Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor loden leidingen vervangen:

Loden leidingen vervangen

Wij hebben in ieder geval nog loden leidingen die vanuit de watermeter naar binnen lopen. Ons huis is begin jaren 30 gebouwd. Eerlijk gezegd weet ik niet wat de situatie mbt de overige leidingen is.
Onze klant uit Wassenaar (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor loden leidingen vervangen uit heel Nederland:

Leidingwerk vervangen in de keuken en badkamer

Het gaat om een hele kleine badkamer van 0,8 bij 1,7. Deze wordt gerenoveerd. Dit betekent nieuw leidingwerk zodat de douche op een betere plek kan komen, het toilet verplaatst kan worden en leidingwerk voor een kleine wastafel. De tegels zullen verwijderd zijn. Er is sprake van loden leidingen in de badkamer en die dienen vernieuwd te worden. Daarnaast is er een nieuwe keuken geplaatst maar daar is ook deels sprake van lood. Indien mogelijk zou dat ook verwijderd en vernieuwd moeten worden. Het zijn dus twee klussen. De woning staat leeg en er kan dus Corona proof gewerkt worden. De klus zou plaatsvinden in de week 8 - 12 juni. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatieproject Welke werken moeten uitgevoerd worden? Toilet plaatsen, douche / bad plaatsen, kranen plaatsen, waterleidingen plaatsen / aanpassen

Aardpen slaan en aansluiten

Uit ons huis zijn loden water leidingen vervangen door kunststof. De aarding vanuit de meterkast was op deze loden leidingen aangesloten, nu is de groepenkast dus niet meer geaard. Dit zou ik graag oplossen door een aardpen te laten slaan en aansluiten. Ons huis is gefundeerd op een betonnen plaat, de aardpen zal denk ik dus in de tuin geslagen moeten worden.

Vervangen loden leidingen en afvoeren

Ik ga een huis kopen die nog loden waterleidingen hebben. Ik wil de waterleidingen over het gehele woning (60m2) laten vervangen, In de bijlage op pagina 20 is in detail uitgelegd hoe d epijpen er uitziet. Ik ben opzoek naar een partij die een offerte voor mij kan opstellen. I am in the process of buying a house that has the drinking water being supplied via loden pipes. The size of the apartment is approximately 60 m2. Please check the exact details of the technical inspections in the attachment (page 20) under the section "Water". It explains in more detail and shows the picture of the pipe. Could you please come up with a rough estimate of the costs as soon as possible?

Loden leiding vervangen

Uit watermeting is gebleken dat in mijn appartement te hoge concentratie lood in het water bevindt. Waar de loden leiding zich bevindt is niet duidelijk. Graag ontvang ik een (gratis) offerte om loden leiding te vervangen. De woning komt uit 1903 en staat in Amsterdam oost 4 woonlagen, op elke verdieping water gemeente begaande grond is lood geconstateerd. Kruipruimte is aanwezig daar zijn de leidingen. deurtje verder zit de hoofdkraan.

Loden leidingen vervangen

Het gaat om de loden leidingen bij de watermeter vervangen. Ik weet niet hoelang dit stuk zal zijn, maar ik denk ongeveer 1 m. Ik denk dat er niets opengebroken hoeft te worden, want het zit bij de kruipruimte.

Loden leidingen vervangen

In ons huis is nog loden leidingen, deze willen we graag laten vervangen. We wonen op de begane grond, 85 m2 en onze badkamer is aan vervanging toe, tekeningen hebben we al liggen.

Badkamer vernieuwen

Wij hebben onlangs een huis gekocht en willen de mogelijkheden bekijken met betrekking tot het herinrichten van de badkamer en het plaatsen van een aantal nieuwe meubels. Wastafelmeubel en douchewand/cabine. Dit schaffen we zelf aan. We denken eraan om de badkamer indeling te veranderen, maar we weten niet of dit mogelijk is, hier willen we graag advies over. Als dit kan moet er een deel betegelt worden. Ook moeten de loden leidingen vervangen worden. De badkamer is ongeveer 2 x 3 meter. Het afvoeren van de meubels willen we nog in overleg houden. 9 maart krijgen wij de sleutel, vanaf dan zouden we graag starten. Wij horen graag wat de mogelijkheden zijn en de kosten voor het werk.

Loden leidingen vervangen

We hebben in ons huis loden leidingen. Die leidingen moeten vervangen geworden zo snel mogelijk. Lood in ons water is 6x wettelijk norm. Ik heb geen idee hoeveel meter vervangen zou moeten worden. Ik zie onder de vloer naast de watermeter leidingen en twee meter verderop ook.

Vervangen loden leidingen

Ik woon 2 hoog in een jaren ‘30 woning en zie onder mijn gootsteen (denk ik) een loden leiding. Ik weet niet, maar ben bang, dat de leiding helemaal naar beneden naar straatniveau loopt. Ik ben benieuwd wat het vervangen van die leiding ongeveer zou kosten.

Loden leidingen vervangen

Ik heb een jaren '40 woning met nog enkele loden leidingen. Deze wil ik graag zsm laten vervangen. Het betreft maar een klein stukje en mogelijk hoeft hiervoor geen vloer open gebroken te worden. Betreft kelder - keuken situatie.

Partners

Partners van Casius