Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Zoetermeer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Zoetermeer heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Zoetermeer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Zoetermeer of directe omgeving.

2396 klanten uit Zoetermeer bevelen een bij Casius in Zoetermeer aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Zoetermeer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: badkamerrenovatie en keukenplaatsing, zonneboilers en zonnepanelen installeren, water, riool en elektra aanleggen in restaurant, ventilatiesysteem aanleggen in restaurant, vloerverwarming aanleggen, collectoren plaatsen voor vloerverwarming, cV-installatie compleet aan laten leggen, vloerverwarming aanleggen en radiatoren plaatsen, complete CV installatie aanleggen, badkamer renovatie, verwarmingen monteren, rookkanaal aanleggen, centrale verwarming aanleggen, cV-installatie aanleggen, moederhaard en boiler door combiketel vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Zoetermeer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Zoetermeer:

Houtkachel plaatsen onder een terrasoverkapping

Ik overweeg om bij Gamma een houtkachel te kopen, een Livinflame Karlstad van 91,3 x 47,9 cm. Ik wil die kachel onder onze terrasoverkapping van 2,85 meter hoog laten monteren. Er zit een houten dak op met aan de bovenzijde EPDM. De kachel moet links bij de muur komen en er moet een kachelpijp met doorvoer door het dak worden gemaakt en daarna een afvoerpijp recht omhoog. Ik ontvang graag uw prijsindicatie voor de montage en voor de levering van de materialen voor de pijp en aansluitingen.

Lekkende gootsteen repareren

Handen wassen gaat nog goed maar een afwasteiltje legen is een probleem. Het lek zit in de grijze “trechter” boven sifon.

Elektrische boiler en wasmachine aansluiting verplaatsen

Ik wil graag de elektrische boiler van de keuken naar de achtergelegen kamer verplaatsen. Dus tegen de zelfde muurtje maar in een andere ruimte. En tevens ook de aansluiting van de wasmachine. Dus water leiding, afvoer en elektra.

Lekkage herstellen aan een radiator

Ik heb lekkage aan een radiator in mijn woning. Als ik de radiatorknop opendraai loopt daar water langs. Ik laat dit graag repareren. Misschien is een nieuwe knop de oplossing.

Plaatsen en aansluiten van een inzethaard

Ik heb een inzet houthaard gekocht, merk Dik Geurts Instyle corner HIGH. In mijn huis zit een goed rookkanaal met een flexibele buis. Ik wil de inzethaard graag op een veilige manier laten aansluiten. Ik heb nog geen aansluitmaterialen en laat die graag door de vakman verzorgen. Ik wil de klus hier even laten beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte.

Slangen van de vloerverwarming doorspoelen

Ik wil de vloerverwarming slangen door laten spoelen omdat de vloer niet meer warm wordt. Het gaat hier om zwarte slangen en 2 groepen (bijverwarming). Ik ontvang graag een indicatie van de kosten hiervoor.

Warmwaterkraan in keuken vervangen

Mijn warmwaterkraan in de keuken is doorgedraaid en moet vervangen worden. Ik heb een kraan met draaiknoppen. Ik wil graag weer eenzelfde kraan hebben. De kraan voor koud water doet het nog wel goed. De kraan mee aanbieden is optioneel.

Hangtoilet en inbouwreservoir vervangen

Vervangen van hangtoilet en inbouwreservoir: - demonteren huidige hangtoilet en inbouwreservoir. - plaatsen nieuwe Geberit up 320, duravit starck3 closetpot, softclose toiletbril, bedieningsunit sigma01 - de ombouw betegelen met aanwezige tegels

Mechanische ventilatie laten vervangen

Ik heb nu een Stork air CWL uit 1997 vervangen door nieuwe mechanische ventilatie met hogere capaciteit, stiller en zuiniger. Vanuit de keuken loopt een kanaal naar de douche en vervolgens naar de ventilator. Ook heb ik een passief ventiel in een berghok en het toilet. In het totaal 5 ventielen en twee kanalen.

Onderhoud aan de airco

Ik heb een aircondisening in me slaapkamer maar deze koelt niet, ook ruikt die een beetje muf. Het merk is van einhell en de buitenjunit staat op het dak.

Toilet omwisselen

Mijn spoelbak is lek (niet de vlotter, maar de spoelbak is echt lek). Deze moet vermoedelijk omgewisseld worden. Ik heb hier wat advies bij nodig en eventueel iemand die het toilet komt installeren. Het duoblok in zijn geheel vervangen. De afvoer van de pot is in de muur.

Keukenkraan plaatsen

Wij willen onze keukenkraan laten vervangen en hebben inmiddels een nieuwe kraan gekocht. We ontvangen vooraf graag uw prijsopgave voor het verwijderen van de oude en monteren van de nieuwe kraan.

Radiator in flat verwijderen

Leidingen bevriezen en radiator uit flat 10e verdieping verwijderen.

WTW-systeem van Brink vervangen

De Brink WTW die er nu in zit is 35 jaar oud. 1 van de motoren maakt herrie wanneer je deze aanzet (asje is krom). Keuken en badkamer worden afgezogen, en de drie slaapkamers en hal op de eerste etage worden voorzien van verse lucht. Uiteraard zijn al deze kanalen aanwezig en dit jaar nog gereinigd. Graag willen wij een offerte voor het vervangen van het systeem.

Gat in betonmuur maken

Wij zijn op zoek naar een vakman die een gat in onze betonnen binnenmuur kan maken. Het is geen draagmuur. Het gat moet iets breder zijn dan een deuropening en de hoogte tot aan het plafond. Aan de rechterzijde staat een kozijn dat er uit gaat. We horen graag wat de mogelijkheden zijn en de wachttijd en kosten.

Ventilatie aanleggen

In een nieuwbouw woning met kanaalplaatvloeren zijn sleuven en gaten in betonnen plafonds aanwezig om het ventilatiesysteem aan te leggen. Op de begane grond vier afzuigpunten, op de eerste verdieping eentje in badkamer en eentje in toilet. Op de tweede verdieping eentje in badkamer. Voor het grootste gedeelte moeten instort kanalen worden gebruikt. Ik heb afmetingen staan in mijn autocad tekening. De dakdoorvoer is aanwezig. De Itho Daalderop Optima Inside CVE CO2 pakket HE 415m3/h moet gebruikt worden. Bedoeling is om de complete werkzaamheden te verrichten. Mag inclusief of exclusief materiaal, dat kunnen we bespreken. Indien interesse zou ik graag een afspraak op locatie willen maken. Dan heeft u goed beeld om een offerte te maken. Overigens is de beschrijving hierboven voor 1 woning. De opdracht gaat over 2 woningen. Daar mag de prijs ook op gebaseerd worden.

CV installaties aanleggen

De onderstaande werkzaamheden moeten gebeuren: - op de begane grond koud en warm water aansluiting maken - op begane grond gasleiding voor keuken plaatsen. - de cv leidingen trekken, inclusief verdelers voor eerste en tweede verdieping - op de eerste verdieping 4 radiator aansluiting maken - op de eerste verdieping voor badkamer aansluitingen maken(warm/koud/radiator) - op de tweede verdieping 1 radiator aansluiting maken - op de tweede verdieping badkamer aansluiting maken - alles doortrekken naar de tweede verdieping voor ruimte waar de cv komt na plaatsen van cement deklaag plus aansluiten van de radiatoren(overal behalve in badkamers). + Plaatsing van remeha Remeha Tzerra Plus 39C CW5 wmet Sense Wat hierboven staat is bedoeld voor 1 woning. Maar dit moet dus voor 2 woningen gedaan worden dus alles moet dubbel gerekend worden.

Airco unit tijdelijk demonteren

Mijn airco unit staat op het platte dak van mijn woonkamer. Dus via een trap vanaf de straat makkelijk te bereiken. Binnenkort wordt de dakbedekking van dit dak vervangen. Om die reden moet de unit worden afgekoppeld; tijdelijk binnen worden gezet. Na afronding van de dak renovatie moet de unit worden teruggeplaatst en eventueel bijgevuld worden. Het gaat om een unit van Einhell, model SKA 2501 EQ C+H . Koelmiddel: R 407 c. Rond 11 september zou deze afgekoppeld moeten worden.

Vaatwasser aansluiting aanleggen

Ik heb in de keuken alleen een kraan met afvoer. Ik wil een niet-inbouw vaatwasser plaatsen. Wat kost het om een nieuwe kraan, afvoer en leidingen te plaatsen voor een vaatwasser? Materialen in overleg.

Mechanisch ventilatiesysteem inspecteren en reinigen

Graag wil ik het mechanische ventilatiesysteem in mijn woning laten inspecteren en reinigen. De motor is van J.E. StorkAir. Ik ben net naar deze woning verhuisd, maar weet niet wanneer het systeem voor het laatst gereinigd is. Reinigen is inclusief kanalen, ventielen en eventuele filters. Offerte graag per mail.

Motor van vloerverwarming repareren of vervangen

De motor van onze vloerverwarming moet worden vervangen of gerepareerd. Deze verzorgt nu kortsluiting.

Buitenkraan aanleggen

Wij willen graag een buitenkraan met een leiding via de kruipruimte. De leidingen lijken in een laag piepschuim te zitten.

Airco installeren

We willen op zolder een split airco laten installeren

Airco in huis laten plaatsen

Graag willen wij een offerte voor het plaatsen van een airco in 3 of 4 kamers. De kamers zijn 125, 30 en 25 m3. Ik woon in een hoekhuis dus genoeg gevel om de buitenunit op te hangen. Anders kan hij misschien op de schuur geplaatst worden? Kunt u langskomen en een offerte opstellen?

Aircoservice

Voor mijn 2 airco binnen-units in mijn appartement (1 huiskamer, 1 slaapkamer) zoek ik iemand die een jaarlijkse service beurt kan uitvoeren. Kan dat door u worden gedaan? Ik hoor het graag van u!