Recent ontvangen offerte aanvragen:

zondag 27 mei 2018

Metselaars

Voor een project in Eindhoven ben ik opzoek naar Twee of drie goeie metselaars en 2 oppermann Om het isolatie werk te doen en om stenen te knippen stenen aanvoeren op de eerste verdieping om de twee de en derden verdieping zijn de stenen al klaar gezet door een kraan! Het gaat om 180. 000 stenen met min 3 % hakafval Het metsel werk moet in wilt verband gemetseld worden en gepointer worden zo als op de foto zie foto in bijlage Als ze deze opdracht goed uitvoeren kan ik u verzekeren dat u de aankomende 5 jaar werk van mijn kunt krijgen Ik kan de metselaars 37. - per man betalen En de oppermann 25. - per man Wij hebben een betalings termijn van 2 weken hier bij vermeld ik gelijk bij dat ik dan wel de juiste documenten in bezit moet hebben oa wka formulieren of a1 document of kvk vca bsn nummer Van de metselaars en u bedrijf gegevens Ik kan u een contract geven tot einde project Op elk project maak ik nieuwe contracten Graag hoor ik van u wat u voor mijn kan betekenen In het leveren van metselaars en opperman
zondag 27 mei 2018

Grote vijver laten graven

Wij willen een grote vijver laten graven en de grond laten afvoeren. De vijver wordt ongeveer 7 lang.. Op het breedste punt wordt hij 3 meter breed, op het smalste punt 2 meter breed. De vijver wordt ongeveer 1 meter diep en wordt voor een groot gedeelte omrand door een ondieper gedeelte voor planten manden. Graag willen wij weten wat hier de kosten van zijn. Graag willen we ook een opgave ban de kosten als we ook het vijverfolie laten plaatsen.
zaterdag 26 mei 2018

Kunstgras

Kunstgras achterom van het huis. Kunstgras moet uit zien als echt gras.
zaterdag 26 mei 2018

Bestrating achtertuin

Nieuwbouw huis. Bestrating leggen (en egaliseren) in achtertuin met aan de randen borders. Een plek moet open blijven voor plaatsen van een boom. Oppervlakte is ongeveer 38-40 vierkante meter. Graag contact met directe offerte via de mail.
zaterdag 26 mei 2018

Open grindvloer laten sealen en kleuren

Open grindvloer laten kleuren en sealen vloer is ongeveer 10 jaar oud. Ongeveer 35m2
zaterdag 26 mei 2018

Schimmel van de muur verwijderen + badkamer reinigen

We hebben een badkamer van 4 vierkante meter. We willen schimmel op het plafon laten reinigen. En daarnaast de douche laten reinigen en de voegen. Badkamer is oud en daarom best vies.
zaterdag 26 mei 2018

Schoorsteen opnieuw voegen

Ik wil twee schoorstenen opnieuw laten voegen. Het gaat om een rijtjeshuis in Schagen, ongeveer 40 jaar oud. Het betreft twee dubbele schoorstenen (2 woningen met een schoorsteen) Graag wil ik hier vrijblijvende offertes voor ontvangen.
zaterdag 26 mei 2018

3 stronken verwijderen

3 stronken van dennenbomen verwijderen. Offerte alleen per email svp
zaterdag 26 mei 2018

Prefab kelder in achtertuin

We willen graag een prefab kelder in de achtertuin, waarbij de ingang van binnenuit is. Liefst zo groot mogelijk. Alleen wonen we in een rijtjes huis op een woonerf zonder achterom, daarom twijfelen we of het wel kan. Ook valt de tuin onder erfpacht, we zullen dus eerst via de architect denk ik de slagingskans op een vergunning moeten vragen.
zaterdag 26 mei 2018

Groepenkast uitbreiden

Voor een inductiekookplaat (7400w) moet de groepenkast uitgebreid worden.
zaterdag 26 mei 2018

Tuin buitenkraan aanleggen

Tuin buitenkraan aanleggen
zaterdag 26 mei 2018

Decomode roljaloezie

Ik heb 4 roljaloezieen bij jullie besteld maar moeten in de breedte ingekort worden doen jullie dat ook zo ja wat gaat dat kosten m.v.g. andrea
zaterdag 26 mei 2018

Trapleuning laten maken en monteren

Ik zoek een timmerman die een houten trapleuning kan maken in ons nieuwe huis. Aan 1 kant zit namelijk geen ballustrade en leuning. Daarnaast de vraag om stootborden te plaatsen en onder de trap een trapkast. Graag zsm.