Jij bent een professional in de bouw.
Maar ben je ook een professional online?


Met een website via Casius zorg je ervoor dat jouw bedrijf ook online professioneel voor de dag komt, voor bestaande relaties maar ook voor potentiële opdrachtgevers. Alles wordt voor je geregeld, van ontwerp tot onderhoud, zodat jij je kunt richten op waar je goed in bent: Mooie dingen maken voor leuke mensen!

computer-casius

Alles in één website via Casius

Wil je een website laten maken? Wij maken je website binnen 1 week geheel op maat in de stijl die past bij jouw bedrijf. Of je nu meer nieuwe klanten wil aantrekken of je website alleen wil gebruiken als online visitekaartje, wij bieden altijd een passende oplossing
  • Geheel op maat gemaakt
  • Makkelijk zelf aan te passen
  • Zorgeloze hosting
  • Binnen 1 week online
Neem contact met mij op

Een website via Casius, standaard zeer volledig.

Je eigen website was nog nooit zo makkelijk en volledig

Beoordelingen en Reviews

Vergroot het vertrouwen met reviews

Een beoordelingspagina is standaard bij een website via Casius. Reviews en beoordelingen van opgeleverde projecten geven natuurlijk een goed beeld van jou en je organisatie en zorgt voor vertrouwen bij nieuwe klanten.

Website laten maken met eigen domeinnaam

Gebruik je bestaande domeinnaam

Heb je al een eigen domeinnaam en wil je deze gebruiken voor de website? Dat kan. Bij Casius zijn verschillende mogelijkheden om uw eigendomeinnaam te koppelen of een domeinnaam registreren.

Premium ondersteuning

Een antwoord op al je vragen

We hebben al honderden ondernemers geholpen met een doelgerichte website die klanten oplevert. Jij hoeft dus geen expert te zijn. We geven je kosteloos advies en nemen, als je wilt, zelfs het onderhoud uit handen.

Facebook integratie

Een koppeling met je Facebook profiel

Je sociale media profielen mogen natuurlijk niet ontbreken op de website. Als jij je Facebook profiel doorgeeft, kan je profielpagina een prominente plaats krijgen op je website.