Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Vlaardingen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Vlaardingen heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Vlaardingen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Vlaardingen of directe omgeving.

837 klanten uit Vlaardingen bevelen een bij Casius in Vlaardingen aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Vlaardingen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: cV ketel en warmtepomp installeren, verwarmingspomp installeren, warmtepomp advies en plaatsing, vloerverwarming en een lucht-water warmtepomp plaatsen, warmtepomp(en) plaatsen, warmtepomp en vloerverwarming plaatsen, hybride lucht-warmtepomp en zonnepanelen installeren, zonneboiler en buffervat plaatsen, een water-water-warmtepomp installeren, nieuwbouw voorzien van warmtepomp, gasloos wonen, vloerverwarming plaatsen, warmtepompinstallatie plaatsen, warmtepomp instaleren, elektrische boiler plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Vlaardingen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Vlaardingen:

Infraroodverwarming aanleggen

Wij hebben 1 woonruimte (oude geïsoleerde schuur) van 50 m2 en 175 m3 (ruimte is 3,5 meter hoog). Slaapkamer en woonkamer zitten in een ruimte. In de huidige situatie hebben we een houtkachel die is aangesloten op de vloerverwarming. Echter willen we niet alleen afhankelijk zijn van het stoken van hout. In de ochtenden is het bijvoorbeeld erg koud. Of als we thuis komen na een dag werken is de ruimte ook erg afgekoeld. Wij dachten aan infraroodverwarming? Wat zijn de mogelijkheden? En wat zijn de kosten?

CV ketel vervangen

Ik heb nu een oude ketel wil deze vernieuwen. Alle aansluitingen zijn dus aanwezig. De oude ketel dient te worden verwijderd en afgevoerd en de nieuwe ketel geplaatst.

Airco vullen met R407C

Ik zou graag mijn airco unit willen laten vullen , na het verplaatsen is er waarschijnlijk lucht in de leiding gekomen en koelt hij niet meer goed.

Split unit airco controleren en bijvullen

Ik heb een split unit airco. De buiten unit staat op mijn dakkapel. De unit is in 6 jaar tijd nog niet bijgevuld. Maar wordt slechts 1 à 2 dagen per jaar gebruikt voor misschien drie tot vier uur per dag. Moet deze nu bijgevuld worden met koelmiddel en wat zijn de kosten hiervoor? Aangezien ik hem nauwelijks gebruik vind ik het zonde om er heel veel geld aan uit te geven. Wie kan me helpen?

Split airco repareren

Split airco unit EUROM AC12Qi slaat vaak uit en geeft error code F1 en FF ik denk dat die moet worden bijgevuld of het moet wat anders zijn Ik kijk uit naar voorstellen die prijzen omvatten inclusief mogelijke data en tijden om het werk uit te voeren.

Stortbak wc vervangen

Ik wil de oude stortbak van de wc weg laten halen en een nieuwe laten plaatsen.

Zonnepanelen tijdelijk verwijderen

De dakpannen moeten worden vervangen en de 8 zonnepanelen moeten dan tijdelijk verwijderd en weer teruggeplaatst worden.

Convectorput vervangen door vloerverwarming

Wij willen Vloerverwarming in de woonkamer, keuken en hal als hoofdverwarming aan laten leggen. Totaal oppervlakte circa 50 m2. In de woonkamer ligt een convectorput met de afmetingen (340 cm lang, 40 breed en 55 cm diep). - Wordt de bestaande convectorput gevuld, zo ja waarmee en hoe? Wordt de bestaande radiator in de put afgedopt of geheel verwijderd met slangen en al? Graag ook goed uitgelegd hoe jullie te werk gaan. - Onze voorkeur heeft in frezen. -Wat voor pomp wordt gebruikt? Wat voor buizen? - Worden oude radiotoren afgedopt en leidingen verwijderd? - Kunnen er extra sleuven worden gemaakt voor het aansluiten van audio, Internetkabels en dergelijke Kortom een totaal plaatje, all in zonder bijkomende kosten.

Complete CV installatie aanleggen

Welke brandstof wens je te gebruiken?Gas. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik. Welke verwarmingselementen overweeg je te gebruiken? Radiatoren. Hoeveel ruimtes moeten verwarmd worden? Meer dan 5 ruimtes. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Woonkamer met open keuken (108 m3 en 51,5 m3) 22C, hal (17,5 m3) 22C, slaapkamer 1 (38,5 m3) 18C (nooit aan) slaapk. 2 (21m3) 18C (nooit aan) douche 1 (13,5 m3) 22C douche 2 (13,5 m3) 18C (nooit aan). Voor verwarming plus douchewater verbruik ik momenteel 680 m3 gas. P/j En 2700 KWh elec: p/j ps: kan ik ook mijn cv ketel vervangen voor een elektrische ketel wat is voordeliger i.v.m. mijn elektrische aansluiting op 3x25 amp. Ik heb nu nog een VR-ketel en die kan niet meer vervangen, moet dus naar HR of elektrisch.

Constructie wasmachine en CV-ketel afvoer wijzigen

De constructie van de afvoer van cv ketel en wasmachine moet aangepast worden. Water stroomt nu niet goed erdoor en meneer van de rioolservice kan niet door de hele buis vanwege een T-splitsing die er niet had mogen zitten. Ook loopt de buis te dicht onder de ketel heeft hij geconstateerd. Aangezien we nu niet kunnen wassen heeft het spoed.

Douchekraan, keukenkraan en afvoer vervangen

Ik wil graag een nieuwe douche kraan met thermostaat in mijn douche. Momenteel hangt er een erg oude kraan. Ook wil ik graag een nieuwe kraan geplaatst hebben in de keuken. Tevens is de afvoer niet goed gelegd, waardoor het water eerst omhoog moet voordat het afgevoerd wordt. Hierdoor staat er altijd een laagje water in mijn wasbak. Graag contact via de mail.

Douche- en keukenkraan en afvoer installeren

Ik wil graag een nieuwe douchekraan met thermostaat in mijn douche. Momenteel hangt er een erg oude kraan. Ook wil ik graag een nieuwe kraan geplaatst hebben in de keuken. Tevens is de afvoer niet goed gelegd, waardoor het water eerst omhoog moet voordat het afgevoerd wordt. Hierdoor staat er altijd een laagje water in mijn wasbak.

Keukengeiser en moederhaard controleren en schoonmaken

Ik heb een Valiant keuken geiser die 4 jaar oud is een een moederhaard van Faber van ongeveer 15 jaar oud. Beiden wil ik laten schoonmaken en keuren en eventueel een jaarlijkse onderhoudscontract afsluiten. Graag wil ik een vrijblijvende offerte betreffende de kosten voor de werkzaamheden en ook een eventueel onderhoudscontract.

Gat boren in plat dak voor ventilatiepijp

Wegens verplaatsing douche moet er een gat in het dak komen voor een ventilatiepijp van 110mm. Het gat moet geboord worden in een plat betonnen dak. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Aansluiting/ weghalen deel muur voor een wasmachine op zolder

We hebben een nieuwe woning gekocht. De wasmachine staat nu in de garage en die willen we verplaatsen naar de voorzolder. Er is een waterleiding en afvoer aanwezig op zolder van een wastafel en CV ketel maar niet op de juiste plek. De wasmachine komt op een betonnen ondervloer te staan. Daarnaast moet er een stuk uit een dragende muur gehaald worden in verband met het creëren van genoeg ruimte. vanaf 12 jan kan er begonnen worden met de aanleg.

CV ketel plaatsen en leidingen aansluiten

CV ketel plaatsen en leidingen aansluiten

Radiator leveren en plaatsen

Wij willen in een kantoorruimte een radiator laten vervangen door een nieuwe met een vermogen van ongeveer 3500 watt, 50/60 centimeter hoog en ongeveer 1 meter 70 breed.

Aanleggen CV installatie met CV-ketel

Het gaat om het aanleggen van een CV installatie met CV ketel in een appartement van 70 m2. Verwarming momenteel door middel van gaskachel en keukengeiser.

Houtkachel professioneel installeren/plaatsen

Gister heb ik een houtkachel gekocht, deze zou ik graag professioneel laten installeren/plaatsen. Wij hebben een schoorsteen aansluiting, maar aangezien het een jaren 30 woning denk ik dat het nodig is om een nieuw buis door het kanaal te trekken, circa 8 meter. Momenteel is er een gips wand overheen geplaatst, deze moet opengebroken worden om bij de aansluiting van de schoorsteen te komen. Het liefst willen we ook onder de kachel een mooie vuurvaste vloer. Bestaat er de mogelijkheid dat u komt kijken of een offerte op maakt voor de werkzaamheden. De vakman moet ook een hittebestendige tegelvloer plaatsen.

Sleuf in plafond frezen

In het plafond van ons nieuwbouw huis moet een sleuf gefreesd worden van 30 mm diep, 230 mm breed en 2 meter lang ter behoeve van een keuken afzuigkap ventilatiekanaal. Er komt een verlaagd plafond, maar dit geeft niet voldoende ruimte om het kanaal kwijt te kunnen.

Kraan van wastafel vervangen

De plaats van werkzaamheden is de badkamer. Het verwijderen van een kraan uit de wastafel en vervolgens het monteren van een nieuwe kraan. Onder de wastafel is een meubel geplaatst. Alle producten zijn nieuw (ook de te verwijderen kraan) volgens de moderne methoden gemonteerd. De te verwijderen kraan is een Grohe Eurosmart mengkraan S-size met waste. De te monteren kraan is een Grohe Start L-size met waste. Grohe geeft aan dat de kraan op eenvoudige wijze met het, wat ze dan noemen, QuickFix-systeem gemonteerd kan worden.

Rookkanaal aanleggen

Ik wil een rookkanaal laten aanleggen. Er moeten twee beton doorboringen waarvan 1 uitkomend op een plat dak worden aangelegd bij het dakterras. De pijp moet verlengd worden tot boven de 3e verdieping. In de woonkamer is een hoek van 45 graden vanuit het plafond en er komt een zwarte pijp uit het plafond.

Nieuwe CV-ketel monteren

Het gaat om het vervangen van een oude ketel van 14 jaar op een zolder. Wij wonen in een tussenwoning, jaren '30 woning. Ongeveer 350 m3. Gezin met 1 baby. Douche en kraan en wassen te gelijk.

Convectorput repareren

De verwarming in de convectorput werkt zeer matig. Alleen het eerste deel van de verwarming wordt enigszins warm, maar de warmte bereikt niet de hele verwarming.

Reparatie gasfornuis

ATAG gasfornuis; deze is 19 jaar oud, maar werkt nog uitstekend. Nu is de elektrische ontsteking van 1 van de 4 gaspitten kapot. ATAG kan mij niet helpen omdat zij geen onderdelen meer hebben van fornuizen ouder dan 5 jaar. Is dit probleem te verhelpen; evt voor alle 4 de pitten de elektrische ontsteking vernieuwen?