Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Vlaardingen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Vlaardingen heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Vlaardingen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Vlaardingen of directe omgeving.

855 klanten uit Vlaardingen bevelen een bij Casius in Vlaardingen aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Vlaardingen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp of boiler, warmtepomp installeren voor nieuwbouw woning, verwijderen grindvloer en aanleggen vloerverwarming, rookgasafvoeren checken, verduurzamen van bungalow villa, woning verwarmen, wellicht met infrarood, waterpomp boiler leveren en plaatsen, zonneboiler vervangen, warmtepomp plaatsen, airco binnenunits en een buitenunit plaatsen, het leveren en installeren van een warmtepompboiler, het realiseren van een elektrische cv die op zonneschermen draait, vloerverwarming aanleggen, nieuwe paneelverwarmingen, vloerverwarming aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Vlaardingen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Vlaardingen:

Keuken gereedmaken voor plaatsing

Werkzaamheden: -groepenkast aanpassen voor inductiekookplaat 2-fase en hoofdschakelaar plaatsen -huidige dimmer verplaatsen naar de wand om de hoek -opbouwstopcontact aanleggen t.b.v. koelkast -opbouwstopcontact aanleggen t.b.v. oven -inbouwstopcontact aanleggen t.b.v. koffiezetapparaat -inbouwstopcontact aanleggen t.b.v. waterkoker -inbouwstopcontact aanleggen t.b.v. waterkoker -inbouwstopcontact t.b.v. afzuigkap & spotjes in koof -opbouw perilex-contactdoos aanleggen t.b.v. inductiekookplaat -inbouwstopcontact aanleggen t.b.v. keukenmixer -opbouwstopcontact aanleggen voor vaatwasser *Groepenkast is onder het keukenblok op de begane grond max. 15 meter afstand. Het kan gewoon door de aangelegde afvoerbuis aangelegd worden die uitkomt in de groepenkast ruimte. Zie laatste foto* Graag geen reactie op uurbasis alleen totaalprijs De materiaal- en arbeidskosten graag apart offreren

Het leveren, infrezen en aansluiten van vloerverwarming en een nieuwe CV-ketel

Ik zoek een CV-installateur voor het leveren en aanbrengen (infrezen) van vloerverwarming. Het gaat om 60 m2. Mogelijk in combinatie met verwijderen bestaande vloer (vnl. parket en 10 m2 tegels) en leveren en plaatsen nieuwe CV-ketel. Het betreft een vrijstaande woning. Het gaat om werk aan de begane (betonnen) grond.

TriStar airco unit plaatsen

Wandairco TriStar plaatsen met een binnen- en buitenunit in de slaapkamer moet de airco gemonteerd worden.

Zonnepanelen en warmtepomp installeren

Ik wil graag 15 zonnepanelen laten plaatsen, en misschien een warmtepomp installeren. Het betreft een rijtjeshuis uit 1919 met centraal gelegen een ruimte waar alles geïnstalleerd wordt en samen komt. Gezien mijn onregelmatige werkschema is een contactmoment moeilijk aan te geven, gewoon proberen.

Radiatoren vervangen

Ik wil graag de oude radiatoren laten vervangen door een convectorput bij de achtergevel van mijn woonhuis. Ik wil daar openslaande deuren laten maken. Ook ontvang ik graag advies over de thermostaatknoppen op mijn radiatoren.

CV installatie plaatsen

Het gaat om een complete installatie in een bestaande woning van ongeveer 75 m2. In de hal, de huiskamer, de badkamer en 2 slaapkamers dient een complete CV installatie aangelegd te worden.

Vaatwasser aansluiten onder keuken kast

Ik wil mijn vaatwasser laten aansluiten onder de keukentafel. Hiervoor zijn juiste toevoerbuizen, waskraan en chiffon voor nodig. Graag al het materiaal opnemen in de offerte.

Vloerverwarming plaatsen

Ik wil graag vloerverwarming plaatsen in mijn benedenwoning (22 m2). Er zit niet alleen in de woonkamer een gaskachel. Graag wil ik in de woonkamer vloerverwarming en in de anderen ruimtes radiatoren. De vloer in de woonkamer is een houten vloer en loopt schreef. Het zal dan gaan om vloerverwarming, cv ketel en 6 radiatoren.

Leidingen bevriezen en verwarming verplaatsen

De designradiator in de badkamer moet verwijderd worden en leidingen afzagen en afdoppen. Er is een aansluiting in de kamer ernaast. De woning is voorzien van blokverwarming. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

5 radiatoren vervangen

In ons nieuwe huis willen we alleen de radiatoren vervangen. Het gaat om vier slaapkamers van 48, 35, 41 en 45 m3, Ook is er een hal van 20 m3. De radiatoren zijn aan vervanging toe.

Voerverwarming plaatsen

Wij willen vloerverwarming laten plaatsen in verband met openslaande deuren, en hierbij zullen ook 2 a 3 radiatoren verwijderd moeten worden. Het oppervlak bedraagt ongeveer 33 m2. Op de huidige betonvloer ligt parket, deze slopen we er zelf uit.

Vervanging keukenboiler

Het vervangen van een Daaldrop keuken boiler van 10 liter. Het gaat alleen om het vervangen omdat er al een andere boiler staat.

Infraroodverwarming aanleggen

Wij hebben 1 woonruimte (oude geïsoleerde schuur) van 50 m2 en 175 m3 (ruimte is 3,5 meter hoog). Slaapkamer en woonkamer zitten in een ruimte. In de huidige situatie hebben we een houtkachel die is aangesloten op de vloerverwarming. Echter willen we niet alleen afhankelijk zijn van het stoken van hout. In de ochtenden is het bijvoorbeeld erg koud. Of als we thuis komen na een dag werken is de ruimte ook erg afgekoeld. Wij dachten aan infraroodverwarming? Wat zijn de mogelijkheden? En wat zijn de kosten?

CV ketel vervangen

Ik heb nu een oude ketel wil deze vernieuwen. Alle aansluitingen zijn dus aanwezig. De oude ketel dient te worden verwijderd en afgevoerd en de nieuwe ketel geplaatst.

Airco vullen met R407C

Ik zou graag mijn airco unit willen laten vullen , na het verplaatsen is er waarschijnlijk lucht in de leiding gekomen en koelt hij niet meer goed.

Split unit airco controleren en bijvullen

Ik heb een split unit airco. De buiten unit staat op mijn dakkapel. De unit is in 6 jaar tijd nog niet bijgevuld. Maar wordt slechts 1 à 2 dagen per jaar gebruikt voor misschien drie tot vier uur per dag. Moet deze nu bijgevuld worden met koelmiddel en wat zijn de kosten hiervoor? Aangezien ik hem nauwelijks gebruik vind ik het zonde om er heel veel geld aan uit te geven. Wie kan me helpen?

Split airco repareren

Split airco unit EUROM AC12Qi slaat vaak uit en geeft error code F1 en FF ik denk dat die moet worden bijgevuld of het moet wat anders zijn Ik kijk uit naar voorstellen die prijzen omvatten inclusief mogelijke data en tijden om het werk uit te voeren.

Stortbak wc vervangen

Ik wil de oude stortbak van de wc weg laten halen en een nieuwe laten plaatsen.

Zonnepanelen tijdelijk verwijderen

De dakpannen moeten worden vervangen en de 8 zonnepanelen moeten dan tijdelijk verwijderd en weer teruggeplaatst worden.

Convectorput vervangen door vloerverwarming

Wij willen Vloerverwarming in de woonkamer, keuken en hal als hoofdverwarming aan laten leggen. Totaal oppervlakte circa 50 m2. In de woonkamer ligt een convectorput met de afmetingen (340 cm lang, 40 breed en 55 cm diep). - Wordt de bestaande convectorput gevuld, zo ja waarmee en hoe? Wordt de bestaande radiator in de put afgedopt of geheel verwijderd met slangen en al? Graag ook goed uitgelegd hoe jullie te werk gaan. - Onze voorkeur heeft in frezen. -Wat voor pomp wordt gebruikt? Wat voor buizen? - Worden oude radiotoren afgedopt en leidingen verwijderd? - Kunnen er extra sleuven worden gemaakt voor het aansluiten van audio, Internetkabels en dergelijke Kortom een totaal plaatje, all in zonder bijkomende kosten.

Complete CV installatie aanleggen

Welke brandstof wens je te gebruiken?Gas. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik. Welke verwarmingselementen overweeg je te gebruiken? Radiatoren. Hoeveel ruimtes moeten verwarmd worden? Meer dan 5 ruimtes. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Woonkamer met open keuken (108 m3 en 51,5 m3) 22C, hal (17,5 m3) 22C, slaapkamer 1 (38,5 m3) 18C (nooit aan) slaapk. 2 (21m3) 18C (nooit aan) douche 1 (13,5 m3) 22C douche 2 (13,5 m3) 18C (nooit aan). Voor verwarming plus douchewater verbruik ik momenteel 680 m3 gas. P/j En 2700 KWh elec: p/j ps: kan ik ook mijn cv ketel vervangen voor een elektrische ketel wat is voordeliger i.v.m. mijn elektrische aansluiting op 3x25 amp. Ik heb nu nog een VR-ketel en die kan niet meer vervangen, moet dus naar HR of elektrisch.

Constructie wasmachine en CV-ketel afvoer wijzigen

De constructie van de afvoer van cv ketel en wasmachine moet aangepast worden. Water stroomt nu niet goed erdoor en meneer van de rioolservice kan niet door de hele buis vanwege een T-splitsing die er niet had mogen zitten. Ook loopt de buis te dicht onder de ketel heeft hij geconstateerd. Aangezien we nu niet kunnen wassen heeft het spoed.

Douchekraan, keukenkraan en afvoer vervangen

Ik wil graag een nieuwe douche kraan met thermostaat in mijn douche. Momenteel hangt er een erg oude kraan. Ook wil ik graag een nieuwe kraan geplaatst hebben in de keuken. Tevens is de afvoer niet goed gelegd, waardoor het water eerst omhoog moet voordat het afgevoerd wordt. Hierdoor staat er altijd een laagje water in mijn wasbak. Graag contact via de mail.

Douche- en keukenkraan en afvoer installeren

Ik wil graag een nieuwe douchekraan met thermostaat in mijn douche. Momenteel hangt er een erg oude kraan. Ook wil ik graag een nieuwe kraan geplaatst hebben in de keuken. Tevens is de afvoer niet goed gelegd, waardoor het water eerst omhoog moet voordat het afgevoerd wordt. Hierdoor staat er altijd een laagje water in mijn wasbak.

Keukengeiser en moederhaard controleren en schoonmaken

Ik heb een Valiant keuken geiser die 4 jaar oud is een een moederhaard van Faber van ongeveer 15 jaar oud. Beiden wil ik laten schoonmaken en keuren en eventueel een jaarlijkse onderhoudscontract afsluiten. Graag wil ik een vrijblijvende offerte betreffende de kosten voor de werkzaamheden en ook een eventueel onderhoudscontract.