Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Vlaardingen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Vlaardingen heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Vlaardingen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Vlaardingen of directe omgeving.

868 klanten uit Vlaardingen bevelen een bij Casius in Vlaardingen aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Vlaardingen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen en aanschaffen, warmtepomp plaatsen, zonnepanelen aanleggen, 2 oude cv-ketels vervangen door een warmtepomp, complete cv-installatie aanleggen met vloerverwarming, centrale verwarming aanleggen, water-water warmtepomp realiseren, cv-ketel vervangen door een grondwaterpomp, water-water warmtepomp advies en installatie, nieuwe boiler, gashaard of cv, warmtepomp plaatsen, radiators vervangen in keuken, warmtepomp realiseren in een nieuwbouwwoning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Vlaardingen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Vlaardingen:

Complete cv installatie of warmtepomp aanleggen

Ik wil graag een complete cv installatie of een warmtepomp laten aanleggen. We hebben nu een gaskachel. Ik wil graag advies over wat het geschiktst is voor mijn situatie: een cv ketel op elektra, een cv ketel op gas of een warmtepomp. We hebben een benedenwoning in een rijtjeswoning. De vloeroppervlak is ongeveer 50 m2. Ik heb geen idee welke capaciteit ik nodig heb. We zijn met 2 personen. Verder zou ik maximaal 4 radiatoren nodig hebben.

Oude boiler vervangen

Mijn oude boiler moet vervangen worden door een meest efficiënte boiler (evt. smart) van min. 100 ltr. Evt. platte uitvoering. Ruimte beschikbaar breed 60 cm lengte 100 cm. Liefst A-label. Graag willen wij advies ontvangen tussen de verschillende boilers en welke het beste is. Graag willen wij de oude door u laten weghalen en de nieuwe laten plaatsen.

Woningsplitsing gas, water en elektra

Ik heb een meterkast voor gas en elektra voor twee adressen, een winkel en boven een woning. Ik wil graag laten splitsen en een extra meterkast laten plaatsen.

Van elektrisch-gas ketel over naar volledig elektrisch

Momenteel heb ik een combi cv op gas en elektrisch stoken, maar ik wil omschakelen op volledig elektrisch. Ik ben me nog aan het oriënteren. Het gaat om een tussen rijtjeswoning, met 2 etages. We zijn met 4 personen. Het afvoeren van de ketel graag in overleg. Geen idee welke capaciteit ik nodig heb. Ik heb een woonoppervlak van 150 m2. Het is voor sanitair water verwarmen.

Convectorput dichtmaken en afwerken

Radiatorput waar van buitenaf een laagje water in loopt, bij een flinke regenbui, dicht maken. De radiator is verwijderd. Er is een Noorse leistenen vloer. Opties bekijken om dat weer netjes af te werken. De radiatorput is ongeveer 3,5 meter lang.

Complete CV aanleggen inclusief drie radiatoren

Wat zijn de kosten voor een complete CV instalatie inclusief radiatoren. Op dit moment is er geen CV instalatie aanwezig, het is de bedoeling om 3 ruimtes. Woonkamer is ongeveer 6 x 6, slaapkamer 6 x 4, kinderslaap 3 x 4. Ik ben opzoek naar een budgetvriendelijke optie om deze drie ruimtes te verwarmen.

Vloerverwarming aanleggen

Het gaat om de woonkamer van een twee onder een kap woning waarvan de houten vloer is geïsoleerd aan de onderzijde. Lengte woonkamer 10 x 4 meter.

Aansluiting gasfornuis verplaatsen

De aansluiting staat de inbouwoven in de weg. Wil het verplaatsen naar 30 cm linker. Alleen de verplaatsing. Tegelwerk etc hoef niet.

Keuken gereedmaken voor plaatsing

Werkzaamheden: -groepenkast aanpassen voor inductiekookplaat 2-fase en hoofdschakelaar plaatsen -huidige dimmer verplaatsen naar de wand om de hoek -opbouwstopcontact aanleggen t.b.v. koelkast -opbouwstopcontact aanleggen t.b.v. oven -inbouwstopcontact aanleggen t.b.v. koffiezetapparaat -inbouwstopcontact aanleggen t.b.v. waterkoker -inbouwstopcontact aanleggen t.b.v. waterkoker -inbouwstopcontact t.b.v. afzuigkap & spotjes in koof -opbouw perilex-contactdoos aanleggen t.b.v. inductiekookplaat -inbouwstopcontact aanleggen t.b.v. keukenmixer -opbouwstopcontact aanleggen voor vaatwasser *Groepenkast is onder het keukenblok op de begane grond max. 15 meter afstand. Het kan gewoon door de aangelegde afvoerbuis aangelegd worden die uitkomt in de groepenkast ruimte. Zie laatste foto* Graag geen reactie op uurbasis alleen totaalprijs De materiaal- en arbeidskosten graag apart offreren

Het leveren, infrezen en aansluiten van vloerverwarming en een nieuwe CV-ketel

Ik zoek een CV-installateur voor het leveren en aanbrengen (infrezen) van vloerverwarming. Het gaat om 60 m2. Mogelijk in combinatie met verwijderen bestaande vloer (vnl. parket en 10 m2 tegels) en leveren en plaatsen nieuwe CV-ketel. Het betreft een vrijstaande woning. Het gaat om werk aan de begane (betonnen) grond.

TriStar airco unit plaatsen

Wandairco TriStar plaatsen met een binnen- en buitenunit in de slaapkamer moet de airco gemonteerd worden.

Zonnepanelen en warmtepomp installeren

Ik wil graag 15 zonnepanelen laten plaatsen, en misschien een warmtepomp installeren. Het betreft een rijtjeshuis uit 1919 met centraal gelegen een ruimte waar alles geïnstalleerd wordt en samen komt. Gezien mijn onregelmatige werkschema is een contactmoment moeilijk aan te geven, gewoon proberen.

Radiatoren vervangen

Ik wil graag de oude radiatoren laten vervangen door een convectorput bij de achtergevel van mijn woonhuis. Ik wil daar openslaande deuren laten maken. Ook ontvang ik graag advies over de thermostaatknoppen op mijn radiatoren.

CV installatie plaatsen

Het gaat om een complete installatie in een bestaande woning van ongeveer 75 m2. In de hal, de huiskamer, de badkamer en 2 slaapkamers dient een complete CV installatie aangelegd te worden.

Vaatwasser aansluiten onder keuken kast

Ik wil mijn vaatwasser laten aansluiten onder de keukentafel. Hiervoor zijn juiste toevoerbuizen, waskraan en chiffon voor nodig. Graag al het materiaal opnemen in de offerte.

Vloerverwarming plaatsen

Ik wil graag vloerverwarming plaatsen in mijn benedenwoning (22 m2). Er zit niet alleen in de woonkamer een gaskachel. Graag wil ik in de woonkamer vloerverwarming en in de anderen ruimtes radiatoren. De vloer in de woonkamer is een houten vloer en loopt schreef. Het zal dan gaan om vloerverwarming, cv ketel en 6 radiatoren.

Leidingen bevriezen en verwarming verplaatsen

De designradiator in de badkamer moet verwijderd worden en leidingen afzagen en afdoppen. Er is een aansluiting in de kamer ernaast. De woning is voorzien van blokverwarming. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

5 radiatoren vervangen

In ons nieuwe huis willen we alleen de radiatoren vervangen. Het gaat om vier slaapkamers van 48, 35, 41 en 45 m3, Ook is er een hal van 20 m3. De radiatoren zijn aan vervanging toe.

Voerverwarming plaatsen

Wij willen vloerverwarming laten plaatsen in verband met openslaande deuren, en hierbij zullen ook 2 a 3 radiatoren verwijderd moeten worden. Het oppervlak bedraagt ongeveer 33 m2. Op de huidige betonvloer ligt parket, deze slopen we er zelf uit.

Vervanging keukenboiler

Het vervangen van een Daaldrop keuken boiler van 10 liter. Het gaat alleen om het vervangen omdat er al een andere boiler staat.

Infraroodverwarming aanleggen

Wij hebben 1 woonruimte (oude geïsoleerde schuur) van 50 m2 en 175 m3 (ruimte is 3,5 meter hoog). Slaapkamer en woonkamer zitten in een ruimte. In de huidige situatie hebben we een houtkachel die is aangesloten op de vloerverwarming. Echter willen we niet alleen afhankelijk zijn van het stoken van hout. In de ochtenden is het bijvoorbeeld erg koud. Of als we thuis komen na een dag werken is de ruimte ook erg afgekoeld. Wij dachten aan infraroodverwarming? Wat zijn de mogelijkheden? En wat zijn de kosten?

CV ketel vervangen

Ik heb nu een oude ketel wil deze vernieuwen. Alle aansluitingen zijn dus aanwezig. De oude ketel dient te worden verwijderd en afgevoerd en de nieuwe ketel geplaatst.

Airco vullen met R407C

Ik zou graag mijn airco unit willen laten vullen , na het verplaatsen is er waarschijnlijk lucht in de leiding gekomen en koelt hij niet meer goed.

Split unit airco controleren en bijvullen

Ik heb een split unit airco. De buiten unit staat op mijn dakkapel. De unit is in 6 jaar tijd nog niet bijgevuld. Maar wordt slechts 1 à 2 dagen per jaar gebruikt voor misschien drie tot vier uur per dag. Moet deze nu bijgevuld worden met koelmiddel en wat zijn de kosten hiervoor? Aangezien ik hem nauwelijks gebruik vind ik het zonde om er heel veel geld aan uit te geven. Wie kan me helpen?

Split airco repareren

Split airco unit EUROM AC12Qi slaat vaak uit en geeft error code F1 en FF ik denk dat die moet worden bijgevuld of het moet wat anders zijn Ik kijk uit naar voorstellen die prijzen omvatten inclusief mogelijke data en tijden om het werk uit te voeren.