Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Voorburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Voorburg heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Voorburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Voorburg of directe omgeving.

962 klanten uit Voorburg bevelen een bij Casius in Voorburg aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Voorburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepompboiler installeren in nieuwbouwproject recreatiewoningen, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, verduurzamen woning, warmtepomp en vloerverwarming plaatsen, het leveren en plaatsen van radiatoren, HR-ketel en expansievat, vloerverwarming, cv en radiatoren plaatsen, infrarood verwarming plaatsen, houthaard gemetselde schouw vervangen voor roomdiviver gashaard, warmtepomp installeren naast luchtverwarming, of de gele woning verwarmen op lucht-luchtwarmtepompen, vloerverwarming realiseren begane grond en 1e verdieping, cv vervangen voor warmtepomp, adviseren en installeren van boiler of warmtepomp, lage rendement radiatoren plaatsen + lucht-luchtwarmtepomp, van elektrisch-gas ketel over naar volledig elektrisch, informeren en plaatsen van een warmtepomp boiler en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Voorburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Voorburg:

CV thermostaat verplaatsen

De thermostaat hangt nu in de gang en die willen we graag naar de keuken verplaatsen. Ik weet niet waar het stroomnetwerk van de cv ketel precies ligt (behalve dan bij de huidige plek van de thermostaat) dus mogelijk moet er een kabel worden doorgetrokken.

Van moederhaard naar CV ketel

Ik heb in huis geen plek voor een CV ketel, Wellicht wel in het dak van mijn appartement. Kunnen jullie mij advies geven? Op dit moment heb ik een geiser en een moederhaard, deze wil ik weg laten halen hier in plaats een CV. Op het dak van mijn appartement is een lege ruimte, hier kan als het goed is de nieuwe cv komen, er zullen natuurlijk wel leidingen verlegd moeten worden.

Gestuckte haard aanbrengen

Wij willen een gestucte haard op een plek waar nu geen haard is, maar waar wel een rookkanaal verstopt zit.

Zolder laten inspecteren door vakman in verband met verwarmingscapiciteit

Het werk zal bestaan uit het opnieuw beoordelen van de zolder ruimte t.a.v. de daar bestaande verwarmingscapaciteit. Dit alles houdt verband met het opknappen van mijn zolder die momenteel gestript wordt en een grotere ruimte is. Op deze zolder is nu 1 radiator aanwezig en moet misschien vervangen worden door 2 aparte platen ? Ik zou graag de zolder aan de hand van een thermostaat apart willen verwarmen. Ik bezit in het hele huis 7 radiatoren waarvan er 2 thermostaatknoppen zijn. Ik het ook van Eneco Toon in huis om alles te bedienen, maar deze is niet geschikt om vanuit de begane grond per kamer te bedienen. Zijn er hier mogelijkheden voor ? Ik ben opzoek naar een vakman die dit komt beoordelen en eventueel ook kan uitvoeren mocht dit uit het advies voortvloeien.

CV ketel verplaatsen

De ketel dient 10cm verplaatst te worden, omdat er een kast omheen gebouwd gaat worden. Daarnaast dient er 2 meter vanaf de ketel een radiator geplaatst te worden.

Bedieningspaneel van een toilet vervangen

Ik wil graag het bedieningspaneel van de wc (grohe) laten vervangen. Het veert niet meer terug. Kunt u een prijs hiervoor geven? (inclusief materiaal)

Vloerverwamring realiseren op de begane grond

Ik zoek een vloerenbedrijf die op de begane grond van mijn tussenwoning vloerverwarming kan realiseren. De totale oppervlakte komt neer op 50 m2. De leidingen dienen ingefreesd te worden. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Diverse kranen laten monteren

Ik zoek een installateur die vier kranen in mijn woning kan monteren. Het betreft een douchekraan, een wastafelkraan, een keukenkraan en een kraan voor een fonteintje in het toilet.

Loden leidingen vervangen

Wij gaan verhuizen op 1 oktober naar een jaren 30 dubbele bovenwoning in Voorburg. Dit huis heeft op de begane grond ter plaatse van de watermeter nog loden leidingen zitten. Deze willen wij graag laten vervangen. Kunt u ons laten weten wat de kosten hiervoor zullen bedragen?

Geiser vervangen door een elektrische boiler

Ik wil graag mijn keukengeiser door een elektrische boiler vervangen. In de offerte graag meenemen wat het zou kosten indien enkel de montage wordt gedaan en ook als de vakman de boiler regelt en de montage doet.

Twee kranen vervangen in badkamer

Voor 2 wastafels in de badkamer willen we de kraan en sifon laten vervangen.

WC fonteintje aanleggen

Er moet een fonteintje worden aangelegd in ons toilet in ons appartement. Fonteintje en kraan zijn in mijn bezit. WC ligt naast de badkamer. Daar is een afgedopte afvoer en is de koudwaterleiding waar de waterleiding voor het fonteintje kan worden aangesloten. Er moet een gat worden geboord door de tegels, voor afvoer en wateraanvoer.

Wastafel leveren en plaatsen

I want to buy a BASIC WASTAFEL WIT 60 x 44 cm and also to ask for the installation service.

Storkair WHR 950 voedingen vervangen

Storkair WHR 950 voedingen vervangen. Beide voedingen zijn defect geven foutmelding E 1

WC repareren

Het zwevende toilet op de begane grond spoelt slecht door en suist lang na spoelen. De knop doet ook raar. Graag wil ik dat de vakman het toilet controleert en repareert.

Houtkachel plaatsen

Onlangs hebben wij een appartement gekocht gelegen op de eerste etage, totaal 3 hoog. Hier is een schouw aanwezig en heeft vroeger een gaskachel gestaan. De diameter van de aanwezige pijp is 12 cm. We weten dat onze onderburen en bovenburen een houtkachel in gebruik hebben. Wij vroegen ons af wat het ongeveer zou kosten om een houtkachel te installeren? Indien een houtkachel niet mogelijk blijkt te zijn, zou ik graag een offerte voor een gaskachel plaatsen ontvangen.

Leiding van de blokverwarming inkorten

In mijn appartement heb ik blokverwarming. In de keuken is er een leiding die te lang is. Ik wil deze leiding laten inkorten zodat ik een radiator kan plaatsen. Graag uw offerte voor: bevriezen van de leiding, de leiding dan inkorten (zagen en draadjes tappen). Zie bijlage.

Gaskachel of houtkachel plaatsen

In ons huis staat een schouw en heeft vroeger in ieder geval een moederhaard gestaan. Wij vragen ons af of het mogelijk is om hier een gaskachel of misschien zelfs wel een houtkachel op aan te sluiten. Er is een gasaansluiting aanwezig. Er is dus een kanaal aanwezig alleen hebben wij geen idee in welke staat deze verkeert. We zijn ervan op de hoogte dat een inspectie dus sowieso nodig zal zijn en hebben gehoord dat het bij een houtkachel waarschijnlijk ook noodzakelijk zal zijn om een aparte doorvoer te maken. Bieden jullie deze diensten (inspectie) ook aan? En zo ja, hoeveel zal dat dan ongeveer kosten?

Houtkachel aansluiten op een bestaand rookkanaal

Wij hebben een Livin'flame houtkachel gekocht met een vloerplaat van 80 x 80 cm. In ons huis is al een schoorsteenkanaal aanwezig. We hebben een dubbelwandige pijp laten plaatsen en het plafond is ook al bekleed met brandwerend materiaal. We zoeken nu een vakman die deze kachel professioneel en veilig kan aansluiten op het rookkanaal. Er zijn een stuk pijp, 2 45 graden bochten en een rozet nodig. We laten hier graag even beoordelen welke materialen u nodig hebt voor de aansluiting en ontvangen daarbij uw offerte.

Regelklep in open haard vervangen

De klep in onze open haard is doorgeroest en zit muurvast. We zijn op zoek naar iemand die een nieuwe klep kan maken en installeren.

Leiding van blokverwarming bevriezen en radiator afdoppen

Ik woon in een appartementencomplex met blokverwarming. Er zijn nog 2 woonlagen boven mij. Ik wil in mijn keuken een radiator laten afkoppelen, omdat ik een nieuwe keuken krijg rond midden november. Daarbij moet er in de kelder een circulatiebuis worden afgesloten. Ik denk dat dit door middel van bevriezing kan gebeuren, maar sta open voor uw advies. In de bovenwoningen is op die buis alleen de keukenradiator aangesloten. Ik hoor graag van u of het gemakkelijker is om de buis leeg te laten lopen en later te vullen, ofwel de buis te bevriezen. Ik ontvang graag uw offerte.

Leidingen bevriezen en radiatoren verwijderen

Ik wil vier radiatoren op blokverwarming vervangen. Dit kan volgens mij het beste middels bevriezing van de leidingen. Het gaat in eerste instantie alleen om het afdoppen van de radiatoren/kraantje aanbrengen. Het vervangen/verplaatsen van de radiatoren moet later. Ik vind het van belang dat de installateur/loodgieter een verzekering heeft voor als het onverhoopt mis mocht gaan.

WC-pot verwijderen en nieuwe WC installeren

We willen de WC in de badkamer op de eerste verdieping vervangen. De WC spoelt niet goed door en is groot en onhandig. We willen er een kleine WC voor in de plaats zetten. Materialen hebben we nog niet in ons bezit, die kopen we bij Gamma. Graag willen we dat een monteur de oude WC-pot weghaalt en de nieuwe plaatst en aansluit, zodat alles werkt.

Radiator verplaatsen

Ik wil een radiator (gekoppeld aan blokverwarming) laten verplaatsen. Hij moet tegen dezelfde muur komen, maar dan circa een meter naar links. Afval doet de klant zelf. Werkplek is goed bereikbaar.

Thermostaatkranen monteren op blokverwarming

Twee goed werkende radiatorkranen (naaldkranen) vervangen door twee thermostaatkranen (materialen niet zelf in bezit). Blokverwarming, moet tijdelijk worden ingevroren. Leiding diameter 15mm. Vierde verdieping (bovenste verdieping). 1 radiator kleine enkele hal radiator. 1 radiator kleine maar wel dubbele voor de keuken.