Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in uw regio.

9888 klanten bevelen een bij Casius aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: bergingen witten en deuren schilderen, buitenzijde huis schilderen, nieuwbouwwoning behangen met renovlies en sauzen, complete woning behangen, nieuwbouwwoning van renovlies voorzien, latex spuiten op wanden en plafonds, schilderwerk kozijnen en muren woonboerderij, latex spuitwerk op wanden en plafonds, binnenwerk en buitenwerk schilderen, muren, trap, trapgat en buitenkozijnen schilderen, nieuwbouw vliesbehangen, sauzen van een penthouse, binnenkant huis schilderen, heel het huis spuiten, systeemplafond spuiten met latex en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf:

vrijdag 15 december 2017

Badkamer tegels of voegen verven

Ofwel voegen verven ( deel is hersteld in zwart terwijl rest van voegen wit is) of wel hele betegelde badkamer verven met eventueel wegwerken van voegen.
donderdag 14 december 2017

Schilderwerk kozijnen en muren woonboerderij

1 maart gaan wij verhuizen naar een woonboerderij in Ulicoten. Hier zit pleisterwerk op de muren wat gerepareerd moet worden en daarna wit gespoten of geschilderd. De kozijnen zouden donkerblauw geverfd moeten worden.
donderdag 14 december 2017

Betonnen keukenvloer verven

De keukenvloer is gevlinderd en daarna geïmpregneerd echter dit is los gaan laten. Ik wil de vloer opnieuw een laagje geven maar dan met grijze betonverf.
donderdag 14 december 2017

Wanden schilderen in nieuw huis

Ik wil voor mijn nieuwe huis de wanden laten sauzen
donderdag 14 december 2017

Woning schilderen

Ik wil graag mijn wanden laten sauzen in mijn nieuwe huis
donderdag 14 december 2017

Wanden sauzen

Ik wil voor mijn nieuwe huis iemand die mijn wanden gaat sauzen
donderdag 14 december 2017

Rode spachtelputz wand wit spuiten

De wand is in een kleur gespachtelputzt en dat wil ik in ral 9010 wit hebben gespoten. Wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloer afplakken: Er moet rond de 10-15 m2 afgeplakt worden.
woensdag 13 december 2017

Sauzen van wanden in mijn huis

Ik wil mijn wanden in mijn huis laten sauzen, geen plafond, geen kozijnen, alleen de wanden.
woensdag 13 december 2017

Woonkamer schilderen

Woonkamer schilderen: - plafond van circa 35 m2 witten - 2 muren witten, samen circa 20 m2 - 1.5 muren in kleur A, circa 12 m2 - 1 muur in kleur B, circa 12 m2 Het plafond en de wanden zijn eerder gewit of in dezelfde kleur gezet. Het gaat om een opfrisbeurt. De verf is in overleg. Uitvoering zo snel als u tijd heeft.
woensdag 13 december 2017

Nieuwbouwwoning behangen met renovlies en sauzen

Nieuwbouwwoning oplevering rond maart. 260 m2 wand (overal rechte wanden, ook op bovenste verdieping) aanbrengen renovlies en sauzen. Aangeven in offerte welke voorbereiding er gedaan wordt (schuren, primer nodig), welke kwaliteit en dikte renovlies, welke verf (ralkleur) er gebruikt wordt en welke afwerking gedaan wordt.
woensdag 13 december 2017

Muren sauzen

De muren sauzen, in ieder geval 60 m2 op de benedenverdieping. Afhankelijk van de prijs ook 1-ste etage zeer klein halletje en trapopgang en zolder, waarvan deel schuin de nok in is. Boven zal het ongeveer 20 tot 30 m2. Bij voorkeur op korte termijn.
woensdag 13 december 2017

Badkamerplafond spuiten met latex

Wij zijn al bij jullie bekend van de opdracht onze nieuwbouw woning Prject Essenstein te Zeist te stucen. Nu willen we graag ook onze bestaande woning verkoopklaar maken. Daarom moet het afbladderende plafond van de badkamer afgestoken en opnieuw afgewerkt worden. Kunnen we dit ook door jullie laten doen? Plafond Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex
woensdag 13 december 2017

Huis laten verven

Ik wil mijn huis laten verven 59 vierkante meter en een gedeelte evt behangen
woensdag 13 december 2017

Huis schilderen of deels behangen

Ik wil mijn huis laten verven 59 vierkante meter, of een gedeelte behangen.
woensdag 13 december 2017

Open trap schilderen

Schilderen open trap in nieuwbouw huis
woensdag 13 december 2017

Plafonds met latex spuiten

Het gaat om de plafond in de woonkamer en plafond in de keuken om die te latex spuiten. Plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex
woensdag 13 december 2017

Nieuwbouw trappen spuiten

Wij gaan binnenkort verhuizen naar een nieuwbouwwoning. Wij vroegen ons af wat het kost om onze 2 trappen te laten spuiten. Het gaat om een gesloten trap en om een open zoldertrap met hek met spijlen erom heen.
woensdag 13 december 2017

Muren behangen

Graag zou ik offerte willen voor het behangen van 2 muren met een afmeting van 2,5 bij 3 meter. Rechte egale muren. Het oude behang zal er eerst afgestoomd moeten worden. Hierna dient er een behang met patroon geplaatst moeten worden. Kunt u een offerte maken waarbij beide muren separaat geoffreerd zijn?
dinsdag 12 december 2017

Muur behangen

Muur van zeven meter lang. Behang met motief.
dinsdag 12 december 2017

Antieke kast schilderen

Wij hebben een grote antieke kast van ongeveer 2 meter hoog en 3 meter breed. Graag laten wij deze schilderen in een andere kleur.
dinsdag 12 december 2017

Grenen vloer schuren en schilderen

Wij hebben een grenen houten vloer die helemaal geschuurd moet worden en die we egaal grijs willen schilderen. Hiervoor zoeken we een ervaren klusjesman die dit wil doen. Onze woonkamer is zo'n 45 vierkante meter.
dinsdag 12 december 2017

Latex spuitwerk op muren en plafonds

Onze benedenverdieping is compleet opnieuw gestuukt en willen we nu met latex laten afspuiten. Het gaat om 80 m² wanden in kleur en 100 m² plafonds met witte verf. Ik ontvang graag uw offerte.
dinsdag 12 december 2017

Spuiten van plafonds

Spuiten van plafonds woonkamer en keuken met latex in wit ral9016 Plafond Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex
dinsdag 12 december 2017

Latex spuitwerk op wanden en plafonds

Ik heb een andere woning gekocht en krijg daarvan op 30 april de sleutel. De woning is in 2006 geheel gestuukt en alles ziet er netjes uit. Voordat ik er ga wonen wil ik het stucwerk met latex laten afspuiten om alles op te frissen. Het gaat om 250 m² wanden en 100 m² plafonds. Ik ontvang graag uw offerte.
dinsdag 12 december 2017

Latex spuitwerk bestaande woning

We kopen een bestaande woning, die we willen opfrissen alvorens te bewonen wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex plafond Vierkante meter: 95 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 100
maandag 11 december 2017

Schilderen van de keuken en slaapkamer

Mensen, helaas heeft de schilder ons laten zitten. Nu hebben we alles van de muren en wanden gehaald in de keuken en slaapkamer. We zijn dus op zoek naar een schilder die onze keuken en slaapkamer deze week nog kan komen schilderen. Graag hoor ik van u.
maandag 11 december 2017

Keukenfrontjes spuiten

Wij hebben een woning gekocht en krijgen daarvan op 21 december de sleutel. Er zit daar een keuken in met frontjes in de kleur kersenhout. We willen op termijn die keuken gaan vervangen maar nu volstaat om alleen de frontjes in zijdeglans in een wat frissere kleur te laten spuiten. Het zal gaan om ongeveer 15 frontjes. Voor een indruk kunt u even op Funda kijken. We ontvangen graag uw offerte.
maandag 11 december 2017

Schimmel na lekkage wewerken

Wegens een lekkage bij de bovenburen die inmiddels opgelost is hebben wij daar schimmelvlekken aan over gehouden. Wij willen graag een indicatie van de kosten van de behandeling hiervan. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 1 m2.
maandag 11 december 2017

Muur in woonkamer behangen

Muur in de woonkamer (B) 341cm. Geen oud behang op de muur.
maandag 11 december 2017

Woonkamer van glasvliesbehang voorzien

We willen in een gedeelte van de woonkamer glasvliesbehang hebben en dat moet worden geschilderd. Ook in de gehele slaapkamer. Het gaat om ongeveer 50 vierkante meter samen.
maandag 11 december 2017

Nieuwbouw van renovliesbehang voorzien

Opleverdatum kan ook februari worden. 100 m2. Wij zijn geinteresseerd in renovlies behang. Plafond Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex
maandag 11 december 2017

Spuitwerk met kleine korrel aanbrengen

Spuitwerk met kleine korrel vermoedelijk in een witte kleur, voor alle wanden, met uitzondering van de badkamer. Wanden Vierkante meter: 135 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 40
maandag 11 december 2017

Nieuwbouwmuren wit schilderen

Huurwoning nieuwbouw Wanden Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
zondag 10 december 2017

Binnendeuren met kozijnen en buitendeur met kozijn schilderen

6 stuks binnendeuren en kozijnen en 1 buitendeur plus kozijn.
zondag 10 december 2017

Woonkamer schilderen

Schilderen van plafond en muren met kwaliteitsverf van Sikkens. Voorbereidingswerkzaamheden • Vloer afplakken (30 m2 vloer) • Kit-werk (€ 2,5 x 26 meter) Schilderwerkzaamheden Fase 1 Voorstrijken (85 m2 muren) 85 m2 Fase 2: 1e latex laag aanbrengen 85 m2 Fase 3: 2e latex laag aanbrengen 85 m2
zaterdag 9 december 2017

Renovliesbehang aanbrengen en verven

Ik wil graag renovlies in hele huis laten aanbrengen en laten sauzen. 100 m2. Geschatte opleverdatum is februari/maart.
zaterdag 9 december 2017

6 binnendeuren spuiten

Ik heb in mijn woning 6 vlakke opdek binnendeuren zonder ruitjes. Ik wil deze deuren hier laten ophalen, laten spuiten in zijdeglans RAL 9010 en vervolgens weer laten monteren. Ik ontvang graag uw offerte.
vrijdag 8 december 2017

Kastje laten lakken

Het lakken van een, reeds geloogd, kastje in de kleur RAL 3000, zijdeglans. Het kastje is ongeveer 70 cm hoog en ongeveer 60 cm breed.
vrijdag 8 december 2017

Luiken schilderen in monumentengroen

Het gaat om het schilderen van 9 luiken. De afmeting is ongeveer 2 meter hoog en 50 cm breed. De luiken kunnen verwijderd worden en eventueel ergens anders geschilderd worden. De kleur voor de luiken dient Monumentengroen buitenlak van Sikkens te worden.
vrijdag 8 december 2017

Graham & Brown vliesbehang plakken

Bij Gamma heb ik Graham & Brown vliesbehang 32-090 Spaanse tegel, voor ongeveer 30 m2. Daarnaast heb ik via internet panorama-vinyl behang gekocht voor ongeveer 13 m2. Het heeft allemaal veel geld gekost en nu durf ik niet zelf de klus te klaren. Hebben jullie voor mij iemand die gespecialiseerd is in dit werk? Het gaat om 2 kamers waar behang moet komen met de afmetingen: 6.5 x 1 meter. 2 x 6.5 en 5 x 1.5 meter.
vrijdag 8 december 2017

Binnenwerk en buitenwerk schilderen

Houtwerk van kozijnen en deuren + daklijst buiten. Houtwerk van kozijnen, deuren, muren en plafond binnen. Het gaat om een helft van een 2-onder-1 kap, jaren dertig woning van 10 meter lang en en 5,25 breed. 1e etage zijn 2 slaapkamers (1 van 4 x 7 en 1 van 3 x 3,50 en een washok in een L-vorm van 2 x 1,5 + badkamer met een plafond op van 2,35 x 1,50 en een aparte wc van 1 x 1 meter. Op zolder een grote L-vormige slaapkamer van ongeveer 5 x 5 met schuin dak en balken en 2 grote dakkapellen. Het heeft 2 lage muurtjes (hoog 1 meter x 1 en hoog 1 meter x 1,5) en 3 schuifdeuren van (2 x 1) die geverfd moeten worden. Gaat verder om totaal 10 deurposten in huis. Verder hebben we buiten nog nog een garage + daar aan vast een kleine aanbouw. Gaat om verven van de daklijst (3 x 9) garagedeur (2 x 2) en 2 zijdeuren + een buitenhoek van 2 x 1,80 meter.
vrijdag 8 december 2017

Muren, trap, trapgat en buitenkozijnen schilderen

Ik wil graag 2 offertes. 1 voor het schilderwerk voor buiten kozijnen achter 3 grote ramen. Betreft 1e etage 2 ramen 2e etage 1 raam. Begane grond is kunststof dus niet nodig. Binnen 2e offerte, betreft hal begane grond door naar de hal 1e etage door naar hal 2 de etage. Zijkanten trappenhuis 1e en 2e etage lakken en op de 2 etage de muren. Het is spachtelputz op alle muren. De korrel wensen we te behouden, we weten niet of spuiten of rollen het beste is, hiervoor is advies nodig. Trap delen hoogglans wit, muren ook wit en op de 2 de etage gedeeltelijk groen. Zie foto voor de ramen voor overige impressie ruimtes, kan ik foto's mailen
vrijdag 8 december 2017

Wanden glad maken en behangen

Ik wil in mijn woning 2 wanden naadloos laten behangen. De wanden zijn afgewerkt met een zeer fijne korrelstructuur en moeten daarom eerst glad worden gemaakt met 'Fix & Finish'. Het gaat om een wand van 3,8 x 2,5 meter en een wand van 4,9 x 2,5 meter. In beide wanden zit een toog, waardoor de totale oppervlakte die behangen moet worden ongeveer 2,5 m² kleiner zal zijn. Voor het gemak heb ik dat buiten beschouwing gelaten. De korte wand moet worden voorzien van patroonbehang, de andere zonder patroon. Ik heb het materiaal al in huis. Ik ontvang graag uw offerte.
vrijdag 8 december 2017

Plafond witten

Wij willen graag ons plafond laten witten. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 100 m2.
vrijdag 8 december 2017

Schilderen of spuiten van opdekdeuren

Het spuiten of schilderen van 9 opdekdeuren in de kleur RAL9010.
donderdag 7 december 2017

Nieuwbouw vliesbehangen

Nieuwbouw +/= 200 m2 behangen inlc twee trapgaten. Schuren sauzen kitten
donderdag 7 december 2017

Seniorenwoning behangen met vliesbehang

Ik krijg op 10 december de sleutel van een gelijkvloerse seniorenwoning. Ik zal zorgen dat al het behang van de wanden wordt gehaald. Ik wil er daarna vliesbehang laten aanbrengen op ongeveer 50 m² wanden in de woonkamer en 2 slaapkamers. Ik ontvang graag uw offerte. Het behang mag ook door de vakman geleverd worden.
donderdag 7 december 2017

Meerdere paneeldeuren schilderen

Ik wil graag 4 binnendeuren laten schilderen. Het zijn paneeldeuren en 1 deur heeft een ruitje. Ik heb al verf beschikbaar. Ik ontvang graag uw offerte.
donderdag 7 december 2017

Nieuwe binnendeuren en kozijnen schilderen

Ik wil graag 5 nieuwe deuren (worden in de grondverf geleverd) en kozijnen laten schilderen. Verf levering via vakman.
woensdag 6 december 2017

Muren en plafond schilderen

Graag laten wij de muren en het plafond schilderen in onze woning. De woonkamer is ongeveer 60 m2 groot en de hal beneden 5 m2. Boven hebben wij 2 slaapkamers van 30 m2 en 20 m2 en een hal van 5 m2.

Partners

Partners van Casius