Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor infraroodverwarming installeren:

Infraroodverwarming installeren

Het gaat om de aanbouw. Er is vloerverwarming echter de temperatuur is een stuk lager dan in het woongedeelte. Ik wil daarom infraroodverwarming laten plaatsen. Ik hoor graag wat dit kost.
Onze klant uit Zoetermeer (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor infraroodverwarming installeren uit heel Nederland:

Infraroodverwarming installeren

De bestaande radiator in badkamer voldoet niet. Ik wil daarom infraroodverwarming laten plaatsen. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Infraroodverwarming installeren

Het komt op een zgn broodjesvloer waar waarschijnlijk dikke underlayment platen opkomen. We hebben ook cv liggen dus overweging tussen infrarood en vloerverwarming met op cv aansluiten. Het gaat om 20 m2. Graag ontvang ik een advies met kolom van voors en tegens van vloerverwarming t.o. infrarood.

Elektrische of infraroodverwarming

We zoeken naar alternatieven om géén warmtepomp te hoeven installeren. Elektrische- of infrarood verwarming is een van die opties. Het gaat om 180 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Infraroodverwarming aanschaffen + plaatsen

In de aanbouw zonder verwarming overweeg ik om een stralingspaneel te laten installeren, 1 van 100 watt. Het is een slaapkamer voor 1 persoon van +- 16 m2 van 2 meter hoog.

Warmtepomp installeren

Het installeren van een water/water warmtepomp. Ik wil dat deze wordt geplaatst in mijn woning van ongeveer 80 m2. Boven heb ik infraroodverwarming en elektrische verwarming.