Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor loden leidingen vervangen:

Loden leidingen vervangen

Wij hebben in ieder geval nog loden leidingen die vanuit de watermeter naar binnen lopen. Ons huis is begin jaren 30 gebouwd. Eerlijk gezegd weet ik niet wat de situatie mbt de overige leidingen is.
Onze klant uit Wassenaar (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor loden leidingen vervangen uit heel Nederland:

Loden leidingen vervangen

In sommige delen van ons pand liggen nog loden leidingen die wij willen laten vervangen. We kunnen lastig inschatten wat er precies onder de vloer ligt, maar denken we dat er op twee verdiepingen nog overal lood ligt. Het huis heeft twee douches en twee keukens die mogelijk nog verbonden liggen met loden leidingen, en een aantal wasbakken, een stuk of 5. Omdat het nodige werk lastig in te schatten is zouden we graag een offerte krijgen met de verwachte totale kosten, wat de mogelijkheden zijn, en los ook de arbeidskosten per uur evenals de gemiddelde materiaalkosten (bijv. per meter leiding, als dat kan).

Loden leidingen vervangen en wand stucen en verven

Een loden standleiding lopend vanaf woonhuis 1 op de 1e verdieping door de woonkamer van woonhuis 2 (ca 3,50 meter hoog met stucco plafond met kroonlijsten) tot in de kelder ca 1 meter, (daarna wordt het PVC ) moet geheel vervangen worden. Het gedeelte van de leiding dat in de woonkamer loopt zit in de wand, de rest niet. Na vervanging moet wand (en wellicht deel van kroonlijst) netjes hersteld worden en wand geverfd.

Loden leidingen afvoeren en vervangen

Huis van 1930 en op de begane grond ter plaatse van de watermeter nog loden leidingen zitten. Deze willen ik graag laten vervangen. Kunt u aub mij laten weten wat de kosten hiervoor zullen bedragen?

Vervangen loden leidingen en afvoeren

Ik zoek een loodgieter die een loden leiding kan vervangen. Het gaat ongeveer om 3 strekkende meter. De leiding is moeilijk bereikbaar. Aan de hand van een watermeting zit een loden leiding (het huis in). Die willen we later vervangen. De leiding gaat onder de vloer richting het keukenblok, waar ook de keukenkraan zich bevind.

Vochtschaderapport maken

Bij onze bovenbuurvrouw (het appartement boven ons) is een lekkage geconstateerd in de standleiding/ afvoer. De loden leidingen van de badkamer zijn aangesloten op pvc leidingen en in die overgang zit iets niet goed. ook de wasmachine is aangesloten op deze afvoer. Tijdens elke douche- of wasbeurt lekt hier water. Dit water is in al het isolatie materiaal gelopen, in de muren getrokken en de kruipruimte in gelopen. We hebben nu een schade rapport nodig voor de verzekering om de schade te laten herstellen. De gevolgschade is: De schade zit in de woonkamer. Rondom deze plek zijn de muren zo vochtig dat het stucwerk los laat/ is gelaten. Omdat dit water zolang heeft doorgesijpeld is de kruipruimte zo vochtig dat de vloerplaten zijn aangetast. Ook is dichtbij de lekkage aan de onderkant van de vloerplaten zwarte schimmel te zien. Ook het laminaat rondom deze plek is krom getrokken. Daarnaast is, om de lekkage op te kunnen sporen de muur open gebroken, die weer hersteld moet worden.

Loden leidingen vervangen

Loden leidingen laten vervangen op korte termijn van een huis, 2e etage, bouwjaar rond 1930. Graag op korte termijn

Vervangen standleiding en loden leidingen

In een pand met 4 appartementen , 1 per etage, willen we graag 2 standleidingen laten vervangen / relinen / schoonmaken. Dit is afhankelijk van de staat van de leidingen. Bij sommigen zal gebroken moeten worden. Daarnaast willen wij ook inventariseren of het eventueel per etage opgelost kan worden.

Loden leidingen vervangen

Wij gaan verhuizen op 1 oktober naar een jaren 30 dubbele bovenwoning in Voorburg. Dit huis heeft op de begane grond ter plaatse van de watermeter nog loden leidingen zitten. Deze willen wij graag laten vervangen. Kunt u ons laten weten wat de kosten hiervoor zullen bedragen?

Loden leiding vervangen

Het betreft een tussenwoning uit 1928. De aansluitpunt van waterleidingbedrijf bevindt zich in voortuin zo'n 2 m vanaf de gevel. De watermeter bevindt zich aan achterzijde woning. Nadat we met lekkage van de leiding van put naar meter te maken kregen, bleek dat dit nog een loden leiding is. De overige leidingen in de woning zelf zijn al door een vorige eigenaar vervangen voor koper. Bij reparatie van de lekkage is een deel vervangen door kunststof, maar het deel van de loden leiding dat onder een stenen vloer loopt is lastig bereikbaar. Deze leiding zit er nog, en willen we we alsnog volledig vervangen of omleggen. Via wat online research hebben we begrepen dat daar verschillende mogelijkheden voor zijn. We willen graag met een aantal bedrijven de opties nagaan om zo tot de beste oplossing te komen met het minste sloop- en breekwerk. De huidige stenen vloer moet intact blijven.

Loden leiding laten vervangen

Ik wil onze loden leidingen laten vervangen voor de keuken 1 kraan warm en koud en boven in de badkamer 2 mengkranen. Wat kost dit?

Partners

Partners van Casius