Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor complete cv installatie:

Complete CV installatie

de bestaande luchtverwarming met topkoeling wordt vervangen door een centrale verwarming met radiatoren of op maat advies of hoe de bestaande luchtverwarming duurzaam/ energiezuinig wordt gemaakt en uitgevoerd. Welke brandstof wens je te gebruiken? Gas In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Welke verwarmingselementen overweeg je te gebruiken? Radiatoren, luchtverwarming Hoeveel ruimtes moeten verwarmd worden? Meer dan 5 ruimtes
Onze klant uit Vlaardingen (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor complete cv installatie uit heel Nederland:

Complete verbouwing/renovatie om energie-zuinige woning te creeren

Wij hebben ons eigen huis reeds verkocht en een huis uit 1961 in Breukelen aangekocht. Er is de afgelopen 35 jaar echter nauwelijks onderhoud geweest en wij willen er een energie-zuinige woning van maken. Het gaat om een grote, complete renovatie en verbouwing. Gelijktrekken plafondhoogte in de woonkamer (nu hoogteverschil in het plafond door een ronde verticale ijzeren paal in de woonkamer die andere balken ondersteunt en die wij verwijderd willen hebben). Tevens willen wij een uitbouw aan de achterzijde van 2,80 meter x 6,00 meter waarin dezelfde plafondhoogte heerst als in de rest van de woonkamer. Alle elektra in huis dient vernieuwd te worden en de riolering gecontroleerd en waar nodig vernieuwd. Op de 1e verdieping willen wij een nieuwe complete Badkamer en op zolder een nieuwe tweede complete Badkamer. Verder willen wij op de BG en alle verdiepingen vloerverwarming. Wij willen geen CV-ketel en geen radiatoren. Er moeten zonnepanelen komen en een warmtepomp die voor de energie gaan zorgen. De gas-aansluiting dient afgesloten te worden. De woning dient geisoleerd te worden, en heeft momenteel ook nog niet overal dubbel glas. Ook het dak dient gerenoveerd te worden en wij willen 2 Dakkapellen, 1 aan de voorzijde en 1 aan de achterzijde. De keuken dient ook vernieuwd te worden.

Complete cv installatie incl leidingen

Huis wordt momenteel verwarmd met gaskachel, 117m2, heeft 6 kamers waarvan 1 betrokken wordt bij de badkamer. Alle leidingen moeten aangelegd worden. Cv ketel willen wij leasen of kopen afhankelijk van de kosten. Huishouden bestaat uit 2 volwassenen en 2 kinderen. Gereedmaken van de woning kunnen wij zelf doen en helpen ook bij het aanleggen eventueel io overleg

Extra etage plat dak

Graag laat ik een extra etage op mijn platte dak maken met een complete levering incl. elektra/waterleidingen, cv, trap. deuren, kozijnen etc. Afmeting ongeveer 4,5 breed bij 11 meter. Ik ben opzoek naar een aannemer die mij kan ondersteuning in dit proces, dus voor mij ook de vergunning kan aanvragen. Ik heb bij de gemeente gekeken wat er nodig is voor de vergunning aanvraag en dit is: tekeningen door een architect, een constructieberekening voor de draagkracht van het dak etc. Mijn vriendin woont een paar straten verderop, zij heeft een extra etage, ik wil het zoals zij. Ik heb foto's gemaakt van huizen bij mij in de buurt met een extra etage voor de gemeente. Ik weet dat bij mijn vriendin's opbouw de hoeken niet van beton mochten zijn omdat dit te zwaar was. Graag wil ik een prijs van prefab en traditionele bouw hebben. Ik heb onderzoek gedaan op internet en weet ongeveer wat de prijs van een opbouw zou worden, maar ben nu opzoek naar iemand die mij verder kan helpen. Ik wil namelijk echt een opbouw hebben. Als ik de vergunning heb wil ik direct beginnen.

Complete cv installatie plaatsen plus radiatoren

Wij zijn bezig met de aankoop van een woning, maar voordat het definitief wordt willen wij weten wat een complete cv-installatie en radiatoren ons ongeveer zou kosten. Er is namelijk nu geen enkele verwarmingsinstallatie aanwezig. Dit moet dus nog door het hele huis geplaatst worden. In 5 kamers zouden radiatoren moeten komen. We willen graag advies over de installatie: of op gas, of op elektra. De totale oppervlakte van de woning is 88 m2. Er zijn 3 verdiepingen, maar op 2 verdiepingen hoeft er alleen verwarming te komen. Het is alleen voor verwarming, voor warm water hoeft niet. We zijn met 2 personen en een baby.

Gaskachel vervangen door een complete cv-installatie op gas

Ik wil graag de gaskachel vervangen door een complete cv installatie op gas. De gaskachel verwijderen doen we zelf. Ik weet niet precies welke capaciteit ik nodig heb, maar wij willen een ketel die 2 douches aankan en op radiatoren wordt aangesloten. De woning heeft 3 etages, een woonkamer, keuken, 2 slaapkamers, een badkamer en een zolder met overloop en een woongedeelte van ongeveer 40 m2. We zijn met twee personen.

Complete cv installatie vervangen

In Heerenveen heb ik een andere woning gekocht en ben van plan deze rigoureus te gaan verbouwen. Alles strippen en alles er nieuw in na de hand. Dus ook het cv systeem. Nu ben ik me een beetje gaan verdiepen in warmte pompen omdat het me mooi leek om van het gas af te gaan, maar daar voel ik weinig voor. (afsluiten kost veel en als er straks weer wat anders bedacht wordt kost aansluiten nog veel meer) Een warmte pomp in de vorm van een Remeha Neptuna H 16 kW Driefase lijkt mij wel wat. Echter kan je deze in een all-electric of hybride versie krijgen... wat is slim? Overal in de woning komt vloerverwarming. Er zitten 2 badkamers in met elk een regendouche. Een buffervat met tapwater is plek voor tot 200 liter maar dat lijkt me aan de krappe kant met zoveel verbruikers. Dus een cv ketel die het tapwater verwarmd en een warmtepomp die de vloerverwarming bediend leek mij wel wat. Eventueel een buffervat van 200 liter die in direct gestookt wordt door de warmte pomp en het dan via de cv verder opgewarmd naar de badkamer doorgeeft. Wordt het dan echt heel koud kan de cv bijspringen voor de warmte pomp maar is het echt heel warm kan de warmtepomp nog wat koelen naast de aparte airco’s die ik ophang. De inhoud is 610 m3 waarvan 322 m3 op de begane grond en de rest op verdieping met slaapkamers die dus niet heel erg verwarmd hoeven te worden. Graag neem ik producten van Remeha omdat ik daar goede ervaringen mee heb. Misschien is er een veel beter alternatief zijn…

Verdeler vloerverwarming vervangen

Ik zoek een CV-installateur die mij kan helpen met de verdeler van mijn vloerverwarming. De bestaande Igrova Jet verdeler met 2 groepen is ongeveer 20 jaar oud (zie foto). De buis waar de voeler van de thermostaatkraan in zit is aan het lekken. Waarschijnlijk moet de complete verdeler worden vervangen maar kennelijk is precies eenzelfde type niet (meer) te verkrijgen. Graag een offerte voor het leveren en plaatsen van een goede kwaliteit nieuwe verdeler met A-klasse pomp, passend in de huidige situatie, op 18 mm slangen.

Complete douchecabine kitvrij plaatsen en aansluiten

Wij willen een douchecabine plaatsen in wat nu een kast is in de wc. De wc grenst aan de schuur. Hiervoor moet een wandje van gasbeton voor een deel worden verwijderd, zodat de douchecabine vanuit de schuur erin geschoven kan worden.In de schuur is momenteel Net naast het wondje de afvoer en koudwaterkraan van de wasmachine, die aangesloten moet worden op de douchecabine en er moet warmwateraansluiting komen vanaf de cv ketel, die in de ruimte naast de wc staat. De douchecabine schaffen we zelf aan.

Kete; vervangen. betonstorten woonkamer + vloerverwarming

We willen de ketel (op zolder) laten vervangen. En ook vloerverwarming in de woonkamer aan laten leggen. Gaat om 30 a 35m2. Er ligt nu parket op een betonnen vloer. Na aanschaf woning blijkt 24m2 niet van beton/zand-cement te zijn. Graag willen we dit laten opvullen. Maar in de gehele beneden verdieping vloerverwarming laten aanleggen. Deze extra 24m2 zal dus eerst moeten worden gestort voor het realiseren van de vloerverwarming kan beginnen. Parket gaat er uit en we willen graag advies over het infrezen van die vloerverwarming. Samengevat dus leveren aan aanbrengen van zowel een nieuwe cv-ketel als een complete vloerwerwarming.

Nieuwe cv-ketel en vloerverwarmingsinstallatie leveren en monteren

Op 1 april krijgen we de sleutel. We willen de ketel (op zolder) laten vervangen. En ook vloerverwarming in de woonkamer aan laten leggen. Gaat om 30 a 35m2. Er ligt nu parket op een betonnen vloer. Parket gaat er uit en we willen graag advies over het infrezen van die vloerverwarming. Samengevat dus leveren aan aanbrengen van zowel een nieuwe cv-ketel als een complete vloerwerwarming

Partners

Partners van Casius