Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Zwijndrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Zwijndrecht heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Zwijndrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Zwijndrecht of directe omgeving.

553 klanten uit Zwijndrecht bevelen een bij Casius in Zwijndrecht aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Zwijndrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepompboiler installeren in nieuwbouwproject recreatiewoningen, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, verduurzamen woning, warmtepomp en vloerverwarming plaatsen, het leveren en plaatsen van radiatoren, HR-ketel en expansievat, vloerverwarming, cv en radiatoren plaatsen, infrarood verwarming plaatsen, houthaard gemetselde schouw vervangen voor roomdiviver gashaard, warmtepomp installeren naast luchtverwarming, of de gele woning verwarmen op lucht-luchtwarmtepompen, vloerverwarming realiseren begane grond en 1e verdieping, cv vervangen voor warmtepomp, adviseren en installeren van boiler of warmtepomp, lage rendement radiatoren plaatsen + lucht-luchtwarmtepomp, van elektrisch-gas ketel over naar volledig elektrisch en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Zwijndrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Zwijndrecht:

Warmtepomp plaatsen

Ik wil graag een warmtepomp in mijn woning laten plaatsen. Zit momenteel in de oriëntatiefase . Betreft renovatie hoekwoning. gerekend wordt op zelf aanleggen vloerverwarming en verdelers. mogelijk aparte convectors voor koeling in de plafonds. ruime tuin/oprijlaan voor boring grondsondes Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Renovatieproject Welke werken moeten gebeuren? Nieuwe vloerverwarming plaatsen Om welk type gebouw gaat het? Rijtjeswoning Heb je of zal je dubbel glas, dak-, vloer- en/of muurisolatie plaatsen? Minstens 3 van de 4

Radiatorkranen vervangen door termostaatkranen

Ik wil 6 radiatorkranen laten vervangen door thermostaatkranen. Sommige kranen doen het namelijk niet meer. Het is een blokverwarming van 24 woningen. Het gaat om mijn woning. Ik woon in een maisonnettewoning op de begane grond. Het gaat om 2 kranen op de eerste en 4 knoppen op de begane grond. De oude kranen graag afvoeren. Gaarne prijsopgaaf.

Aanleggen van vorstvrije buitenkraan

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het aanleggen van een vorstvrije buitenkraan in mijn achtertuin, graag incl. materiaal. Ik beschik over een kruipruimte. De afstand tussen de meterkast en de kraan is al gauw rond de 10 meter.

Tussenmeter plaatsen voor gas en elektra

Mijn appartement ga ik onderverhuren. Ik wil graag tussenmeters plaatsen voor gas, elektriciteit en water.

Convectorput verwijderen, afdoppen en afwerken

Onze convector put moet worden verwijderd of dichtgemaakt. De afdekvloer moet gelijk worden aan de huidige vloer. Hierna zal vloerverwarming ingefreesd worden en de gehele vloer worden afgewerkt met plavuizen. Het gaat er dus om dat de convector wordt verwijderd, afgedopt en de zaak netjes en stabiel wordt afgedicht. Betreft een put van ongeveer 340 cm breed.

Buitenkraan aanleggen

Ik wil een buitenkraan laten plaatsen in onze achtertuin. De afstand tussen de gevel en de keuken is ongeveer 5 meter. Ik ontvang graag een grove indicatie van de kosten indien mogelijk.

Leidingen omleggen en CV ketel verplaatsen

Ik wil graag mijn CV ketel van mijn garage, op een afstand van 10 meter vanaf de woning, naar binnen later verplaatsen. De ketel zal naar de eerste verdieping verplaatst moeten worden. De leidingen zullen natuurlijk ook door getrokken moeten worden.

Prijsopgave van boiler 80 liter en installeren

Ik wil graag wat prijzen ontvangen voor een elektrische boiler van 80 liter. Deze wil ik graag in een voorraad kast plaatsen. Het is namelijk alleen om een betere straal te creëren in mijn douche. Tevens moet hij wel zuinig zijn. Ook wil ik graag vragen wat de dieptes zijn.

Doorstroomverwarmer installeren en krachtstroom aanleggen

Ons appartement op de 2e etage is voorzien van een keukengeiser aardgas. Deze geiser willen wij vervangen door een doorstroomverwarmer elektrische geiser. Wat dient er te gebeuren: Geiser verwijderen en vervangen. Krachtstroom van de meterkast naar de keuken aanleggen. Groepenkast bij plaatsen. Meterkast ligt in de gang tegen de keuken. Ik heb inmiddels een aanvraag gedaan bij mijn stroomleverancier, ben in afwachting van een reactie.

Tussenmeter plaatsen voor elektra

Ik ben op zoek naar een elektricien die in een gezondheidscentrum voor drie ondernemingen een tussenmeter kan plaatsen. Momenteel is er één meter aanwezig.

Warmtepomp installeren

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Renovatieproject Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen, zwembad verwarmen. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Renovatieproject van een jaren 30 woning. 450 kubieke meter.

Warmtepomp installeren

Momenteel heb ik een cv installatie en ik wil graag vloerverwarming in combinatie met een warmtepomp. Graag ontvang ik een totaal prijs voor het aanschaffen en installeren van de warmtepomp op het balkon van de 2e verdieping. Dan wil ik buizen laten lopen van de slaapkamer naar het cv hok circa 5 à 6 meter om de verwarming te ondersteunen. Indien u interesse heeft, graag een prijs voor het aanschaffen plus het leggen van vloerverwarming op de begane grond 55 m2.

Installeren van een zonneboiler

Ik zoek een partij die een zonneboiler kan installeren van 200 liter. Ik verwacht hier 2 panelen voor nodig te hebben. Ik heb aan de voorkant plaats voor 1 paneel en aan de achterkant is er ook plek voor 1 paneel. Mijn woning is goed bereikbaar.

Warmtepompinstallatie aanleggen

Ik wil nog milieubewuster gaan stoken. De oppervlakte van de woning is 135 m2. Ik heb radiatoren ( op de twee verdiepingen) en vloerverwarming ( begane grond). Ik heb reeds 18 aangesloten zonnepanelen. En ben op zoek naar een warmtepompinstallatie die hier mooi op aansluit. Graag uw advies.

Vloer verwijderen en betonvloer storten

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? 60 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Oude leistenen vloer verwijderen en houten vloer. Daarna beton storten en vloerverwarming aanleggen. Oude materiaal mag u afvoeren.

Douche- en keukenkraan vervangen

Het gaat om het vervangen (verwijderen oude en nieuwe monteren) thermostatische kraan door een Grohe Trend douchekraan 15 mm en tevens keukenkraan.

CV vervangen door een lucht-water warmtepomp

Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: het betreft een woning uit 1979. De cv-ketel is aan vervanging toe en we denken er over na om over te gaan op een lucht-water warmtepomp. Eventueel hybride met cv of i.c.m. (Warmtepomp) boiler. We verwarmen hoofdzakelijk de begane grond (70m2) die is voorzien van vloer (bij)verwarming. Slangen liggen op 20 cm afstand. Ook is er 1 traditionele radiator in de woonkamer. Verder verwarmen we de badkamer met een traditionele radiator. De woning is voorzien van standaard dubbel glas.

Onderhoud aan een Bellfires kachel

Onderhoudsbeurt aan de Bellfires kachel gesloten systeem op gas.

Verwarmingsbuis verleggen

Op 11 januari 2018 krijgen mijn vriend en ik de sleutel van ons huis. Er wordt in de week van 29 januari een nieuwe keuken geplaatst. Om deze passend er in te plaatsen, mogen de verwarmingsbuizen maximaal 6,5 cm van de muur uitsteken. De ene buis ligt op 6 cm (recht omhoog en daar met een kronkel het plafond in -zie foto) maar de andere ligt rond de 7 cm (schuin naar plafond getrokken). Aan de onderkant lopen de buisjes nog gelijk, maar daarna wordt 1 buis scheef getrokken (zie foto) Deze buis moet netjes naast de andere buis komen te liggen om de keuken te laten passen. Ze blijven dus op exact dezelfde plaats, maar die ene buis moet net iets meer richting de muur komen. Als onze planning lukt, zal deze klus ongeveer rond 16-20 januari zijn.

Plaatsen van een thermostaatkraan

Ik wil een oude koud en warm water kraan voor een thermostaatkraan vervangen.

Twee radiatoren vervangen

Wij willen graag 2 radiatoren laten vervangen. Het zou dan gaan om 2 maal een 2200 x 500 radiator. Wij zitten aangesloten op blokverwarming. Dit betekent dat wij geen cv in huis hebben hangen, en dat de leiding eventueel bevroren moet worden.

Split airco unit vullen

Ik laat graag een nieuwe splitairco vullen,de 2 leidingen inkorten en daar nieuwe wartels op zetten. Er moet R410A in. Dit betreft een slaapkamer-airco met buitenunit. Deze zijn al geïnstalleerd.

Douchekraan laten monteren

Ik wil mijn douchekraan graag laten vervangen. De kraan is in huis.

Vloerverwarming laten aanleggen

Ik wil graag vloerverwarming laten aanleggen op de vloer van de begane grond van mijn woning. Dit is voornamelijk de woonkamer aansluitend op de keuken, hal en wc. Samen bedraagt dit 45 m2. Ik wil graag een prijsopgave en een datum wanneer jullie dit kunnen realiseren voor mij. Hoor graag van u.

Openhaard en kachelpijp plaatsen

Graag zouden wij een offerte willen voor het leveren en plaatsen van een afvoerpijp voor een houtkachel. Onze woning is uit 1910 en heeft houten vloeren. De pijp moet door 2 houten vloeren, totale lengte ongeveer 8 meter.