Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor houtkachel professioneel installeren/plaatsen:

Houtkachel professioneel installeren/plaatsen

Gister heb ik een houtkachel gekocht, deze zou ik graag professioneel laten installeren/plaatsen. Wij hebben een schoorsteen aansluiting, maar aangezien het een jaren 30 woning denk ik dat het nodig is om een nieuw buis door het kanaal te trekken, circa 8 meter. Momenteel is er een gips wand overheen geplaatst, deze moet opengebroken worden om bij de aansluiting van de schoorsteen te komen. Het liefst willen we ook onder de kachel een mooie vuurvaste vloer. Bestaat er de mogelijkheid dat u komt kijken of een offerte op maakt voor de werkzaamheden. De vakman moet ook een hittebestendige tegelvloer plaatsen.
Onze klant uit Vlaardingen (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houtkachel professioneel installeren/plaatsen uit heel Nederland:

Houtkachel opnieuw aansluiten

Houtkachel is verkeerd aangesloten bij de eerste keer stoken stond onze woonkamer in lichte mist. Hierna is de haard niet meer aan geweest uit voorzorg. Nu de winter eraan komt willen we deze professioneel hebben geïnstalleerd. Houtkachel staat op het laminaat. Aansluiting is door middel van speciale kit gebeurt. Kit is alleen wit uitgeslagen. Lijkt ons ook niet helemaal de bedoeling.

Houtkachel plaatsen en aansluiten

In de bestaande schouw met schoorsteen kanaal moet een houtkachel ingebouwd/voorgezet worden, naar gelang wat mogelijk is, inclusief dubbelwandige afvoerpijp naar de schoorsteen. De schoorsteen is al gecheckt door een professioneel bedrijf en geschikt voor open haard kanaal. Zie bijgaande foto van de schouw.

Houtkachel aansluiten op een bestaand rookkanaal

Wij hebben een Livin'flame houtkachel gekocht met een vloerplaat van 80 x 80 cm. In ons huis is al een schoorsteenkanaal aanwezig. We hebben een dubbelwandige pijp laten plaatsen en het plafond is ook al bekleed met brandwerend materiaal. We zoeken nu een vakman die deze kachel professioneel en veilig kan aansluiten op het rookkanaal. Er zijn een stuk pijp, 2 45 graden bochten en een rozet nodig. We laten hier graag even beoordelen welke materialen u nodig hebt voor de aansluiting en ontvangen daarbij uw offerte.

Houtkachel aansluiten op een bestaand rookkanaal

Ik wil een houtkachel laten aansluiten op een bestaand rookkanaal. Daarop was al eerder een houtkachel aangesloten, maar de afvoer van deze kachel zit op een andere hoogte. Ik laat deze graag professioneel aansluiten en ontvang daarvoor graag uw offerte.

Ombouw voor de Kalfire haard maken

In ons (pas gekochte) huis is een Kalfire houtkachel aanwezig. Ombouw is niet gemaakt, maar vorige eigenaar heeft wel de benodigde platen en metal studs gekocht. Wij willen graag de ombouw professioneel laten maken.

Haard opnieuw aansluiten

Ik heb een houtkachel. Maar de aansluiting naar het kanaal is niet goed gedicht. Het is een kanaal van 22 cm. De nieuwe pijp van 15 cm zit niet goed op de kachel aangesloten. Kunt u deze beter aansluiten? Ik hoor het graag. En wat gaat dat kosten? Is het eventueel ook mogelijk om, indien noodzakelijk, een afsluitklep door u te plaatsen? Kunt u daar advies over geven? Uiteraard moet de klus door een professioneel bedrijf uitgevoerd worden i.v.m. de brandverzekering.

Houtkachel installeren

Wij hebben een houtkachel. Deze moet geinstalleerd worden. We hebben nog geen dubbelwandige pijp. Daarnaast willen we advies over de te plaatsen pijp: via plafond naar dak of via buitenmuur. We hebben de kachel, maar nog geen gaten in plafond of muur. Dus naast professioneel advies ook een offerte.

We hebben een doorzon woning (hoek huis) ...

We hebben een doorzon woning (hoek huis) en overwegen om de oorspronkelijke kasten met schuifdeuren in ere te herstellen. De ramen aan de zijkant van het huis met daartussen een openhaard zijn complicerende factoren. Moet de openhaard eruit? Moet de openhaard worden vervangen door een houtkachel? Wat voor alternatieven zijn er. Moeten we de radiatoren vervangen door convector putten? We stechelen er al een tijdje over en kunnen professioneel inzicht gebruiken.