Hoe makkelijk werkt Casius?

Recent ontvangen offerte aanvragen:

dinsdag 19 november 2019

test 2

blijf maar even af
dinsdag 19 november 2019

test

test 123
maandag 18 november 2019

Badkamer verbouwen

Ik wil mijn badkamer verbouwen. Afmetingen zijn: 240 cm bij 260 cm ongeveer. Ik wil ook alles betegeld hebben tot aan plafond. Wellicht dat ik een verlaagd plafond wil maar daar zijn we nog niet uit. Tegels mogen in overleg geleverd worden door de vakman. Ik zorg ervoor dat de badkamer volledig gestript is.
maandag 18 november 2019

Vloer leggen

Ik woon 5km over de grens bij Bourtange en wil een aantal vloeren laten leggen. Graag uw offerte per klus: 1) Parketvloer laten leggen. Afhankelijk van de prijs gaat het om 1 tot 4 kamers van ongeveer 30 m2 per kamer. 2) De houten vloer uit onze vorige woning laten leggen. Het betreft meranti planken van 1-3 meter met heel weinig lijm resten (schone groeven). Die moet vervolgens ook geschuurd/behandeld worden. Het gaat hier om ongeveer 60 m2. 3) Tegelvloer laten leggen in de hal. Het gaat om ongeveer 13m2.
maandag 18 november 2019

Vervangen meterkast

De huidige groepenkast kunt u zien op bijgaande foto. Zeer binnenkort moet er: 1. Een laadpaal voor een Tesla Model 3 2. Zonnepanelen worden aangesloten. Voor zover we ervaring hebben met het doorslaan van stoppen, zitten er te veel apparaten (wasmachine en droger en wellicht ook nog andere lichtpunten of apparaten op dezelfde groep. Misschien is een herverdeling van de aansluitpunten op de verschillende groepen nodig. Kan dat gelijk worden meegenomen? Als dat niet zonder meerprijs kan, ontvang ik daarvoor graag een optionele prijs. Graag wil ik het verbruik met een draadloze verbinding kunnen monitoren. Is dat als optie mogelijk (svp optionele prijs opgeven)?
maandag 18 november 2019

Dichtmetselen twee deuren

In de woonkamer en slaapkamer van ons huis (zijn bezig met verbouwing) willen we twee deuren dichtmetselen. Ze hebben nog een houten omlijsting en lateien. Daarna wordt het gestuct.
maandag 18 november 2019

Pelletkachel installeren

Ik wil een kachel laten installeren op het bestaand rookkanaal waar voorheen een pot-houtkachel stond. Op welke termijn kan dit en wat zijn de kosten:
maandag 18 november 2019

Constructie toegangsdeur met dranger van appartementencomplex mogelijk vervangen

Ik heb een toegangsdeur met een deurdranger op onze glazen buitendeur van ons appartementencomplex.  Wij hebben hier veel last van het contactlawaai en trillingen dat deze toegangsdeur maakt bij open en dichtgaan. Klankkastwerking vd hal icm dranger ws. Volgens geluidsmetingen is er niks raars aan de hand dus daar hebben wij als bewoners niks aan. Ik ben op zoek naar een oplossing voor een toegangsdeur. Belangrijkste criterium is dat er weinig of liefst geen geluid of lawaai mag zijn bij openen en sluiten van de deur. Ik zeg niet dat er een andere dranger moet komen of dat alles moet blijven zoals het nu is. Ik vraag om de beste stille oplossing voor een toegangsdeur van een groot appartementencomplex. Misschien moet de pui en constructie wel vervangen? Kunt u mij adviseren?  Graag hoor ik wat de mogelijkheden zijn. Ik licht mijn verhaal graag mondeling toe.
zondag 17 november 2019

Voordeur en garagedeur vervangen

Ik wil graag de voordeur vervangen + nieuwe garage deur plaatsen. Ik weet de afmetingen niet, zou makkelijker zijn als de vakman langs komt om te kijken.
zondag 17 november 2019

Deuropening in dragende muur, deur en binnenmuurtje plaatsen

Wij hebben de volgende wens: Een deuropening van de woonkamer naar garage en een doorgang in het halletje maken. De doorgangen moeten door dragende muren gezaagd worden deze zijn van prefab beton. Tevens een deur leveren (geïsoleerd) en monteren van ongeveer 90x210 (of andere gangbare maat, niet te groot) Vervolgens ook een muurtje van giboblokken maken zodat het bestaande halletje groter wordt. Zie het pdf bestand, hier heb ik het idee op ingetekend. Het gaat hier om een nieuwbouwhuis van KBK bouw, wordt gebouwd in Neck. oplevering is oktober 2020. Graag een offerte inclusief vergunningen e.d. stempelplan en constructieberekeningen.
zondag 17 november 2019

Gevel schoonmaken en bekleden

Voorgevel reinigen (klimop en wingert al verwijderd, maar worteltjes achtergebleven nog) en de rest al schoon. Hierna keimen, wit of iets er tegenaan. Zal waarschijnlijk gaan om 100 m2.
zondag 17 november 2019

Uitbouw op dakterras

We willen graag een uitbouw realiseren voor de badkamer om 2 x 2 meter meer ruimte te creëren. De buitenmuur zal dus open moeten en worden verlengd. Zie hiervoor ook de bijgaande foto. Vergunning zelf aangevraagd. Graag een offerte voor een kale casco oplevering en een complete. Constructie in overleg.
zondag 17 november 2019

Badkamer en apart toilet vernieuwen

Ik wil de badkamer verbouwen. De afmeting is 170 x 280 cm. In de badkamer moeten komen: Douche, badkamermeubel, wanden en vloer betegeld. Geen douchebak maar inloopdouche. Daarnaast wil ik ook het toilet laten renoveren, zelfde tegels als in badkamer. Slopen incl tegels verwijderen van huidige badkamer en toilet doe ik zelf. Zie bijgevoegd document voor meer info.