Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor sleuf in plafond frezen:

Sleuf in plafond frezen

In het plafond van ons nieuwbouw huis moet een sleuf gefreesd worden van 30 mm diep, 230 mm breed en 2 meter lang ter behoeve van een keuken afzuigkap ventilatiekanaal. Er komt een verlaagd plafond, maar dit geeft niet voldoende ruimte om het kanaal kwijt te kunnen.
Onze klant uit Vlaardingen (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor sleuf in plafond frezen uit heel Nederland:

Sleuf frezen in beton (plafond)

Wij willen een lichtpunt in het plafond (beton) laten verplaatsen. Hiertoe moet een sleuf van ongeveer 65 cm worden gefreesd. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt. De afvoer van afval mag apart op de offerte komen.

Leidingwerk frezen in plafond

Graag offerte voor 3 x 1 meter sleuf frezen in beton plafond + aan het einde gat voor centraaldoos t.b.v. leidingwerk (lichtpunt moet verplaatst worden). Frezen/boren in bestaande ruimte dus dient stofvrij te gebeuren.

Sleuf in betonnen plafond frezen

Sleuf frezen in betonnen plafond van 150 cm. Voor elektriciteitsleiding.

Sleuf frezen in betonnen plafond

Ik wil 2 nieuwe plafond lampen aansluiten op 1 bestaand contact punt in het plafond. Hiervoor moet dus van het bestaande contact punt een sleuf gefreesd worden van maximaal 1 meter. Daarna moet de frees netjes worden afgewerkt met structuur zoals de rest van het plafond. Op de foto is 1 kontakt punt te zien vanwaaruit 2 draden lopen naar 2 hanglampen. De nieuwe lampen worden direct aan het plafond gemonteerd en komen in de plaats van de hanglampen die nu te zien zijn op de foto.

Sleuven in betonnen plafond frezen

Ik wil op zaterdag 14 oktober graag 2 sleuven laten frezen in mijn betonnen plafond, zodat daar elektra in kan worden weggewerkt. Het gaat om een sleuf van 80 cm en een sleuf van 60 cm lang. Ik hoor graag wie hier tijd voor heeft en wat de kosten zijn.

Sleuf voor een lichtpunt frezen

Ik wil een lichtpunt in een betonnen plafond verplaatsen, namelijk 150 cm verder.

Sleuven frezen en contactdozen aanbrengen

Plafond (gewapend beton) 6 m1 sleuven (elektra leidingen) 3 dozen Muur (gewapend beton) 7 m1 sleuven 4 dozen Muur (betonsteen) 10 m1 sleuven (flexibele CV leidingen) extra hakwerk om de sleuven van het plafond naar de muur weg te werken. Kalkzandsteen muur 1 m1 (sleuf) 1 doos Werk zal in de week 28 augustus uitgevoerd moeten worden.

Sleuf in plafond frezen

Gaarne vrijblijvende prijsopgaaf om in mijn betonnen plafond een gleuf te fresen vanaf doos naar ophanghaak. Lengte ongeveer 120 cm Diepte en breedte circa 8 mm.

Sleuf in betonnen plafond frezen

SPOED! Wij hebben onlangs een nieuwe woning gekocht en wij hebben een lichtpunt zitten op een verkeerde plek in het huis. Wij zijn van plan om het plafond strak en glad te maken maar dan zal er wel gestuced moeten worden. Ik heb begrepen dat het licht wel eerst op het juiste plek moet komen te zitten. Het gaat om een verschil van een 1,5 meter. Graag zouden wij dit willen laten frezen en daarna laten stucen. Wij hebben iemand al op korte termijn nodig. Eventueel deze week nog. Graag hoor ik van jullie wat de mogelijkheden zijn

Achtergevel verwijderen portaal plaatsen

Graag vraag ik hierbij een offerte aan om een stalen portaal te plaatsen aan de achterzijde van een woning. Het betreft een twee onder een kapwoning met een betonblokken binnenmuur met een luchtspouw en een bakstenen buitenblad. De totale breedte van de muur is 270 mm. De constructeur heeft het type balken berekent. Hieruit blijkt dat de onder- en bovenbalk een HE 240B moet zijn en de twee verticale balken HE 200B. De balken dienen geplaatst te worden ter hoogte van de verdiepingsvloer zodat er geen verlaging komt in het plafond. De verdiepingsvloer is een betonnen combinatievloer, net als de begane grondvloer waaronder een kruipruimte zit van 600 mm diep. De onderbalk moet geplaatst worden op de fundering. De twee verticale balken moeten vervolgens met een starre verbinding worden verbonden op de onderbalk. Hierboven op komt dan de bovenste stalenbalk welke ook met een starre verbinding verbonden moet worden. Vervolgens dient er al een bestaande balk IPE 200 verbonden te worden aan de bovenste balk. Het metselwerk aan de bovenzijde dient door jullie terug geplaatst te worden. Enkele uitgangspunten: - De stalenbalken worden geleverd door ons zelf, - Het puin wordt door ons zelf afgevoerd, - Eventueel hebben wij een machine (laadschop) ter beschikking om de balken te kunnen plaatsen, - De tuin is aan de achterzijde bereikbaar met klein materieel, - De bestaande veranda wordt op voorhand verwijderd, - Er wordt een sleuf getrokken langs de achtergevel tot op de gewenste diepte. Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik dat graag.