Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Waddinxveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Waddinxveen heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Waddinxveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Waddinxveen of directe omgeving.

316 klanten uit Waddinxveen bevelen een bij Casius in Waddinxveen aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Waddinxveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: verwarmingssysteem op grondwarmte en zonnepanelen aanbrengen, verticale warmtepomp installatie, bodem- warmtepomp plaatsen, warmtepomp aanleggen, warmtesysteem vervangen, advies en aanleggen verwarmingssysteem jaren '30 woning, warmtepomp plaatsen, vloerverwarming plaatsen, grondwaterwarmtepomp installeren, nieuwbouw voorzien van een warmtepomp, warmtepomp Nefit Enviline plaatsen, warmtepomp plaatsen, aardwarmte plaatsen, woning "all- electric" maken, grondwaterwarmtepompsysteem of Lucht- waterpomp installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Waddinxveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Waddinxveen:

Warmtepomp aansluiten

Wij willen ons gasverbruik verlagen door middel van een warmtepomp. Dit zouden wij graag laten onderzoeken. Dit willen wij in de grond geboord hebben. Het gasverbruik is 2700 m3 per jaar.

Drainage rond het huis doorspuiten

Van een blok van 8 huizen wil ik de drainage laten doorspoelen. Er staat nu water in wat niet doorspoelt. Per huis is de drainage 6 meter.

NEST thermostaat laten aansluiten

Wij hebben een NEST Thermostaat (al gekocht) en zouden deze graag geïnstalleerd hebben op een Intergas Extreme ketel. Wij hebben 2 zones, opgeleverd door de aannemer.

Lucht-lucht warmtepomp installeren

Installatie (eventueel met LTV vloerverwarming van 174 m2 op staaldraadmatten) van lucht - lucht warmtepomp ter behoeve van wonen zonder gas. Extra uit te voeren is de verplaatsing van de buitenunit me max 10 meter van de gevel af.

Houtkachel en rookkanaal plaatsen

Wij willen graag een houtkachel laten plaatsen. Tevens wil de klant een rookkanaal laten maken van ongeveer 7 meter. De pijp moet door 2 betonvloeren met zachte stukken en door het pannendak. De klant ontvangt graag een prijsindicatie inclusief de afvoer pijp.

Buitenkranen plaatsen

Plaatsen van 2 buitenkranen aan de voor- en achterzijde van een woning.

Buitenkraan plaatsen

Buitenkraan plaatsen met afsluitkraan tussen voor de winter. Aftappend van het koude water van de wasbak omdat dit het makkelijkste is en kortsbij de achtermuur ligt. De werkplek is goed bereikbaar.

Sleuven frezen in prefab beton

Enkele sleuven in hard prefab beton voor: afvoer fontein toilet in muur, waterleidingen bad verticaal in muur, sleuf voor snoeren televisie verticaal in muur

Veiligheidsgeiser in de stacaravan installeren

Ik heb een stacaravan. Er zit een Bosch geiser type W125k tz1 met waakvlam in. Ik vind dit niet prettig. Deze geiser lekt nu na de winter. Ik wil een geiser met elektronische ontsteking. De geiser deed ik eigenlijk nooit aan vanwege de waakvlam, maar ik wil wel graag warm water hebben. We hebben een propaan gasfles.

Kranen buiten monteren

Ik wil graag een buitenkraan voor en een buitenkraan achter laten plaatsen. Hoeven geen vorstvrije kraantjes te zijn.

Buitenkraan plaatsen

Ik wil graag een buitenkraan laten plaatsen in mijn achtertuin. Watermeter zit bij de voordeur, afstand van watermeter tot achtergevel is +/- 10 meter. De leiding kan door de kruipruimte worden doorgetrokken.

Riolering ophogen

Graag ontvang ik van u een offerte voor het ophogen en gedeeltelijk vervangen van de grondriolering in de achtertuin (zie bijgevoegde foto's) en het oplossen van de stank in het toilet. Graag ontvang ik van u een gespecificeerd overzicht, inclusief uurloon, materiaalkosten en de totaalprijs.

Rookkanaal plaatsen in nieuwbouw woning

Wij willen in ons nieuwbouwhuis (oplevering medio september) een openhaard laten bouwen. We zijn nog in twijfel wat voor soort dit gaat worden (hout, gas, elektra). Onze voorkeur gaat naar hout, maar hierdoor zouden we een rookafvoerkanaal moeten laten aanbrengen in het huis. Kunnen jullie op basis van bijgevoegde plattegronden een offerte doen toekomen wat dit ongeveer moet gaan kosten? Op de platte grond betreft het bouwnummer 172, de afvoer zou aan de rechterkant in het midden van de muur moeten komen.

Boiler verplaatsen van keuken naar slaapkamer

De boiler hangt in de keuken en ik wil hem in een grote kast in de slaapkamer. Er zit een gang met de voordeur tussen de keuken en de slaapkamer.

CV in een chalet aanleggen

Graag wil ik een CV laten plaatsen in een chalet. De chalet is 3.8 x 4 meter groot en voorzien van 2 slaapkamers, een badkamer, en een woonkamer. Er is nog geen CV aanwezig, dit moet dus nieuw aangelegd worden.

Radiator op zolder monteren

Ik heb een nieuwbouw woning gekocht en op de zolder is geen radiator. Nu kan de aannemer deze wel plaatsen, maar hij vraagt er naar onze mening te veel voor. Op de zolder zit ook de cv. De wand rondom de CV is van metal stud. Hoeveel kost het plaatsen van een radiator op zolder? De zolder is ongeveer 5.10 x 7 meter groot. De bouw van de woning is nog niet gestart.

Houtkachel opnieuw installeren

Wij willen graag een bestaande houtkachel opnieuw brandveilig laten installeren. Ons chalet is afgelopen jaar volledig gerenoveerd en de bestaande kachel zouden wij graag opnieuw willen gaan gebruiken. Omdat deze te dicht tegen de muur aan staat willen we graag dat de installatie wordt uitgebreid door de kachel verder van de muur af te plaatsen middels bochtstukken.

Loodgietersklussen in huis

Het betreft een offerte aanvraag voor diverse klusjes in mijn huis: - geiser schoonmaken; - moederhaard (gas) schoonmaken; - nieuwe thermostaat kraan plaatsen; - lichtschakelaar in de badkamer vastzetten; - diverse verwarmingen hangen beetje los.

Vloerverwarming in de badkamer en WC

Ik ontvang graag een prjjsindicatie voor elektrische vloerverwarming of vloerverwarming via een buizensysteem. Het gaat om de badkamer en toiletruimte. Maten ruimtes: - 350 cm x 210 cm, 1e verdieping - 150 cm x 100 cm, begane grond Opgesplitst in offerte aanschaf materialen en montage. Het betreft een nieuwbouwwoning die naar verwachting in september 2016 word opgeleverd.

Mechanische ventilatie van Itho Daalderop plaatsen

Graag ontvang ik een offerte van een erkende installateur voor het vervangen van de huidige mechanische ventilator. Dit is een Stork CME met 5-poot stekker. Deze moet vervangen worden door een nieuwe gelijkwaardige ventilator. Dit inclusief 2 x een afstandbediening. Graag ontvang ik ook offerte voor een eenmalige reiniging van het systeem.

Grohe thermostatische douchekraan vervangen

Ik wil oude Grohe thermostatische douchemengkraan vervangen door nieuwe.

CV-leidingen in een gipswand met wegwerken

Graag ontvang ik een prijsopgave om 4 meter CV-leiding weg te werken in een gipswand met metalen staanders. Is dat mogelijk? Stuken laat ik door een ander doen uiteraard. En in verband met het plaatsen van een nieuwe keuken dient de waterleiding aansluiting 2 meter verlegd te worden.

Houtkachel in een chalet installeren

Wij hebben een houtkachel in ons houten chalet die opnieuw, op de oorspronkelijke plaats, geplaatst moet worden op een brandveilige manier. De originele schoorsteen en kachel zelf zijn nog aanwezig en in orde. De kachel staat niet overal 20 cm van de wand, mdf met isolatie en houten balken constructie. De afstand is ongeveer 7 cm. We willen advies over de aansluiting en de mogelijke aansluitmaterialen.

Rioolbuis vervangen langs de gevel

Er moet 7 meter rioolbuis van 125 mm vervangen worden: 2 meter waterafvoer van 50 mm vervangen op 10 cm diepte, 2 x 125 mm T verloop t.b.v. regenwaterafvoer aansluiten, 1 x 50 mm T verloop (125mm) en aansluiten schrobput op hoofdbuis. Het is op circa 35 cm diepte, langs de gevel. Het is zandgrond waar straattegels op liggen.

Doorvoeren door fundering maken voor rioolaansluitingen

Ik wil mijn oude woning uit circa 1870 aansluiten op de standleiding van het hoofdriool. De standleiding loopt door de tuin langs het huis. Hiervoor moeten er 3 gaten met diverse afmetingen schuin geboord worden door de fundering (ca 60 cm). Daarna moeten er pvc-aansluitingen worden gemaakt op het riool. Het afgraven van de grond en vrij leggen van het riool doe ik zelf. Ik wil het werk voor de winter laten afronden en ontvang graag vooraf een prijsindicatie.