Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor wc repareren:

WC repareren

Het zwevende toilet op de begane grond spoelt slecht door en suist lang na spoelen. De knop doet ook raar. Graag wil ik dat de vakman het toilet controleert en repareert.
Onze klant uit Voorburg (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor wc repareren uit heel Nederland:

Lekkage in de badkamer verhelpen

We hebben een lekkage bij onze douchecabine. Er loopt op een kruispunt tussen de tegel van de muur, vloer en opstaande tegel van de douchecabine (staat op een verhoging) een stroompje water tussen de kitrand door. Waarschijnlijk verzameld er zich water onder de douchebak. We willen graag de oorzaak achterhalen, repareren en de kitranden (ook in de rest van de badkamer en wc beneden) vervangen hebben. GRAAG VANDAAG! Is spoed.

Sanibroyeur repareren of vervangen

We hebben een Sanibroyeur beneden in de WC in de kelder. Als we de Sanibroyeur aanzetten gaat de motor niet lopen. De Sanibroyeur dient gerepareerd of vervangen te worden. Hij is van 2009, tussentijds heeft hij het een tijdje niet gedaan.

Doorlopende en lekkende kraan repareren

1 lekkende kraan van fonteintje in WC ruimte (geeft soms brommende geluid) en 1 lekkende kraan in keuken. Indien nodig, de kraan van het fonteintje of beide kranen vervangen. Ik zorg zelf voor de kranen.

Doorlopende WC repareren

Wc blijft doorspoelen

Vlotter repareren of vervangen

Water blijft doorstromen en de wc spoelt niet meer - vlotter kapot of vastgelopen. Wil graag zsm verholpen worden.

Vervelende klusjes laten uitvoeren

Ik wil een aantal verschillende "vervelende" klusjes laten uitvoeren, zoals het ophangen lampen, repareren van WC en lekkende kraan, losse leuning vastzetten en dergelijke.

Inbouw reservoir vervangen

De inbouw stortbak van de WC (type WISA 2000, KIWA 2002, DVGW PA-I/IX/3565/1) loopt zeer langzaam vol (meer dan 10 minuten). De afdekplaat met bedieningsknop werkt niet prettig, mogelijk door het niet vol zijn van de stortbak. Vraag: Is stortbak te repareren (zonder de muur te slopen) of moet hij vervangen worden. In dat geval liever een niet-inbouw stortbak met een net afgewerkte muur erachter dan weer zo'n stortbak waar je bij problemen nauwelijks bij kunt komen. Misschien een probleem met het membraan van de vlotter.

Toilet mechanisme repareren

De ingebouwde door trekker van de w.c. in de badkamer doet het niet meer goed er zit geen kracht achter het water.

Toilet repareren

De wc blijft doorlopen, het afsluit stukje sluit niet meer goed af, maar ik krijg het niet gemaakt.

Nieuw dak op de stacaravan maken

Ik heb een oudere stacaravan gekregen, maar het dak lekt bij de luchtuitlaat van de wc. Ik heb het helaas verwaarloosd waardoor er nu grotere schade is ontstaan. Het plastic van het dak is zichtbaar en de plafondplaten komen naar beneden in de wc. Mijn vraag is of het de moeite waard is om het dak te repareren en of het nog mogelijk is. De caravan staat in een weiland, er is geen elektriciteit in de buurt.

Partners

Partners van Casius