Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor warmtepomp laten installeren:

Warmtepomp laten installeren

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: een bestaand gebouw Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarming van water (sanitair) en aansluiting bestaande vloerverwarming Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik heb een woonboerderij van 1100 m3 met een gasgestookte ketel voor circa circa 12 radiatoren en circa 160 m2 vloerverwarming. Wat heb ik nodig om geen gas meer te gebruiken? Ik heb op dit moment een warmtepomp maar die werkt niet naar behoren en daarom wil ik dat iemand ernaar gaat kijken voor me.
Onze klant uit Ter Aar (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor warmtepomp laten installeren uit heel Nederland:

Warmtepomp installeren

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Een bestaand gebouw Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Andere doeleinden Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het betreft een bestaande hoekwoning met op de begane grond vloerverwarming en op de eerste en tweede etage radiatoren. In de woning is 2 jaar geleden een nieuwe cv ketel van het merk Intergas HReco 36 aangebracht.

Lucht-water warmtepomp installeren

Het betreft een nieuwbouw woning met een woonoppervlak van circa 165 m2. we hebben interesse in een lucht- water warmtepomp. Deze zou het water en de woning moeten verwarmen en koelen. Graag uw advies.

Warmtepomp bij boerderij met badhuis installeren

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaand gebouw. Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw, verwarming van water (sanitair), verwarming van een zwembad, aansluiting bestaande vloerverwarming. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Verbouwde boerderij met losstaand badhuis met semi-inpandig zwembad. Ik wil daar een warmtepomp bij installeren. Ik heb ook al zonnepanelen. Ik wil van 3 ketels terug naar 1 ketel.

CV-ketel door een warmtepomp vervangen

Onze huidige op gas werkende CV ketel is aan vervanging toe en nu wil ik graag weten wat voor alternatieven er zijn met betrekking tot het installeren van een lucht- water of lucht- lucht warmte pomp eventueel in combinatie met een CV. Het idee is een aansluiting op de bestaande vloerverwarming en verwarming van water (sanitair).

Grondwarmtepomp installeren

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaand gebouw. Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarming van water (Sanitair), Aansluiting bestaande vloerverwarming, Verwarmen en/of koelen van een gebouw. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik wil een grond/water of water/water warmte pomp laten aanleggen en zou hier graag wat meer informatie over willen.

Warmtepompsysteem installeren

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Een bestaand gebouw Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw, Verwarming van water (Sanitair), Aansluiting bestaande vloerverwarming Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Vrijstaand huis ( 900 m3) dat recent is gerenoveerd. Bestaande cv ketel op propaangas willen we vanaf. Daarom graag info over warmtepomp en de verschillende opties.

Warmtepomp op water installeren

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op stookolie De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaand gebouw. Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarming van een zwembad, Aansluiting bestaande vloerverwarming, Verwarmen en/of koelen van een gebouw, Verwarming van water (Sanitair). Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik wil een warmtepomp op water laten installeren in combinatie met een PV installatie.

Grondwarmtepomp installeren

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaand gebouw. Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw, verwarming van water (sanitair), verwarming van een zwembad, aansluiting bestaande vloerverwarming. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik wil een grondwarmtepomp laten installeren in een vrijstaande woning met 2 VR ketels van 65 kw per stuk. De woning is is vrij groot (ongeveer 200 m2).

Installatie van een warmtepomp

Welke installatie hebt u momenteel? Andere of nog geen installatie. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaand gebouw. Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw, Verwarming van water (Sanitair), Aansluiting bestaande vloerverwarming. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik wil een warmtepomp laten installeren in mijn oude woning van 1000 m3. Ik heb mijn dak en vloer geïsoleerd er komt vloer verwarming als hoofdverwarming. Ik twijfel nog om de wanden ook te isoleren.

Warmtepomp installeren

Welke installatie hebt u momenteel? Andere of nog geen installatie. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaand gebouw. Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw, verwarming van water (sanitair). Bestaand huis uit 1912. Ik wil warme lucht via vloerroosters beneden en boven. Boven en beneden grotendeels via dezelfde en nog te plaatsen kokers. Woonoppervlak 100/120 m2. Buitenwanden worden na plaatsing warmtepomp en luchtgeleidingen kokers aan binnenzijde geïsoleerd en voorzien van voorzet wanden. Vloerverwarming is helaas niet nodig. Dus ik wil een lucht-water warmtepomp laten plaatsen.

Partners

Partners van Casius