Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor verwarmingsbuis verleggen:

Verwarmingsbuis verleggen

Op 11 januari 2018 krijgen mijn vriend en ik de sleutel van ons huis. Er wordt in de week van 29 januari een nieuwe keuken geplaatst. Om deze passend er in te plaatsen, mogen de verwarmingsbuizen maximaal 6,5 cm van de muur uitsteken. De ene buis ligt op 6 cm (recht omhoog en daar met een kronkel het plafond in -zie foto) maar de andere ligt rond de 7 cm (schuin naar plafond getrokken). Aan de onderkant lopen de buisjes nog gelijk, maar daarna wordt 1 buis scheef getrokken (zie foto) Deze buis moet netjes naast de andere buis komen te liggen om de keuken te laten passen. Ze blijven dus op exact dezelfde plaats, maar die ene buis moet net iets meer richting de muur komen. Als onze planning lukt, zal deze klus ongeveer rond 16-20 januari zijn.
Onze klant uit Zwijndrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verwarmingsbuis verleggen uit heel Nederland:

Verwarmingsleiding verleggen

Op onze slaapkamer komt een verwarmingsbuis binnen in een hoek van de kamer, ongeveer 15 centimeter onder het plafond. Deze gaat langs het plafond over de lengte van de kamer, en vervolgens de hoek om (in de kamer, lengte zal zo'n 3.5 meter zijn). Nadat deze leiding de hoek om is gegaan, splitst de leiding: 1) een deel gaat naar beneden, door de (houten) vloer. 2) een deel loopt nog iets door, daarna naar beneden richting de verwarming. Ons huis is uit de Jaren '50, van waaruit deze leiding-constructie is ontstaan. We willen graag een offerte om te weten wat het zou kosten om de leiding vanaf het plafond (bij binnenkomst in de kamer) richting de vloer te brengen - onder de vloer te leggen, en bij de verwarming weer door de vloer te laten komen.

In verband met zolderverbouwing ...

In verband met zolderverbouwing omleggen/plaatsen van 3 radiatoren en een oude verwarmingsbuis weghalen. Verder wat leidingen verleggen.

Verbouwing zolder; isoleren van de ...

Verbouwing zolder; isoleren van de schuine wanden en dakkapel. Wandje plaatsen met deur erin (op houten vloer). Schuifdeurkasten maken. Evt. verwarmingsbuis verleggen, plaatsen stopcontact en verleggen huidige electra en reparatie dak (schimmelvorming muur, lekkage?). De zolder heeft een globale afmeting van 5 bij 5 m. De trap bevindt zich in het midden van de zolder (typische jaren '30 bouw).

Allereerst al het oorspronkelijke eruit: ...

Allereerst al het oorspronkelijke eruit: bad, bidet, wastafel, tegels van de muren, verwarming en puin afvoeren. Een rioolpijp van 100 of 110 mm. aanleggen voor toiletafvoer (er is nu een afvoer van 40 mm.) van de eerste etage naar de bestaande rioolpijp in de kruipruimte (1.20m hoog). Waterleidingen deels verleggen (50 cm naar links), verwarmingsbuis deels verleggen. Muren stucen. Alles betegelen. Bad plaatsen, hangend toilet en wastafel plaatsen. Kranen aanleggen. Luchtventilatie aanleggen. Plafond aanleggen met sfeer verlichting. Kitten. Radiator plaatsen en aansluiten. We hebben al diverse 3-D tekeningen van hoe de badkamer er wat ons betreft uit komt te zien. Badkamer is 170 cm. bij 220 cm.

Verleggen van een "dikwandige" ...

Verleggen van een "dikwandige" verwarmingsbuis. Laswerk noodzakelijk. Ipv helemaal over de muur moet deze gedeeltelijk onder de vloer gaan lopen.