Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Strijensas te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Strijensas heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Strijensas u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Strijensas of directe omgeving.


Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Strijensas bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepompboiler installeren in nieuwbouwproject recreatiewoningen, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, verduurzamen woning, warmtepomp en vloerverwarming plaatsen, het leveren en plaatsen van radiatoren, HR-ketel en expansievat, vloerverwarming, cv en radiatoren plaatsen, infrarood verwarming plaatsen, houthaard gemetselde schouw vervangen voor roomdiviver gashaard, warmtepomp installeren naast luchtverwarming, of de gele woning verwarmen op lucht-luchtwarmtepompen, vloerverwarming realiseren begane grond en 1e verdieping, cv vervangen voor warmtepomp, adviseren en installeren van boiler of warmtepomp, lage rendement radiatoren plaatsen + lucht-luchtwarmtepomp, van elektrisch-gas ketel over naar volledig elektrisch en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming in Strijensas staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Strijensas:

Rookkanaal vervangen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het verwijderen van de huidige pijp in het rookkanaal en het plaatsen van een nieuwe dubbelwandige pijp. Er is volgens ons geen asbest in het kanaal aanwezig. Optioneel willen wij ook graag de mogelijkheden laten bekijken voor het verleggen van de uitgang op het dak, wellicht dat wij deze op een andere plek in het dak willen laten uitkomen.

Openhaard ombouwen

Ik wil mijn open haard ombouwen naar gashaard, er zal dus niks verwijderd moeten worden aan de huidige situatie. Ik gebruik de haard nog dagelijks dus het kanaal hoeft niet geïnspecteerd te worden. De afmeting van de haard is 80 cm x 75 cm x 80 cm.

CV installatie

Gedeeltelijk vervangen leidingen. Controle expansievat. Mogelijk vervangen ketel. Huidige ketel is 9 jaar oud vorig jaar diverse onderdelen vervangen. Blijft nabrommen. Dit alles op heel korte termijn.