de VvE Willem Buytewechstraat 163 te Rotterdam, willen vragen een offerte op te stellen om de belplaat en een stukje van de muur te schilderen. Het gaat om de delen die momenteel beklad zijn met verf/graffiti. Indien u een afspraak wilt maken met de betreffende eigenaren, zou ik u willen vragen contact met mij op te nemen zodat ik u kan voorzien van contactgegevens. In afwachting van uw reactie.
donderdag 24 mei 2018

Wanden spuiten in diverse ruimten

Nieuwbouw huis in Almere Poort. Wordt opgeleverd 15 juni. Totaal 68 m2. Woonkamer, hal, 2 slaapkamers en hal 1e verdieping. wanden Vierkante meter: 65 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex
donderdag 24 mei 2018

Binnentrappen schilderen

Het gaat om 2 trappen in een 3 laags woning. 1 open en 1 gesloten trap. Trap is wit maar ziet er niet zo netjes meer uit. Moet geschuurd worden en geschilderd (wit). Klus graag voor 12 juli uitvoeren. We kunnen ook even het huis een nachtje verlaten zodat jullie door kunnen.
woensdag 23 mei 2018

Buitendeuren en kozijnen schilderen

Ik wil een voordeur, achterdeur en 4 kleine kozijntjes van ongeveer 50 x 50 cm groot laten schilderen. De deuren moeten rood worden en de kozijnen wit.
woensdag 23 mei 2018

Betonvloer schilderen

Ik heb een nieuwbouwwoning en de vloer is van beton. Er zitten spatvlekken van andere werkzaamheden op en ik wil het alleen mooi egaal geschilderd hebben. De vloer is ongeveer 32 m2 groot.
woensdag 23 mei 2018

Woonkamer behangen met vliesbehang

Ik wil graag een nis in de woonkamer (met ronde top) laten behangen. Stuk van 2,5 bij 2 meter
woensdag 23 mei 2018

Behang plakken in een ronde nis

We hebben een nis in ons huis met een half ronde top. De achtergrond van de nis willen we behangen. Het donkere vlak op de foto, ik denk met de afmeting van 210 x 100 cm. Materialen al in huis.
woensdag 23 mei 2018

Plafond sauzen en de rand kitten

Plafond sauzen of spuiten. Het plafond is 60 vierkante meter. Bij de open haard een rand van ongeveer 2 meter kitten, want daar zitten vlekken in van kaarsen. Er zit een erker aan en het naatje van het hout moet misschien ook nog even bewerkt worden.
woensdag 23 mei 2018

Glasvezel aanbrengen in het trappenhuis en gang sauzen

Het trappenhuis en de gang moeten beplakt worden met glasvezel, het glasvezel hebben wij zelf al. Daarnaast zou het ook top zijn als het nog gesaust kon worden. Wij hebben zelf geen trapsteiger. Het oppervlak is ongeveer 18 m2.
woensdag 23 mei 2018

Houtwerk buiten en kozijnen laten schilderen

De buitenland van ons huis moet geschilderd worden en ik ben benieuwd hoe duur het is. Het schilderwerk is in slechte staat dus er moet behoorlijk wat voorwerk gedaan worden. Mogelijk is het nodig om de ramen te kitten. Het huis heeft 3 verdiepingen aan de voorzijde en 2 aan 3 aan de voorzijde. Ik hoop van u te horen.
woensdag 23 mei 2018

Buitenshuis al het schilderwerk laten doen

Het gaat over 2 dakgoten van 6 meter ,7 bovenramen van 4 cm i.v.m. kunststof inzetramen. Beneden 2 deurposten met raam ernaast en 1 raamkozijn van 2 bij 2 van 3cm
woensdag 23 mei 2018

Fotobehang plakken

Fotobehang moet op de muur geplaatst worden. Afmeting is 4 x 2.30 meter en er is geen voorwerk nodig. Behang heb ik al, lijm graag meenemen. Bij voorkeur op korte termijn starten.
woensdag 23 mei 2018

Wanden van sauswerk voorzien

Muren woonkamer, keuken, hal en twee slaapkamers sauzen. Behang is verwijderd. Muren moeten voorbewerkt worden. NB ben nu in afwachting van de verhuurder die naar mijn mening een paar muren moet verbeteren.
woensdag 23 mei 2018

Keukenkastjes spuiten

Er zijn 10 frontjes die wij gespoten willen hebben,de afmetingen heb ik bijgevoegd.
woensdag 23 mei 2018

Trappenhuis opnieuw schilderen

Er zijn, na het weghalen van oude bedrading veel grove en kleine gaten in de muur ontstaan in het trappenhuis van ons amsterdamse pand. Graag willen we deze dichten en netjes maken en het trappenhuis opnieuw verven. Vanaf huis ™ drie hoog.
woensdag 23 mei 2018

Binnenschilderwerk in het woonhuis

Schilderen van 4 wanden en 1 plafond. Gaat om ongeveer 120 m2.
woensdag 23 mei 2018

Buitenschilderwerk bij een woonhuis

Buitenschilderwerk, voor en achtergevel, 2 x grondverf en 1 x aflakken, uitvoering in juli of medio augustus.
woensdag 23 mei 2018

Muren, plafonds, deuren en kozijnen schilderen

Voor ons nieuwe huis aan de in Rijswijk zouden wij graag een offerte op willen vragen voor schilderwerk binnenshuis. Het gaat om het schilderen van de muren/plafonds/kozijnen/deuren, met uitzondering van toilet en badkamer. Vanwege bouwdepot is facturatie nodig. Maakt het verschil of de verf zelf aangeleverd wordt of niet? Kan ook aangegeven worden welke verf wij graag gebruikt willen zien (wij geven de voorkeur aan de Sikkens Alpha collectie verf). Volgens onze eigen grove schatting zou het zo'n 100 m2 verfwerk zijn, maar dat kunt u wellicht beter inschatten.
woensdag 23 mei 2018

Schilderwerk binnenshuis uit laten voeren

Schilderen van de muren/plafonds/kozijnen/deuren, met uitzondering van toilet en badkamer. Dit zal voor een nieuw gekocht huis zijn (bestaande bouw). Vanwege bouwdepot is facturatie nodig. Maakt het verschil of de verf zelf aangeleverd wordt of niet? Kan ook aangegeven worden welke verf wij graag gebruikt willen zien?
woensdag 23 mei 2018

Deuren en muren schilderen

We willen graag ongeveer 80 m2 muren, 20 m plinten en 2 deuren laten schilderen. De huidige muren zijn niet helemaal glad, we willen graag advies krijgen over de mogelijkheden om het mooier/gladder te maken. We willen de klus in juni laten uitvoeren. Is dit mogelijk bij jullie?
dinsdag 22 mei 2018

Sauzen van muren en plafonds

Wij willen op 14 juni onze nieuwe huurwoning (eengezinswoning) gaan betrekken en we zouden het sauzen van de muren graag uitbesteden omdat we 4 maanden geleden ouders zijn geworden. We hebben ons al georiënteerd maar helaas zijn we er achter gekomen (gelukkig op tijd! ) dat het bedrijf waar we mee in zee wilden gaan niet betrouwbaar is. We hebben nu wel een probleem want onze woning moet zijn geschilderd vóór 2 juni aanstaande. Hopelijk kunnen jullie ons nog voor die tijd van dienst zijn? We zouden daarom graag een offerte van u ontvangen voor de volgende klus: Het sauzen van alleen de muren van de woonkamer/keuken, de trapgang naar de eerste verdieping en op de eerste verdieping de drie slaapkamers. Tevens willen wij het plafon van de woonkamer/keuken laten sauzen. De hoogte van de muren bedraagt 2,40 meter. Onze eigen schatting is dat dit ongeveer 190 m2 bedraagt. In de bijlage vindt u de plattegrond van onze nieuwe woning en hopen dat onze schatting overeenkomt met de werkelijkheid. We hopen dat u op basis van deze gegevens een offerte voor ons kan maken. We zouden het op prijs stellen als het materiaal ook in de offerte verwerkt wordt. De klus moet zo snel mogelijk maar beslist voor 2 juni 2018 gedaan zijn in verband met het leggen van de vloeren.
dinsdag 22 mei 2018

Open zoldertrap schilderen

Schilderen open zoldertrap (nieuwbouw woning, staat vanuit bouw in grondverf? ) Graag inclusief voorbereidend werk. Betreft 15 treden + 'frame' trappenhuis
dinsdag 22 mei 2018

Buitenschilderwerk vernieuwen

Schilderen van: - 4 x openslaande deuren - waarvan 1 x met zijramen - 1 x voordeur - 5 x openslaande ramen - 13 x bovenlichten - 12 meter lange dakgoot - 24 meter lange boeidelen/windveren et cetera - 100 m2 gevel De kleur moet grachtengroen of wit zijn.
dinsdag 22 mei 2018

Plafonds en muur coaten en schilderen

Ongeveer 95 m2 plafond moet gecoat en geschilderd worden naar aanleiding van een grote lekkage. Tevens zo'n 20 m2 muuroppervlakte.
dinsdag 22 mei 2018

Gladde stompe deuren spuiten

Ik heb 12 boarddeuren in een nieuwbouwwoning en een meterkastdeur die ik graag mat wit wil laten spuiten. Wat kost dat? Boven de 12 deuren zit ook een houten bord dat ik ook meelever. Ik kan zelf het deurbeslag erop en af zetten. En de deuren demonteren en monteren. Woonplaats Oegstgeest.
dinsdag 22 mei 2018

Plafond oversauzen

Graag wil ik het plafond van mijn woonkamer en keuken laten overschilderen/sausen. De totale oppervlak is ongeveer 27 m2. Kunt u mij een prijsopgave mailen inclusief BTW?
dinsdag 22 mei 2018

Stokke Tripp Trapp schuren en spuiten

Onze stokke tripp trapp stoel is door de vorige eigenaar niet goed geverft. Het geeft af en de stoel plakt door schoonmaken. Kleur is nu zwart. Ik wil graag dat het geschuurd en gespoten wordt in het wit tegen een goede prijs en in korte tijd weken de stoel dagelijks gebruikt wordt en het wenselijk is dat de stoel zo kort mogelijk weg is. Reactie per mail
maandag 21 mei 2018

Radiatoren laten stralen en dompelen

Ik wil 3 stuks radiatoren laten stralen en dompelen, kleur nog te bepalen. 1 stuks 1950 x 400 mm dubbel 1 stuks 1000 x 400 mm dubbel 1 stuks 1200 x 400 mm dubbel
maandag 21 mei 2018

Boeiplanken van de woning schilderen

Boeiplanken woning schilderen
maandag 21 mei 2018

Schilderen van een appartement

Ik ben op zoek naar een schilder om een klein appartement over te schilderen in Amsterdam Oost. Oppervlakte (muren), geschat: 85 m2. Witte verf. Oppervlakte (plafond): 43 m2. Witte verf. Donker grijs/zwarte verf. Het werk omvat ook het verwijderen van oude verfspatten, en het schoonmaken van plekken die in het verleden slordig geschilderd zijn geweest. Het werk moet worden uitgevoerd binnen de komende twee weken, uiterlijk datum: 18 juni. Zie plattegrond en foto's bijgevoegd. Meer foto's beschikbaar op aanvraag. Graag, laat me weten als jullie dit soort werk uitvoeren. Of kan iemand aanbevolen. Als u meer informatie nodig heeft, laat het me weten.
maandag 21 mei 2018

Muren en plafond schilderen

Het witten van muren en plafond. Flink wat m2 (het is iets van 100 m2 vloeroppervlak als grove schatting), het gaat om een winkelpand. Wat gaat het per m2 kosten? Graag een prijs inclusief materialen.
maandag 21 mei 2018

Gang compleet renoveren

Ik wil een aantal dingen aan mijn gang veranderen: 1. Plafond/muur schilderen van 30 m2. 2. Zijkant van de trap schilderen van 5-10 m2. 3. Deuren schilderen (3 deuren) 4. Oude behang eraf, gaten in de muur vullen en nieuwe behang er weer op 5. Lamp & spiegel ophangen. Ik weet niet of de afmetingen kloppen, wil graag dat er iemand langskomt en dit met mij opmeet.
maandag 21 mei 2018

Trappen schilderen

Het schilderen van de trap zouden we graag in de kleur wit en met een anti-slip coating laten doen. Het betreft 2 trappen van 15 treden in een nieuwbouwhuis, 1 open trap en 1 dichte trap. De Vurenhouten dichte trap en open trap worden fabrieksmatig in de grondverf gezet opgeleverd. De trapleuningen willen we ook graag wit laten schilderen. Deze zijn van rondhout en blank voorgelakt. De bouw is vertraagd maar net voor de bouwvak krijgen we de sleutel. Na de verhuizing willen we de trappen laten doen, dat zal half augustus zijn.
maandag 21 mei 2018

Uitbouw laten schuren en schilderen

Het betreft het schuren en schilderen van een houten uitbouw aan de slaapkamer op de 1ste verdieping. Het gaat om een uitbouw met 4 ramen. De ruimte is ongeveer 4 meter lang en 1.50 meter hoog.

Partners

Partners van Casius