Recent ontvangen offerte aanvragen:

donderdag 22 februari 2018

Dakopbouw

Wij willen een dakopbouw/extra verdieping ipv onze lage nok. Oppervlakte is max. 5,75x4,25. Incl. Buiten afgewerkt en binnen evt. Afwerken, dit ligt aan de prijs. Kunt u een prijsindicatie geven? Het gaat om het huis waar de fiets in de tuin staat. Bij voorbaat dank.
donderdag 22 februari 2018

Gutmann afzuigkap repareren en afvoerkanaal maken

Wij hebben een recirculatie Gutmann Solo Siente afzuigkap. Het halogeenlicht in de afzuigkap en het ledlichtje op de bedieningspook werken niet meer. Afzuigen doet deze nog prima. Daarnaast zijn we niet tevreden met het feit dat er toch teveel geurtjes in de open keuken komen. We willen dan ook een afvoergat laten maken dwars door het betonnen dak. Ik zoek een vakman die zowel de lichtjes in de afzuigkap kan maken als het gat boort en alle andere met de herinstallatie van de afzuigkap gemoeide zaken afhandelt. Gaarne een offerte.
donderdag 22 februari 2018

Extra groep

Graag wil ik 2 extra groep aanleggen voor de keuken (koelkast fornuis vaatwasser en magnetron) Wat zijn globaal de kosten
donderdag 22 februari 2018

Horren deur

Ik woon op een flat en wil een horrendeur voor mijn balkon deur hebben zodat mijn katten in de zomer niet op het balkon kunnen. Het moet wel een stevige ijzere horrendeur zijn zodat ze hem niet kapot kunnen maken. Verder heb ik 2 kleine raampjes waar ik ook horren voor zou willen. Ik zou graag willen weten hoeveel dit ongeveer kost zodat ik hier een idee van heb.
donderdag 22 februari 2018

Handsondering uit laten voeren

Controle draagkracht grond dmv (hand)sondering op uitgangspunten statische berekening/ geotechnish advies bouwe van garage
donderdag 22 februari 2018

Leveren en monteren VR-ketel

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het leveren en monteren van een VR-ketel. Bijv. VAIL CV ketel VCW CWAL Graag inclusief alle kosten/VR ketel/materialen/voorrijkosten e.d. Eventueel tevens een offerte voor het leveren en installeren van Itho eco-fan cve se ra plus rft zender wit. Tevens ontvang ik graag een link naar eventuele reviews. Ik hoor graag van u.
donderdag 22 februari 2018

Tuin afgraven en opvullen

Twee onder 1 kap woning. Oppervlakte om af te graven rondom huis is 188m2. Diepte afgraven 30cm. En daarna opvullen met zand. Totaalprijs: Dus afgraven opvullen en afvoeren.
donderdag 22 februari 2018

Deuren afhangen

Ik wil een aantal deuren laten afhangen in mijn woning, 3 stuks van 83x201 waarvan 2 deuren in de lengte moeten worden ingekort. Deurbeslag is aanwezig scharnieren nog niet.
donderdag 22 februari 2018

Plafond vervangen en schilderwerk

Wegens lekkage dakgoot is er waterschade op slaapkamer aan plafond (circa 15m2) , kozijn en muren. Plafond dient vervangen te worden, kozijnen aan binnen en buitenzijde geschilderd te worden en 2 zijmuren geschilderd te worden.
donderdag 22 februari 2018

Zonneschermdoek vervangen en monteren

Wat zijn de kosten om een zonneschermdoek te laten vervangen en monteren?
donderdag 22 februari 2018

Tuin betegelen

Het betegelen van een tuin. Graag een gesprekk
donderdag 22 februari 2018

Opmeten en ophangen rolgordijnen

Heer / mevrouw, Via deze weg zou ik graag willen weten wat het kost om 4 ramen in te meten voor rolgordijnen en deze 4 ook op te hangen en te bevestigen. Het betreft grote ramen.
donderdag 22 februari 2018

Composiet terras leggen

Wat is het gewenste formaat van het terras? 50 m2 Moeten er voorbereidende werken gebeuren? Nivelleringswerken Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het is een terras in Rotterdam op de derde verdieping. Onderlaag is bitumen die niet helemaal gelijk is.