Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor sleuf in plafond frezen:

Sleuf in plafond frezen

In het plafond van ons nieuwbouw huis moet een sleuf gefreesd worden van 30 mm diep, 230 mm breed en 2 meter lang ter behoeve van een keuken afzuigkap ventilatiekanaal. Er komt een verlaagd plafond, maar dit geeft niet voldoende ruimte om het kanaal kwijt te kunnen.
Onze klant uit Vlaardingen (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor sleuf in plafond frezen uit heel Nederland:

Sleuven frezen plafond

Ik wilde graag een offerte aanvragen voor het frezen van sleuven in het plafond, voor het verplaatsen van lichtpunten. Het gaat in totaal om 4 sleuven, ik denk per sleuf gemiddeld 1 meter. Het plafond is van beton. Bij voorbaat hartelijk

Spots en sleuven frezen

Ik zou graag ongeveer 6 spots in het plafond willen frezen (woonkamer) en een sleuf voor de eetkamerlamp. Zou ik geïnformeerd kunnen worden of dit mogelijk is en wat de prijzen zijn?

Nieuw lichtpunt maken in een betonnen plafond

Wij hebben een andere woning gekocht en krijgen daarvan in februari de sleutel. We zijn nu de kosten van enkele klussen aan het berekenen. We willen een nieuw lichtpunt in het betonnen plafond laten maken. Daarbij moet er een sleuf worden gefreesd van ongeveer 250 cm. De aansluiting kan gemaakt worden vanaf een ander lichtpunt in het plafond maar ook vanuit een stopcontact. We ontvangen graag uw prijsindicatie.

Lichtpunt in betonnen plafond verplaatsen

We zouden graag een bestaand lichtpunt in het plafond ongeveer 120 centimeter laten verleggen, zodat deze boven de eettafel uitkomt. We zoeken iemand die een sleuf in het plafond kan zagen/frezen, de elektra aanlegt (eventueel met doos) en het plafond weer opvult zodat het plafond gestuct kan worden. Het betreft een nieuwbouwwoning uit 2003 met betonnen (harde) plafonds. Bij voorkeur wordt het frezen/zagen stofvrij gedaan. De werkzaamheden moeten voor 7 december gaan plaatsvinden.

Sleuf frezen in beton (plafond)

Wij willen een lichtpunt in het plafond (beton) laten verplaatsen. Hiertoe moet een sleuf van ongeveer 65 cm worden gefreesd. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt. De afvoer van afval mag apart op de offerte komen.

Leidingwerk frezen in plafond

Graag offerte voor 3 x 1 meter sleuf frezen in beton plafond + aan het einde gat voor centraaldoos t.b.v. leidingwerk (lichtpunt moet verplaatst worden). Frezen/boren in bestaande ruimte dus dient stofvrij te gebeuren.

Sleuf in betonnen plafond frezen

Sleuf frezen in betonnen plafond van 150 cm. Voor elektriciteitsleiding.

Sleuf frezen in betonnen plafond

Ik wil 2 nieuwe plafond lampen aansluiten op 1 bestaand contact punt in het plafond. Hiervoor moet dus van het bestaande contact punt een sleuf gefreesd worden van maximaal 1 meter. Daarna moet de frees netjes worden afgewerkt met structuur zoals de rest van het plafond. Op de foto is 1 kontakt punt te zien vanwaaruit 2 draden lopen naar 2 hanglampen. De nieuwe lampen worden direct aan het plafond gemonteerd en komen in de plaats van de hanglampen die nu te zien zijn op de foto.

Sleuven in betonnen plafond frezen

Ik wil op zaterdag 14 oktober graag 2 sleuven laten frezen in mijn betonnen plafond, zodat daar elektra in kan worden weggewerkt. Het gaat om een sleuf van 80 cm en een sleuf van 60 cm lang. Ik hoor graag wie hier tijd voor heeft en wat de kosten zijn.

Sleuf voor een lichtpunt frezen

Ik wil een lichtpunt in een betonnen plafond verplaatsen, namelijk 150 cm verder.