Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Wijngaarden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Wijngaarden heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Wijngaarden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Wijngaarden of directe omgeving.


Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Wijngaarden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepompboiler installeren in nieuwbouwproject recreatiewoningen, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, verduurzamen woning, warmtepomp en vloerverwarming plaatsen, het leveren en plaatsen van radiatoren, HR-ketel en expansievat, vloerverwarming, cv en radiatoren plaatsen, infrarood verwarming plaatsen, houthaard gemetselde schouw vervangen voor roomdiviver gashaard, warmtepomp installeren naast luchtverwarming, of de gele woning verwarmen op lucht-luchtwarmtepompen, vloerverwarming realiseren begane grond en 1e verdieping, cv vervangen voor warmtepomp, adviseren en installeren van boiler of warmtepomp, lage rendement radiatoren plaatsen + lucht-luchtwarmtepomp, van elektrisch-gas ketel over naar volledig elektrisch en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming in Wijngaarden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Wijngaarden:

Vloerverwarming aanleggen

Ik wil 30 m2 vloerverwarming aan laten leggen. De huidige smeervloer is 3 cm, en ik wil eigenlijk geen hoogte verliezen. Het moet in 2 fase's gebeuren, nu de woonkamer en de keuken. En later de hal en bijkeuken. Vloerafwerking PVC vloer.

Kachelpijp plaatsen in bestaande gemetselde schoorsteen

In onze bakstenen schoorsteen is de asbest rookafvoer van de houtkachel verwijderd en we willen daar een dubbelwandige geïsoleerde RVS pijp voor teruggeplaatst hebben. De lengte van de pijp wordt circa 7.30 meter, diameter aansluiting op de kachel 10-11 cm. Het rookkanaal is recht en verticaal, met voldoende ruimte. Wel zijn er al twee andere, kleinere afvoerpijpen aanwezig. De schoorsteen is boven afgedekt met een cement betonplaat met daarin een opening van circa 12 cm voor de oude afvoerpijp. Er staat nog een kap met vonkenvanger op gemonteerd. Indien mogelijk graag een offerte met materiaalkosten en kosten voor arbeid gescheiden.

Rookkanaal plaatsen

Wij willen graag een houtkachel in de kamer. Er is wel een rookkanaal vanaf de 1e verdieping, maar we hebben geen idee in welke staat dit is. Vanaf de begane grond naar de eerste verdieping is nog geen rookkanaal. Ooit heeft er een gaskachel in de woonkamer gestaan, maar dit is voor onze tijd. We wonen in een rijtjes huis uit 1970. Houten tussenvloeren, pannendak. De woning zal zo'n 8 meter hoog zijn.