Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor buitenkraan plaatsen:

Buitenkraan plaatsen

Ik wil graag een vorstvrije buitenkraan laten plaatsen naast de voordeur. De waterleiding zit in de meterkast ± 1 meter achter de buitenmuur waar de kraan geplaatst moet worden.
Onze klant uit Waddinxveen (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitenkraan plaatsen uit heel Nederland:

Buitenkraan plaatsen

Wij willen een buitenkraan geplaatst hebben, in de voortuin. Er is nu nog geen aansluiting. Het moet waarschijnlijk van de wc afgetapt worden.

Aanleggen van een buitenkraan

Wij willen graag een buitenkraan laten plaatsen aan de butienkant van ons appartementencomplex. Graag willen wij weten wat de kosten hiervoor zijn. Alvast bedankt.

Buitenkraan plaatsen

Ik zou graag willen weten hoeveel het kost om een buitenkraan te laten plaatsen in mijn nieuwbouw woning aan de achtertuin.

Vorstvrije buitenkraan aanleggen

Ik wil graag een vorstvrije buitenkraan laten plaatsen naast de voordeur. De waterleiding zit in de meterkast meteen achter de buitenmuur waar de kraan geplaatst moet worden.

Buitenkranen plaatsen

Wij zoeken loodgieter voor plaatsen buitenkraan voor zowel voorkant als achterkant van ons huis Offerte gelieve inclusief materiaal

buitenkraan plaatsen

Graag een buitenkraan plaatsen aan de buitenmuur bij de tuin

Buitenkraan

Ik wil graag een nieuwe buitenkraan laten plaatsen aan de achterzijde van de woning ten bate van de tuin. Er is aan de achterzijde geen waterleiding aanwezig, dus moet of vanuit de meterkast aan de voorzijde gehaald worden of vanuit het toiletkraantje. De vloer is van beton.

Buitenkraan tuin

Wij willen een buitenkraan laten plaatsen in de achtertuin, wij willen deze in de gevel realiseren. Er is geen waterleiding in de buurt, dit zal via de kruipruimte moeten.

Lekkende buitenkraan vervangen

Ik wil graag een nieuwe buitenkraan laten plaatsen. De buitenkraan moet vervangen worden (huidige kraan lekt). Ik heb zelf geen kraan aangeschaft. Op de kraan moet de tuinslang kunnen worden aangesloten. Het moet plaatsvinden in de achtertuin, deze is goed bereikbaar.

Buitenkraan aanleggen

Plaatsen van een buitenkraan in de achtertuin vanuit de meterkast. Nieuwbouwhuis recent opgeleverd, zonder voorbereidende werkzaamheden.

Partners

Partners van Casius