Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor buitenkraan plaatsen:

Buitenkraan plaatsen

Goedendag, ik wil graag een offerte voor het plaatsen van een buitenkraan. Het water kan van de meterkast naar de achtertuin.
Onze klant uit Zoetermeer (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitenkraan plaatsen uit heel Nederland:

Buitenkraan plaatsen

Buitenkraan plaatsen inclusief materiaal en afsluiter voor de vorst

Buitenkraan op de voorgevel plaatsen

Ik zoek een loodgieter die een buitenkraan op de voorgevel wil plaatsen. De afstand van de meterkast tot de plaats waar de buitenkraan moet worden geplaatst is ongeveer 3 meter. Ik zou graag een kraan met afneembare tapsleutel willen.

Buitenkraan met gevelkom plaatsen

Ik wil graag een buitenkraan met gevel kom aan de achterzijde van mijn woning laten plaatsen. Ik heb (nog) geen materiaal aangeschaft. Dit graag in overleg met de vakman. Datum is flexibel. Dit kan (bijna) elke week op woensdag of donderdag plaats vinden. Het kan door de kruipruimte heen en de afstand is ongeveer 8 meter.

Buitenkraan laten plaatsen

Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn voor het plaatsen van een buitenkraan. In afwachting van uw reactie.

Buitenkraan aanleggen achter het huis

We zoeken een loodgieter om een buitenkraan te plaatsen achter het huis. Er is een kruipruimte aanwezig. Meterkast —> buiten is hemelsbreed ong 6 a 7 meter. Het liefste volgende week. Buitenkraan is al gekocht en hoeft dus niet in de offerte meegenomen te worden.

Tuin renoveren

Tuin 40m2 (10x4) Huidig momenteel alleen tegels erin. Wens, Terras siertegels 60x60 (4x3) 2 borders (2x1 per border) Houten schuur 2x2 met elektra aansl. Met aansluitend overkapping 2x2 Vorstvrije buitenkraan plaatsen

Buitenkraan plaatsen

Graag ontvang ik offerte voor het plaatsen van een vorstvrije buitenkraan tegen de gevel aan. Dit kan via de kruipruimte. De te overbruggen afstand is 6 meter.

Buitenkraan laten plaatsen

Buitenkraan plaatsen incl waterleiding leggen door kruipruimte. Flexibele tyleenslang en buitenkraan reeds gekocht.

Buitenkraan in de achtertuin laten maken

Wat kost het om een buitenkraan in de achter tuin te laten plaatsen. De waterleiding is bij de voordeur en er is een kruipruimte aanwezig, het luik zit bij de voordeur. De afstand van de voordeur naar de achtergevel is ongeveer 8 meter.

Verbouwen en aanbouwen

Verbouwing + aanbouw. Aanbouw met zinkgevelbekleding, 3 kozijnen, openslaande deuren (8m breed, 3m diep, 3m hoog), 2 lichtkoepels en buitenkraan. Verwijderen achtergevel, staalconstructie en 4 heipalen. Verbouwing: badkamer en keuken. Vloerverwarming in hele huis (85m2). Kozijn in de hal verwijderen. Stenen wand verwijderen van de bestaande badkamer 5m². Plaatsen van een wand in de badkamer beide zijden met hout, gips en isolatie. Plaatsen nieuwe wand t.b.v. nieuwe badkamer met hout, isolatie en gips. Badkamer betegelen. Installatie sanitair. Plaatsen van een wand in de nieuwe keuken. Loodgieterswerk t.b.v. badkamer en keuken. Plaatsing nieuwe cv. Elektra. Muren en plafonds stuken. Bouwtekeningen en constructierapport beschikbaar. Sanitair en tegels aanwezig. Keuken wordt door keukenbedrijf geplaatst. Start: liefst zo snel mogelijk, maar kan in onderling overleg. Graag maken we een afspraak voor definitieve offerte.

Partners

Partners van Casius