Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor het leveren en plaatsen van een warmtepompboiler voor een gastenverblijf:

Het leveren en plaatsen van een warmtepompboiler voor een gastenverblijf

Plaatsen van warmtepompboiler ten behoeve van warmwatervoorziening (douche) gastenverblijf ( los van woonhuis.) In combi met reeds aanwezige zonnepanelen.Ook optioneel wat loodgieterswerkzaamheden zoals aanleg thermokraan voor douche. 300 liter moet voldoen volgens mij.
Onze klant uit Wateringen (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor het leveren en plaatsen van een warmtepompboiler voor een gastenverblijf uit heel Nederland:

Aansluiting aanvoer en afvoer vaatwasser

Ik wil graag een vrijstaande vaatwasser in mijn keuken plaatsen en er is geen extra aansluiting aanwezig. Afvoer en aanvoer moeten nog aangelegd worden. De aansluit- of koppelstukken graag leveren door de loodgieter. Voor het plaatsen van een extra kraan in de keuken heb ik toestemming van de woningbouw en de offerte moet wel door een gecertificeerde bedrijf/vakman zijn.

Inloopdouche plaatsen

Het gaat om het leveren van een inloopdouche en het monteren ervan (1 x 1 meter ongeveer). De oude douchebak moet verwijdert en afgevoerd worden. De vloer onder de huidige douchebak moet waarschijnlijk uitgehakt worden.

Schutting en poort plaatsen

Mijn schutting valt uit elkaar en zal vervangen moeten worden. Ik ben opzoek naar een partij die een betaalbare houten schutting kan leveren en plaatsen inclusief poort over 1 zijde van de tuin. Dit zal 6 meter lang worden.

Convectorput plaatsen

Convectorput met radiator leveren, plaatsen en gat in houten vloer zagen. Ik heb een houten vloer waaroverheen laminaat is gelegd die ik wil laten liggen. De woonkamer is 5m breed. Je kan niet via de kruipruimte onder mijn vloer komen.

Horren leveren en plaatsen aan buitenzijde dakkapel

Hallo wij hebben een dakkapel waarvan er 2 ramen naar binnen open draaien. Wij willen graag voor elke raam een hor. Maar ze moeten dus aan de buitenzijde geplaatst worden. Kunt u aangeven wat dit kost (inclusief de horren). Je kan daar gewoon staan (als je de dakpannen verschuift)

Convectorput leveren plaatsen en gat in betonvloer zagen

Ik zoek een aannemer voor het plaatsen van een convectorput. Wegens het willen plaatsen van een schuifpui, zouden we graag onze huidige radiator willen vervangen door een convectorput. Hiervoor zijn de volgende werkzaamheden nodig: - Maken van opening/put in de betonvloer (onder de vloer is een kruipruimte), met zoveel mogelijk behoud van ons huidige houten vloer. - Voor zover nodig leidingen van CV verlengen zodat het in de kruipruimte komt. - Aanschaf convectorput - Aanschaf convectorput rooster - Plaatsen van alles - Netjes achterlaten De huidige radiator is 40 bij 240. Vermogen moet vergelijkbaar zijn met huidige radiator.

Een vaste trap plaatsen naar zolder

Ik zoek een specialist die een trap naar zolder kan aanleggen. De oude vlizotrap en bijbehorende gat zijn dicht gemaakt/verwijderd. Daarnaast is er een nieuw gat in de vloer gemaakt voor de nieuwe trap. Het gaat dus om het leveren en plaatsen van een houten (open) trap naar zolder.

Buitentrap en leuning leveren en plaatsen

Ik wil een buitentrap met armleuningen vanuit mijn raam op een vlonder. Dit is nog geen meter volgens mij. Van welk materiaal dit moet bespreek ik graag met de specialist.

Nieuwe schutting leveren en plaatsen

Ik zoek een hovenier die mijn schutting kan renoveren. 1 zijde, tussen woning en schuur=10mt. Oude schutting vervangen. 6 grenen of vuren 180/180 mt. +5 palen 6,5/6.5/ 270 mt. En 2 palen 180 lang. Voor aan beide muren.

Convectorput leveren plaatsen en gat in betonvloer en schuifpui plaatsen

Wij willen een convectorput met radiator laten plaatsen en een gat in de vloer laten zagen. Ik heb een beton vloer en een parketvloer erop. Convectorput komt er voor de schuifpui. Wij willen ook een schuifpui laten plaatsen van 2,5 meter breed. Er zit nu een raam waar de pui komt, er hoeft niets doorgebroken te worden. We denken zelf aan kunststof kozijnen, maar we horen van iedereen weer wat anders, dus we willen graag advies wat het beste is. Het moet goed isoleren en het hoeft niet heel duur te zijn. De convectorput wordt ongeveer 2,20-2,30 meter. Je kan via de kruipruimte onder mijn vloer komen.

Partners

Partners van Casius