Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Vianen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Vianen heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Vianen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Vianen of directe omgeving.

287 klanten uit Vianen bevelen een bij Casius in Vianen aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Vianen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: advies en installatie warmtepomp en uitbreiding zonnepanelen, installatie warmtepomp op de warmtelus en aansluiting op vloerverwarming, horizontale collector installeren en in vervolg een warmtepomp, nieuwe warmtepompboiler plaatsen, warmtepomp installeren, warmtepomp plaatsen, advies en installatie warmtepomp, warmtepomp en vloerverwarming installeren, advies over verwarmingsoort tussenwoning, mogelijkheden installatie warmtepomp, zonneboiler of wandverwarming, een nieuwbouwwoning voorzien van warmte, verwarmingssystemen aan elkaar koppelen, zonnecollectoren koppelen aan houtvergasser, warmtepomp met aparte boiler installeren, advies en mogelijkheid tot installeren warmtepomp en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Vianen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Vianen:

Vloerverwarming realiseren in 2 grote slaapkamers

Ik wil op eerste verdieping bestaande uit 2 grote slaapkamers vloerverwarming aan laten brengen in de afwerkvloer. Bestaande CV leidingen en radiatoren verwijderen. De vloerverwarming aansluiten en zorgen dat de 2 slaapkamers apart te regelen zijn. Optie in nieuwbouw was verstreken kon het niet meer met bouwer regelen epc 0,26 op begane grond is vloerverwarming aanwezig circa 60 m2.

Warmtepomp plaatsen en andere klussen

Het gaat om het infrezen van de sleuven voor de vloerverwarming, het plaatsen van vloerverwarming, het afwerken inclusief het egaliseren van de vloer, monobloc warmtepomp leveren en deze plaatsen op mijn garagedak en circa 9-12 stuks zonnepanelen leveren en plaatsen. Alles moet werkend als project worden opgeleverd.

T-koppeling afvoer sanibroyeur onder vloer vervangen voor y-koppeling

De afvoer van de sanibroyeur is gekoppeld aan de afvoer van de douche met een T-koppeling. Hierdoor wordt het water niet alleen richting het riool gestuurd, maar ook richting de douchedrain. Ik wil daarom deze T-koppeling laten vervangen voor een Y-koppeling, waardoor het water alleen nog richting het riool gestuurd kan worden. Deze koppelingen zitten in de betonnen vloer onder de inloopdouche. De douche heeft glazen wanden, dus het is een delicate klus. Daarnaast zijn de voegen van de douchevloer poreus geworden en zal deze vloer dus ook opnieuw betegeld moeten worden. Dit zal 1 m2 zijn. In de bijlage heb ik een simpele tekening van wat er onder de vloer gebeurt toegevoegd.

Keukenkraan vervangen

Mijn keukenkraan moet vervangen worden. Oude kraan wil ik houden.

Warmtepomp advies en installatie

Deze herfst zal men starten met de bouw van onze woning. De woonoppervlak zal 300 m2 worden. Wij willen graag een warmtepomp laten installeren voor het koelen en verwarmen van de woning. Daarnaast zouden wij graag een afspraak willen maken om alle mogelijkheden te bespreken en of een warmtepomp voor onze woning haalbaar is.

Buitenkraan installeren

Ik wil graag een buitenkraan aan de voorgevel. De waterleiding zit achter de voordeur onder het kruipluik. Een vorst afsluiter onder het kruipluik is gewenst. Wat zijn de kosten? Materialen kunnen in overleg.

Vloertegels en vloerverwarming plaatsen

Ik zoek iemand die 49 m2 vloerverwarming en vloertegels kan leveren en leggen. Huidige ondergrond is beton, daar kan het overheen geplaatst worden.

Thermostaatkraan ontkalken

De thermostaat douchekraan is verkalkt, want waterdruk is minder en je hoort een brommend/fluitend geluid. Is het mogelijk om alleen de thermostaat te ontkalken, dan hoef ik niet een nieuwe kraan te kopen.

Warmtepomp werkend op lucht installeren

* Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers. * Voor welke doeleinden wil je de LUCHT - LUCHT warmtepomp gebruiken? Verwarmen. * Hoeveel ruimtes moeten er verwarmd / gekoeld worden? Meer dan 5 ruimtes. * Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Woning uit 1977. Op dit moment een 16 jaar oude ketel. Huis is niet spouwmuur geïsoleerd volgens mij. Wij zijn dubbelglas aan het aanleggen. Huis is inmiddels al deels gerenoveerd. Graag alle op bestaande radiatoren aansluiten. Wat is het verstandigste om te doen? Ook qua materiaal e.d. misschien ook een nieuwe ketel eventueel.

Lekkage verhelpen

Wij hebben sinds kort een huis gekocht in Vianen en we hebben ontdekt dat er lekkage is onderin de kelderkast. Er is een stuk met tape afgeplakt net onder het begin van de vloer van het toilet en daar komt steeds vocht doorheen. Waarom het is afgeplakt, dat weten we niet. Maar we denken dat de lekkage van het toilet afkomt.

Rookkanaal aanleggen en houtkachel aansluiten

Wij hebben een nieuwbouw huis gekocht dat na de bouwvak van 2018 zal worden opgeleverd. Wij willen daar graag een houtkachel voor de sfeer. De ondervloer zal een PVC vloer worden (inclusief vloerverwarming). Er is geen rookkanaal of uitsparing aanwezig, dus deze zal moeten worden aangelegd. Omdat het om een bungalow gaat zal het rookkanaal enkel door 1 dak heen moeten, maar de pijp moet eventueel langs de tweede verdieping omhoog worden geleid, zoals wij hebben proberen aan te gegeven op bijgevoegde tekeningen. Verder is er een mechanische ventilatie in de woning aanwezig, waar eventueel rekening mee gehouden moet worden. Wij horen graag of onze wensen mogelijk zijn en wat de kosten zijn.

Wasmachine aansluiting maken

We zijn aan het bieden op een woonhuis in Vianen en ik wou graag een vrijblijvende offerte aanvragen voor het loodgieterswerk dat zou moeten gebeuren. Het huis is gebouwd in 1994 en op het gelijkvloers is een keuken en toilet aanwezig. Wij zouden de wasmachine willen installeren in de berging (ongeveer twee meter van het toilet, en 5 meter van de keuken). Hiervoor zijn momenteel helemaal geen voorzieningen aanwezig. Zou u een indicatie van de kosten kunnen geven voor het aanleggen van de nodige leidingen, aan- en afvoer? Alvast bedankt. Met vriendelijke groeten,

Groep bijplaatsen en gasleiding inkorten

De gasleiding in onze nieuwbouwkeuken zit te hoog op de muur gemonteerd, deze moet verkort worden tot net boven de grond, anders past de oven er niet voor. Het is een kunststof leiding. We hebben een vrij te besteden groep in de meterkast, deze moet aangesloten worden ter behoeve van de oven. 1 stopcontact moet verlegd worden, dit enkele stopcontact moet een dubbel stopcontact worden. We willen graag 1 extra stopcontact, doorgetrokken uit andere elektra punten, deze liggen in een gipswand.

Douchecabine door een inloopdouche vervangen

Er moet een standaard douchecabine vervangen worden door een inloopdouche van 1,50 bij 0,90 meter. Met een glazen scherm aan de zijkant. Ter plekke van de oude cabine opnieuw tegelen met nieuwe tegels. Zonder douchedeur. Ik heb een schets van hoe het zou moeten worden, die kan ik u mailen. Kunt u mij bellen of mailen? Het is om iemand te verrassen.

Radiator in de keuken vervangen

Ik wil een radiator in mijn keuken laten vervangen en heb hiervoor inmiddels een nieuwe radiator aangeschaft. Ik ontvang graag vooraf uw prijsopgave.

Vloerverwarming doorspoelen

Het reinigen van de vloerverwarming/ Kamer oppervlakte is ongeveer 55 m2

Tristar split unit airco controleren en bijvullen

We hebben zelf een splitunit airco geplaatst van tristar. Hij heeft 2 weken uitstekend gewerkt en daarna blaast de unit geen koude lucht meer. Waarschijnlijk een lek in de leiding.

Leidingwerk in badkamer laten verleggen

Waterleiding voor douche omleggen in de muur frezen nieuwe radiator ophangen wastafel en wc

Janushoutkachel installeren

Ik wil graag mijn Janus 9 houtkachel binnen installeren. Ik woon in een hoekwoning en de pijp kan meteen naar buiten vanaf de begane grond. Graag ontvang ik een offerte inclusief materiaal en een dubbelwandige pijp van 6 meter.

CV-leiding wegens lekkage vervangen

4 meter cv leiding vervangen wegens lekkage.

Houtkachel installeren en rookkanaal plaatsen

Ik wil een houtkachel aanschaffen (de Halland of de Gotland daar twijfelen wij nog over)en laten installeren in mijn overkapping. Er moet een dakdoorvoer worden gemaakt. Deze zit op ongeveer 230 cm hoogte. Het dak is gemaakt van dragende balken met OSB platen met bitumen dakbedekking en aan de binnenzijde afgetimmerd met geïmpregneerd tuinhout. Ik wil graag hier ter plaatse even overleggen over de mogelijkheden en de juiste plek voor de kachel. Graag ontvang ik een prijsopgave voor de plaatsingskosten.

Verwarming aanleggen in serre en schuur

Ik wil graag de een tweetal radiatoren aanleggen in een schuur en serre beide ruimtes zijn gehecht aan het huis.

Rookgasafvoer en haard plaatsen

Haard plaatsen incl. Rookgasafvoer . Incl 2 keer gaten boren in betonvloer. Rookgasafvloer is ongeveer 9 meter totaal.

Zonnepanelen monteren

Graag ontvang ik een offerte om 12 zonnepanelen te monteren op het dak. De rails is al reeds gemonteerd op het dak en de andere materialen zijn aanwezig. Het gaat om zonnepanelen van van 1940 bij 1030 mm. Het dak is goed te bereiken.

Airco afvullen

Ik wil graag de airco (merk Tristan, buiten en binnen-unit). Type koelmiddel R410/820gram) laten afvullen. De koelende werking is minder goed dan gebruikelijk. Filters zijn gereinigd, heeft onvoldoende effect. Graag ontvang ik een offerte, inclusief BTW. Offerte bij voorkeur per email.