Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Zoetermeer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Zoetermeer heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Zoetermeer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Zoetermeer of directe omgeving.

2509 klanten uit Zoetermeer bevelen een bij Casius in Zoetermeer aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Zoetermeer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp aanleggen, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, duurzame energieproductie woning realiseren, warmtepomp plaatsen, vloerverwarming en warmtepomp installeren, grond-water warmtepomp, warmtepomp installeren, infrarood verwarming installeren, lucht - Lucht warmtepomp plaatsen, standleiding en loden leidingen vervangen, isoleren en warmtepomp aanleggen, warmtepomp plaatsen, balansventilatie met WTW installeren, vloerverwarming plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Zoetermeer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Zoetermeer:

Buitenkraan aanleggen via de kruipruimte

Via de kruipruimte vanuit het luik in de trapkast een buitenkraan aan de spouwmuur van de kamer. Naar de tuin laten aanleggen. De kruipruimte, waar de leiding loopt waar het van afgetapt moet worden is vrij ondiep. Je hebt niet veel ruimte. Het gaat om een meter of 6 tot de buitenmuur waar hij moet komen.

Elektrisch wc-bril aansluiten

Wij willen een elektrische wc-bril plaatsen in de badkamer. De bril moet aangesloten worden om de waterleiding van de wc. Ook moet er ergens stroom vandaan gehaald worden en verplaatst naar de wc. Bijvoorbeeld van de lichtschakelaar. Waarschijnlijk moet er een stopcontact geplaatst worden naast de wc. In de badkamer is de trekschakelaar van het licht het dichtste bij. Ik zoek iemand die dit voor ons kan doen.

Buitenkraan via de kruipruimte aanleggen

Ik wil een vorstvrije buitenkraan laten aanleggen vanuit de muur. Dit moet via de kruipruimte, dat is zo'n 10 meter. Het is aan de achterkant van de woning.

Leiding- en elektrawerk in de keuken

Voor het laten plaatsen van onze nieuwe 'parallel' keuken (ongeveer 24 m2) moeten er leidingen en elektra worden aangelegd en worden verlegd. Ook moet er een verwarming verplaatst worden. Graag wil ik dat de vakman eerst langskomt om te kijken naar de situatie en dan in overleg bespreken wat de mogelijkheden zijn.

LUCHT - LUCHT warmtepomp plaatsen

Op dit moment wordt onze nieuwbouwwoning gebouwd. De begane grond zal 150 m2 groot worden en de 1ste en 2de etage 90 m2. Wij zouden graag de mogelijkheden willen weten voor het monteren van een lucht - lucht warmtepomp voor het verwarmen en het koelen van de woning.

Vloerverwarming plaatsen

Graag ontvang ik een indicatie voor het plaatsen van vloerverwarming in de woonkamer op de begane grond. De oppervlakte is 38 m2 en de vloerverwarming zal gebruikt worden als hoofdverwarming compleet met verdeler.

Vaatwasser aansluiting maken

Aansluiting en afvoer maken voor de vaatwasser in de keuken. De hoofdkraan is 2-3 meter verwijderd van de locatie waar het geplaatst moet worden.

Buitenkraan plaatsen

Goedendag, ik wil graag een offerte voor het plaatsen van een buitenkraan. Het water kan van de meterkast naar de achtertuin.

Afwatering verbeteren bij het plat dak en balkon

Twee klussen betreft het afvoeren van water. 1. plat dak berging. Water gaat naar de andere hoek, ik wil graag een nieuwe afvoer maken met regenpijp. 2. balkon afvoer van regen gaat net niet naar de regenpijp. Laatste 20 cm loopt de balkonvloer niet af.

Buitenkraan plaatsen

Buitenkraan plaatsen in de achtertuin.

Lekkende buitenkraan repareren

Mijn VSH buitenkraan lekt. De kraan heb ik losgedraaid, de oude afdichting verwijderd en nieuwe teflon tape aangebracht, echter de kraan blijft lekken (achter de beplating). Ik doe altijd de kraan leeg laten lopen voor de winterperiode en sluit de kraan af in de meterkast. Ik heb een loodgieter nodig die de lekkage verhelpt. De leiding bevind zich achter de gevelbeplating. Ik heb foto's bijgesloten.

Aan- en afvoerleidingen verleggen

Leidingen verleggen aan de hand van een leidingschema voor het plaatsen van een nieuwe keuken in een bestaand huis.

Aanleggen van vloerverwarming

Ik wil vloerverwarming laten aanleggen op de eerste verdieping, op de begane grond is al vloerverwarming en ik heb een warmtepomp. Bij elkaar ongeveer 40 m2 en werkzaamheden zijn zonder voorwerk.

Onderhoud aan warmwaterboiler

Gaat om een inventum EDR 81. Ik woon sinds een jaar in dit huis en heb geen idee of er ooit onderhoud aan deze warmwaterboiler is gedaan. Ook vertoont hij eens in de zoveel maanden kuren. Ik heb dan geen warm water om te douchen. Dit is maar heel kort maar wel zeer irritant. Misschien dat een expert er achter kan komen waar dit vandaan komt.

Buitenkraan aanleggen via kruipruimte

Wil een vorstvrije buitenkraan laten aanleggen via de kruipruimte naar zijkant huis(hoekwoning). Meterkast met wateraansluiting bevindt zich bij de voordeur. Schatting lengte leiding maximaal 10 m. Offerte inclusief buitenkraan.

Radiator vervangen

Ik wil de radiator op onze zolder vervangen door een groter model radiator. De huidige is 100 x 60 cm. We zouden een nieuwe radiator van 180 x 60 cm, circa, willen laten installeren. Op de radiator moet een knop komen om de hoeveelheid warm water voorziening te regelen. Dit hoeft geen thermostaat knop te zijn.

Vaatwasmachine aansluiten

Ik wil graag een onderbouw vaatwasmachine in de keuken plaatsen. Water- en elektriciteit moeten geplaatst worden.

Storing A6 aan WTW unit WHR 930 oplossen

Wij hebben vandaag een storingsmelding A6 op de display van onze WHR 930 unit. Gaarne ontvangen wij van u een prijsopgave voor het oplossen van dit probleem.

Danfoss AMZ 112 repareren

De warmteregelklep in onze woning ratelt zodra we de thermostaat aanzetten, het betreft een Danfoss AMZ 112. Onze woning heeft stadsverwarming van Eneco. Dit ratelen duurt ongeveer een 10 a 15 seconden. Nu willen we graag de Danfoss regelklep laten vervangen voordat deze stuk gaat en wij geen warmte meer hebben.

Buitenkraan aanleggen

Aanleg buitenkraan in de achtertuin. Wateraansluiting via de meterkast aan voorzijde woning. De lengte van de woning is circa 11 meter lang. Leiding moet via de kruipruimte.

Keukenkraan monteren

Keukenkraan monteren (inbouwkeuken).

Gasleiding van meterkast naar keuken aanleggen

De gasleiding in de keuken moet ongeveer 1 meter naar rechts verplaatst worden. Het betreft een gefitte leiding. Beste oplossing is, denk ik, een nieuwe leiding van de gasmeter (aftakking zit er in koper) naar de keuken, dit is ongeveer 6-7 meter.

Wc reservoir vervangen

Ik wil reservoir van wc in de badkamer en bijbehorend hoekstopkraantje vervangen. Ik heb inmiddels identieke reservoir (Wisa 790 wit laaghangend) gekocht, maar nog geen hoekstopkraantje.

Nieuwe schoorsteenklep monteren

Onze schoorsteenklep ontbreekt. Het betreft het rookkanaal van een open haard. Ik schat dat het ongeveer 20 bij 20 cm groot is. Het draaimechanisme zit er nog wel. Wij zijn op zoek naar een nieuwe klep en zijn benieuwd wat de kosten om dit te monteren. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Vloerverwarming spoelen reinigen en repareren

Een groep van de vloerverwarming is lek. Vloerverwarming is niet de hoofdverwarming. Het vloeroppervlak ter plaatse van de verwarmingsbuis is circa 18 m2. Buizen bestaan denk ik uit een plastic mantel en een spiraalvormige RVS-stalen binnenbuis. Wat kost het om de leiding te reinigen en er een dunne binnenslang in aan te brengen. Tevens werkt de convector in de convectorput niet naar behoren. Waarschijnlijk zit er vuil in. Wat kost het om de convector met een lengte van circa 3 meter door te spoelen?