Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Warmond te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Warmond heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Warmond u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Warmond of directe omgeving.

62 klanten uit Warmond bevelen een bij Casius in Warmond aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Warmond bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp met zonnepanelen voor nieuwbouwwoning, het leveren en aansluiten van een grond warmtepomp, de aanleg en aansluiting van een grondwater-warmtepomp, warmtepomp plaatsen, warmtepomp laten plaatsen, warmtepomp plaatsen, leidingen omleggen en plaatsen badkamer, warmtepomp of zonneboiler, warmtepomp plaatsen, het leveren en aansluiten van een warmtepomp, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, leveren en installeren warmtepomp met verticale bron ter verwarming, roomdivider (gashaard) realiseren in een aanbouw, een warmtepompboiler leveren en plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Warmond staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Warmond:

Airco splitlevel eurom controle en geiser schoonmaken

Bijvullen van de airco en eventueel geiser schoonmaken.

Centrale verwarming in een chalet aanleggen

Wij willen in ons chalet centrale verwarming laten aanleggen. Het chalet is 10 meter lang en 4 meter breed en voorzien van 2 slaapkamers 1 badkamer en een woonkamer van ongeveer 4 x 5 meter Oude verwarming graag verwijderen en afvoeren.

Warmtepomp plaatsen

Het gaat om een grote villa, bouwjaar 2008, 400 m2, huidig verbruik 3500 kub gas. Ik heb interesse in aardverwarming/verticale verwarming. Graag ontvang ik een offerte.

Informeren over vloerverwarming aanleggen op houten vloer en plaatsen

Ik wil graag de opties vernemen over het leggen van vloerverwarming op een houten vloer als hoofdverwarming. In een oude woning. En of dit in combinatie kan met PVC. Het gaat om ongeveer 40 m2. Momenteel ligt er laminaat op.

Zonneboilers plaatsen

Wij hebben ruimte op het dakkapel voor twee zonneboilers. Ik wil twee stuks van ongeveer 100 liter indien mogelijk. Ik wil met twee connectoren. Ik hoef niet per se van het gas af.

Houtkachel en rookkanaal plaatsen in de stacaravan

Graag wil ik een houtkachel in mijn stacaravan plaatsen, ik heb deze nog niet en er is ook geen rookkanaal aanwezig, Het rookkanaal kan via de zijkant of via het dak naar buiten. De hoogte van de stacaravan is 3 meter. Voor de rookkachel ontvang ik graag advies welke ik het beste zou kunnen aanschaffen.

Warmtepomp bij tussenwoning installeren

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat om een tussenwoning We hebben een oude ketel van ongeveer 20 jaar en we hebben zonnepanelen, we zijn redelijk goed geïsoleerd, met sinds kort HR++ op de begane grond. We hebben geen vloerverwarming. We willen ketel vervangen, en dan in combinatie met een warmtepomp. Geen vloerverwarming, dus is de gecombineerde HR-ketel/warmtepomp een logische oplossing We kunnen met 50 graden ketelwarmte ons huis verwarmen.

Vaatwasser aansluiting maken

Ik wil een water aansluiting en een afvoer voor een afwasmachine laten aanleggen. Dit is door te trekken vanaf de aansluiting van de wasmachine de afstand is maximaal 1 meter. Graag ontvang ik uw offerte.

Onderhoud aan gaskachel en geiser

We hebben sinds vorig jaar een stacaravan op camping Rianto in Warmond. Nu willen we graag dat de gaskachel en geiser nagekeken worden zodat deze veilig gebruikt kunnen worden.

Houtkachel op het afvoerkanaal aansluiten

Het betreft het laten aansluiten van de houtkachel op het bestaande afvoerkanaal. De pijp ertussen en afdekplaatje plafond is niet aanwezig.

Waterleiding van thermolint voorzien

Voor mijn stacaravan te Warmond zoek ik iemand die ca. 24 meter waterleiding van thermolint wil voorzien.

Doorbreken van kast en tegelwerk ...

Doorbreken van kast en tegelwerk verwijderen. 2 deuren dicht maken. Plaatsen ligbad met douche en dubbele wastafel en kast. Verleggen van waterleidingen en afvoeren. Tegelen van de wand bij het bad en de vloer. De rest stucken.

Bestaande radiator dient vervangen te ...

Bestaande radiator dient vervangen te worden door een convectorput. Incl. plaatsen convectorput en aansluiten radiator.