Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Vlaardingen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Vlaardingen heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Vlaardingen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Vlaardingen of directe omgeving.

801 klanten uit Vlaardingen bevelen een bij Casius in Vlaardingen aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Vlaardingen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: badkamerrenovatie en keukenplaatsing, zonneboilers en zonnepanelen installeren, vloerverwarming aanleggen, collectoren plaatsen voor vloerverwarming, cV-installatie compleet aan laten leggen, vloerverwarming aanleggen en radiatoren plaatsen, houthaard inbouwen, betonvloer met vloerverwarming aanleggen, badkamer renovatie, verwarmingen monteren, rookkanaal aanleggen, centrale verwarming aanleggen, cV-installatie aanleggen, moederhaard en boiler door combiketel vervangen, zonneboiler met vloerverwarming installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Vlaardingen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Vlaardingen:

Radiator leveren en plaatsen

Wij willen in een kantoorruimte een radiator laten vervangen door een nieuwe met een vermogen van ongeveer 3500 watt, 50/60 centimeter hoog en ongeveer 1 meter 70 breed.

Aanleggen CV installatie met CV-ketel

Het gaat om het aanleggen van een CV installatie met CV ketel in een appartement van 70 m2. Verwarming momenteel door middel van gaskachel en keukengeiser.

Houtkachel professioneel installeren/plaatsen

Gister heb ik een houtkachel gekocht, deze zou ik graag professioneel laten installeren/plaatsen. Wij hebben een schoorsteen aansluiting, maar aangezien het een jaren 30 woning denk ik dat het nodig is om een nieuw buis door het kanaal te trekken, circa 8 meter. Momenteel is er een gips wand overheen geplaatst, deze moet opengebroken worden om bij de aansluiting van de schoorsteen te komen. Het liefst willen we ook onder de kachel een mooie vuurvaste vloer. Bestaat er de mogelijkheid dat u komt kijken of een offerte op maakt voor de werkzaamheden. De vakman moet ook een hittebestendige tegelvloer plaatsen.

Sleuf in plafond frezen

In het plafond van ons nieuwbouw huis moet een sleuf gefreesd worden van 30 mm diep, 230 mm breed en 2 meter lang ter behoeve van een keuken afzuigkap ventilatiekanaal. Er komt een verlaagd plafond, maar dit geeft niet voldoende ruimte om het kanaal kwijt te kunnen.

Kraan van wastafel vervangen

De plaats van werkzaamheden is de badkamer. Het verwijderen van een kraan uit de wastafel en vervolgens het monteren van een nieuwe kraan. Onder de wastafel is een meubel geplaatst. Alle producten zijn nieuw (ook de te verwijderen kraan) volgens de moderne methoden gemonteerd. De te verwijderen kraan is een Grohe Eurosmart mengkraan S-size met waste. De te monteren kraan is een Grohe Start L-size met waste. Grohe geeft aan dat de kraan op eenvoudige wijze met het, wat ze dan noemen, QuickFix-systeem gemonteerd kan worden.

Rookkanaal aanleggen

Ik wil een rookkanaal laten aanleggen. Er moeten twee beton doorboringen waarvan 1 uitkomend op een plat dak worden aangelegd bij het dakterras. De pijp moet verlengd worden tot boven de 3e verdieping. In de woonkamer is een hoek van 45 graden vanuit het plafond en er komt een zwarte pijp uit het plafond.

Nieuwe CV-ketel monteren

Het gaat om het vervangen van een oude ketel van 14 jaar op een zolder. Wij wonen in een tussenwoning, jaren '30 woning. Ongeveer 350 m3. Gezin met 1 baby. Douche en kraan en wassen te gelijk.

Convectorput repareren

De verwarming in de convectorput werkt zeer matig. Alleen het eerste deel van de verwarming wordt enigszins warm, maar de warmte bereikt niet de hele verwarming.

Reparatie gasfornuis

ATAG gasfornuis; deze is 19 jaar oud, maar werkt nog uitstekend. Nu is de elektrische ontsteking van 1 van de 4 gaspitten kapot. ATAG kan mij niet helpen omdat zij geen onderdelen meer hebben van fornuizen ouder dan 5 jaar. Is dit probleem te verhelpen; evt voor alle 4 de pitten de elektrische ontsteking vernieuwen?

Convectiebakken verwijderen door bevriezen van de leidingen

Ik wil graag 6 convectie-bakken laten verwijderen door het bevriezen van de leidingen. Er moeten 2 nieuwe worden terug geplaatst. De rest wordt niet vervangen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Lekkage afvoer douche verhelpen

Vorige week waterschade opgelopen. De slaapkamer (naast de douche gelegen) was de eerste constatering. De vloerbedekking was nat en de muur klam. Na de VVE ingeschakeld te hebben is er een monteur langs gekomen die heeft geconstateerd dat de afvoerpijp kapot zou zijn. (waar en hoe was nog niet duidelijk). Omdat het om de afvoer ging trok de VVE (opstalverzekering) zijn handen er van af en moet ik het zelf maar uitzoeken. Mijn eerste probleem is dat ik de afvoer moet laten maken maar daarnaast heb ik nu wellicht al schimmel in mijn muur zitten en mogelijk in mijn vloerbedekking. Kunnen jullie mij helpen om in ieder geval de afvoer weer te maken zodat ik in ieder geval weer kan douchen.... Probleem is dat mijn douche op een douchebak staat dus hoe we bij de afvoerbuis kunnen komen is mij nog een raadsel... Mvg,

Vloerverwarming in een nieuw huis aanleggen

Wij gaan 3 juli naar onze nieuwe woning toe waar wij vloerverwarming willen aanleggen op de begane grond. Het betreft een oppervlakte van maximaal 50 m2, 10 x 5 meter. Hierna dient er een tegelvloer overheen geplaatst te worden. Kunt u voor het aanleggen van de vloerverwarming een offerte maken en voor het leggen van een tegelvloer?

Tuinkraan aanleggen

Ik wil graag een kraan in mijn tuin.

Fasto keukengeiser schoonmaken

Ik zoek iemand die mijn Fasto keukengeiser kan schoonmaken. Hij gaat af en toe uit, het vlammetje. Het pijpje moet worden schoongeblazen.

Aanleggen van gasleidingen

Wij koken momenteel elektrisch, maar willen graag op gas gaan koken. Daarvoor moet er vanuit de meterkast een gasleiding naar de keuken worden aangelegd. Wij willen de installateur dan ook direct een gasleiding naar de woonkamer laten aanleggen, ter voorbereiding op een gashaard in de toekomst. We laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Klein loodgieterswerk

Nieuwe propaan geiser hangen, heb ik al, dak doorvoer zit er al in: - Gasleiding maken naar gasfles/kookplaat; - Waterleidingen maken naar douche/wasbakje/WC en riool aan passen voor douchebak/WC. Het is maar een kleine ruimte, alles ligt nog open om te kijken hoe we het beste kunnen laten lopen allemaal. Graag een vrijblijvend prijs opgaven en we kunnen het eerst bekijken.

CV-leidingen vervangen

Ik zou graag een indicatie voor het vervangen van de water- en gasleidingen vanaf de meterkast naar de CV ketel op zolder 2de verdieping en dan op de begane grond 3 nieuwe radiatoren en op 1 hoog 3 nieuwe radiatoren en dat zoveel mogelijk door bestaande koven. Ik snap dat dit niet overal mogelijk is, maar heb een route in gedachten.

Wastafel vervangen

Ik wil de wastafel in mijn slaapkamer laten vervangen en heb daarvoor inmiddels een nieuwe wastafel gekocht. De aansluitingen hoeven niet aangepast te worden. Ik ontvang graag uw offerte het verwijderen van de oude wastafel en aansluiten van de nieuwe.

Gasleiding in de kruipruimte vervangen

Ik wil de gasleiding laten vervangen vanaf de meter tot aan de verwarmingsketel en gasfornuis. De leiding is nog goed en lekt niet, maar het is een ijzeren buis. De leiding loop door de kruipruimte en is ongeveer 10 meter. De verwarmingsketel hangt ook in de keuken op de begane grond.

Close-in boiler in de keuken vervangen

Close in boiler in keuken geeft steeds kortsluiting. Wens een scherpe offerte voor vervanging ervan. Tevens even kijken naar de vaatwasser. Een nieuwe vaatwasser kan ik zelf aanschaffen.

Oude vloerverwarming checken en doorspoelen

Het betreft een 2-groeps installatie waarvan 1 deel minder of niet warm wordt. De vloerverwarming is inmiddels ongeveer 25 jaar oud, maar er is recentelijk nog een nieuwe CV ketel geplaatst.

CV-ketel laten verplaatsen

Ik zou graag willen weten wat de kosten zijn voor het verplaatsen van de CV ketel naar de andere kant van de keuken. De afstand hiervan is ongeveer 3 meter.

Moederhaard vervangen door een cv-ketel

Ik woon in een appartement van 70 m² op de top etage, de 4e verdieping. Er is daar verwarming middels een moederhaard die in de woonkamer staat en is aangesloten op de radiatoren. De haard is aangesloten op een afvoerkanaal. Warm water in de keuken en douche wordt verzorgd door middel van een geiser. Ik wil de moederhaard graag laten vervangen door een cv-ketel, bij voorkeur door een ketel die ik kan huren. Ik maak graag een afspraak om de situatie hier even te bespreken en ontvang daarbij graag uw advies en een prijsindicatie.

Vloerverwarming aanleggen

Graag willen wij vloerverwarming aan laten leggen op de begane grond. De oppervlakte waar het geplaatst moet worden is ongeveer 50 m2.

Vervangen van een dubbelwandige schoorsteenpijp

Situatie nu: houtkachel in de woonkamer voorzien van enkelwandige RVS schoorsteen (schuif)pijp, diameter 150 mm tot het plafond. Daar gaat de pijp via een RVS verloop naar de oude dubbelwandige gegalvaniseerde schoorsteenpijp recht omhoog via een koker op de 1e etage naar de zolder en door het schuine dak, helling 45 graden, naar buiten. Ik vind de oude gegalvaniseerde pijp, dubbelwandig maar niet geïsoleerd, niet meer betrouwbaar en wil deze laten vervangen door een dubbelwandige geïsoleerde RVS pijp. Het gaat om het werk van het vervangen, het materiaal wil ik zelf aanschaffen. Gaarne een prijs- en tijdsindicatie voor deze werkzaamheden. Ik heb het idee dat het om ongeveer 5 meter is.