Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Zoetermeer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Zoetermeer heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Zoetermeer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Zoetermeer of directe omgeving.

2620 klanten uit Zoetermeer bevelen een bij Casius in Zoetermeer aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Zoetermeer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: 12 warmtepompen plaatsen, warmtepomp voor sportcomplex, warmtepomp met zonnepanelen voor nieuwbouwwoning, warmtepomp installeren d.m.v. bodemwarmte., de aanleg en aansluiting van een grondwater-warmtepomp, warmtepomp plaatsen, warmtepomp laten plaatsen, warmtepomp plaatsen, bedrijfsruimtes verwarmen met infraroodverwarming, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, leveren en installeren warmtepomp met verticale bron ter verwarming en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Zoetermeer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Zoetermeer:

Verplaatsen einheil split airco

We willen de airco verplaatsen van de 2e verdieping naar de 1e verdieping. Beide verdiepingen zijn eenvoudid te bereiken. 2e verdieping op een dakterras en de 1e verdieping een uitbouw.

buitenkraan plaatsen

Graag een buitenkraan plaatsen aan de buitenmuur bij de tuin

Lekkende buitenkraan vervangen

Ik wil graag een nieuwe buitenkraan laten plaatsen. De buitenkraan moet vervangen worden (huidige kraan lekt). Ik heb zelf geen kraan aangeschaft. Op de kraan moet de tuinslang kunnen worden aangesloten. Het moet plaatsvinden in de achtertuin, deze is goed bereikbaar.

Plaatsen buitenkraan

Graag zouden wij een buitenkraan laten plaatsen en gezien het feit dat uw bedrijf goede recensies heeft zijn wij bij u uitgekomen. Wij vernemen graag van u wat uw mogelijkheden zijn qua plaatsen buitenkraan wat de bijbehorende kosten zouden zijn van de materialen plus arbeid, en tot slot wat uw beschikbaarheid is.

Split airco vervangen

We hebben momenteel een bestaande airco installatie met 1 buitenunit en 2 binnenunits van het merk Midea (duosplit airco M20C18HRDN1) en de printplaat kan niet gerepareerd worden. We willen graag een nieuwe airco op de plaats van oude laten plaatsen. We willen binnenkort een voordelige Olimpa, Tosot of Maxicool kopen. Graag willen we een offerte van kosten installatie. Leidingen en aansluitingen zijn dus al beschikbaar. Graag reactie via email Alvast mijn dank

Waterdrukverhoger leveren en plaatsen

Ik wil een waterdrukverhoger laten plaatsen. Liefst bestellen we de apparatuur ook bij de installateur, zodat we zeker weten dat het past.

Buitenkraan aanleggen

Ik wil aan de voorzijde van de woning een buitenkraan aangelegd krijgen. Er is een kruipruimte aanwezig. De meterkast bevind zich nabij de voordeur. Het water dient binnen te kunnen worden afgesloten.

Infraroodverwarming installeren

Het gaat om de aanbouw. Er is vloerverwarming echter de temperatuur is een stuk lager dan in het woongedeelte. Ik wil daarom infraroodverwarming laten plaatsen. Ik hoor graag wat dit kost.

CV ketel en radiatoren plaatsen

Benedenwoning gekocht, bouwjaar 1959, heeft geen cv-installatie. Wens is een cv-ketel in kast in de tuin. Grote ramen. 1 radiator woonkamer voor, 1 radiator woonkamer achter, 1 radiator slaapkamer 1, 1 radiator slaapkamer 2.

Douche cabine verwijderen en plaatsen

Helaas is onze deur van de douchecabine stuk, wij zoeken iemand die deze douche cabine kan verwijderen & een nieuwe douche cabine kan plaatsen . Geen douchebak maar op de grond . Afmeting oude & nieuwe cabine 90 × 90 x200 cm . Mocht u dit vakkundig willen doen dan ontvangen wij graag een vrijblijvende offerte. Het is op de eerste etage.

Blokverwarming kraantjes ertussen plaatsen blokverwarming

Ik heb blokverwarming en gebruik verwarming niet. Ik wil 2 kraantjes laten plaatsen door bevriezing leidingen dat ik de blokverwarming uit kan zetten en de flat door mij niet zonder verwarming zit.

Dakdoorvoer maken

Wij zoeken een vakman die een dakdoorvoer kan maken door een betonnen plat dak inclusief het plaatsen van de rookgasafvoerpijp en het afdichten hiervan. Het dak is hellend en bedekt met bitumen dakbedekking.

Expansievat verplaatsen

Ik wil graag het expansievat 6 meter laten verplaatsen. Blijft wel gewoon op zolder.

Convectorput leveren plaatsen en gat in betonvloer zagen

Wegens het willen plaatsen van een schuifpui, zouden we graag onze huidige radiator (waar nu een ombouw omheen staat) willen vervangen voor een convectorput. Hiervoor zijn de volgende werkzaamheden nodig: - Maken van opening/put in de vloer, met zoveel mogelijk behoud van ons huidige laminaat. - Leidingen van CV verlengen zodat het in de kruipruimte komt. (Zitten nu rechts van de radiator, tegen de muur) - Aanschaf convectorput - Aanschaf convectorput rooster - Plaatsen van alles - Netjes achterlaten Lengte van de put/radiator/convector is volgens ons rond de 2,5/3m voldoende. Het moet in ieder geval de gehele woonkamer + keuken kunnen verwarmen (ongeveer 50m²)

Vaatwasser aansluiting maken

Wij zouden graag een afvoer en wateraansluiting willen hebben in ons keukenkastje voor een vaatwasser. Over de elektra moeten we nog even nadenken.

Voorbereidingen voor plaatsen keuken

Loodgieter die via via geregeld is heeft het laten afweten, dus met spoed (binnen nu en 2 weken) op zoek naar iemand anders. De keuken zo ontworpen dat bestaande waterleidingen, gasaansluiting, electriciteit, etc. minimaal aangepast/verlengd moeten worden. Zie ook toegevoegde foto's met afmetingen e.d. Er blijft nog wel het een en ander aan werkzaamheden over die nog moeten gebeuren voordat de keuken geinstalleerd kan worden. Hier zoek ik echt een professional voor!

CV-ketel vervangen

Ik zoek een goedkope HR-combiketel inclusief installatie. Het mag een kleine ketel zijn (CW3, ca. 20 kW is voldoende). Opmerking: de ketel hangt boven een trap. Zie foto

EVO Home of soortgelijk systeem installeren

Wij hebben sinds een half jaar vloerverwarming aangelegd in onze woning. Als wij de kamers boven willen verwarmen dan moeten wij onze draadloze thermostaat van Honeywell (type CM927) in de kamer boven zetten om deze warm te krijgen. Tegelijkertijd wordt de vloer beneden erg warm. Dus we zoeken nu iets om dit op te lossen. Huidige situatie: • Vloerverwarming in huiskamer en hal (9- groeps) • 4 radiatoren op de eerste verdieping inclusief de badkamer • 1 radiator op de zolder • CV ketel Intergas HR ECO 36 (wifi ontvanger in ketel) • Thermostaat knoppen van het merk COMAP 1 radiator op de eerste verdieping werkt niet goed (staafje blijft hangen, wij moeten nu handmatig met een tangetje het staafje in of uittrekken) Gewenst Op basis van informatie op Internet denken wij onderstaande artikelen nodig te hebben. , • Honeywell EVO home wifi Zone pakket met 4 HR92 radiator knoppen (badkamer, slaapkamer 1, slaapkamer 2, studeerkamer) • Extra HR92 knop voor zolder • Mogelijk kan de huidige draadloze thermostaat Honeywell type CM927 (ontvanger in ketel) behouden blijven voor temperatuur in woonkamer? Zo niet, dan moet dit op een andere manier worden opgelost • Bypass ventiel ?? • Vloerverwarming hoeven niet verdeeld te worden in aparte zones Mochten jullie een andere oplossing hebben dan horen wij dat ook graag. Wij willen alles laten installeren door jullie. In overleg bekijken welke artikelen wij nodig hebben voor de klus

Radiator vervangen

Ik ben op zoek naar iemand die de radiator in mijn badkamer kan verwijderen. Afvoeren doe ik zelf. Daarna moet er een nieuwe geplaatst worden. Ik ontvang graag een offerte.

Nieuwe sanibroyeur plaatsen

Pomp en aansluiting oude broyeur zijn verouderd. In badkamer 1 hoog plaatsen. Het is de bedoeling dat u ook het vervangende materiaal levert.

Radiator plaatsen

Ik wil mijn oude horizontale radiator vervangen door een nieuwe verticale radiator. Oude graag afvoeren.

Vloerverwarming infrezen en elektra/gasleidingen sleuven + gaten boren

Het gaat om het infrezen van de verwarming in de vloer, hier moet ook een laag overheen, woonkamer/keuken leidingen om de 10 cm +/-, daarnaast een 40m2 hal en 2 slaapkamers om de 15 cm +/- met oppervlakte van 20m2. Tevens nieuwe sleuven voor de ZIGGO aansluiting, deze moet naar de andere kant, dit geld ook voor datakabel en GASleiding +/- 20m2. Daarnaast moet er elektra worden geboord in betonnen muren, 20 gaten. En een paar sleuven in het beton, 4.5m2 een sleuf van 1,20 naar 20 cm

Advies en plaatsen van variant op radiatoren

In verband met het plaatsen van nieuwe kozijnen en een schuifpui zitten de huidige radiatoren in de weg. Ik ontvang graag advies over eventuele vervangende mogelijkheden.

Vervangen van de mechanische ventilatie

In ons huis hangt een mechanische ventilatie van Ubbink. Uit 1988. Type is MVS-6 en ventileert badkamer, toilet en keuken. Ventilatie werkt niet meer en via via vernomen dat de condensatoren niet meer zouden werken. Heeft het zin om deze te laten vervangen of zou ik nu over moeten gaan naar een nieuwe ventilatie unit. Zou graag voorzien worden van een offerte van reparatie van de huidige unit en vervanging van deze unit. De unit is geplaatst op het dak.

Onderhoud aan een bellfires kachel

Ik wil mijn gashaard met gesloten verbrandingssysteem laten controleren en onderhouden (Bellfires DESIBELL C1000 handgeschakeld) en het ontluchtingskanaal laten vegen/reinigen. Eventueel op basis van onderhoudsabonnement. Graag ontvang ik uw offerte voor deze werkzaamheden.