Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Vlaardingen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Vlaardingen heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Vlaardingen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Vlaardingen of directe omgeving.

879 klanten uit Vlaardingen bevelen een bij Casius in Vlaardingen aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Vlaardingen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: 12 warmtepompen plaatsen, warmtepomp voor sportcomplex, warmtepomp met zonnepanelen voor nieuwbouwwoning, warmtepomp installeren d.m.v. bodemwarmte., de aanleg en aansluiting van een grondwater-warmtepomp, warmtepomp plaatsen, warmtepomp laten plaatsen, warmtepomp plaatsen, bedrijfsruimtes verwarmen met infraroodverwarming, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, leveren en installeren warmtepomp met verticale bron ter verwarming en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Vlaardingen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Vlaardingen:

Buitenkraan

Buitenkraan aanlegen. Op wasmachine kraan aansluiten en naar buiten via muur boren

Buitenkraan aanleggen

Plaatsen van een buitenkraan in de achtertuin vanuit de meterkast. Nieuwbouwhuis recent opgeleverd, zonder voorbereidende werkzaamheden.

Nieuwe keukengeiser plaatsen

Ik wil een nieuwe keukengeiser laten plaatsen. Ik weet niet welke materialen ik daar voor moet aanschaffen. De oude die er hangt is erg gedateerd en al een tijd niet gekeurd.

Complete CV installatie

de bestaande luchtverwarming met topkoeling wordt vervangen door een centrale verwarming met radiatoren of op maat advies of hoe de bestaande luchtverwarming duurzaam/ energiezuinig wordt gemaakt en uitgevoerd. Welke brandstof wens je te gebruiken? Gas In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Welke verwarmingselementen overweeg je te gebruiken? Radiatoren, luchtverwarming Hoeveel ruimtes moeten verwarmd worden? Meer dan 5 ruimtes

Het leveren en aansluiten van een warmtepomp

Warmtepomp welke aangesloten moet worden op reeds aanwezigen aardlus. Er komen ook zonnenpanelen. Met losse boiler van 300 liter. GO [m2] 172 vermogens [W/m2] 60 WP vermogen +/- 10,5 Kw Ook komt er een WtW systeem We hebben een warmte verlies berekening.

Vorstvrije buitenkraan aanleggen of repareren

Er zit een aansluiting voor een buitenkraan bij mijn huis, echter is deze halverwege in de muur afgescheurd. Er zit een gat waar de buis in zit, maar deze is heel klein, dus ik kan er zelf niet bij. Als dit zou kunnen zou ik dit willen repareren, of anders een nieuwe laten aanleggen. De afstand van de meterkast naar de locatie kraan is 10 m. Ik heb een kruipruimte. Graag de nieuwe kraan vorstvrij.

Cementdekvloer storten en plaatsen van vloerverwarming in de badkamer

Het gaat om een nieuwbouw woning waarbij de badkamer casco is opgeleverd zonder het doortrekken van de vloerverwarming of aanbrengen van de cementdekvloer. Foto’s bijgevoegd met de afmetingen. Graag ontvang ik een offerte voor alleen het storten van de badkamervloer en een aparte offerte voor het storten incl het doortrekken van de vloerverwarming.

Complete cv installatie of warmtepomp aanleggen

Ik wil graag een complete cv installatie of een warmtepomp laten aanleggen. We hebben nu een gaskachel. Ik wil graag advies over wat het geschiktst is voor mijn situatie: een cv ketel op elektra, een cv ketel op gas of een warmtepomp. We hebben een benedenwoning in een rijtjeswoning. De vloeroppervlak is ongeveer 50 m2. Ik heb geen idee welke capaciteit ik nodig heb. We zijn met 2 personen. Verder zou ik maximaal 4 radiatoren nodig hebben.

Oude boiler vervangen

Mijn oude boiler moet vervangen worden door een meest efficiënte boiler (evt. smart) van min. 100 ltr. Evt. platte uitvoering. Ruimte beschikbaar breed 60 cm lengte 100 cm. Liefst A-label. Graag willen wij advies ontvangen tussen de verschillende boilers en welke het beste is. Graag willen wij de oude door u laten weghalen en de nieuwe laten plaatsen.

Woningsplitsing gas, water en elektra

Ik heb een meterkast voor gas en elektra voor twee adressen, een winkel en boven een woning. Ik wil graag laten splitsen en een extra meterkast laten plaatsen.

Van elektrisch-gas ketel over naar volledig elektrisch

Momenteel heb ik een combi cv op gas en elektrisch stoken, maar ik wil omschakelen op volledig elektrisch. Ik ben me nog aan het oriënteren. Het gaat om een tussen rijtjeswoning, met 2 etages. We zijn met 4 personen. Het afvoeren van de ketel graag in overleg. Geen idee welke capaciteit ik nodig heb. Ik heb een woonoppervlak van 150 m2. Het is voor sanitair water verwarmen.

Convectorput dichtmaken en afwerken

Radiatorput waar van buitenaf een laagje water in loopt, bij een flinke regenbui, dicht maken. De radiator is verwijderd. Er is een Noorse leistenen vloer. Opties bekijken om dat weer netjes af te werken. De radiatorput is ongeveer 3,5 meter lang.

Complete CV aanleggen inclusief drie radiatoren

Wat zijn de kosten voor een complete CV instalatie inclusief radiatoren. Op dit moment is er geen CV instalatie aanwezig, het is de bedoeling om 3 ruimtes. Woonkamer is ongeveer 6 x 6, slaapkamer 6 x 4, kinderslaap 3 x 4. Ik ben opzoek naar een budgetvriendelijke optie om deze drie ruimtes te verwarmen.

Vloerverwarming aanleggen

Het gaat om de woonkamer van een twee onder een kap woning waarvan de houten vloer is geïsoleerd aan de onderzijde. Lengte woonkamer 10 x 4 meter.

Aansluiting gasfornuis verplaatsen

De aansluiting staat de inbouwoven in de weg. Wil het verplaatsen naar 30 cm linker. Alleen de verplaatsing. Tegelwerk etc hoef niet.

Keuken gereedmaken voor plaatsing

Werkzaamheden: -groepenkast aanpassen voor inductiekookplaat 2-fase en hoofdschakelaar plaatsen -huidige dimmer verplaatsen naar de wand om de hoek -opbouwstopcontact aanleggen t.b.v. koelkast -opbouwstopcontact aanleggen t.b.v. oven -inbouwstopcontact aanleggen t.b.v. koffiezetapparaat -inbouwstopcontact aanleggen t.b.v. waterkoker -inbouwstopcontact aanleggen t.b.v. waterkoker -inbouwstopcontact t.b.v. afzuigkap & spotjes in koof -opbouw perilex-contactdoos aanleggen t.b.v. inductiekookplaat -inbouwstopcontact aanleggen t.b.v. keukenmixer -opbouwstopcontact aanleggen voor vaatwasser *Groepenkast is onder het keukenblok op de begane grond max. 15 meter afstand. Het kan gewoon door de aangelegde afvoerbuis aangelegd worden die uitkomt in de groepenkast ruimte. Zie laatste foto* Graag geen reactie op uurbasis alleen totaalprijs De materiaal- en arbeidskosten graag apart offreren

Het leveren, infrezen en aansluiten van vloerverwarming en een nieuwe CV-ketel

Ik zoek een CV-installateur voor het leveren en aanbrengen (infrezen) van vloerverwarming. Het gaat om 60 m2. Mogelijk in combinatie met verwijderen bestaande vloer (vnl. parket en 10 m2 tegels) en leveren en plaatsen nieuwe CV-ketel. Het betreft een vrijstaande woning. Het gaat om werk aan de begane (betonnen) grond.

TriStar airco unit plaatsen

Wandairco TriStar plaatsen met een binnen- en buitenunit in de slaapkamer moet de airco gemonteerd worden.

Zonnepanelen en warmtepomp installeren

Ik wil graag 15 zonnepanelen laten plaatsen, en misschien een warmtepomp installeren. Het betreft een rijtjeshuis uit 1919 met centraal gelegen een ruimte waar alles geïnstalleerd wordt en samen komt. Gezien mijn onregelmatige werkschema is een contactmoment moeilijk aan te geven, gewoon proberen.

Radiatoren vervangen

Ik wil graag de oude radiatoren laten vervangen door een convectorput bij de achtergevel van mijn woonhuis. Ik wil daar openslaande deuren laten maken. Ook ontvang ik graag advies over de thermostaatknoppen op mijn radiatoren.

CV installatie plaatsen

Het gaat om een complete installatie in een bestaande woning van ongeveer 75 m2. In de hal, de huiskamer, de badkamer en 2 slaapkamers dient een complete CV installatie aangelegd te worden.

Vaatwasser aansluiten onder keuken kast

Ik wil mijn vaatwasser laten aansluiten onder de keukentafel. Hiervoor zijn juiste toevoerbuizen, waskraan en chiffon voor nodig. Graag al het materiaal opnemen in de offerte.

Vloerverwarming plaatsen

Ik wil graag vloerverwarming plaatsen in mijn benedenwoning (22 m2). Er zit niet alleen in de woonkamer een gaskachel. Graag wil ik in de woonkamer vloerverwarming en in de anderen ruimtes radiatoren. De vloer in de woonkamer is een houten vloer en loopt schreef. Het zal dan gaan om vloerverwarming, cv ketel en 6 radiatoren.

Leidingen bevriezen en verwarming verplaatsen

De designradiator in de badkamer moet verwijderd worden en leidingen afzagen en afdoppen. Er is een aansluiting in de kamer ernaast. De woning is voorzien van blokverwarming. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

5 radiatoren vervangen

In ons nieuwe huis willen we alleen de radiatoren vervangen. Het gaat om vier slaapkamers van 48, 35, 41 en 45 m3, Ook is er een hal van 20 m3. De radiatoren zijn aan vervanging toe.