Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Voorschoten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Voorschoten heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Voorschoten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Voorschoten of directe omgeving.

415 klanten uit Voorschoten bevelen een bij Casius in Voorschoten aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Voorschoten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepompboiler installeren in nieuwbouwproject recreatiewoningen, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, verduurzamen woning, warmtepomp en vloerverwarming plaatsen, het leveren en plaatsen van radiatoren, HR-ketel en expansievat, vloerverwarming, cv en radiatoren plaatsen, infrarood verwarming plaatsen, houthaard gemetselde schouw vervangen voor roomdiviver gashaard, warmtepomp installeren naast luchtverwarming, of de gele woning verwarmen op lucht-luchtwarmtepompen, vloerverwarming realiseren begane grond en 1e verdieping, cv vervangen voor warmtepomp, adviseren en installeren van boiler of warmtepomp, lage rendement radiatoren plaatsen + lucht-luchtwarmtepomp, van elektrisch-gas ketel over naar volledig elektrisch en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Voorschoten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Voorschoten:

Verplaatsen combi CV

De verwarmingsketel dient van de eerste naar de tweede verdieping verplaatst te worden. De nieuwe locatie ligt recht boven de bestaande. De opvoerpijp komt dan vlak bij dakkapel en is dus makelijk te bereiken. Het plafond / vloer zijn van hout.

Verplaatsen verwarmingsketel

De verwarmingsketel dient verplaatst te worden. Deze bevindt zich op de eerste etage aan de tuinzijde van het hoekhuis. Mogelijke nieuwe plaats: a) Verplaatsen naar 2e etage aan voorzijde huis. Er dient nieuwe gasleiding getrokken te worden en dak doorvoer vemaakt worden plus koud / warm water. b) Verplaatsen naar balkon, is ander zijde muur waar de verwarmingsketel zich bevindt. Ketel dient dan in cv kast geplaatst te worden op balkon. Vraag is of we omgevingstoestemming krijgen. Ketelmerk Neffit combi ketel, twee jaar oud. Bouwjaar woonhuis 1962, houten vloeren, schuinpannendak

Buitenkraan aanleggen achtertuin via kruipruimte

Ik wil een buitenkraan laten aanleggen. De kruipruimte bevindt zich in de woonkamer. De afstand naar de buitenmuur is 5 of 6 meter. De meterkast is in de hal ca 3 meter van de kruipruimte.

Vloerverwarming plaatsen

I would like to install floor heating on 2 different floors of my house (the 1st floor and the to-be-built 2nd floor). On the existing 1st floor, I need to cut the toplayer to lay the floorheating (infrezen). The area for infrezen is about 52 m2. One questioin is that there are pipes in the floor of the 1st floor (cold water and hot water). Is it an issue for infrezen? The 2nd floor is being built right now. Thus it requires a complete new wet system with net and isolation folio. The area of the 2nd floor is 30 m2. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatieproject Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 50 en 100 m²

Vloerverwarming plaatsen

In de woonkamer met een betonnen vloer wil ik graag vloerverwarming laten infrezen. Hierna dient het ook dichtgesmeerd te worden. De oppervlakte is ongeveer 54 m2.

Daikin split airco vullen en vacumeren

Ik ga zelf een nieuwe daikin split airco ophangen (2. 5 of 3. 5kw) Deze sluit ik zelf aan. Maar aangezien ik zelf niet mag vullen en vacumeren wil ik hier graag de prijs van weten

Vloerverwarming plaatsen

Wil graag een vloerverwarming als hoofdverwarming laten plaatsen. De vloer is ongeveer 36 m2 en is kan op de kale betonvloer gemaakt worden. Indien mogelijk ook gelijk de zandcement vloer door de zelfde partij laten uitvoeren.

Aanleggen van vloerverwarming

We willen vloerverwarming in de woonkamer en aangrenzende gang en toilet. Totaal 36 m2 vloeroppervlak. Naar verwachting hebben we een betonnen ondervloer. We willen graag een click PVC vloer als afwerking. Voorwerk doen wij zelf. Kunt ook vermelden hoeveel het kost wanneer er warm water buizen met elektrische verwarming wordt gelegd.

Lucht - Water warmtepomp

Welke installatie hebt u momenteel? Ik heb verwarming op gas. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaand gebouw. Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: De inhoud van de woning is ongeveer 600 m3, Het woonoppervlak 235 m2 en het gaat om een remeha hr ketel, via binnenuit kan de buitenunit geplaatst worden op het platte dak binnen 1 meter.

Vervangen van de CV-ketel

Ik wil graag de CV ketel in mijn tussenwoning laten vervangen door een CW 5 ketel. Kunt u aangeven wat de kosten zijn voor het leveren en plaatsen van de ketel?

Eternit standleiding laten saneren

Ik heb in het huis dat ik aan het aankopen ben 2 standleidingen die nog gedeeltelijk van eternit lijken te zijn. Deze wil ik graag laten verwijderen en laten vervangen door PVC. Lengte van de leidingen is minder dan 2,5 m per stuk. Ze lopen nog gedeeltelijk door in de vloer en in de schoorsteen. Zie bijgaande foto. Er is nog geen formele asbestinventarisatie of -onderzoek gedaan. Ik ontvang graag een kostenindicatie van deze werkzaamheden.

Schoorsteenklep naar schoorsteen plaatsen

Ik heb een gemetselde open haard, waarvan de klep klem zit. De klep zit in het rookkanaal en is met een ketting te bedienen, waardoor ik altijd vieze handen kreeg na het openen/sluiten van de klep. Is het mogelijk om de klep te vervangen met een klep die van buiten het rookkanaal is te bedienen? De werkplek is goed bereikbaar. De vakman kan zijn auto voor de deur kwijt.

Keukenkraan monteren

Ik wil graag een keukenkraan (die ik bij jullie ga kopen) gemonteerd hebben, wil graag weten wat dat kost.

Radiatoren op de begane grond vervangen

De radiatoren op de benedenverdieping zijn echt toe aan vervanging (roest, lekken enz). Het zou dan gaan om vervaging van 3 dubbele radiatoren van 80cm breed x 60cm hoog en 1 van 70cmx50 cm. (totaal 4 ). Mijn vraag zou zijn : kunnen deze 4 vervangen worden door radiatoren van Hudson Reed Revive ( of iets soortgelijks), kleur mat antraciet ? Wat zou dat ca gaan kosten? Met

Split unit airco installeren

Ik wil een split unit airco die ik bij Gamma koop in onze slaapkamer laten installeren. De buitenunit komt daarbij op het balkon en de binnenunit op de slaapkamermuur. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Schoorsteenklep repareren

De schoorsteenklep zit al tijden muurvast en staat in de open stand. Ondanks dat ik de open haard al jaren niet meer gebruik wil ik wel dat hij goed werkt, omdat er veel warmte verloren gaat. Graag ontvang ik deskundig advies en een indicatie van de kosten.

Kachel installeren

Ik wil graag een kachel laten installeren. Er is een schoorsteen aanwezig. De kachel moet aangesloten worden op de schoorsteen. De kachel zelf heb ik al gekocht. Het gaat om een pelletkachel.

Stortbak repareren van de toilet

Ik wil graag de stortbak van het toilet laten repareren. Ik heb 2 probleempjes: - WC loopt door: water blijft lopen - Valpijp lekt bij aansluiting pot als er doorgetrokken wordt.

CV-ketel plaatsen en leidingwerk aanpassen

We willen graag een nieuwe CV ketel omdat de oude kuren vertoont. De nieuwe CV ketel dient op een andere etage geplaatst te worden, er zal dus een nieuwe gas, water en cv leiding aangelegd moeten worden. Graag op korte termijn.

CV, gasleiding en waterleidingen verplaatsen

In woning met houten vloeren willen we de een nieuwe CV ketel laten plaatsen op de zolder etage aan de straatkant. De huidige ketel staat op de eerste etage aan de tuinzijde. Het gaat om leidingwerk cv, gas en water. De vloeren zijn ter plekken opengemaakt. Spoed vereist.

Leidingwerk van keuken vervangen

De vorige bewoner van onze woning heeft de oorspronkelijke keuken verplaatst. Hiermee zijn ook de leidingen/afvoeren verplaatst. De installatie/verplaatsing heeft hij zelf gedaan en is nogal amateuristisch uitgevoerd. Wij hebben last van lekkages en verstoppingen bij de afvoer van de gootsteen. Wij zijn op zoek naar iemand die voor ons de leidingen professioneel kan vervangen en aansluiten zodat wij in de toekomst geen problemen meer hebben met de afvoer.

Buitendouche aanleggen

Aanleg van buitendouche met koud en warmwater en afvoer.. tevens een douchebak voor opvang van afvoerwater. Totale lengte ongeveer aansluiting naar buitedouche 8 meter.. Tevens moet er een mengkraan komen..

Bad installeren en pullbar ophangen

Wij hebben een bad gekocht die geïnstalleerd moet worden. Hier zitten nog geen aansluitingen bij voor de afvoer (slang/rubbers), dus graag deze ook meenemen. Daarnaast gaat het om ophangen van een pullbar aan muur/plafond.

Vuilwaterpomp vervangen

Het betreft een Ama drainer 301 die in de garage onder ander het via de oprit naar beneden stromende hemelwater wegpompt, functioneert niet meer naar behoren. Zou zo'n zelfde pomp terug willen omdat de aansluiting dan onveranderd blijft. De installatie moet op korte termijn.

Loodgieterswerk

Stortbak van de wc loopt uiterst langzaam vol. Aftapkraanje van buitenkraan werkt niet (niet te verdraaien) en de cementvoeg naast wc is zwart (Duidt op lekkage?).