Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Wijngaarden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Wijngaarden heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Wijngaarden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Wijngaarden of directe omgeving.


Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Wijngaarden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: plaatsen van infrarood panelen, warmtepomp en LT installatie laten aanleggen (renovatieproject), advies isolatie en verwarming voor renovatie melkfabriek van 7 appartementen, verduurzamen van bungalow villa, woning verwarmen, wellicht met infrarood, waterpomp boiler leveren en plaatsen, zonneboiler vervangen, warmtepomp plaatsen, airco binnenunits en een buitenunit plaatsen, het realiseren van vloerverwarming, warmtepompen, zonnepanelen en slaan waterbron, vloerverwarming aanleggen, nieuwe paneelverwarmingen, vloerverwarming aanleggen, warmtepompboiler plaatsen, aanschaffen en installeren van doorstroomboiler en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming in Wijngaarden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Wijngaarden:

Kachelpijp plaatsen in bestaande gemetselde schoorsteen

In onze bakstenen schoorsteen is de asbest rookafvoer van de houtkachel verwijderd en we willen daar een dubbelwandige geïsoleerde RVS pijp voor teruggeplaatst hebben. De lengte van de pijp wordt circa 7.30 meter, diameter aansluiting op de kachel 10-11 cm. Het rookkanaal is recht en verticaal, met voldoende ruimte. Wel zijn er al twee andere, kleinere afvoerpijpen aanwezig. De schoorsteen is boven afgedekt met een cement betonplaat met daarin een opening van circa 12 cm voor de oude afvoerpijp. Er staat nog een kap met vonkenvanger op gemonteerd. Indien mogelijk graag een offerte met materiaalkosten en kosten voor arbeid gescheiden.

Rookkanaal plaatsen

Wij willen graag een houtkachel in de kamer. Er is wel een rookkanaal vanaf de 1e verdieping, maar we hebben geen idee in welke staat dit is. Vanaf de begane grond naar de eerste verdieping is nog geen rookkanaal. Ooit heeft er een gaskachel in de woonkamer gestaan, maar dit is voor onze tijd. We wonen in een rijtjes huis uit 1970. Houten tussenvloeren, pannendak. De woning zal zo'n 8 meter hoog zijn.