Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Wateringen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Wateringen heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Wateringen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Wateringen of directe omgeving.

170 klanten uit Wateringen bevelen een bij Casius in Wateringen aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Wateringen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp voor sportcomplex, warmtepomp met zonnepanelen voor nieuwbouwwoning, de aanleg en aansluiting van een grondwater-warmtepomp, warmtepomp plaatsen, warmtepomp laten plaatsen, warmtepomp plaatsen, leidingen omleggen en plaatsen badkamer, warmtepomp of zonneboiler, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, leveren en installeren warmtepomp met verticale bron ter verwarming, roomdivider (gashaard) realiseren in een aanbouw, een warmtepompboiler leveren en plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Wateringen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Wateringen:

Het leveren en plaatsen van een warmtepompboiler voor een gastenverblijf

Plaatsen van warmtepompboiler ten behoeve van warmwatervoorziening (douche) gastenverblijf ( los van woonhuis.) In combi met reeds aanwezige zonnepanelen.Ook optioneel wat loodgieterswerkzaamheden zoals aanleg thermokraan voor douche. 300 liter moet voldoen volgens mij.

Leidingschema in de keuken uitvoeren

Voor de keuken in onze nieuwbouwwoning moeten er wat leidingen worden verlegd en moeten er groepen worden aagelegd. * Water en afvoer verleggen en inhaken in de vloer zodat het onder de vaatwasser door kan lopen * Stroom voor de kookplaat verleggen naar rechts * Stroom voor de afzuiger infrezen en doos boren in het beton * Stroom voor de verlichting en stopcontact (dubbele) infrezen en 2 doos boren * Groep voor de Quooker bij trekken indien nodig * Groep voor de vaatwasser bij trekken indien nodig * Groepen bij trekken voor de oven en magnetron in de kastenwand dit zijn dubbele stopcontacten * Kabels trekken voor de groepen in de kastenwand * Indien nodig moet er als deze groepen erbij gezet worden er ook een aardlekschakelaar bij geplaatst worden Zie bijgelsoten leidingschema Graag ontvang ik voor de bovenstaande zaken een offerte. Voor vragen kan er contact worden opgenomen.

Realiseren van vloerverwarming

Het gaat om een tussenwoning waar vloerverwarming via cv ketel water moet komen over 40 vierkanten meter. Op de vloer hebben tegels gelegen dus is niet geëgaliseerd. verdeler zit onder de trap van de radiatoren beneden. Radiatoren zijn verwijderd leidingwerk werk ligt er nog. leiding moeten vervangen worden voor de vloer verwarming.

Droge vloerverwarming aanleggen

Het appartement is 91 m² daar gaat vanaf de wc en de badkamer. Ik wil hier droge vloerverwarming aan laten leggen. Graag een offerte hiervoor.

Agpo zonneboiler repareren

Mijn AGPO Aquasol 3 zonneboiler geeft foutcode 76 en 72 en die wil ik laten nakijken en repareren Als ik de stekker eruit haal en hem er weer in doe, doet de zonneboiler het een tijdje wel en daarna geeft hij de foutcode. Waar de foutcode vandaan komt weet ik niet.

Complete vloerverwarmingsinstallatie

Graag willen wij vloerverwarming laten plaatst op de begane grond. De oppervlakte is ongeveer 44 m2. Ook de cv leidingen dienen te worden vernieuwd. Op de eerste verdieping willen wij de leidingen laten infrezen. Dit zou gaan om 3 slaapkamers en een badkamer. De waterleiding in de badkamer willen wij dan ook gelijk laten infrezen.

Elektrische ontsteking in kookplaat Bosch repareren

De ontsteking van mijn inductie kookplaat is defect en ik zou dit graag willen laten repareren. Het gaat over de Bosch PCL755TNL /06. Graag een offerte.

Buitenkraan in de achtertuin aanleggen

Wij zoeken een persoon om een buitenkraantje aan te leggen in onze achtertuin. De leiding moet circa 3 meter afleggen.

Advies over de vervanging van de huidige convectorput

Welke brandstof gebruik je of wens je te gebruiken? Gas. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: We willen graag advies over de vervanging van de huidige convector(put), waar vaak een laag grondwater in staat en derhalve aan roest onderhevig is.

Extra radiator plaatsen

Ik wil graag een extra radiator op mijn zolder plaatsen. De CV ketel zit vlakbij , dus het is makkelijk om de leidingen te leggen. Ik wil graag een eenvoudige radiator met een maat rond 40 cm hoog en 50 cm lang of wat er in de buurt komt. Hoor graag wat het kost en wanneer het evt gedaan kan worden. Groet

Airco op bovenverdieping installeren

Op de eerste woonlaag van een hoekwoning met plat dak, ervaren wij nu enorme warmte. In de winter is het erg koud. Betreft ligging van de woning icm plat dak. Ventileren nagenoeg niet mogelijk wegens muggen. Woning nabij sloot. Airco kan met buitenunit of zonder. Graag offerte voor 1 airco bovenverdieping meest centrale plaats. Plaatsen in trapgat zou een directe buitenverbinding opleveren. Graag spoedig en vrijblijvende offertes.

Gat boren voor een WC afvoer

Wij willen van een staand toilet naar een hangend toilet. Dus moet de afvoer verplaatst worden. Wij willen dus graag een gat laten boren en het monteren van een nieuwe afvoer.

Riolering in een bijgebouw aanleggen

Ik wil graag vanuit het woonhuis de riolering doortrekken naar de schuur (bijgebouw). Het gaat over een lengte van ongeveer 10 meter door de tuin. Er is geen kruipruimte onder het huis. In de schuur is al een Sanibroyeur voor een toilet. Kunt u een Sanibroyeur voor een douche plaatsen?

Buitenkraan aanleggen bij nieuwbouwwoning

Binnenkort wordt er gestart met de bouw van onze tussenwoning. Wij hebben een meerprijs van de aannemer ontvangen voor het aanleggen van een buitenkraan aan de achterzijde. Daarbij moet de waterleiding vanaf de voorzijde door de kruipruimte naar de achterkant worden aangelegd. Wij willen graag een offerte ontvangen voor deze klus, ter vergelijking met de toch wel hoge prijs van de aannemer. De woning zal naar verwachting eind maart 2017 worden opgeleverd.

Waterkraan voor de CV aanleggen

Ik wil een waterkraan bij mijn cv ketel op zolder aan laten leggen. Dit voor het makkelijk bijvullen van mijn cv ketel. Ik ben soms wat moeilijk telefonisch bereikbaar, maar ik bel altijd terug.

Houtkachel in de serre plaatsen

Wij willen een houtkachel plaatsen in een serre. Het is een ruimte met plavuizen en een plat dak. We zetten de kachel neer en er moet een rookkanaal op van ongeveer 3 meter door het gipsplaten plafond en het dak met rubberoord gedekt.

Leidingen verleggen in de nieuwbouwwoning

Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht toen de bouw al begonnen was. De leidingen, gas, water en elektra liggen op de standaard plaatsen. Voor de keuken die wij gekocht hebben moeten deze leidingen verlegd worden. Er moeten ook extra groepen gemaakt worden. Hier willen wij graag een offerte voor. De oplevering van de woning is half november dit jaar. De keuken wordt in de week van 7 december geplaatst.

Shining airco installeren

Het betreft het installeren van een airco met een binnen- en buiten unit. Het gaat om een kantoorruimte met een systeemplafond. Het pand is een etage hoog en een steiger wordt neergezet. De airco is reeds aanwezig, merk shining kfr 34 gw.

Buitenkraan aansluiten

Ik zou graag offerte willen voor het aansluiten van een buitenkraan inclusief materiaal. De aansluiting kan vanaf buiten door een houten plaat onder het raam naar de keuken worden getrokken.

Aansluiting maken voor vaatwasser, electriciteit, water en afvoer

Naast keukenblok ruimte voor een vaatwasser. Vaatwasser is nog niet aangeschaft

Aansluiting op riolering maken voor toilet op eerste verdieping

Ik ben voornemens een andere woning te kopen. Op de 1e verdieping is geen toilet aanwezig. Graag wil ik dat wel realiseren wat betekent dat de afvoer op het riool aangesloten dient te worden. Er is een ruimte met een standleiding, daarin wil ik het toilet laten maken.

Verhoogd toilet plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van ene verhoogd toilet. Het oude toilet dient te worden verwijderd en afgevoerd.

Designradiator vervangen

Het gaat om de vervanging van een verroeste designradiator met afmeting 150 hoog en 50 breed in een kleine badkamer, een ruimte van 230 cm hoog, 220 cm lang en 180 cm breed. Ik zoek een goedkope oplossing voor de vervanging van de radiator aangezien de woning binnenkort in de verkoop gaat.

Installatie inductiekookplaat

Vervangen van een gaskookplaat door een inductiekookplaat, waarbij de maatvoering gelijk zou zijn, maar wij willen graag zeker weten of deze past. Ook moet de extra elektrische aansluiting vanuit de meterkast hiervoor geregeld worden. De oven zit op een aparte, zware groep. Op de andere groep zit de vaatwasser. Is het nodig om de kookplaat op een aparte groep te zetten? Waarschijnlijk is het een 7200 W kookplaat.

Rookkanaal aanleggen en Karlstad haard aansluiten

Wij hebben een nieuwbouwhuis gekocht en willen graag een houtkachel plaatsen. Hiervoor is reeds een gedeelte in de verdiepingsvloer gereed gemaakt om een rookkanaal doorheen te laten gaan. Wij willen graag een offerte voor het maken van het rookkanaal en het aansluiten op de Karlstad kachel van Gamma. Graag hoor ik van u welke informatie u eventueel nog meer nodig heeft.