Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Waddinxveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Waddinxveen heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Waddinxveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Waddinxveen of directe omgeving.

318 klanten uit Waddinxveen bevelen een bij Casius in Waddinxveen aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Waddinxveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: 12 warmtepompen plaatsen, warmtepomp voor sportcomplex, warmtepomp met zonnepanelen voor nieuwbouwwoning, warmtepomp installeren d.m.v. bodemwarmte., warmtepomp plaatsen, de aanleg en aansluiting van een grondwater-warmtepomp, warmtepomp plaatsen, warmtepomp laten plaatsen, warmtepomp plaatsen, bedrijfsruimtes verwarmen met infraroodverwarming, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Waddinxveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Waddinxveen:

Buitenkraan plaatsen

Ik wil graag een vorstvrije buitenkraan laten plaatsen naast de voordeur. De waterleiding zit in de meterkast ± 1 meter achter de buitenmuur waar de kraan geplaatst moet worden.

Hybride combi CV + leidingwerk

Let op: het gaat niet alleen om een nieuwe ketel, maar om volledig leidingwerk om te leggen. Huidig hangt een verwarmingsketel, deze moet vervangen worden door een combi ketel. Wij zitten midden in een groot renovatie project!

Zonnepanelen tijdelijk verwijderen en weer terug plaatsen

In de maand november/ december wordt er bij ons een dakkapel geplaatst. Ik zoek iemand die tijdelijk mijn 7 stuks zonnepanelen tegen die tijd kan verwijderen en na het plaatsen van de dakkapel deze 7 stuks weer kan herplaatsen. Als het goed is passen de panelen daarna gewoon weer op hun oorspronkelijke plek op het dak.

Ombouw dakgoot vervangen

In overleg gegaan met de buren, om de ombouw van onze dakgoot laten vervangen. Vorig jaar is de binnenzijde gerepareerd en nu willen wij de buitenzijde vernieuwen. Als het mogelijk is graag met kunststof. Het gaat om de voor en achterzijde van twee huizen. Bij elkaar is dat ongeveer 24 meter. Is het mogelijk dat wij daar een

Vloerverwarming aanleggen en warmtepomp plaatsen

Bestaande radiatoren worden verwijderd, vloerverwarming dient aangelegd te worden op een bestaande houten vloer (huis 1957), dit mag mede geoffreerd worden. Gehele eerste etage m.u.v. badkamer dient te worden voorzien van vloerverwarming. Oude CV ketel (2001) dient verwijderd te worden. Hiervoor in de plaats willen we een lucht-lucht of lucht-water warmtepomp, afhankelijk van de beste optie(s). Zonnecellen worden door een derde partij geleverd en geïnstalleerd incl. verzwaring aansluiting in meterkast.

Stacaravan aansluiten op gas water en elektra

Stacaravan aansluiten op de bestaande voorzieningen op het chalet park te Waddinxveen

Warmtepomp plaatsen

Graag willen wij een zonneboiler of warmtepomp laten plaatsen om zo zo snel mogelijk van het gas af te kunnen. Afgelopen jaar hebben we 30 zonnepanelen laten plaatsen zodat stroom voldoende is. We hebben ruimte genoeg om de zonneboiler te laten plaatsen en willen dit enkel doen als er voldoende subsidie op zit. De woning heeft een inhoud van 635 m3.

Vloerverwarming aanleggen

Ik zou graag vloerverwarming willen leggen voor een oppervlak van 40 m2 en zou er meer informatie over willen.

Verwarming middels warmtepomp

De woning heeft een inhoud van 645 m3. De woning is uit 1979. En heeft muur en dark isolatie uit die tijd. De kelder wordt geïsoleerd door middel van chips. Het dak wordt aan de binnenzijde ook na geïsoleerd. De begane grond is ongeveer 100 m2 deze wordt voorzien nieuwe vloerverwarming. 10 cm hoh. De rest van de woning is voorzien van klassieke verwarmingen. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Renovatieproject. Welke werken moeten gebeuren? Aansluiten op bestaande radiatoren, aansluiten op warm sanitair water en nieuwe vloerverwarming plaatsen.

Warmtepomp aansluiten

Wij willen ons gasverbruik verlagen door middel van een warmtepomp. Dit zouden wij graag laten onderzoeken. Dit willen wij in de grond geboord hebben. Het gasverbruik is 2700 m3 per jaar.

Drainage rond het huis doorspuiten

Van een blok van 8 huizen wil ik de drainage laten doorspoelen. Er staat nu water in wat niet doorspoelt. Per huis is de drainage 6 meter.

NEST thermostaat laten aansluiten

Wij hebben een NEST Thermostaat (al gekocht) en zouden deze graag geïnstalleerd hebben op een Intergas Extreme ketel. Wij hebben 2 zones, opgeleverd door de aannemer.

Lucht-lucht warmtepomp installeren

Installatie (eventueel met LTV vloerverwarming van 174 m2 op staaldraadmatten) van lucht - lucht warmtepomp ter behoeve van wonen zonder gas. Extra uit te voeren is de verplaatsing van de buitenunit me max 10 meter van de gevel af.

Houtkachel en rookkanaal plaatsen

Wij willen graag een houtkachel laten plaatsen. Tevens wil de klant een rookkanaal laten maken van ongeveer 7 meter. De pijp moet door 2 betonvloeren met zachte stukken en door het pannendak. De klant ontvangt graag een prijsindicatie inclusief de afvoer pijp.

Buitenkranen plaatsen

Plaatsen van 2 buitenkranen aan de voor- en achterzijde van een woning.

Buitenkraan plaatsen

Buitenkraan plaatsen met afsluitkraan tussen voor de winter. Aftappend van het koude water van de wasbak omdat dit het makkelijkste is en kortsbij de achtermuur ligt. De werkplek is goed bereikbaar.

Sleuven frezen in prefab beton

Enkele sleuven in hard prefab beton voor: afvoer fontein toilet in muur, waterleidingen bad verticaal in muur, sleuf voor snoeren televisie verticaal in muur

Veiligheidsgeiser in de stacaravan installeren

Ik heb een stacaravan. Er zit een Bosch geiser type W125k tz1 met waakvlam in. Ik vind dit niet prettig. Deze geiser lekt nu na de winter. Ik wil een geiser met elektronische ontsteking. De geiser deed ik eigenlijk nooit aan vanwege de waakvlam, maar ik wil wel graag warm water hebben. We hebben een propaan gasfles.

Kranen buiten monteren

Ik wil graag een buitenkraan voor en een buitenkraan achter laten plaatsen. Hoeven geen vorstvrije kraantjes te zijn.

Buitenkraan plaatsen

Ik wil graag een buitenkraan laten plaatsen in mijn achtertuin. Watermeter zit bij de voordeur, afstand van watermeter tot achtergevel is +/- 10 meter. De leiding kan door de kruipruimte worden doorgetrokken.

Riolering ophogen

Graag ontvang ik van u een offerte voor het ophogen en gedeeltelijk vervangen van de grondriolering in de achtertuin (zie bijgevoegde foto's) en het oplossen van de stank in het toilet. Graag ontvang ik van u een gespecificeerd overzicht, inclusief uurloon, materiaalkosten en de totaalprijs.

Rookkanaal plaatsen in nieuwbouw woning

Wij willen in ons nieuwbouwhuis (oplevering medio september) een openhaard laten bouwen. We zijn nog in twijfel wat voor soort dit gaat worden (hout, gas, elektra). Onze voorkeur gaat naar hout, maar hierdoor zouden we een rookafvoerkanaal moeten laten aanbrengen in het huis. Kunnen jullie op basis van bijgevoegde plattegronden een offerte doen toekomen wat dit ongeveer moet gaan kosten? Op de platte grond betreft het bouwnummer 172, de afvoer zou aan de rechterkant in het midden van de muur moeten komen.

Boiler verplaatsen van keuken naar slaapkamer

De boiler hangt in de keuken en ik wil hem in een grote kast in de slaapkamer. Er zit een gang met de voordeur tussen de keuken en de slaapkamer.

CV in een chalet aanleggen

Graag wil ik een CV laten plaatsen in een chalet. De chalet is 3.8 x 4 meter groot en voorzien van 2 slaapkamers, een badkamer, en een woonkamer. Er is nog geen CV aanwezig, dit moet dus nieuw aangelegd worden.

Radiator op zolder monteren

Ik heb een nieuwbouw woning gekocht en op de zolder is geen radiator. Nu kan de aannemer deze wel plaatsen, maar hij vraagt er naar onze mening te veel voor. Op de zolder zit ook de cv. De wand rondom de CV is van metal stud. Hoeveel kost het plaatsen van een radiator op zolder? De zolder is ongeveer 5.10 x 7 meter groot. De bouw van de woning is nog niet gestart.