Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Zoetermeer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Zoetermeer heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Zoetermeer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Zoetermeer of directe omgeving.

2452 klanten uit Zoetermeer bevelen een bij Casius in Zoetermeer aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Zoetermeer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: installeren van een warmtepomp, mechanische luchtafvoer installeren in appartementen, meterkast verplaatsen en warmtepomp en zonnepanelen plaatsen, water - Water warmtepomp, warmtepompboiler installeren, warmtepomp plaatsen in nieuwbouw, water warmtepomp leveren en plaatsen, lucht -, water- en warmtepomp plaatsen, water - water warmtepomp installeren, warmtepomp laten plaatsen, grondwarmtepomp installeren, grondwarmtepomp installeren, grond-water warmtepomp installeren, warmtepomp aan laten brengen, warmtepomp aan laten brengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Zoetermeer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Zoetermeer:

Buitenkraan aanleggen

Aanleg buiten kraan in achtertuin. Wateraansluiting via meterkast aan voorzijde woning. Lengte woning circa 11m. Leiding moet via kruipruimte.

Keukenkraan monteren

Keukenkraan monteren (inbouwkeuken).

Gasleiding van meterkast naar keuken aanleggen

De gasleiding in de keuken moet ongeveer 1 meter naar rechts verplaatst worden. Het betreft een gefitte leiding. Beste oplossing is, denk ik, een nieuwe leiding van de gasmeter (aftakking zit er in koper) naar de keuken, dit is ongeveer 6-7 meter.

Wc reservoir vervangen

Ik wil reservoir van wc in de badkamer en bijbehorend hoekstopkraantje vervangen. Ik heb inmiddels identieke reservoir (Wisa 790 wit laaghangend) gekocht, maar nog geen hoekstopkraantje.

Nieuwe schoorsteenklep monteren

Onze schoorsteenklep ontbreekt. Het betreft het rookkanaal van een open haard. Ik schat dat het ongeveer 20 bij 20 cm groot is. Het draaimechanisme zit er nog wel. Wij zijn op zoek naar een nieuwe klep en zijn benieuwd wat de kosten om dit te monteren. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Vloerverwarming spoelen reinigen en repareren

Een groep van de vloerverwarming is lek. Vloerverwarming is niet de hoofdverwarming. Het vloeroppervlak ter plaatse van de verwarmingsbuis is circa 18 m2. Buizen bestaan denk ik uit een plastic mantel en een spiraalvormige RVS-stalen binnenbuis. Wat kost het om de leiding te reinigen en er een dunne binnenslang in aan te brengen. Tevens werkt de convector in de convectorput niet naar behoren. Waarschijnlijk zit er vuil in. Wat kost het om de convector met een lengte van circa 3 meter door te spoelen?

Installatie van een infrarood stoomcabine

De oude stoomcabine die er nu staat ga ik zelf verwijderen. De nieuwe infrarood stoomcabine, Medisauna type Larissa 100-100 kwart ligt in pakket, moet opgebouwd worden, geplaatst en aangesloten worden. De leiding werk hoeft niet verlegd te worden. Er is een eigen elektra groep voor de cabine. De werkzaamheden graag in de week van 13 februari a.s. uitvoeren.

Thermostaatkranen op radiatoren plaatsen

Graag wil ik thermostatische radiator kranen op mijn radiator laten plaatsen. Het betreft 10 stuks. Kunt u mij een prijsopgave doen?

Gootsteen ontstoppen

Me water uit de gootsteen loopt heel langzaam weg

Douchkraan vervangen

Wij wonen in een galerijflat

Vlotter repareren of vervangen

Water blijft doorstromen en de wc spoelt niet meer - vlotter kapot of vastgelopen. Wil graag zsm verholpen worden.

Professional gezocht voor het boren van gaten door beton

Wij zoeken een professioneel bedrijf voor het boren van enkele gaten in een betonnen dak en vloer. Het gaat om het boren van een afvoer (170 mm) ten behoeve van een nieuwe haard in onze woonkamer. Deze kamer is bewoond en ingericht en er moet dus netjes geboord worden. Het boorgat moet komen door het betonnen plafond naar het platte dak van de uitbouw. Daarnaast willen we graag nog 4 gaten van 30 mm voor leidingen van water en verwarming door de betonvloer. Deze vloer is voorzien van parket. Eventueel hebben we ook nog de wens voor 2 gaten van 100 diameter in het dak van de garage en de vloer van de garage. We zoeken een ervaren vakman die nog dit jaar tijd heeft voor de klus. We ontvangen graag uw offerte. Voor vragen of een afspraak graag even email gebruiken.

Ventilatiesysteem vervangen en kanaal reinigen

Graag wil ik mijn oude ventilatiesysteem vervangen door een zuiniger/stiller model. Verder ook ventilatiekanaal laten reinigen.

Gaten in beton zagen voor open haard

Er dient voor de open haard 2 gaten gezaagd te worden met een doorsnee van 23 cm door de betonvloer van een doorsnee ééngezinswoning.

Honeywell Evohome multi zone thermostaat aansluiten

Het betreft het aansluiten van een Honeywell Evohome multi zone thermostaat met de woonkamer als zone 1 en daarnaast 3 andere kamers met een Evohome radiator regelaar. In 1 kamer bevinden zich 2 radiatoren, de andere 2 kamers hebben 1 radiator. De radiatoren in de woning zijn nu voorzien van een gewone radiatorkraan. Het is voor in een woning waar ik nog mee bezig ben dus graag een indicatie van de kosten voor installatie. Materiaal in overleg. Half maart zal de overdracht plaatsvinden.

Houtkachel plaatsen onder een terrasoverkapping

Ik overweeg om bij Gamma een houtkachel te kopen, een Livinflame Karlstad van 91,3 x 47,9 cm. Ik wil die kachel onder onze terrasoverkapping van 2,85 meter hoog laten monteren. Er zit een houten dak op met aan de bovenzijde EPDM. De kachel moet links bij de muur komen en er moet een kachelpijp met doorvoer door het dak worden gemaakt en daarna een afvoerpijp recht omhoog. Ik ontvang graag uw prijsindicatie voor de montage en voor de levering van de materialen voor de pijp en aansluitingen.

Lekkende gootsteen repareren

Handen wassen gaat nog goed maar een afwasteiltje legen is een probleem. Het lek zit in de grijze “trechter” boven sifon.

Elektrische boiler en wasmachine aansluiting verplaatsen

Ik wil graag de elektrische boiler van de keuken naar de achtergelegen kamer verplaatsen. Dus tegen de zelfde muurtje maar in een andere ruimte. En tevens ook de aansluiting van de wasmachine. Dus water leiding, afvoer en elektra.

Lekkage herstellen aan een radiator

Ik heb lekkage aan een radiator in mijn woning. Als ik de radiatorknop opendraai loopt daar water langs. Ik laat dit graag repareren. Misschien is een nieuwe knop de oplossing.

Plaatsen en aansluiten van een inzethaard

Ik heb een inzet houthaard gekocht, merk Dik Geurts Instyle corner HIGH. In mijn huis zit een goed rookkanaal met een flexibele buis. Ik wil de inzethaard graag op een veilige manier laten aansluiten. Ik heb nog geen aansluitmaterialen en laat die graag door de vakman verzorgen. Ik wil de klus hier even laten beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte.

Slangen van de vloerverwarming doorspoelen

Ik wil de vloerverwarming slangen door laten spoelen omdat de vloer niet meer warm wordt. Het gaat hier om zwarte slangen en 2 groepen (bijverwarming). Ik ontvang graag een indicatie van de kosten hiervoor.

Warmwaterkraan in keuken vervangen

Mijn warmwaterkraan in de keuken is doorgedraaid en moet vervangen worden. Ik heb een kraan met draaiknoppen. Ik wil graag weer eenzelfde kraan hebben. De kraan voor koud water doet het nog wel goed. De kraan mee aanbieden is optioneel.

Hangtoilet en inbouwreservoir vervangen

Vervangen van hangtoilet en inbouwreservoir: - demonteren huidige hangtoilet en inbouwreservoir. - plaatsen nieuwe Geberit up 320, duravit starck3 closetpot, softclose toiletbril, bedieningsunit sigma01 - de ombouw betegelen met aanwezige tegels

Mechanische ventilatie laten vervangen

Ik heb nu een Stork air CWL uit 1997 vervangen door nieuwe mechanische ventilatie met hogere capaciteit, stiller en zuiniger. Vanuit de keuken loopt een kanaal naar de douche en vervolgens naar de ventilator. Ook heb ik een passief ventiel in een berghok en het toilet. In het totaal 5 ventielen en twee kanalen.

Onderhoud aan de airco

Ik heb een aircondisening in me slaapkamer maar deze koelt niet, ook ruikt die een beetje muf. Het merk is van einhell en de buitenjunit staat op het dak.