Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor elektrisch wc-bril aansluiten:

Elektrisch wc-bril aansluiten

Wij willen een elektrische wc-bril plaatsen in de badkamer. De bril moet aangesloten worden om de waterleiding van de wc. Ook moet er ergens stroom vandaan gehaald worden en verplaatst naar de wc. Bijvoorbeeld van de lichtschakelaar. Waarschijnlijk moet er een stopcontact geplaatst worden naast de wc. In de badkamer is de trekschakelaar van het licht het dichtste bij. Ik zoek iemand die dit voor ons kan doen.
Onze klant uit Zoetermeer (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor elektrisch wc-bril aansluiten uit heel Nederland:

Vloerverwarming aanleggen in gehele woning

Nieuwbouw project voorzien van een vloerverwarming (hoofdverwarming), 3 verdiepingen, benedenverdieping (woonkamer en keuken), gang, wc, overloop, badkamer, 2 slaapkamers en zolder. De oppervlakte van de woning is ongeveer 230 m2. Ik wil graag volledig elektrisch en alles aangesloten hebben met draadloze wifi.

Badkamer verbouwen

Het betreft een badkamer op de eerste verdieping van 140 cm bij 188 cm (ongeveer 250 hoog). Dat moet gesloopt worden en dan komt er 140 bij 240 cm bij dat gebouwd moet worden (ongeveer 250 hoog). Het gaat om het slopen van de oude badkamer van 140 x 188 cm waar zich op dit moment alleen een wastafel en een doucheruimte bevindt. Tevens het bij bouwen van de muren om de ruimte groter te maken. Er komt een badkamermeubel van 120 cm met 1 wastafel en een stoomcabine van 125 x 88 cm (meubel en cabine schaffen wij zelf aan) en een wc. Betreffende de wc is er geen 110 mm aansluiting, deze moet aangelegd worden. En dit kan direct naar beneden naar de kruipruimte, onder de badkamer loopt al een afvoer van de doucheruimte. Er moet op 2 punten elektriciteit komen (Stoomcabine en in de meubel). Ook zouden wij graag vloerverwarming willen in de badkamer (elektrisch). Wat we zelf leveren zijn de tegels (vloer en wand), badkamermeubel inclusief kraan en sifon, en stoomcabine en WC (inbouw). De bouwmaterialen en leidingen willen we graag door de aannemer laten regelen. Zelf weet ik dat het moeilijk is om een prijsinschatting te maken zonder zelf aanwezig te zijn in de ruimte. Maar ik zou het zeer op prijs stellen dat er een bedrag uitkomt zodat ik ongeveer weet hoeveel het kan gaan kosten. Zodat ik dan altijd even rekening kan houden met extra kosten. Ik sta welwillend open voor advies.

Oude koperen waterleiding vervangen

Vervangen waterleiding van ongeveer 15 meter, waterslag meter plaatsen en verwijderen gasleiding naar gasfornuis keuken. Huis uit 1956, koperen waterleiding op beneden verdieping lekt, waarschijnlijke oorzaak is waterslag in de leiding van het waterreservoir WC. Leidingen zijn oud en zitten ook niet goed vast. Ze lopen in het zicht, boven langs de muur, dit kan zo blijven. Ik zou graag alle waterleidingen op de beneden verdieping willen vervangen. Gasleiding van keuken naar meterkast verwijderen, ivm met overstappen op elektrisch koken. Graag totaalprijs.

Badkamerrenovatie uitvoeren

Badkamer van 2 x 3 meter - Bad verwijderen - Vloer + wanden opnieuw tegelen (oude tegels weg) - Plafond verlagen met inbouwspots - Wastafel naar plek bad (+ elektrisch verleggen) - Muur met nis plaatsen tussen inloopdouche en WC (+ betegelen) - Nis achter wc creëren inclusief spotje bovenin - Douche op zelfde plek - Vloer inloopdouche in afschot (zelfde tegel als rest van vloer) - Materialen aanwezig (tegels, verwarming, douchegoot, douchewand etc.) Er zijn foto's en een schets van de nieuwe situatie. Graag spreek ik dit verder met u door. - Daarnaast tegels (vloer + wand) uitgelijnd met voeg

Hoofdrioolleiding vervangen en keuken voorbereiden

Ik zou graag de volgende werkzaamheden laten uitvoeren: - Installeren van een nieuwe hoofdrioolafvoerleiding (c.a. 8,5 meter), van voor tot achter door de woning. Het gaat om vervanging van de huidige. We zullen zelf de vloer openbreken en de oude leiding verwijderen. De leiding heeft aftakkingen naar de keuken wasbak, aangrenzende WC-ruimte en naar de bovenverdieping. - Al het installatiewerk ter voorbereiding van een nieuwe keuken. De oude keuken zullen we zelf verwijderen. De rioolafvoer moet aangelegd worden, de waterleidingen moeten omgelegd worden en de stopcontacten moeten verplaatst worden. Het gaat om elektrisch koken, dus geen gas. Ik verwacht dat de (grote, nieuwe) groepenkast niet hoeft te worden aangepast. (voorbereiden: inductiekookplaat, combi-magnetron, vaatwasser, koelkast, vrieskast, afzuigkap, 2 x geschakeld stopcontact werkblad verlichting, 2 x dubbel stopcontact) - Het aanpassen van half-opbouw stopcontacten naar inbouw in de woonkamer. (10 stuks excl. Keuken) Deze (bovenstaande werkzaamheden) moeten uitgevoerd worden tussen 21 september en 1 oktober.

Badkamer strippen en opbouwen

Wij willen onze badkamer verbouwen, dat wil zegen strippen en opbouwen. Werkzaamheden zijn o.a. * Strippen van alle tegelwerk/vloer , ik bekijk nog naar de mogelijkheid om het zelf te doen * Het verleggen van waterleidingen en water afvoer douche en fontein, plaatsen van inbouw wc (andere plek in badkamer) * Vloertegels en wand tegels leggen * Monteren van douche kraan e.d. * Monteren van glazen douche wand * Monteren van stort douche * Plaatsen van badmeubel + aansluiten * Plaatsen van een nieuw toilet + aansluiten * Elektrisch verleggen naar spiegel badkamer En ander voorkomende werkzaamheden, in overleg. De materialen heb ik al besteld. De badkamer is 2 x 2 meter en circa 2.40 meter hoog. Ik kan over een paar dagen de tekening van de indeling mailen.

Appartement opknappen

Vrijblijvende offerte voor een nog niet aangekocht appartement: Voor een 3 kamer opknap appartement van 72 m2 uitoude stoppenkast van 2 stoppen zonder aardlek vervangen door een 7 groepenkast met 2 aardlek - bedrading en leidingen trekken in alle ruimten (nu opbouwstopcontacten midden op de muren en met plastic bedrading maar zonder aarde) en in de keuken voor inductiekookplaat etc - stukadoor voor alle muren en plafonds (plafondhoogte 2. 60 m en aantal ruimten inclusief de gang, badkamer en wc 7 ruimten - blokverwarmingsradiatoren vervangen 4x - oude wc, badkamer en keuken eruit slopen (is maar heel klein allemaal, 4 m2 en 3 m2 en 2,5 m2) en bovendien zit er alleen maar een wasbak in de badkamer en wat tegels - 10 nieuwe binnendeurklinken plaatsen - Veiligheidssloten plaatsen in voordeur en ramen (let op: kunststof dus is dit wel mogelijk? ) - Ander schuurdeurslot - ventilator elektrisch voor badkamer en wc plaatsen - ventilatorschuif in keuken (op die plek zit nu een kunststof raam dus gewoon raam eruit en gat erin met rooster) voor de afzuigkap afvoer - behanger Wij zijn letterlijk telefonisch slecht bereikbaar dus graag uw vrijblijvende offerte per mail.

Nieuwe badkamer bouwen op zolder

Ik wil een nieuwe badkamer maken op zolder. De afmeting is 2,85 meter x 2,93 meter. In de badkamer moet komen: lewisplatenvloer, vloerverwarming (elektrisch), vrijstaande ligbad, douche (met 1 glas wand en 1 glas deur 90 cm x 90 cm), wc hangend model, wastafel en spiegel, wand betegelen (a. 21 m2), vloer betegelen (a. 9 m2), ventilatie (incl. Dakdoorvoer). Alle leidingen zullen gelegd moeten worden. De materiaal- en arbeidskosten graag apart offreren.

Gedeeltelijke renovatie wc/douche + betegelen (deels)

Plaatsen fonteintje (ca. 40x22 cm) met kraan + realisatie van aansluiting op water (warm/koud) en afvoer in wc/douche. Plaatsen losse accessoires (spiegel/kastje, planchets). Luchtafvoer met ventilator (elektrisch i.p.v. mechanisch) in douche. Betegelen nog nader te bepalen (deel of geheel). WC met douche totaal (ca.) 2 x 0.95 x 2,6 meter (l x b x h) in appartement op 1e etage. Levering van de materialen in overleg met het bedrijf.

Badkamer opknappen

Vernieuwen van de badkamer, sloopwerkzaamheden worden zelf uitgevoerd. Wat dient er geplaatst te worden: Nieuw bad (190x90 cm) Douche (2tal muurtjes plaatsen, zitje en schuifdeur en kleine verhoging) Wc Badmeubel hangen Vloertegels leggen Muurtegels (tot 1.20 meter) Vloerverwarming (elektrisch) Nieuw plafond (incl. verlichting) Ook zouden wij graag de verwarmingsbuizen in de muur verwerkt zien, de verwarming dient wel op dezelfde plek te blijven zitten. De badkamer is 3.90 bij 2.23 meter en het sanitair en de tegels worden door de klant zelf aangeschaft.